KFLU.dk

Bakkemørtel pristjek

Er du på udkig efter bakkemørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter bakkemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til fugning til udvendig puds til pudsning

Varianter: 5.1 % 6.6 %

Størrelser: 0-4 mm 0-2 mm

Mængder: 500 kg 25 kg 1 kubikmeter 1000 kg 500 liter 15 kg 1 ton 20 kg 25 kg 15 kg 800 kg 10 kg 1 m3

Levering: afhentning hent selv trailer i sække i løs vægt løst leveret i bigbag i poser vognlæs

Brands: Lip Igelsø Raw Skalflex Weber Scan

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund kan du bestille ved en online byggeshop, som kan give sparring omkring bakkemørtel.
Det er selvsagt ekstremt relevant at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige bakkemørtel hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have de bedste priser, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du foretrækker.
Flere byggecentre fremviser et bredt varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke på om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare bakkemørtel.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke byggemarkedets betingelser.
Såfremt du skal have varerne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kunne du med fordel fragte produkterne selv. Det er hovedsageligt muligt i de gængse byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og kendte firmaer, som kan bidrage til øget troværdighed når du skal købe online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre udbyder produkter fra alle mulige producenter, og så kan du bestille fra et stort sortiment af bakkemørtel online.
De velkendte byggemarkeder findes mange steder i landet, og af den grund har flertallet mulighed for at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Af den grund har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet have produkterne hurtigere.

Nichewebshop

De fleste nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Følgelig vil du modtage super erfaren sparring fra ansatte der er eksperter i lige præcis bakkemørtel.
En masse specialiserede netbutikker er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få en lavere pris.
Flertallet af niche webshops er små firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du handler bakkemørtel online fra deres webshop.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
bakkemørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

bakkemørtel silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

bakkemørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag mere end 100 personer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 medarbejdere i deres 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

bakkemørtel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af mere end 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Du må på ingen måde undvære grej. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at have grejet til rådighed når du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage de her omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
2Der ligger vældig mange vejledninger og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Ikke mindst YouTube faciliterer vældig meget nyttig viden, specielt ifald man bruger den engelske version.
3Forinden du påbegynder byggeprojektet kan det være usandsynligt betydningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholder gældende love. Med udgangspunkt i din bopæl kan der vise sig mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
4Du kan søge tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeriet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på klimaet.
5Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have et regnskab for arbejdet, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at nedskrive alle poster, og herefter nedskrive omkostningen ved dem én efter én.
6Muligvis kan det blive aktuelt at have alle materialer disponible på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel liste hvoraf der fremgår alt hvad der bliver brug for, og derefter eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig sikker på at du har husket alt.
7Du skal ikke glemme din sikkerhed, så husk arbejdstøj som eksempelvis fod- og hovedbeklædning som hjælper dig overfor eventuelle ulykker. Det er essentielt at du husker sikkerheden i byggeprojektet, hovedsageligt ifald du ikke får hjælp fra en fagperson.
8Måske det ville være relevant at overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du alternativt skal sikre dig assistance fra en fagmand til dele af arbejdet. Hvis du indhenter hjælp fra en fagmand kan det være fordelagtigt at søge tilbud fra en håndfuld foretagender.
9Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du bør liste en struktureret dagsorden, der beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og derudover en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver din handlingsplan.
10Der præsenterer sig altid utidige problematikker i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og derfor vurderes det afgørende at der afsættes god plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig tryg ved at nå i mål til tiden.
11For udendørs projekter har vejret en betydningsfuld rolle. Derfor kan du ofte lægge mærke til prognosen for vejret i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden varsel begynder at vælte ned netop som du arbejder hårdt på dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
12Det kan overvejes at indhente hjælp til projektet, i særdeleshed hvis det er vigtige arbejdsopgaver. Flere byggerier skal gerne udføres af flere personer. Endvidere bliver det mere produktivt og mere minderigt når man ikke er alene om det.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er usædvanligt godt arbejde. Karakteren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver topkarakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål med hensyn til bakkemørtel

 • Hvilken bakkemørtel?
 • Hvordan blander man bakkemørtel?
 • Bakkemørtel hvor meget cement?
 • Hvad består bakkemørtel af?
 • Hvad bruges bakkemørtel til?
 • Hvor meget bakkemørtel?
 • Hvordan blandes bakkemørtel?
 • Hvor meget cement til bakkemørtel?
 • Hvad er bakkemørtel?
 • Hvilken fragtmetode er bedst?

  Mange internet virksomheder tildeler i øjeblikket mange forskellige billige metoder til levering til bakkemørtel. En af de mest anvendte er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du kan afhente de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragtformen er altså usædvanlig fremkommelig, og tit derudover den billigste leveringsmanér.

  Du kunne tillige overveje at få produkterne sendt til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis en kende mere pebret, men til gengæld i høj grad let ved køb af bakkemørtel online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente pakken, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i nærheden af online shoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Antal dages levering på bakkemørtel er jo ret så relevant ifald man har brug for varen fluks, så med det formål er det øjensynligt væsentligt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid på bakkemørtel. En hel del internet shops – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig 1 hverdags levering på deres primære produkter online, men vær opmærksom på at det er afhængig af at bestillingen køres igennem forud for et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren sendt afsted før de pakkeansatte får fri.

  Nogle enkelte online forhandlere garanterer portofri levering på bakkemørtel online, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at du aftager for en konkret pris. Ellers skulle man udse dig den mest prisbevidste leveringsmodel, der mange gange vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til en pakkeshop.

  En masse byggemarkeder giver klik-og-hent hvor man bestiller billig bakkemørtel hjemmefra men selv henter i butikken. Eksempelvis XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan. Byggemarkederne tildeler eksempelvis klik-og-hent på bakkemørtel i disse byer:

  Næstved, Tårnby, Kokkedal, Slagelse, Birkerød, Aarhus, Frederikssund, Holstebro, Ringsted, Åbyhøj, Frederikshavn, Helsingør, Ølstykke, Jyllinge, Lyngby, Roskilde, Frederiksværk, Ballerup, Aabenraa, Dragør, Brabrand, Korsør, Kolding, Vordingborg, Tilst, Hedehusene, Vejle, Hillerød, Holbæk, Nyborg, Køge, Struer, Allerød, Taastrup, Albertslund, Esbjerg, Haderslev, Thisted, Hjørring, Rønne, Svendborg, Sønderborg, Skanderborg, Vallensbæk, Farum, Nørresundby, Risskov, Kalundborg, Ikast, Haslev, Varde, Stenløse, Grenaa, Herlev, Skive, Solrød Strand, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Charlottenlund, Højbjerg, København, Værløse, Lystrup, Vanløse, Rudersdal, Brønshøj, Silkeborg, Nakskov, Randers, Virum, Horsens, Viborg, Gentofte, Fredericia, Hedensted, Brøndby, Lillerød, Ishøj, Glostrup, Rødovre, Hvidovre, Valby, Middelfart, Herning, Søborg, Odder, Greve, Nærum, Aalborg, Hørsholm, Frederiksberg, Hobro, Odense, og Brønderslev, .

  Klik-og-hent ift. bakkemørtel er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Falster, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm).

  Når man ser på søgedata bliver det klart, at netshoppere som regel søger bl.a. bakkemørtel priser og bakkemørtel tilbud. Foruden dette ser vi ofte internet shoppere søge bl.a. billig bakkemørtel, køb bakkemørtel og bakkemørtel online, plus de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

  Tilbud på bakkemørtel

  Det er super let gængeligt for forbrugerne at tjekke tilbud på billige bakkemørtel online hos forskellige e-forretninger, og for det har langt de fleste internet handler i Danmark været nødt til at presse prisen på bakkemørtel drastisk, og ovenikøbet tilbyde fragt uden gebyr.

  Men det kan imidlertid være indbringende at granske nogle internet butikker efter tilbud på bakkemørtel online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris. Se ikke kun på de store byggecentre som Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og XL-Byg.

  Man skal blot være klar over, at ifald en butik sælger billige bakkemørtel online for en pris der er helt ekstremt billig, kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en svindel online shop. Bestillinger med kort er trods alt omfavnet af en regel, der dækker køberen imod uægte netshops.

  Generelt foreslår vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil afbetale regningen på bakkemørtel over en længere periode. Dette foreslåes typisk hos nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Davidsen.

  Når vi kigger i tallene fremstår det klart, at internet shoppere tit søger blandt andet bakkemørtel online og bakkemørtel tilbud. Man ser derudover tit netshoppere lede efter for eksempel billig bakkemørtel, køb bakkemørtel og bakkemørtel priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg bakkemørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  SUPER” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til pudsning til udvendig puds til fugning

  Varianter: 5.1 % 6.6 %

  Størrelser: 0-2 mm 0-4 mm

  Mængder: 800 kg 500 kg 1 m3 15 kg 1 ton 1 kubikmeter 1000 kg 20 kg 25 kg 10 kg 500 liter 15 kg 25 kg

  Levering: løst leveret hent selv i løs vægt i bigbag afhentning trailer vognlæs i poser i sække

  Brands: Lip Weber Skalflex Scan Raw Igelsø

  Læs folks anbefalinger

  Trustpilot medfører forholdsvis troværdige genveje til at gennemsøge en stor gruppe tidligere konsumenters synspunkter og derved er det anbefalelsesværdigt, at du betragter internet virksomhedens bedømmelser inden du handler billige bakkemørtel online.

  Facebook præsterer for øvrigt de facto gavnlige chancer for at få kendskab til e-handlens kundefokus. Her er der mange webshops hvor man kan offentliggøre en omtale af ordreforløbet, som desuden burde drages fordel af til at bedømme kundernes tilfredshed.

  Forinden folk bestiller billige bakkemørtel online i en internet virksomhed kan man i og for sig skimme forhandlerens forretningsvilkår, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt, særligt hos de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Alternativet er at kontrollere hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, da det er en indikation om at online firmaet retter sig efter gældende dansk lovgivning, tillige med at internet shoppen jævnligt overvåges af jurister der har ekspertise inden for bestemmelserne på området.

  Dette er en god chance for bistand, ifald du bliver udsat for problemer med din bestilling af bakkemørtel. Tilsvarende er det at foretrække at køberen er obs på de mest aktuelle bestemmelser der har betydning for bestillingen af bakkemørtel online, for eksempel hvilken returret netshoppen bruger.

  Her er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens ordremail, så man fremadrettet kan bevidne sit køb af bakkemørtel, ligegyldig om man har købt fra Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma eller Jem og Fix.

  Tina Møller gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Jørgen U gav 4 stjerner

  Fantastisk behandling

  Maria T gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  Maria Christiansen gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot bringer dig stort set værdifulde muligheder for at undersøge diverse aktuelle konsumenters ratings og herved er det klogt, at du læser e-forretningens omtaler forinden du handler billige bakkemørtel online. Facebook indebærer tilsvarende i højeste grad anstændige chancer for at få en idé om internet butikkens popularitet.
  2En hel del online firmaer tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige løsninger til levering til bakkemørtel. Den mest almindelige er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig usædvanlig problemfri, samt oftest tillige den mest betalelige metode til levering.
  3Inden nogen køber billige bakkemørtel i en shop på nettet burde man egentlig kigge på shoppens vilkår, det er dog typisk ikke super spændende. Ligeså kan det anbefales at kunden er klar over de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige bakkemørtel online, for eksempel hvilken returneringsret internet firmaet benytter.
  4Den mindst kostelige fragtform kan ikke modsiges at være selv at hente ordren, men det stiller krav om at du bor lige ved internet forhandlerens bopæl. Den leveringsform er rigtig aktuel såfremt du står og skal bruge bakkemørtel nu og her. Alternativt så garanterer nogle enkelte internet outlets fragt uden betaling, men tit er det så nødvendigt at du køber for et konkret beløb.
  5Fragttiden kan i nogle tilfælde være temmelig vital såfremt man står og skal bruge varerne inden for få dage, og derfor er det rimelig passende at man checker den estimerede leveringstid på bakkemørtel. En del online butikker reklamerer med billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varenumre, hvilket dog er afhængig af at handlen gemmenføres forinden et besluttet tidspunkt.
  6Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regelsæt, der assisterer køberen imod falske internet virksomheder. Alternativt kunne du overveje en afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at klare regningen over en periode.
  7Visse forretninger på nettet frembyder fragt uden omkostninger på bakkemørtel, men ofte forudsætter det at der aftages for en præcis sum. I øvrigt må man gribe den mest billige leveringsversion, der oftest vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Fragtformen viser sig sædvanligvis endvidere vældig enkel. Den mindst kostelige løsning er unægtelig at du selv henter produkterne.
  8Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, som er en angivelse af at online virksomheden understøtter de gældende danske regler, samt at e-shoppen af og til ses til af specialister som har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at nogen handler billige bakkemørtel på en online virksomhed kunne man egentlig læse e-butikkens betingelser.
  9Det er i høj grad praktisk for købere at finde de bedste tilbud online på billige bakkemørtel på forskellige e-firmaer, og altså garanterer langt de fleste webshops portofri levering. Derfor kan det immervæk blive gunstigt at se nærmere på en række firmaer på nettet efter rabat og tilbud forinden du shopper, så du er skudsikker på at antage den mest betalelige pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk