KFLU.dk

Brolæggergrus pristjek

Er du på udkig efter brolæggergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm

Mængder: 20 kg 15 kg 1000 kg 500 kg 1 ton 25 kg 800 kg 25 kg 1 m3

Levering: trailer i bigbag i sække i poser løst leveret afhentning vognlæs i løs vægt hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, som tilbyder gode råd til valg af brolæggergrus.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at se, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Du vil finde forskelle i prisniveauet på billige brolæggergrus alt efter hvor du handler online. En del satser på lave priser, hvorimod øvrige satser på et højt serviceniveau. Du må vide hvad du vil prioritere.
Når du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere produkterne på eget initiativ. Dette er først og fremmest en mulighed ved de udbredte byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør man tjekke butikkens handelsbetingelser.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en enkelt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot brolæggergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og anerkendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed til dig som køber online. Det kan du se positivt på.
De gængse byggemarkeder har butikker i de større byer, og takket være dette har du chancen for at bestille online og køre materialerne selv. I kraft af det har man mulighed for at spare leveringsomkostningen, samt endda få varerne med det samme.
De gængse byggekæder tilbyder produkter fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af brolæggergrus online.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Pga. dette vil du få endnu mere brugbar service fra nogle som er eksperter i lige præcis brolæggergrus.
Størsteparten af nichespecifikke netbutikker er producenter af de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online får du et ekstra godt tilbud.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem kan du hjælpe idet du bestiller brolæggergrus online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i kædens 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

brolæggergrus bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af omtrent 1.000 personer i kædens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 kollegaer i deres 6 varehuse. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

brolæggergrus silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

brolæggergrus jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

brolæggergrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af over 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Planlægning bliver kilden til et godt forløb med projektet. Du må forfatte en klar arbejdsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du nedskriver din strategi.
2Der ligger utrolig mange vejledninger og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube faciliterer enorme mængder almennyttig viden, ikke mindst såfremt du kigger i hele verden.
3Forinden du optager arbejdet er det meget afgørende at du sikrer dig, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter din bopæl kan der gælde forskellige love som beskriver, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
4Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, især når der er tale om omfattende byggeopgaver. Store opgaver stiller krav om flere personer. Derudover må det være hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
5Det er fornuftigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så du har et overblik over økonomien. Det er rationelt at kortlægge hver enkelt udgift, og så søge sig frem til beløbet for hver eneste af dem.
6Der kommer altid ubelejlige hovedpiner ved krævende opgaver, og herved kan det vise sig afgørende at man har afsat betragtelig tid i agendaen, således at man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
7Du bør nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis hjelm og sko som hjælp med henblik på hændelige skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke får hjælp fra en fagmand.
8Det bliver meningsgivende at have samtlige byggematerialer klar til brug før du går til værks med byggeriet. Du kunne notere en enkel note med alt hvad du får brug for, og bagefter eftergå oversigten, hvormed du bliver sikker på at du har husket det hele.
9Man bør på ingen måde stå uden det nødvendige værktøj. I mange tilfælde vil det være uundværligt at have det ved hånden inden du tager fat på arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for de her omkostninger i regnskabet for byggeriet.
10For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en afgørende rolle. Således bør du jævnligt lægge mærke til vejrforudsigelserne i tiden op til starten på projektet, så du undgår at det med et brag starter med at regne bedst som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte projekt.
11Du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at projektet har betydning for planeten.
12Husk at tænke over hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal sikre dig eksperthjælp til opstarten af arbejdet. Når du køber hjælp fra en professionel er der penge at spare ved at søge priser fra en håndfuld håndværkere.
Danskernes favorit byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som jo er ret så godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % giver den højeste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ualmindeligt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedr. brolæggergrus

 • Hvor købes brolæggergrus online?
 • Hvad er brolæggergrus?
 • Hvor er brolæggergrus på tilbud?
 • Hvor meget vejer brolæggergrus?
 • Hvor købes brolæggergrus billigt?
 • Hvad koster brolæggergrus?
 • Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

  En lang række online forhandlere tildeler efterhånden et hav af forskellige billige muligheder for levering til brolæggergrus. En af de mest almindelige er efterhånden pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter pakken præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo super praktisk, samt typisk ydermere den billigste slags levering.

  Du kunne omvendt prøve at bestille ordren til levering til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Fragtformen bliver almindeligvis en kende dyrere, men endda ret så hensigtsmæssig ift. brolæggergrus online. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid være selv at hente pakken, som dog betinges af at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-firmaets byggecenter, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på brolæggergrus er selvfølgelig super betydningsfuld hvis du absolut skal bruge varen straks, og med det formål er det bestemt vigtigt at man ser nærmere på den forventede leveringstid ved brolæggergrus. En lang række internet outlets – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en række af deres produkter online, hvilket er regnet ud fra at der bestilles forud for et givent klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få dit nye produkt hen til fragtfirmaet inden pakkepersonalet får fri.

  Nogle byggemarkeder frembyder fragt uden omkostninger på brolæggergrus online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der aftages for et præcist beløb. Desuden kunne du udvælge den billigste leveringsmåde, som oftest vil blive at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

  En række byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor man køber billig brolæggergrus online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Davidsen. Byggecentrene giver eksempelvis click-and-collect på brolæggergrus i følgende områder:

  Taastrup, Silkeborg, Lystrup, Lillerød, Holbæk, Virum, Aalborg, Risskov, Charlottenlund, Hjørring, Søborg, Haderslev, Vordingborg, Hobro, Hvidovre, Struer, Ishøj, Horsens, Frederikshavn, Randers, København, Hørsholm, Køge, Allerød, Højbjerg, Nykøbing Falster, Skanderborg, Fredericia, Åbyhøj, Vallensbæk, Brønderslev, Næstved, Farum, Nakskov, Ølstykke, Nyborg, Kolding, Solrød Strand, Nørresundby, Værløse, Herlev, Viborg, Vejle, Hedehusene, Brønshøj, Hillerød, Skive, Frederiksberg, Gentofte, Vanløse, Kalundborg, Aabenraa, Slagelse, Frederikssund, Birkerød, Nærum, Jyllinge, Tårnby, Odder, Valby, Svendborg, Rudersdal, Albertslund, Middelfart, Ballerup, Hedensted, Stenløse, Herning, Sønderborg, Kokkedal, Korsør, Rødovre, Brøndby, Lyngby, Dragør, Brabrand, Greve, Varde, Rønne, Thisted, Tilst, Ringsted, Odense, Gladsaxe, Holstebro, Roskilde, Esbjerg, Helsingør, Frederiksværk, Glostrup, Haslev, Grenaa, Ikast, og Aarhus, .

  Click-and-collect ift. brolæggergrus er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Når der ses på søgedata står det tydeligt, at folk ofte leder efter blandt andet brolæggergrus tilbud og køb brolæggergrus. Man ser desuden som regel folk søge efter eksempelvis billig brolæggergrus, brolæggergrus priser samt brolæggergrus online, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Stark.

  Få rabat på brolæggergrus

  Det er jo ultra bekvemt for alle og enhver at finde de bedste priser på billige brolæggergrus online på diverse internet handler, og for det har adskillige online virksomheder ikke kunne lade være med at nedbringe priserne på brolæggergrus voldsomt, og derudover love fragtfri levering.

  Men det kan trods alt blive profitabelt at prøve nogle forskellige internet forhandlere efter tilbud og rabatter på brolæggergrus online før du bestiller, således at man er skudsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og 10-4.

  Du skal ikke desto mindre ikke glemme, at hvis en e-forretning forhandler billige brolæggergrus online på tilbud til en pris der er utopisk fremragende, kan det tit være et signal om en uoprigtig online butik. Køb med betalingskort er på den anden side inkluderet i et regulativ, som redder folk imod fup butikker på nettet.

  Vi tilråder bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kan du anvende et tilbud som fx ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre betalingen af brolæggergrus i flere bidder. Dette foreslåes ofte i niche netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Silvan, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk mange gange leder efter eksempelvis brolæggergrus tilbud og billig brolæggergrus. Man ser derudover som regel online shoppere lede efter bl.a. køb brolæggergrus, brolæggergrus online samt brolæggergrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-8 mm

  Mængder: 1000 kg 20 kg 1 m3 15 kg 25 kg 25 kg 500 kg 1 ton 800 kg

  Levering: afhentning i bigbag i poser løst leveret i sække i løs vægt trailer hent selv vognlæs

  Undersøg tidligere køberes oplevelser

  Trustpilot indebærer adskillige pæne genveje til at betragte ret mange øvrige kunders erfaringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du beser netbutikkens ratings inden du færdiggør din shopping med billige brolæggergrus online.

  Facebook leverer desuden immervæk tiltalende genveje til at få indsigt i online forretningens popularitet. I øvrigt ser vi nogle e-forhandlere hvor du kan sammensætte en kritik af deres køb, som desuden burde tages i brug til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forinden nogen køber billige brolæggergrus online i en internet shop behøver man ideelt set løbe igennem forhandlerens vilkår, dog er det oftest ikke super spændende, i særdeleshed med de kendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og 10-4.

  En nem løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet forhandleren er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er et bevis på at e-handlen adlyder dansk lovgivning, udover at virksomheden nu og da undersøges af jurister som forstår reglementet på området.

  Derudover tilbydes du anledning til at få hjælp, når du udsættes for dilemmaer i forbindelse med dit køb af brolæggergrus. Ligeså er det klogt at man er påpasselig med de mest relevante forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af brolæggergrus online, f.eks. den returpolitik online butikken har.

  Her er det ydermere afgørende, at man når som helst gemmer ens faktura e-mail, således man fremadrettet kan bekræfte bestillingen af brolæggergrus, uanset om man handler fra XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Kirsten Madsen gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Niels gav 4 stjerner

  Quick expedit

  Erik Sørensen gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Helle B gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  9 gode råd til din online shopping
  1Trustpilot genererer helt gode genveje til at eftersøge forskellige eksisterende brugeres iagttagelser og herved slår vi et slag for, at du sonderer internet firmaets vurderinger inden du handler billige brolæggergrus online. Facebook tilbyder tilsvarende i højeste grad stabile muligheder for at få indtryk af e-shoppens kundefokus.
  2En hel del e-forretninger i Danmark garanterer levering uden betaling på brolæggergrus, men oftest kræves det at der handles for et konkret beløb. Derudover må du udvælge den mest betalelige fragttype, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig ofte endvidere ualmindeligt problemfri. Den mindst kostelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne.
  3Det er i dag ultra problemfrit for os alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige brolæggergrus hos forskellige e-forhandlere, og med det motiv frembyder mange online shops billig fragt. Trods dette kan det imidlertid være fordelagtigt at udforske indtil flere online webshops efter tilbud inden du køber, sådan at man er garanteret at modtage den mest attraktive pris.
  4Den billigste leveringsmåde er uden tvivl selv at hente produkterne, som dog er betinget af at du fysisk befinder dig med kort afstand til internet shoppens tilholdssted. Den leveringsmanér kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig hvis vi skal bruge brolæggergrus om kort tid. Alternativt så sikrer en række shops på nettet billig fragt, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at man køber for en bestemt pris.
  5Leveringshastigheden er naturligvis særdeles vital i tilfælde af at vi absolut skal bruge produkterne lige om lidt, så af den grund er det selvsagt fornuftigt at vi dobbelttjekker den forventede leveringsdato for brolæggergrus. Størstedelen af online firmaer byder på billig dag-til-dag levering på mange varenumre, men husk at det tager udgangspunkt i at du bestiller inden et fastsat klokkeslæt.
  6Forinden folk handler billige brolæggergrus hos en internet webshop burde de i reglen kigge på deres forretningsaftale, det er dog gerne et omfattende arbejde. Foruden dette slår vi et slag for at køberen er vaks omkring de vigtigste retningslinjer der kan have betydning for shopping af billige brolæggergrus online, til eksempel den returpolitik internet webshoppen tilbyder.
  7Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfavnet af et regulativ, der hjælper køber imod uærlige online shops. Som et alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, ifald du agter at finansiere beløbet af flere omgange.
  8En masse e-handler tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige fragtmuligheder til brolæggergrus. En yndling er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så afhenter du blot de købte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Metoden er altså vældig overkommelig, samt typisk ligeledes den mest letkøbte leveringsform.
  9Generelt tilråder vi at efterse om internet webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en indikator for at e-firmaet efterlever de danske love, og at e-forretningen af og til revideres af specialister som er inde i reglerne på området. Før folk handler billige brolæggergrus på en butik på nettet burde de uden tvivl have øje for e-butikkens forretningsbetingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk