KFLU.dk

Ærtesten pristjek

Er du på udkig efter ærtesten? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 939 kr. Det er 28 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ærtesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
939 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.040 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.249 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: hvide grå blå

Mængder: 1 m3 500 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 ton 500 liter 25 kg 1000 kg 800 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg

Levering: hent selv trailer i bigbag i poser i sække i løs vægt vognlæs løst leveret afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder fremviser et enormt udvalg, imens nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot ærtesten.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre byggematerialerne selv. Det er særligt muligt i de velkendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Du bør derfor tjekke forretningens regler.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige ærtesten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på lave priser, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du må tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Det er absolut super vigtigt at se, om de produkter du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til lede andre steder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med diverse spørgsmål. Derfor kan det overvejes at vælge et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af ærtesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De store byggekæder har butikker i store dele af landet, og af den grund har mange valget om at købe online og køre materialerne selv. Af den grund kan du vælge at slippe for fragten, og endda hente varerne med det samme.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra mange leverandører, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et stort sortiment af ærtesten online.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Mange specialiserede webshops har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Ergo bør du modtage super informativ assistance fra nogle med ekspertviden i netop ærtesten.
Flertallet af små butikker er små virksomheder, som typisk er danske, muligvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe ærtesten online hos dem.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag mere end 100 medarbejdere i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

ærtesten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

ærtesten bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

ærtesten jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og er nu arbejdsplads for mere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

ærtesten silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 kollegaer i deres 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 mennesker i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der kommer altid uforudsete problematikker ved avancerede byggeprojekter, og pga. dette vil det være essentielt at der afsættes god plads i tidsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at man når det til siden.
2Planlægning vil altid være kilden til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du bør overveje at udarbejde en effektiv plan, der fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, og derudover en nummerorden. Husk at være skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
3Det bliver at have noget at sige at have samtlige materialer disponible forinden du iværksætter dit arbejde. Du har fordel af at notere en overskuelig indkøbsliste med alt hvad du får brug for, og så gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket alt.
4Husk at gennemtænke om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør sikre dig hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Hvis du fremskaffer professionel assistance kunne det være fordelagtigt at tage imod priser fra forskellige håndværkere.
5Det kan vise sig at være afgørende at have et udgiftsbudget for projektet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være økonomisk at tage noter til alle poster, hvorefter man bør tjekke prisen på dem enkeltvis.
6Det bør overvejes at sikre sig assistance til arbejdet, specielt når det kommer til omfattende ombygninger. Store ombygninger stiller krav om flere folk. Dertil bør det være hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
7For opgaver udendørs har vejrsituationen en vigtig rolle. Af den årsag kan du tit tage et kig på femdøgnsprognosen i forbindelse med byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at piske ned når du lige er midt i dit omfattende projekt.
8Man vil nødig gå ned på udstyr. Tit kan det være vigtigt at have grejet klar til brug idet du starter byggeriet. Du må heller ikke glemme at tage højde for udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
9Der findes ekstremt mange hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med temmelig meget anvendelig information, i særlig grad forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
10I visse tilfælde kan man hente offentlig støtte til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at projektet gør en forskel for miljøet. Det kræver dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på miljøet.
11Du bør for alt i verden ikke forsømme sikkerheden, så husk påklædning såsom hjelm og sko der sikrer dig mod mulige ulykker. Det er essentielt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
12Forud for at du går i gang med byggeriet kan det blive ufatteligt centralt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din boligtype vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
Danskernes foretrukne byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er hamrende imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som vel at mærke er absolut flot. Scoren er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % giver toprating, og bare 8 % har givet den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål om ærtesten

 • Hvordan lægger man ærtesten?
 • Hvad er ærtesten?
 • Ærtesten hvor meget?
 • Hvad vejer ærtesten?
 • Hvilken type af levering skal jeg vælge?

  En stor portion firmaer på nettet giver nu om dage en hel del forskellige billige muligheder for levering til ærtesten. Den mest moderne er lige nu levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot dine produkter når det passer dig. Den er jo vældig smertefri, og endda derudover den mest betalelige leveringsmetode.

  Du bør tillige planlægge at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden er undertiden en sjat mere pebret, men tillige meget fremkommelig for ærtesten online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den mulighed betinges af at du er tæt på internet firmaets byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på ærtesten er særligt betydningsfuld i tilfælde af at du mangler varerne med det samme, og med det formål er det fuldt ud klogt at man kontrollerer den estimerede leveringstid for ærtesten. Adskillige e-handler – fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig 1 hverdags levering på adskillige varenumre online, men vær påpasselig da det er underforstået at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få ordren sendt afsted forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

  Nogle få online virksomheder præsterer gebyrfri levering på ærtesten online, men ofte er det under forudsætning af at du bestiller for en præcis sum. Derudover bør du overveje den mest billige metode til levering, der tit vil blive at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted.

  En masse netshops yder klik-og-hent hvor man handler billig ærtesten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma og Silvan. Byggekæderne foreslår fx afhentning af ærtesten i disse byer:

  Viborg, Esbjerg, Gladsaxe, Skanderborg, Ølstykke, Lillerød, Korsør, Holbæk, Hedensted, Kokkedal, Jyllinge, Brønderslev, Højbjerg, Herning, Sønderborg, Nakskov, Søborg, Rødovre, Albertslund, Slagelse, Greve, Charlottenlund, Aalborg, Struer, Tilst, Odder, Ishøj, Ikast, Stenløse, Vordingborg, Hørsholm, Nykøbing Falster, Randers, Nyborg, Haslev, Lystrup, Risskov, Værløse, Ballerup, Virum, Farum, Brønshøj, Rønne, Køge, Frederikssund, Hobro, Taastrup, Vanløse, Middelfart, Skive, Aabenraa, Allerød, Brabrand, Gentofte, Horsens, Holstebro, Grenaa, Thisted, Frederiksværk, Birkerød, Dragør, Frederikshavn, Hedehusene, Kolding, Fredericia, Tårnby, Lyngby, Hjørring, Vallensbæk, Rudersdal, Solrød Strand, Hillerød, Silkeborg, Næstved, Kalundborg, København, Haderslev, Hvidovre, Åbyhøj, Frederiksberg, Odense, Nørresundby, Helsingør, Svendborg, Varde, Herlev, Aarhus, Ringsted, Valby, Glostrup, Roskilde, Brøndby, Vejle, og Nærum, .

  Klik-og-hent ift. ærtesten er en mulighed i samtlige dele af landet: Sjælland (Falster, Amager, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Ved kig i tendenserne er det markant, at online shoppere som regel kigger efter fx ærtesten tilbud og ærtesten priser. Derudover ser vi som regel folk søge fx billig ærtesten, ærtesten online og køb ærtesten, plus de store byggekæder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og 10-4.

  Tilbud på ærtesten

  Det er i dag rigtig fremkommeligt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige ærtesten online hos forskellige internet outlets, og af den grund har en lang række e-handler ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på ærtesten betragteligt, og endda byde på levering uden gebyr.

  Dog kan det alligevel være lønsomt at besigtige nogle få webbutikker efter tilbud og rabatter på ærtesten online før du gennemfører din bestilling, således at du er skudsikker på at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de store byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark og Silvan.

  Man bør dog være obs på, at såfremt en internet forhandler tilbyder billige ærtesten online til salg for en pris som anses for mystisk fordelagtig, så kunne det tit være et symbol på en uærlig butik. Køb med betalingskort er dog indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket forsvarer dig imod snydagtige internet forhandlere.

  Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du overveje en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage prisen på ærtesten ude i fremtiden. Det tilbydes typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggecentre som fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Bauhaus.

  Når vi kigger i tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere jævnligt søger fx køb ærtesten og billig ærtesten. Man ser derudover som regel online shoppere efterspørge fx ærtesten tilbud, ærtesten online samt ærtesten priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ærtesten er 899 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Simpelt og hurtigt service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: grå hvide blå

  Mængder: 25 kg 500 kg 1 ton 20 kg 500 liter 1 m3 1 kubikmeter 15 kg 10 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 15 kg

  Levering: trailer i poser afhentning i sække løst leveret i bigbag i løs vægt vognlæs hent selv

  Tjek nuværende kunders anbefalinger

  Trustpilot bringer dig egentlig uafhængige chancer for at kortlægge forskellige forhenværende konsumenters domme og herved er det fornuftigt, at du gransker internet shoppens bedømmelser inden du køber billige ærtesten online.

  Facebook frembyder ligeledes flere udmærkede muligheder for at få et kig ind i internet butikkens popularitet. Foruden det ses endda internet varehuse hvor folk kan offentliggøre en anmeldelse af deres køb, som desuden kan bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

  Før folk shopper billige ærtesten online hos en shop behøver man for at være på den sikre side betragte dens handelsbetingelser, det er dog oftest et omfattende projekt, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, XL-Byg og 10-4.

  Et alternativ kan derfor være at undersøge om e-shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være en indikator for at online firmaet lever op til de officielle regler, udover at forretningen tit vurderes af fagmænd der er inde i vilkårene på området.

  Desuden får du chance for at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for vanskeligheder i processen med dit indkøb af ærtesten. Foruden dette kan det være til hjælp at du er klar over de mest vedkommende vedtægter der kan have indvirkning på bestillingen af ærtesten online, for eksempel den returret e-forhandleren bruger.

  Her er det desuden relevant, at man til enhver tid beholder ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne eftervise bestillingen af ærtesten, uafhængig af om man handler fra Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Davidsen eller Stark.

  Kim E gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Anders gav 4 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Lars gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Søren S gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  9 gode råd til din online shopping
  1Vi tilråder kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en orden, der assisterer køber imod fup e-forretninger. Som alternativ bør du overveje en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at betale prisen ude i fremtiden.
  2Det er efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige ærtesten på forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette garanterer en hel del webshops gratis fragt. Det kan alligevel være lønnende at sammenholde en række internet selskaber efter billige priser før du køber, således at man er skråsikker på at antage den billigste pris.
  3Trustpilot resulterer i sådan set fortræffelige muligheder for at gennemsøge ganske mange eksisterende brugeres iagttagelser og derved er det en hjælp, at du undersøger online virksomhedens omtaler forud for at du bestiller billige ærtesten online. Facebook medfører endvidere rigtig troværdige chancer for at få indsigt i netshoppens kundetilfredshed.
  4En hel del online forhandlere byder på fragt uden beregning på ærtesten, men oftest kun hvis man handler for en præcis sum. Derudover skulle man snuppe den mest prisbevidste fragtmulighed, der tit vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop. Muligheden bliver desværre derudover yderst praktisk. Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
  5Generelt tilråder vi at se hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, hvilket typisk er en antydning af at internet forretningen føjer de gældende danske regler, tillige med at webshoppen hyppigt overværes af jurister som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Forinden folk handler billige ærtesten i en e-forretning burde man i og for sig se på butikkens forretningsbetingelser.
  6En stor portion shops på nettet foreslår nu til dags et hav af forskellige billige metoder til levering til ærtesten. En sikker vinder er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot produkterne når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså yderst enkel, og endda også den prisbilligste type af levering.
  7Den mest letkøbte leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den løsning står og falder med at du bor i nærheden af netbutikkens adresse. Den leveringsmodel er virkelig relevant om vi står og skal bruge ærtesten lige om lidt. Alternativt så sikrer en række e-firmaer fragt uden gebyr, men typisk er det under betingelse af at du køber for et fastsat beløb.
  8Leveringstiden er ekstremt betydningsfuld hvis vi absolut skal bruge din ordre inden for kort tid, og af den grund er det nemlig aktuelt at du kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på ærtesten. En hel del netshops i Danmark tilbyder billig 1 dags fragt på en række varer, som imidlertid regnes ud fra at ordren laves forud for et fastslået tidspunkt.
  9Forud for at folk køber billige ærtesten hos en e-forhandler behøver man altid læse virksomhedens betingelser, men det er undertiden ikke særlig sjovt. Ligeledes er det en hjælp at man er opmærksom på de mest essentielle forhold der indvirker på købet af billige ærtesten online, til eksempel den ombytningsret internet shoppen lover.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk