KFLU.dk

Barkflis pristjek

Er du på udkig efter barkflis? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.500 liter for kun 2.803 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter barkflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.803 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.995 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.998 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dyr under hæk til indkørsel mod ukrudt til bøgehæk til udendørs til hækken som gødning til planter som bunddække til fyr som brændsel til dyr til hestefold til stokerfyr til rhododendron til fugle til varmeværker på frugttræer til fyring til indendørs til ligusterhæk til bede til stauder til ridebane omkring træer til ridehus til bede på skråning til haven til legeplads til rygning som brændsel til grill til roser til surbundsbed til hønsegård til fjernvarme imod dræbersnegle som faldunderlag til gasgrill

Varianter: frisk knust revet fint natur groft lys mørk

Mængder: 50 liter 2000 liter 3000 liter 60 liter 70 liter 80 liter 2500 liter 1000 liter

Levering: i poser afhentning i løs vægt i sække trailer i bigbag vognlæs hent selv

Brands: Douglas Champost Verdo Plantorama Prima Holmebo GreenBio Manstrup Bilka Billigblomst Pindstrup Jysk Junckers Park Lidl Plantetorvet

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder har et enormt produktudvalg, imens nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge fra, foruden bare barkflis.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Derfor bør man tjekke byggeshoppens betingelser.
Når du har brug for produkterne hurtigt eller bare har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de kendte byggecentre.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige barkflis fra webshop til webshop. Enkelte vil have lave priser, imens andre tilbyder kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
For nogle er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få sparring omkring barkflis.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder produkter fra en lang række forskellige producenter, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af barkflis online.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har man adgang til at bestille online og fragte materialerne personligt. Derfor har du chancen for at undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet skaffe produkterne hurtigere.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte forretninger, som bidrager til en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt endda lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille barkflis online på deres hjemmeside.
De fleste webshops i små nicher er producenter af de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Diverse webshops som sælger få produkter har en dybdegående viden om deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du modtage endnu mere nyttig service fra personale der er specialister i lige præcis barkflis.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
barkflis silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

barkflis jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 medarbejdere i de 122 butikker. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

barkflis harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i virksomhedens 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 mennesker i deres 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

barkflis bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af mere end 1.000 personer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så man har styr på omkostningerne. Det kan blive behjælpeligt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og bagefter indsamle beløbet for dem én og én.
2Ved udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. På grund af dette kan du tit holde øje med vejrprognosen når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det uventet starter med at piske ned når du netop er i fuld gang med det komplicerede byggeprojekt.
3Der præsenterer sig som regel ubelejlige vanskeligheder når det gælder svære byggeprojekter, og altså vurderes det afgørende at man har afsat en god portion plads i agendaen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
4Du skal aldrig se bort fra dit eget helbred, så glem ikke beklædning herunder sikkerhedssko som sikrer dig med henblik på potentielle risici. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
5Før du starter byggeriet må det være vanvittigt vigtigt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl kan der gælde en række regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
6Forberedelse bliver metoden til at lykkes med projektet. Du skal sammensætte en klar køreplan, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, med en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du laver din arbejdsplan.
7Der ligger rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer på nettet som du kan finde hjælp i. Specielt YouTube bringer dig temmelig meget almennyttig information, særligt når du kigger i hele verden.
8Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til dele af projektet, navnlig ift. omfangsrige ombygninger. Krævende ombygninger behøver flere end en enkelt person. Dertil vil det vise sig bedre og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
9Det kan blive meningsgivende at have de presserende bygningsmaterialer disponible i god tid før du begynder byggeprocessen. Du bør sammensætte en enkel liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du har brug for, og så gennemløbe punkterne, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
10Du bør reflektere over hvorvidt du selv skal stå for hele projektet, eller du bør hente hjælp fra en professionel til noget af projektet. Når du køber professionel assistance vil det normalt være en god idé at hente en pris fra forskellige entreprenører.
11Man vil nødig stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig essentielt at du har værktøjet klar til brug når du går løs med byggeprocessen. Det er i øvrigt vigtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
12Glem ikke at du kan få tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet i tilfælde af at byggeriet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud betinges altså af at renoveringen har en positiv effekt på planeten.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er virkelig imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og kun 9 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål vedr. barkflis

 • Hvor længe holder barkflis?
 • Hvad er barkflis?
 • Hvor meget barkflis?
 • Barkflis hvordan?
 • Hvad vejer barkflis?
 • Hvor tykt lag barkflis?
 • Hvad koster barkflis?
 • Hvilken barkflis er bedst?
 • Hvilken fragtmetode er smartest?

  En del e-butikker yder i vore dage mange forskellige billige leveringsmodeller til barkflis. Det mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor du selv henter din bestilling når det passer dig bedst. Fragttypen er altså rigtig let, samt ofte endvidere den mest billige form for fragt.

  Du kunne ydermere planlægge at vælge at få sendt hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden bliver typisk et hak mere pebret, men lige så vel temmelig let med barkflis online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog forudsætter at du befinder dig i kort afstand af e-firmaets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

  Fragtperioden på barkflis kan være temmelig relevant ifald vi står og skal bruge din pakke nu og her, og herved er det særdeles centralt at man kontrollerer leveringstiden på barkflis. Mange internet outlets – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men vær påpasselig da det er påkrævet at du når at bestille før et bestemt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet klar inden pakkepersonalet tager hjem.

  Nogle få internet firmaer byder på levering uden betaling på barkflis online, men i reglen er det så nødvendigt at man shopper for et fastsat beløb. Derudover må man beslutte sig for den mindst kostelige form for fragt, hvilket oftest er at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

  En række byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du handler billig barkflis på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg og Silvan. Byggekæderne tildeler fx klik-og-hent på barkflis i disse byer:

  Hørsholm, Hillerød, Tilst, Brabrand, Nykøbing Falster, Hvidovre, Køge, Birkerød, Aabenraa, Brønshøj, Hobro, Frederiksberg, Valby, Vejle, Kalundborg, Slagelse, Odder, Holstebro, Frederiksværk, Rønne, Lystrup, Fredericia, Sønderborg, Haslev, Ballerup, Gladsaxe, Søborg, Svendborg, Glostrup, Nørresundby, Nakskov, Charlottenlund, Lyngby, Rødovre, Esbjerg, Herning, Viborg, Varde, Hjørring, Stenløse, Hedehusene, Vordingborg, Albertslund, Rudersdal, Grenaa, Frederikssund, Tårnby, Nærum, Kolding, Silkeborg, Roskilde, Virum, Haderslev, Vanløse, Ølstykke, Farum, Hedensted, Vallensbæk, Jyllinge, Korsør, Middelfart, Horsens, Frederikshavn, Nyborg, Risskov, Helsingør, Thisted, Brønderslev, Næstved, Skanderborg, Odense, Gentofte, Skive, Dragør, Åbyhøj, Herlev, Brøndby, Solrød Strand, Aalborg, Allerød, Ishøj, København, Lillerød, Holbæk, Taastrup, Greve, Struer, Kokkedal, Ringsted, Aarhus, Ikast, Værløse, Højbjerg, og Randers, .

  Afhentning af barkflis er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere tit leder efter blandt andet barkflis priser og barkflis tilbud. Derudover ser vi mange gange mennesker efterspørge bl.a. køb barkflis, barkflis online og billig barkflis, plus de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan og Davidsen.

  Få den bedste pris på barkflis

  Det har vist sig at være ultra hensigtsmæssigt for alle at lave prissammenligning på billige barkflis online i blandt diverse internet handler, og til tak har adskillige forretninger på nettet fundet det uundgåeligt at tvinge priserne på barkflis eftertrykkeligt, og ovenikøbet sikre fri fragt.

  Derfor kan det til hver en tid blive gavnligt at undersøge en række outlets på nettet efter tilbud og udsalg på barkflis online inden du handler, så man er sikret at antage den laveste pris. Kig ikke blot på de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Man bør dog være årvågen med, at ifald en online shop afhænder billige barkflis online til salg for en pris som virker overordentlig billig, så burde det for det meste være et faresignal om en uærlig online virksomhed. Shopping med kort er heldigvis indbefattet af Indsigelsesordningen, som assisterer køber overfor fup e-forretninger.

  Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du overveje en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at honorere betalingen af barkflis over flere uger. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark og XL-Byg.

  Når der ses på statistikkerne bliver det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger bl.a. barkflis online og køb barkflis. Man ser derudover ofte mennesker kigge efter blandt andet billig barkflis, barkflis tilbud og barkflis priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg barkflis er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Stjerneklar service!” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: som faldunderlag til fyr til ridehus som brændsel som brændsel til ridebane til bede mod ukrudt til surbundsbed til hækken til planter til grill på frugttræer til dyr til hestefold til indendørs til fugle til dyr til hønsegård til varmeværker til roser til udendørs til fjernvarme til rygning til gasgrill omkring træer til rhododendron til bøgehæk som gødning imod dræbersnegle til stokerfyr til legeplads til stauder som bunddække på skråning til fyring til haven til ligusterhæk under hæk til indkørsel til bede

  Varianter: revet fint natur frisk lys groft mørk knust

  Mængder: 3000 liter 50 liter 60 liter 2500 liter 70 liter 80 liter 1000 liter 2000 liter

  Levering: trailer i sække hent selv i bigbag i poser vognlæs afhentning i løs vægt

  Brands: Plantetorvet Prima Holmebo Verdo Billigblomst Pindstrup Champost Bilka Manstrup Jysk Plantorama GreenBio Lidl Park Junckers Douglas

  Undersøg andre menneskers oplevelser

  Trustpilot fremskaffer immervæk gavnlige muligheder for at gennemrode adskillige aktuelle forbrugeres omtaler og herved er det godt, at du tjekker online virksomhedens vurderinger forud for at du køber billige barkflis online.

  Facebook bringer dig for øvrigt nogenlunde gavnlige løsninger til at få kendskab til internet forretningens kundetilfredshed. Desuden møder vi en række internet forretninger hvor kunder kan registrere en omtale af deres køb, som lige så vel må benyttes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk bestiller billige barkflis online i en netshop bør de altid gennemgå netbutikkens vilkår, det er dog bare en omfattende opgave, specielt hos de gængse byggecentre som 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

  Et alternativ er at se hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, siden det ofte er et billede på at e-forretningen efterkommer de officielle regler, samt at internet forretningen rutinemæssigt besigtiges af eksperter der kender de gældende regler.

  Det giver dig genvej til hjælpende service, såfremt du skulle få besvær med dit køb af barkflis. Foruden dette kan det anbefales at køber er vaks omkring de væsentligste forhold der kan influere på købet af barkflis online, fx hvilken ombytningspolitik online forretningen anvender.

  I den forbindelse er det også relevant, at man permanent gemmer ens ordremail, således man i fremtiden vil kunne bevise sit køb af barkflis, uagtet om man bestiller hos Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Silvan eller XL-Byg.

  Birthe H gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Ole A gav 4 stjerner

  Handlet meget og handler stadig

  Camilla Kristensen gav 5 stjerner

  Alt fungerede godt lige fra start til… super god service.

  Maria G gav 5 stjerner

  Hurtig levering af den ønskede vare

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1Før folk handler billige barkflis i en shop på nettet bør man altid gennemgå e-shoppens betingelser, men det er tit ikke specielt ophidsende. Derudover kan det anbefales at du er obs på de mest basale regler der kan have betydning for købet af billige barkflis online, f.eks. hvilken returrettighed e-handlen kører med.
  2Trustpilot fører til adskillige nyttige muligheder for at gennemstøve en lang række eksisterende kunders ratings og derfor rekommanderer vi, at du tolker online virksomhedens anmeldelser forinden du shopper billige barkflis online. Facebook fremskaffer lige så vel tilpas stabile genveje til at få kendskab til e-forhandlerens troværdighed.
  3Vi tilråder at bemærke om internet firmaet er medlem af e-mærket, som skulle være et fingerpeg om at internet forretningen retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at e-shoppen nu og da tilses af sagkyndige som behersker de gældende bestemmelser. Før nogen køber billige barkflis på en internet butik burde man i virkeligheden få overblik over netshoppens handelsvilkår.
  4En hel del e-forhandlere garanterer portofri fragt på barkflis, men undertiden kun når man bestiller for et fastsat beløb. Ellers skal man udvælge den mest billige mulighed for fragt, der gerne vil være at få bragt din ordre til en pakkeshop. Fragtformen bliver tit på den anden side ret uproblematisk. Den billigste fragtløsning kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren.
  5Leveringstidspunktet kan være særdeles afgørende i tilfælde af at man skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det faktisk aktuelt at man ser leveringstidspunktet på barkflis. En del internet handler tilbyder billig levering på næste hverdag på en hel del produkter, men vær vagtsom da det beroer på at orden realiseres forinden et konkret tidspunkt.
  6Det er jo efterhånden ret nemt for enhver at finde tilbud online på billige barkflis i blandt forskellige internet foretagender, og følgelig tilbyder massevis af online firmaer billig fragt. Derfor kan det immervæk vise sig tiden værd at kigge forbi et par netshops efter rabat og tilbud før du placerer ordren, således at man er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
  7Mange internet foretagender giver nu til dags et bredt udvalg af billige former for levering til barkflis. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling når du har tid. Fragtmetoden er jo særligt smart, samt ofte også den prisbilligste fragttype.
  8Den billigste slags levering er dog at hente ordren selv, som dog forudsætter at du fysisk befinder dig nær e-firmaets bopæl. Den leveringsversion er jo ultra vigtig forudsat vi behøver barkflis straks. Alternativt så yder nogle få online webshops levering uden omkostninger, men tit er det påkrævet at man aftager for et præcist beløb.
  9Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en lov, der bistår køberen imod svindlende e-forhandlere. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at finansiere prisen over flere uger.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk