KFLU.dk

Afretningsgrus pristjek

Er du på udkig efter afretningsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 800 kg 1000 kg 20 kg 25 kg 1 m3 25 kg 15 kg 1 ton 500 kg

Levering: afhentning hent selv i bigbag i sække løst leveret i poser i løs vægt trailer vognlæs

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan det overvejes at vælge en netbutik, som kan give information omkring afretningsgrus.
Flere byggecentre præsterer et bredt udvalg, imens øvrige er specialiserede i en enkelt type af vare. Du skal tænke over om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, foruden bare afretningsgrus.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør man læse firmaets regningslinjer.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
Du vil finde ulighed i prisniveauet på billige afretningsgrus fra netbutik til netbutik. Nogle har de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad der betyder mest for dig.
Når du skal bruge dine byggematerialer med det samme eller bare vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente produkterne selv. Dette er især en mulighed hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder varer fra alverdens nichebutikker, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort sortiment af afretningsgrus online.
De kendte byggekæder finder du overalt i landet, og herigennem har flertallet chancen for at købe online og fragte produkterne på egen hånd. Herigennem har du mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt endda skaffe produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte forretninger, hvilket medvirker til ubekymrethed når du shopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv varerne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få en lavere pris.
Størsteparten af nichebutikker ved ekstremt meget om det produktudvalg de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund er det forventeligt at du får ekstremt kompetent hjælp fra nogle som er specialister i netop afretningsgrus.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der typisk drives i Danmark, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du idet du bestiller afretningsgrus online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark
afretningsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

afretningsgrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 kollegaer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

afretningsgrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i kædens 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i deres 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

afretningsgrus bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i firmaets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det kan være en god idé at sikre sig assistance til projektet, især ift. omfattende arbejdsopgaver. Omfangsrige ting stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere er det mere effektivt og sjovere når man er flere om opgaven.
2Der præsenterer sig stort set altid uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med store byggeprojekter, og ergo kan det være værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i arbejdsplanen, med det formål at man er tryg ved at komme i mål.
3Inden du påbegynder arbejdet må det være vanvittigt fornuftigt at du sikrer dig, at projektet er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvordan du bor vil der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Man bør aldrig mangle arbejdsredskaber. Typisk kan det være af stor betydning at du har udstyret parat akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover afgørende at påregne de her udgifter i dit økonomiske overblik.
5Det kan give mening at tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en professionel til delelementer af det. Hvis du ønsker assistance fra en professionel er det fordelagtigt at hente tilbud fra forskellige selskaber.
6Du finder vældig mange guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube supporterer dig med store mængder anvendelig oplysning, specielt hvis man benytter engelske søgeord.
7Glem ikke at du kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det fås såfremt renoveringen gør en forskel for klimaet. Af få støtte kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
8Forberedelse vil altid være vejen til et godt forløb med projektet. Du må sammensætte en klar køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteringsliste. Husk at være konkret i sammensætningen af din handlingsplan.
9Du skal nødig forsømme dit eget ve og vel, så husk beskyttelse som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælp imod hændelige risici. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke investerer i assistance fra en fagmand.
10Potentielt kan det vise sig aktuelt at du har de fornødne byggematerialer parat forud for at du kaster dig over arbejdet. Du får god gavn af at nedskrive en simpel note hvorpå der noteres alt hvad du skal bruge, og derefter tjekke materialerne, hvormed du bliver sikker på at du har husket det hele.
11Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. På grund af dette kan du hyppigt holde øje med vejrvarslen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at regne når du lige er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
12Typisk vil det være af stor betydning at udfærdige et budget for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør være fornuftigt at notere alle udgiftsposter, og herefter søge sig frem til ens omkostning ved hver eneste af dem.
De bedst vurderede byggemarkeder
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er temmelig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er absolut betryggende. Karakteren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er ekstremt flot. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Størstedelen af e-forretninger giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige fragtmetoder til afretningsgrus. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter dine nye produkter når du har mulighed for det. Fragtformen er nemlig yderst nem, samt tit ydermere den billigste fragtløsning.

Du burde omvendt afveje for og imod at vælge afsending til din lejlighed eller til adressen på dit arbejde. Muligheden er til tider et hak mere bekostelig, men også vældig problemfri ift. afretningsgrus online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil dog altid være at hente pakken selv, men den mulighed betinges af at du er tæt på internet forretningens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på afretningsgrus er jo virkelig relevant hvis vi absolut skal bruge pakken om få sekunder, og med det formål er det særdeles på sin plads at man dobbelttjekker den estimerede leveringstid for afretningsgrus. Størstedelen af butikker på nettet – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, men vær på vagt da det er forudsat at bestillingen realiseres inden et fastslået klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få dit nye produkt på posthuset inden de logistikansatte har fyraften.

Indtil flere e-shops i Danmark lover portofri fragt på afretningsgrus online, men for det meste kun når man køber for en bestemt pris. Alternativt bør man udvælge den billigste fragtmetode, som i mange tilfælde vil være at få kørt din bestilling til et udleveringssted.

Store netshops tildeler klik-og-hent hvor man køber billig afretningsgrus hjemmefra og selv henter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg. De foreslår bl.a. afhentning af afretningsgrus i følgende byer:

Ølstykke, Køge, Herlev, Næstved, Middelfart, Herning, Ringsted, Haslev, Haderslev, Lillerød, Vallensbæk, Rødovre, Hedensted, Aarhus, Højbjerg, Værløse, Hjørring, Frederikssund, Taastrup, Stenløse, Hvidovre, Hedehusene, København, Lyngby, Albertslund, Aabenraa, Kalundborg, Kokkedal, Slagelse, Rudersdal, Grenaa, Thisted, Svendborg, Lystrup, Hillerød, Viborg, Virum, Nærum, Brønderslev, Vordingborg, Greve, Frederikshavn, Charlottenlund, Sønderborg, Frederiksværk, Ballerup, Ikast, Aalborg, Brabrand, Holbæk, Søborg, Helsingør, Odense, Solrød Strand, Struer, Brøndby, Hørsholm, Nyborg, Tilst, Risskov, Gentofte, Holstebro, Silkeborg, Randers, Gladsaxe, Odder, Åbyhøj, Hobro, Nykøbing Falster, Roskilde, Skive, Nørresundby, Jyllinge, Vejle, Glostrup, Tårnby, Frederiksberg, Dragør, Birkerød, Nakskov, Korsør, Ishøj, Rønne, Vanløse, Kolding, Farum, Esbjerg, Skanderborg, Valby, Horsens, Fredericia, Allerød, Brønshøj, og Varde, .

Afhentning ift. afretningsgrus er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Midtsjælland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn).

Når vi ser på data bliver det markant, at online shoppere som regel kigger efter eksempelvis billig afretningsgrus og afretningsgrus priser. Vi ser desuden ofte online shoppere søge for eksempel afretningsgrus tilbud, afretningsgrus online og køb afretningsgrus, plus de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Bygma og 10-4.

Få den bedste pris på afretningsgrus

Det er jo meget smertefrit for os alle at søge information om priser på billige afretningsgrus online på forskellige internet webshops, og for det har flere internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at trykke prisen på afretningsgrus kolossalt, og derudover yde portofri levering.

Det kan stadigvæk være rentabelt at sammenligne et par forskellige butikker på nettet efter billige priser på afretningsgrus online inden du køber, sådan at du er skudsikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Davidsen, Stark, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus.

Du bør ikke desto mindre være klar over, at såfremt en online forretning tilbyder billige afretningsgrus online for en salgspris der virker uendeligt attraktiv, kunne det mange gange være et bevis på en uærlig shop. Handler med kort er trods alt indbefattet af et lovbud, der skærmer køberen overfor bedrageriske internet virksomheder.

Generelt tilråder vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du bruge en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere betalingen af afretningsgrus ude i fremtiden. Dette fås normalt i nichebutikker, men sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Stark og 10-4.

Når man ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange søger efter fx afretningsgrus online og afretningsgrus priser. Derudover oplever vi typisk netshoppere kigge efter eksempelvis køb afretningsgrus, afretningsgrus tilbud samt billig afretningsgrus.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Det fungere bare og altid gode priser” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fliser

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 15 kg 20 kg 1 ton 25 kg 1 m3 25 kg 800 kg 500 kg 1000 kg

Levering: løst leveret hent selv afhentning trailer i sække i bigbag i løs vægt vognlæs i poser

Læs tidligere køberes erfaringer

Trustpilot bringer dig fuldstændig udmærkede genveje til at tolke diverse eksisterende brugeres domme og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du beser e-forretningens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige afretningsgrus online.

Facebook giver dig også rigtig pålidelige metoder til at få indtryk af e-handlens popularitet. Herinde er der endda internet varehuse som tilbyder kunderne at tilkendegive en omtale af virksomhedens service, som desuden bør drages fordel af til at vurdere hvor glade kunderne er.

Før nogen køber billige afretningsgrus online på en internet shop bør de principielt granske netbutikkens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig interessant, særligt ved de kendte byggemarkeder som Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bygma og XL-Byg.

Et andet forslag kunne måske være at efterse om e-forhandleren er e-mærket, hvilket ofte er et sympol på at webbutikken opretholder de officielle danske regler, samt at online forhandleren hyppigt føres tilsyn med af eksperter der forstår vedtægterne på området.

Desuden giver det dig chance for hjælpende service, hvis du skulle få besvær med din handel med afretningsgrus. Herudover er det fornuftigt at man er påpasselig med de væsentligste vedtægter der spiller ind i forbindelse med bestillingen af afretningsgrus online, f.eks. den ombytningsrettighed e-butikken bruger.

I relation til det er det på samme måde relevant, at man når som helst beholder sin faktura, så man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af afretningsgrus, uafhængig af om man shopper hos 10-4, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Stark eller Bygma.

Rasmus gav 5 stjerner

Perfekt køb

Morten gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Søren L gav 5 stjerner

Rigtig god service

Charlotte T gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til online shopping
1Det er i dag super smart for enhver at finde de bedste tilbud online på billige afretningsgrus fra flere webshops, og til tak præsterer de fleste webbutikker gratis levering. Derfor kan det til hver en tid blive tiden værd at se nærmere på et par forskellige e-shops efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, således at du er sikker på at indhente den skarpeste pris.
2Nogle enkelte webshops frembyder fragt uden gebyr på afretningsgrus, men oftest er det kun gældende hvis der aftages for et bestemt beløb. Ellers burde du foretrække den mindst kostelige leveringstype, der tit er at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Løsningen viser sig desværre også meget bekvem. Den prisbilligste fragtløsning er unægtelig at du selv henter varerne.
3Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en anordning, som værner køberen overfor fup online butikker. Som alternativ kunne du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere prisen i flere bidder.
4De fleste e-handler udlover nu om dage diverse billige leveringsløsninger til afretningsgrus. Den mest almindelige er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte produkter når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ret så hensigtsmæssig, samt endda endda den mest prisbevidste fragttype.
5Den prisbilligste fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som jo afhænger af at du har bopæl med kort afstand til e-shoppens adresse. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være temmelig vital forudsat vi har brug for afretningsgrus øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder flere e-firmaer gebyrfri levering, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der shoppes for en konkret pris.
6Leveringstiden kan vise sig at være ualmindeligt afgørende såfremt du har behov for varerne om få sekunder, så derfor er det uden tvivl afgørende at du ser nærmere på leveringstiden ved afretningsgrus. En stor portion online forretninger frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen anbringes før et nøjagtigt klokkeslæt.
7Trustpilot bringer dig en del gode genveje til at gøre dig bekendt med mange forhenværende konsumenters reflektioner og herved anbefaler vi, at du tager et kig på online butikkens kritik forinden du køber billige afretningsgrus online. Facebook tilbyder dig tilsvarende fuldkommen værdifulde genveje til at få indblik i internet forretningens pålidelighed.
8Vi tilråder at bemærke hvorvidt internet virksomheden er tilsluttet e-mærket, som burde være en tryghed om at online forhandleren lever op til den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen ofte besøges af jurister der er meget fortrolige lovene på området. Forud for at nogen køber billige afretningsgrus hos en online webshop burde de for at være sikker skimme dens vilkår.
9Forinden nogen køber billige afretningsgrus på en internet shop kunne de til hver en tid gennemgå webshoppens forretningsvilkår, dog er det i reglen ikke særlig interessant. Tilmed tilrådes det at køber er omhyggelig omkring de mest vitale forhold der spiller ind i forbindelse med handlen med billige afretningsgrus online, eksempelvis den byttepolitik netbutikken har.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk