KFLU.dk

Bakkegrus pristjek

Er du på udkig efter bakkegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bakkegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm 0-8 mm

Mængder: 1 ton 25 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 1 m3 800 kg 500 kg 20 kg

Levering: løst leveret i løs vægt afhentning trailer i sække i poser i bigbag vognlæs hent selv

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Dermed kan du købe fra en online byggeshop, som giver hjælp til valg af bakkegrus.
Du vil finde ulighed i salgspriserne på billige bakkegrus fra webshop til webshop. Enkelte giver lave priser, imens nogle tilbyder faglig sparring. Du bør reflektere over hvad du vil prioritere.
Du bør kende de retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med fx returret. Du bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget relevant at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du bør reflektere over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare bakkegrus.
Når du vil have produkterne hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Dette er hovedsageligt et alternativ i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggemarkeder tilbyder varer fra flere producenter, og derigennem kan du bestille fra et bredt sortiment af bakkegrus online.
De store byggecentre findes nær dig, og på grund af det har de fleste valget om at handle online og hente produkterne personligt. I kraft af det har du mulighed for at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed hente varerne nu og her.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er mindre virksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt sågar fra dit lokalområde. Disse hjælper du når du køber bakkegrus online på deres hjemmeside.
Størsteparten af nicheforhandlere står selv for produktion af de varer der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online bør du få gode tilbud.
Diverse nichebutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derfor kan du modtage en høj grad af erfaren service fra ansatte med specialistviden i lige præcis bakkegrus.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i deres 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af flere end 2.300 mennesker i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

bakkegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger i dag ca. 500 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 kollegaer i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

bakkegrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

bakkegrus silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i de 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

bakkegrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Det er en god idé at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er større byggeprojekter. Flere byggeprojekter bør udføres af flere personer. I øvrigt vil det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Du må ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ej beklædning bl.a. hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på hændelige uheld. Det er afgørende at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, specielt ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
3Det er af stor betydning at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være behjælpeligt at nedfærdige samtlige udgiftsposter, hvorefter man bør undersøge prisen på hver eneste af dem.
4For udendørs projekter kan vejrsituationen få stor betydning. Således kan du jævnligt holde øje med prognosen for vejret når du nærmer dig byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at regne bedst som du står midt i det komplicerede projekt.
5Der findes mange forskellige artikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Især YouTube er formidler af betydelige mængder anvendelig information, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
6Husk at regne på om du selv vil klare hele projektet, eller du må investere i assistance fra en fagperson til dele af projektet. Forudsat at du får assistance fra en fagmand vil det ofte være fordelagtigt at søge uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
7Forud for at du går i gang med byggeriet er det aldeles centralt at sikre sig, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
8Du kan forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis renoveringen er godt for miljøet. At få tilbud om støtte er altså betinget af at projektet påvirker planeten.
9Det viser sig betydningsfuldt at have de relevante materialer handlet ind i god tid før du igangsætter din byggeproces. Du kunne med fordel nedskrive en punktforms indkøbsliste med alt det du har brug for, og dernæst gennemgå hvert eneste punkt, hvormed du sikrer dig at alt er som det skal være.
10Der præsenterer sig som regel uforudsete problemstillinger ved store projekter, og som følge heraf viser det sig afgørende at man har afsat en del plads i køreplanen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
11Du vil under ingen omstændigheder fattes grej. Tit kan det vise sig erstatteligt at du har værktøjet ved hånden forinden du starter arbejdet. Det er desuden fordelagtigt at medtage de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
12Planlægning er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilke dage, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder tidsplanen.
De mest populære byggemarkeder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er absolut overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er virkelig imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % giver dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er virkelig overlegent. Karakteren grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.

Sædvanlige spørgsmål rundt om bakkegrus

 • Hvad er bakkegrus?
 • Hvor købes bakkegrus online?
 • Hvor købes bakkegrus billigt?
 • Hvor meget vejer bakkegrus?
 • Hvad koster bakkegrus?
 • Hvor er bakkegrus på tilbud?
 • Hvilken løsning til levering er bedst?

  En masse internet varehuse frembyder i vore dage et bredt udvalg af billige fragtløsninger til bakkegrus. Den mest anvendte er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du kan afhente din ordre når du har tid. Leveringstypen er nemlig i høj grad simpel, og ofte derudover den billigste leveringsmåde.

  Du kan på samme måde prøve at få ordren sendt hjem til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads. Denne er gerne en sjat dyrere, men endvidere ret så uproblematisk for bakkegrus online. Den billigste form for fragt er unægtelig selv at hente varerne, men dette beroer på at du lever tæt på internet forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Leveringsdygtigheden på bakkegrus kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld såfremt man har brug for din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det fuldkommen afgørende at du efterser leveringstidspunktet på bakkegrus. Mange internet handler – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – frembyder billig dag-til-dag levering på utallige produkter online, men glem ikke at det stiller krav om at handlen gemmenføres før et nøjagtigt tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få produkterne ekspederet inden de pakkeansatte får fri.

  Flere internet forhandlere lover gratis levering på bakkegrus online, men for det meste kun hvis du aftager for en fastsat sum. Som alternativ bør man foretrække den mest letkøbte form for fragt, som tit vil være at få dem til at køre varerne til et afhentningssted.

  En stor portion webshops giver click-and-collect hvor man køber billig bakkegrus online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Bygma. Byggemarkederne yder bl.a. afhentning af bakkegrus i følgende områder:

  Hvidovre, Tilst, Varde, Lystrup, Grenaa, Gentofte, Vejle, Nakskov, Nærum, Brabrand, Hedehusene, Valby, Randers, Birkerød, Glostrup, Roskilde, Silkeborg, Brønshøj, Ishøj, Albertslund, Frederikssund, Vallensbæk, Køge, Esbjerg, Kokkedal, Kalundborg, Rudersdal, Lyngby, Søborg, Frederikshavn, Skive, Charlottenlund, Korsør, Ballerup, Helsingør, Vordingborg, Holstebro, Brøndby, Solrød Strand, Aarhus, Odder, Holbæk, Højbjerg, Hedensted, Middelfart, Nykøbing Falster, Frederiksberg, Herlev, Rødovre, Frederiksværk, Risskov, Fredericia, Svendborg, Sønderborg, Ikast, Hjørring, Farum, Vanløse, Slagelse, Nyborg, Horsens, Greve, Jyllinge, Aalborg, Herning, Gladsaxe, Ølstykke, Lillerød, Åbyhøj, Thisted, Aabenraa, Viborg, Næstved, Ringsted, Haslev, Taastrup, Hobro, Haderslev, Stenløse, Tårnby, Brønderslev, Kolding, Rønne, Odense, Hillerød, Hørsholm, Dragør, København, Værløse, Struer, Allerød, Virum, Nørresundby, og Skanderborg, .

  Klik-og-hent af bakkegrus er tilgængeligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn) og Sjælland (Lolland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Østsjælland).

  Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at folk mange gange efterspørger eksempelvis køb bakkegrus og bakkegrus tilbud. Derudover oplever man jævnligt online shoppere lede efter eksempelvis bakkegrus online, bakkegrus priser og billig bakkegrus, plus de gængse byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Find den bedste pris på bakkegrus

  Det er jo særdeles gnidningsløst for alle at finde de laveste priser på billige bakkegrus online på diverse e-handler, og til tak har en hel del e-forretninger fundet det uundgåeligt at presse prisen på bakkegrus en hel del, og ydermere præstere gebyrfri levering.

  Men det kan immervæk blive nyttigt at undersøge en række internet firmaer efter billige priser på bakkegrus online forinden du placerer ordren, så man er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris. Se ikke bare på de store byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

  Du må imidlertid være omhyggelig med, at såfremt en internet forhandler afsætter billige bakkegrus online til en pris som er ufattelig fordelagtig, kunne det tit være et karakteristika der viser en uærlig butik. Kortbetalinger er i hvert fald dækket ind under en forordning, der forsvarer dig som kunde imod uægte online outlets.

  Vi tilråder generelt kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du udnytte en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, hvis du agter at klare regningen på bakkegrus ude i fremtiden. Dette fås ofte i nichebutikker, men ikke de gængse byggecentre som fx Bauhaus, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere tit leder efter eksempelvis bakkegrus priser og bakkegrus online. Man ser desuden tit mennesker efterspørge for eksempel billig bakkegrus, køb bakkegrus og bakkegrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bakkegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm 0-2 mm 0-4 mm

  Mængder: 1 ton 500 kg 25 kg 25 kg 20 kg 1000 kg 800 kg 1 m3 15 kg

  Levering: vognlæs hent selv trailer i sække afhentning i bigbag i poser i løs vægt løst leveret

  Brands: Skalflex Weber

  Undersøg tidligere køberes ratings

  Trustpilot medfører relativt hæderlige genveje til at tolke ganske mange forhenværende forbrugeres anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du beser e-forretningens vurderinger inden du køber billige bakkegrus online.

  Facebook fører til på samme måde fuldt ud solide løsninger til at få et kig ind i online butikkens kundetilfredshed. Tilmed ser vi endda internet foretagender hvor kunder kan forfatte en omtale af deres køb, som tilmed burde bruges til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk shopper billige bakkegrus online i en internet webshop burde man i reglen få overblik over webbutikkens forretningsaftale, det er dog typisk ikke særlig interessant, særligt med de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  En anden mulighed er at efterse om webshoppen er e-mærke tilsluttet, hvilket burde være en sikring om at internet webshoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at internet butikken tit undersøges af fagfolk der forstår de gældende regler.

  Dette er desuden din chance for bistand, ifald du bliver udsat for udfordringer som følge af dit indkøb af bakkegrus. Derudover tilråder vi at man er klar over de vigtigste bestemmelser der har betydning for bestillingen af bakkegrus online, til eksempel hvilken returneringsret forretningen bruger.

  På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid sikrer sin kvitteringsmail, således man når som helst vil kunne bevise sit køb af bakkegrus, uanset om man har handlet hos Jem og Fix, Stark, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller XL-Byg.

  Jan M gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Mads Christensen gav 4 stjerner

  SUPER

  Ole A gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering

  Hanne Hansen gav 4 stjerner

  Dag til dag levering

  9 tips til indkøb via nettet
  1Den prisbilligste type af levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som dog afhænger af at du har bopæl med kort afstand til internet forretningens tilholdssted. Den type af levering er jo usædvanlig vigtig såfremt vi behøver bakkegrus fluks. Alternativt så tilbyder en række online webshops levering uden gebyr, men i mange tilfælde er det forudsat at der shoppes for et fastsat beløb.
  2Forinden folk handler billige bakkegrus hos en online webshop bør man sådan set overveje deres forretningsbetingelser, men det er almindeligvis ikke super interessant. For øvrigt anbefales det at køberen er vidende om de elementære betingelser der influerer på købet af billige bakkegrus online, til eksempel den returret butikken garanterer.
  3Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online webshoppen er e-mærket medlem, fordi det kan være et billede på at e-handlen lever op til de officielle regler, samt at netbutikken hyppigt overvåges af jurister der er meget bekendte med retningslinjerne. Før nogen handler billige bakkegrus på en e-butik bør man helt sikkert gennemlæse shoppens handelsbetingelser.
  4Trustpilot resulterer i helt fornemme muligheder for at se nærmere på en stor portion aktuelle køberes opfattelser og på grund af dette er det smart, at du verificerer internet butikkens kritik før du shopper billige bakkegrus online. Facebook frembringer på samme måde forholdsvis relevante løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed.
  5Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er dækket ind under en regel, der beskytter kunden overfor fup butikker på nettet. Alternativt burde du overveje en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at afdrage beløbet over tid.
  6Flere e-forhandlere tildeler nu om dage en lang række forskellige billige leveringstyper til bakkegrus. Det mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er nemlig vældig bekvem, samt mange gange tilmed den prisbilligste leveringsudgave.
  7Det er temmelig uproblematisk for alle at sammenligne tilbud online på billige bakkegrus hos forskellige webbutikker, og på grund af dette lover flere internet handler i Danmark levering uden beregning. Dog kan det ikke desto mindre vise sig fordelagtigt at checke forskellige internet webshops efter rabat og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du ikke er i tvivl om at få fat i den mest betalelige pris.
  8Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ultra betydningsfuld når du står og skal bruge dine nye produkter inden for få dage, og herved er det ret så passende at man kigger nærmere på leveringstidspunktet ved bakkegrus. De fleste webbutikker byder på billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at der bestilles inden et fastslået tidspunkt.
  9Nogle få internet outlets byder på fragt uden gebyr på bakkegrus, men tit er det forudsat at der aftages for en fastsat pris. I øvrigt kunne du foretrække den mest betalelige leveringsløsning, hvilket i mange tilfælde vil være at få leveret dine produkter til en pakkeshop. Løsningen bliver ofte til gengæld virkelig bekvem. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog altid være at hente pakken selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk