KFLU.dk

Betonsand pristjek

Er du på udkig efter betonsand? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 825 kr. Det er 62 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg betonsand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
825 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.042 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.098 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.099 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.138 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.613 kr.Sække med 500 literKøb
1.819 kr.Sække med 775 kgKøb
2.078 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 25 kg 500 kg 15 kg 500 liter 15 kg 10 kg 1000 kg 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 800 kg 1 ton

Levering: løst leveret afhentning i løs vægt hent selv i sække i bigbag vognlæs i poser trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller blot vil blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige betonsand fra netbutik til netbutik. En del giver lave priser, og andre satser på et højt serviceniveau. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Flere byggemarkeder sælger et stort produktsortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du bør overveje om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare betonsand.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man undersøge forretningens handelsbetingelser.
Det er selvfølgelig meget afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
For mange er gør-det-selv projekter lig med en verden af spørgsmål. På grund af det bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du får råd og vejledning til valg af betonsand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder sælger produkter fra alle mulige nichebutikker, og pga. det kan du shoppe fra et bredt udvalg af betonsand online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og derved har kunderne chancen for at bestille online og hente varerne på eget initiativ. Derfor kan du undgå leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne lige nu.
De store byggemarkeder er populære og anerkendte butikker, som kan give øget tryghed til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som en fordel.

Nichewebshop

En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer der sælges i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Diverse nichebutikker på nettet har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor får du formentlig endnu mere informativ sparring fra mennesker som er eksperter i netop betonsand.
Alverdens nichefokuserede netbutikker er små familievirksomheder, der oftest er danske, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller betonsand online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev dannet i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og udgøres nu af over 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

betonsand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

betonsand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

betonsand harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af over 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af flere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 ansatte i deres 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

betonsand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 mennesker i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag ca. 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der viser sig altid uforudsigelige udfordringer når det kommer til avancerede opgaver, og på grund af det vil det være betydningsfuldt at der afsættes nok tid i agendaen, så man er selvsikker på at kunne få det færdiggjort.
2Du har mulighed for at få offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås ifald renoveringen er klimavenligt. Bidraget betinges altså af at ombygningen gør en positiv forskel for planeten.
3Du vil aldrig nogensinde mangle udstyr. Tit vil det vise sig vigtigt at du har det klar akkurat som du begynder på arbejdet. I øvrigt må du huske at indregne disse udgifter i økonomien.
4Der ligger vældig mange guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Ikke mindst YouTube kan hjælpe med enorme mængder gavnlig information, ikke mindst såfremt du leder på engelsk.
5Forud for at du indleder byggeprocessen er det yderst vigtigt at være sikker på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6For udendørs byggeprojekter kan vejret få en betydningsfuld rolle. Således kan du løbende se vejrforudsigelserne i dagene før byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at vælte ned når du lige er godt i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
7Det kan blive essentielt at have de fornødne byggematerialer disponible inden du kaster dig over dit arbejde. Du kunne nedskrive en simpel huskeliste hvorpå der noteres det du skal bruge, og derefter gennemgå oversigten, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8Du må for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse som fx hjelm og sko som sikring overfor hændelige uheld. Det er smart med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
9Planlægning vil altid være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du bør liste en klar agenda, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk når du sammensætter tidsplanen.
10Det kan vise sig nyttigt at få en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt når det kommer til vigtige byggeopgaver. Større opgaver kræver flere personer. Endvidere bør det blive mere effektivt og sjovere at være flere om det.
11Typisk vil det være essentielt at nedskrive en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive forstandigt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, hvorefter man kan søge sig frem til online tilbud på dem én og én.
12Du bør regne på hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du skal skaffe professionel hjælp til noget af arbejdet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagperson kan det være optimalt at indhente en pris fra forskellige entreprenører.
De mest populære byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er fantastisk overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 86 % giver topkarakter, og bare 2 % giver dumpekarakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er utrolig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og blot 8 % giver 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvfølgelig er hamrende overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er rigtig betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

Størstedelen af online webshops tilbyder nu til dags en række forskellige billige leveringsmidler til betonsand. En af de mest anvendte er efterhånden at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de købte produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig yderst fleksibel, samt tit ligeledes den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du kan derudover overveje at få det leveret til din adresse eller til når du er på job. Muligheden bliver jævnligt lidt mindre billig, men samtidig usædvanlig uproblematisk ift. betonsand online. Den prisbilligste fragtmetode er unægtelig at du selv henter pakken, men det stiller krav om at du er med kort afstand til internet virksomhedens byggemarked, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på betonsand er selvfølgelig super essentiel når du skal bruge pakken lige om lidt, og derfor er det komplet klogt at du besigtiger den forventede leveringsdato for betonsand. De fleste internet virksomheder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men som imidlertid er betinget af at der bestilles forud for et besluttet tidspunkt, således at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ud af døren inden medarbejderne holder fyraften.

Nogle enkelte online butikker præsterer levering uden omkostninger på betonsand online, men ofte er det forudsat at der indkøbes for et konkret beløb. Som alternativ må du udvælge den mindst kostelige leveringsmetode, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

En masse netshops giver click-and-collect hvor man handler billig betonsand hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne foreslår eksempelvis afhentning af betonsand i følgende områder:

Odder, Værløse, Nyborg, Ishøj, Aarhus, Rudersdal, Sønderborg, Højbjerg, Hedensted, Tilst, Lyngby, Brønshøj, Allerød, Solrød Strand, Søborg, Roskilde, Valby, Gentofte, Svendborg, Brøndby, Ølstykke, Odense, Tårnby, Hobro, Haderslev, Grenaa, Frederiksberg, København, Nørresundby, Holstebro, Silkeborg, Glostrup, Lystrup, Herlev, Aabenraa, Birkerød, Frederiksværk, Hjørring, Rødovre, Nærum, Esbjerg, Viborg, Stenløse, Hørsholm, Skive, Taastrup, Åbyhøj, Brabrand, Rønne, Jyllinge, Ringsted, Vordingborg, Nykøbing Falster, Holbæk, Køge, Hvidovre, Helsingør, Randers, Aalborg, Dragør, Vallensbæk, Risskov, Varde, Fredericia, Kokkedal, Ikast, Farum, Vanløse, Hillerød, Struer, Charlottenlund, Vejle, Næstved, Frederikshavn, Gladsaxe, Kalundborg, Virum, Thisted, Frederikssund, Herning, Middelfart, Skanderborg, Horsens, Slagelse, Brønderslev, Nakskov, Hedehusene, Ballerup, Korsør, Haslev, Kolding, Greve, Lillerød, og Albertslund, .

Afhentning af betonsand er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Sjælland (Lolland, Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland) og Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Ses der på tallene fremstår det markant, at internetbrugere mange gange leder efter for eksempel køb betonsand og betonsand tilbud. Derudover ser vi typisk netshoppere søge eksempelvis betonsand priser, billig betonsand og betonsand online, plus de gængse byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix.

Find den bedste pris på betonsand

Det er efterhånden særligt let gængeligt for folk at prissammenligne på billige betonsand online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og herved har utallige internet foretagender fundet det nødvendigt at presse priserne på betonsand voldsomt, og ydermere garantere gebyrfri levering.

Trods dette kan det trods alt vise sig fordelagtigt at eftergå forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og rabatter på betonsand online før du gennemfører dit køb, sådan at man ikke er i tvivl om at modtage den billigste pris. Se ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man må alligevel være så påvagt, at ifald en netbutik markedsfører billige betonsand online til salg for en tilbudspris der kan virke himmelråbende overkommelig, burde det mange gange være en indikation på en fup e-butik. Køb med betalingskort er ikke desto mindre omfavnet af Indsigelsesordningen, som garanterer dig som køber overfor uærlige online forhandlere.

Vi tilråder køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, forudsat du vil honorere prisen på betonsand over en længere periode. Det foreslåes som regel ved online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Bygma.

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger for eksempel betonsand online og betonsand tilbud. Foruden dette ser man ofte netshoppere søge efter for eksempel betonsand priser, køb betonsand og billig betonsand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg betonsand er 795 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Fremragende service.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 25 kg 1 ton 10 kg 1 m3 15 kg 500 kg 1000 kg 500 liter 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 800 kg 15 kg

Levering: afhentning løst leveret i løs vægt vognlæs hent selv i sække trailer i poser i bigbag

Udforsk tidligere kunders betragtninger

Trustpilot tilbyder rigtig troværdige muligheder for at kortlægge forskellige tidligere kunders betragtninger og derved rekommanderer vi, at du beser online butikkens omtaler forinden du placerer din ordre på billige betonsand online.

Facebook yder ydermere i højeste grad hensigtsmæssige metoder til at få et kig ind i internet selskabets kundefokus. Derudover er der mange e-forretninger som tilbyder folk at notere en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige må benyttes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk shopper billige betonsand online på en butik behøver man for at være på den sikre side have øje for e-shoppens handelsbetingelser, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde, især på de gængse byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

En anden mulighed er at granske hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, som typisk er en angivelse af at internet forhandleren understøtter de gældende danske regler, udover at e-firmaet af og til overværes af fagmænd som er meget fortrolige vilkårene.

Desuden tilbydes du lejlighed til hjælpende service, såfremt du møder problemer med dit køb af betonsand. Tilsvarende stiller vi forslag om at du er påpasselig med de mest basale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af betonsand online, for eksempel den ombytningsrettighed e-firmaet garanterer.

I den relation er det samtidig relevant, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, så man altid vil kunne eftervise sin bestilling af betonsand, uanset om man handler ved XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Camilla Larsen gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Bente Møller gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Morten E gav 5 stjerner

God webshop

Jette Pedersen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til indkøb via nettet
1Enkelte internet virksomheder yder gebyrfri levering på betonsand, men typisk er det betinget af at du aftager for en fastsat pris. I øvrigt kunne du beslutte sig for den prisbilligste leveringsmanér, hvilket typisk er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver for det meste på den anden side super simpel. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
2Leveringstidspunktet er ret så bestemmende hvis du mangler dine nye varer øjeblikkeligt, så herved er det tydeligvis klogt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt for betonsand. En række online forhandlere yder billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende varer, som alligevel er underforstået at ordren laves inden et givent tidspunkt.
3Forud for at folk shopper billige betonsand i en internet webshop kunne man egentlig gennemløbe virksomhedens forretningsaftale, det er dog almindeligvis et tidskrævende arbejde. Udover dette tilrådes det at du er vidende om de fundamentale regler der har indvirkning på handlen med billige betonsand online, som for eksempel den byttepolitik internet selskabet tilbyder.
4En masse online forhandlere tildeler på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige fragtmetoder til betonsand. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine nye varer den dag der passer dig. Den er altså i høj grad fleksibel, og typisk desuden den billigste fragtløsning.
5Vi slår generelt et slag for at kigge hvorvidt online firmaet er e-mærke tilsluttet, hvilket bør være et signal om at internet forhandleren opfylder gældende dansk lovgivning, udover at e-shoppen regelmæssigt ses til af fagfolk som er meget bekendte med de gældende vilkår. Forinden nogen bestiller billige betonsand hos en internet butik kunne man sådan set studere webshoppens handelsvilkår.
6Det er meget let gængeligt for enhver at finde tilbud online på billige betonsand i blandt flere outlets på nettet, og af den grund lover utallige butikker på nettet gratis levering. Trods dette kan det imidlertid vise sig lønnende at udforske indtil flere webshops efter tilbud og rabat forinden du gennemfører din handel, således at man er skråsikker på at skaffe sig den laveste pris.
7Trustpilot forærer dig i højeste grad nyttige chancer for at gennemgå ganske mange nuværende konsumenters omtaler og derfor stiller vi forslag om, at du tager et kig på netbutikkens anmeldelser forud for at du shopper billige betonsand online. Facebook præsterer tillige egentlig sikre genveje til at få indsigt i internet butikkens kundetilfredshed.
8Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af en lovbestemmelse, hvilket redder køberen imod falske internet virksomheder. Alternativt bør du udnytte en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at honorere beløbet i flere bidder.
9Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men det står og falder med at du bor med kort afstand til online virksomhedens arbejdslager. Den løsning kan vise sig at være vældig afgørende i tilfælde af at man absolut skal bruge betonsand fluks. Alternativt så frembyder nogle enkelte e-handler i Danmark gebyrfri levering, men typisk er det så nødvendigt at du aftager for et fastsat beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk