KFLU.dk

Afretningssand pristjek

Er du på udkig efter afretningssand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg afretningssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fliser

Mængder: 800 kg 20 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 1 m3 500 kg 1 ton 500 liter 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 15 kg

Levering: i løs vægt hent selv i bigbag afhentning vognlæs i sække løst leveret trailer i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Flere byggecentre sælger et stort varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du kan bestemme om det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden bare afretningssand.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige afretningssand fra byggemarked til byggemarked. En del har de bedste tilbud, og øvrige vil have faglig sparring. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke butikkens handelsbetingelser.
For de fleste er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne handle hos en webshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring afretningssand.
Ifald du skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at hente materialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder er fysisk til stede i hele landet, og i kraft af det har kunderne mulighed for at handle online og fragte varerne selv. I kraft af det kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, samt sågar få fat i varerne nu og her.
De store byggekæder er populære og højtprofilerede butikker, som medvirker til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggecentre samler varer fra diverse specialbutikker, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af afretningssand online.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops har ekstra meget forstand på deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Pga. dette er det forventeligt at du får mere indsigtsfuld hjælp fra folk der er eksperter i lige præcis afretningssand.
Størsteparten af niche webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du køber afretningssand online fra deres webshop.
Alverdens nichebutikker på nettet er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få skarpere priser.
Danmarks største byggekæder

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag cirka 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma satser på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag cirka 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og omfatter i dag cirka 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

afretningssand silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

afretningssand harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

afretningssand bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

afretningssand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger nu cirka 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at regne på om du selv vil klare det hele, eller du hellere skal sikre dig professionel assistance til opstarten af det. Ifald du anskaffer hjælp fra en professionel kan du spare penge ved at at indhente uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
2Husk at du kan få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det bliver givet forudsat at ombygningen er positivt for miljøet. Tilskudet beroer altså på at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
3Man skal aldrig undvære grej. Det kan vise sig at være fordelagtigt at have grejet tilgængeligt akkurat som du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at medregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
4Der ligger endeløse guides og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. Ikke mindst YouTube supporterer dig med en masse gavnlig info, navnligt når man skriver søgeordene på engelsk.
5Planlægning er kilden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du kunne overveje at lave en strømlinet strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du laver din dagsorden.
6Du må for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj bl.a. hjelm og sko som beskytter dig mod hændelige skader. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
7Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til projektet, navnlig når det er større byggeprocesser. Større byggeprojekter stiller krav om flere personer. Ydermere viser det sig bedre og mere socialt når man ikke er ene om det.
8Længe før du starter arbejdet kan det vise sig ufatteligt meningsfuldt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
9Typisk vil det vise sig afgørende at have en budgetoversigt for renoveringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive en fordel at gennemgå hver eneste udgift, og efterfølgende dokumentere ens udgift ved dem enkeltvis.
10Det er meningsfuldt at du har de presserende bygningsmaterialer klar forud for at du begynder dit arbejde. Du bør sammensætte en hurtig huskeliste hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og som det næste tjekke punkterne, så du bliver sikker på at du har styr på det.
11For udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Derfor kan du løbende kigge på vejrudsigten i dagene før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at piske ned når du netop arbejder hårdt på det avancerede byggeprojekt.
12Der viser sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner når det gælder omfattende byggeprojekter, og derfor vurderes det væsentligt at der er afsat betragtelig tid i tidsplanen, så man kan føle sig sikker på at nå i mål.
Danskernes foretrukne byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er ekstremt imponerende. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedrørende afretningssand

 • Hvor købes afretningssand billigt?
 • Hvad koster afretningssand?
 • Hvor er afretningssand på tilbud?
 • Hvor købes afretningssand online?
 • Hvad er afretningssand?
 • Hvor meget vejer afretningssand?
 • Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

  En hel del internet shops giver heldigvis diverse billige fragtmetoder til afretningssand. En af de mest benyttede er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, som gør det muligt at hente varerne når du har mulighed for det. Metoden er altså yderst problemfri, og typisk tillige den billigste løsning til levering.

  Du bør derudover planlægge at få leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver i mange tilfælde en lille smule mere pebret, men lige så vel ekstremt overkommelig ved køb af afretningssand online. Den billigste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket dog står og falder med at du befinder dig nær internet forhandlerens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på afretningssand er selvfølgelig vældig betydningsfuld såfremt man absolut skal bruge produktet straks, og herved er det komplet fornuftigt at man ser nærmere på tidshorisonten for levering ved afretningssand. En stor portion internet forretninger – fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – byder på billig levering på næste hverdag på de fleste varer online, men vær obs på at det er påkrævet at bestillingen anbringes inden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer klar forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

  En hel del forhandlere på nettet lover portofri levering på afretningssand online, men for det meste er det så præmissen at du shopper for en konkret pris. Derudover skulle du tage den prisbilligste fragtmetode, der oftest er at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

  En masse netbutikker frembyder afhentning hvor du handler billig afretningssand hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus og Davidsen. De frembyder blandt andet afhentning af afretningssand i disse områder:

  Vanløse, Sønderborg, Silkeborg, Hvidovre, Farum, Glostrup, Jyllinge, Ringsted, Korsør, Horsens, Valby, Roskilde, Frederiksværk, Odense, Brønshøj, Hobro, Lyngby, Middelfart, Næstved, Risskov, Tårnby, København, Skanderborg, Lillerød, Kalundborg, Solrød Strand, Tilst, Køge, Varde, Åbyhøj, Kokkedal, Viborg, Svendborg, Rønne, Frederikssund, Randers, Birkerød, Søborg, Herlev, Virum, Helsingør, Hillerød, Brøndby, Kolding, Esbjerg, Aalborg, Gladsaxe, Nærum, Lystrup, Værløse, Nykøbing Falster, Vordingborg, Herning, Albertslund, Frederiksberg, Vallensbæk, Holstebro, Ishøj, Grenaa, Haderslev, Rudersdal, Charlottenlund, Skive, Slagelse, Ikast, Fredericia, Hedensted, Frederikshavn, Hedehusene, Ballerup, Struer, Haslev, Odder, Dragør, Hørsholm, Nakskov, Højbjerg, Vejle, Brabrand, Rødovre, Holbæk, Hjørring, Thisted, Ølstykke, Taastrup, Nørresundby, Aabenraa, Allerød, Aarhus, Gentofte, Stenløse, Greve, Brønderslev, og Nyborg, .

  Click-and-collect for afretningssand er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Falster, Amager, Lolland), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Ved kig i søgedata er det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter for eksempel billig afretningssand og køb afretningssand. Man ser desuden som regel folk efterspørge bl.a. afretningssand priser, afretningssand tilbud samt afretningssand online, plus de velkendte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark og XL-Byg.

  Rabat på afretningssand

  Det er jo særligt ukompliceret for købere at søge sig frem til tilbud på billige afretningssand online i blandt diverse e-firmaer, og følgelig har masser af online selskaber fundet det nødvendigt at reducere priserne på afretningssand helt i bund, og ydermere frembyde portofri fragt.

  Men det kan immervæk vise sig smart at efterprøve nogle få internet forhandlere efter rabatter og tilbud på afretningssand online forinden du gennemfører din handel, således at man er garanteret at få fat i den billigste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggecentre som Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Du skal blot være så påvagt, at når en internet webshop markedsfører billige afretningssand online på tilbud til en tilbudspris der kan ses som enormt tiltalende, så er det tit være et fingerpeg om en uærlig online shop. Køb med gængse betalingskort er trods alt en del af en retningslinje, hvilket forsvarer dig imod svindlende online selskaber.

  Vi slår generelt et slag for køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du benytte en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, når du higer efter at dække regningen på afretningssand over et længere tidsrum. Det foreslåes normalt i online nichebutikker, men ikke de kendte byggecentre som eksempelvis Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Ses der på søgedata står det tydeligt, at netshoppere typisk leder efter bl.a. billig afretningssand og afretningssand priser. Derudover oplever vi tit mennesker søge eksempelvis afretningssand tilbud, køb afretningssand samt afretningssand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg afretningssand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Altid en fornøjelse” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til fliser

  Mængder: 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 800 kg 15 kg 10 kg 1 ton 1 m3 1000 kg 25 kg 25 kg 20 kg 500 liter

  Levering: løst leveret i poser i sække trailer afhentning vognlæs i løs vægt hent selv i bigbag

  Udforsk tidligere kunders bedømmelser

  Trustpilot indebærer en del uafhængige muligheder for at eksaminere forskellige andre køberes evalueringer og derved anbefales det, at du eftergår online butikkens anmeldelser forinden du handler billige afretningssand online.

  Facebook tilbyder endvidere tilpas gode løsninger til at få indblik i webbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt ses faktisk internet butikker som gør det muligt at meddele en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

  Forinden nogen bestiller billige afretningssand online i en shop behøver de utvivlsomt tage stilling til forhandlerens vilkår, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4 og Harald Nyborg.

  Et alternativ kunne derfor være at kigge om internet forhandleren er e-mærke godkendt, som er en indikation om at internet webshoppen efterkommer de danske love, og at webbutikken jævnligt gennemses af fagmænd der har indsigt i lovgivningen.

  Derudover giver det dig genvej til en håndsrækning, såfremt du skulle få besvær som følge af din ordre på afretningssand. I øvrigt rekommanderer vi at køberen er opmærksom på de primære bestemmelser der gælder for bestillingen af afretningssand online, som eksempelvis den byttepolitik internet shoppen benytter.

  Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst bevarer sin faktura e-mail, så man en anden gang kan påvise sin bestilling af afretningssand, uanset om man har købt hos XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Lars Christensen gav 5 stjerner

  Som altid

  Lene O gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Pia gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Jørgen V gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  9 gode råd til din online shopping
  1Det er i dag rigtig overkommeligt for købere at sammenligne priser online på billige afretningssand i blandt diverse online forretninger, og så lover mange online webshops fri fragt. Det kan imidlertid vise sig lønnende at eftergå diverse netbutikker efter tilbud og rabat før du handler, således at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest betalelige pris.
  2Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et regelsæt, der skærmer os imod svindlende e-butikker. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, når du ser en fordel i at finansiere regningen over et længere tidsrum.
  3En masse internet handler yder i dag alverdens billige leveringsmodeller til afretningssand. En af favoritterne er for nærværende pakkeshops, hvor du så nemt kan hente varerne når det passer dig bedst. Fragtmetoden er jo temmelig let, samt tit endvidere den billigste fragtform.
  4Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt internet shoppen er e-mærket, siden det ofte er en påvisning af at internet webshoppen respekterer de officielle regler, udover at e-firmaet tit overværes af specialister der har nøje kendskab til de gældende bestemmelser. Inden folk køber billige afretningssand hos en online forretning burde de i princippet tyde webbutikkens handelsaftale.
  5Antal dages levering er naturligvis ret så udslagsgivende såfremt vi absolut skal bruge dine nye varer inden for kort tid, og med det formål er det komplet klogt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt for afretningssand. Masser af forhandlere på nettet stiller udsigt til billig 1 hverdags levering på mange af butikkens varenumre, men husk at det regnes ud fra at transaktionen gennemføres før et bestemt klokkeslæt.
  6Enkelte online forhandlere byder på levering uden omkostninger på afretningssand, men for det meste forudsætter det at der bestilles for en fastsat pris. I øvrigt bør du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmetode, som mange gange vil være at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragtløsningen er almindeligvis endda særligt ligetil. Den mest billige løsning til levering vil dog til enhver tid være selv at hente varerne.
  7Før folk bestiller billige afretningssand på en internet forhandler kunne de utvivlsomt granske deres betingelser, men det er tit et tidskrævende projekt. Endvidere er det en hjælp at man er oppe på mærkerne omkring de fundamentale vilkår i forbindelse med shopping af billige afretningssand online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed e-firmaet bruger.
  8Den mest letkøbte løsning til levering er uden tvivl at du selv henter ordren, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets bopæl. Den leveringsform kan være særdeles betydningsfuld ifald du står og skal bruge afretningssand øjeblikkeligt. Alternativt så lover visse internet butikker levering uden betaling, men undertiden er det så præmissen at man handler for en bestemt sum.
  9Trustpilot medfører fuldstændig gode muligheder for at verificere en række tidligere kunders meninger og derfor er det en hjælp, at du gennemgår webshoppens omtaler før du shopper billige afretningssand online. Facebook tilbyder dig for øvrigt forholdsvis gode metoder til at få kendskab til internet selskabets popularitet.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk