KFLU.dk

Brolæggersand pristjek

Er du på udkig efter brolæggersand? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg brolæggersand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
931 kr.Sække med 500 literKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.072 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.278 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 500 literKøb
1.647 kr.Sække med 500 literKøb
1.707 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.909 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.060 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 1000 kg 25 kg 800 kg 500 kg 1 ton 1 m3 15 kg 20 kg 25 kg 500 liter

Levering: i bigbag i sække løst leveret vognlæs hent selv afhentning i løs vægt i poser trailer

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot brolæggersand.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos et online byggecenter, som kan tilbyde tips og tricks til valg af brolæggersand.
Du skal have fokus på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Du bør derfor kende forretningens regler.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige brolæggersand hos de forskellige online byggekæder. Nogle har de bedste priser, imens nogle giver faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed et alternativ i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og bekendte virksomheder, hvilket medvirker til øget tryghed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggekæder er tilgængelige nær dig, og pga. det har man adgang til at købe online og køre byggematerialerne på eget initiativ. På grund af det har du chancen for at blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet få varerne lige nu.
De udbredte byggecentre samler varer fra alverdens specialbutikker, så du kan shoppe fra et bredt sortiment af brolæggersand online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforhandlere er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at købe brolæggersand online på deres side.
Forskellige nichebutikker på internettet er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, idet de ikke sælger andet. Følgelig vil du modtage endnu mere konstruktiv service fra folk med specialistviden i netop brolæggersand.
En masse webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte på nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
brolæggersand bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

brolæggersand harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag over 2.000 ansatte i deres 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag omkring 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

brolæggersand jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for over 2.100 medarbejdere i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

brolæggersand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig nyttigt at spørge om hjælp til dele af projektet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige byggeprocesser. Flere ting bør udføres af mere end en person. Ydermere må det være bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
2Før du opstarter byggeprojektet kan det blive ultra meningsfuldt at sikre sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der vise sig gældende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
3Du må for alt i verden ikke negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning der sikrer dig imod eventuelle risici. Det er vigtigt at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, navnlig såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en professionel.
4Man vil aldrig undvære grej. Tit kan det være klogt at have grejet ved hånden forinden du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover vigtigt at medregne de medfølgende omkostninger i din økonomiske plan.
5Der kan findes mange guides og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er kilde til overvældende meget konstruktiv viden, særligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
6Det er værdifuldt at du har de påkrævede byggematerialer klar forinden du går til værks med dit byggeprojekt. Du har god gavn af at forfatte en overskuelig oversigt hvoraf der fremgår alt hvad du har brug for, og efterfølgende granske punkterne, med det formål at du sikrer dig at du har husket det hele.
7For byggeprojekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund må du regelmæssigt lægge mærke til vejrvarslen i forbindelse med dit byggeprojekt, så du undgår at det mod forventning starter med at piske ned netop som du vil i gang med dit store projekt.
8Ofte vil det være afgørende at udfærdige et regnskab for projektet, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør være forstandigt at beskrive samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan søge sig frem til ens købspris for hver eneste af dem.
9Du kan indhente tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det bliver givet ifald byggeprojektet hjælper miljøet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
10Husk at vurdere hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du må købe professionel assistance til opstarten af byggeprocessen. Når du indhenter assistance fra en professionel er der penge at spare ved at modtage tilbud fra diverse entreprenører.
11Planlægning vil være kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at forfatte en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en nummerorden. Husk at være konkret idet du udarbejder oversigten.
12Der kommer næsten altid uforudsigelige bump på vejen i forbindelse med svære projekter, og som følge heraf vurderes det væsentligt at der er afsat betragtelig plads i agendaen, således at man føler sig afslappet omkring at nå det til den planlagte tid.
De mest folkekære byggekæder
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ret så beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor intet mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig godt arbejde. Scoren er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål hvad angår brolæggersand

 • Hvor købes brolæggersand billigt?
 • Hvad koster brolæggersand?
 • Hvad er brolæggersand?
 • Hvor er brolæggersand på tilbud?
 • Hvor meget vejer brolæggersand?
 • Hvor købes brolæggersand online?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  De fleste online shops udlover nu til dags en lang række forskellige billige former for levering til brolæggersand. En af de populære er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer når du har mulighed for det. Muligheden er altså særdeles enkel, og oftest ydermere den billigste fragtmetode.

  Du kunne også overveje at vælge levering til din private bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen viser sig ofte en kende mere omkostningsfuld, men desuden ret enkel med brolæggersand online. Den mest prisbevidste type af levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, som desværre kræver at du bor lige ved online firmaets byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på brolæggersand kan være særligt udslagsgivende hvis du skal bruge pakken fluks, og derfor er det helt passende at man tjekker den anslåede leveringsdato for brolæggersand. Temmelig mange internet handler – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – frembyder billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, men vær obs på at det kræver at ordren gennemføres forinden et fastslået tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få varen klar før personalet har fyraften.

  Nogle få internet forhandlere tilbyder gebyrfri levering på brolæggersand online, men ofte er det under forudsætning af at der aftages for et præcist beløb. Som alternativ kunne du foretrække den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at levere ordren til et udleveringssted.

  Mange kæder tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig brolæggersand online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4 og Jem og Fix. De frembyder for eksempel klik-og-hent på brolæggersand i disse områder:

  Næstved, Ølstykke, Risskov, Taastrup, Nykøbing Falster, Stenløse, Tilst, Køge, Nærum, Viborg, Gentofte, Glostrup, Brønshøj, Nakskov, Søborg, Rødovre, Gladsaxe, Valby, Jyllinge, Hvidovre, Korsør, Slagelse, Tårnby, Brønderslev, Ringsted, Roskilde, Albertslund, Vordingborg, Rønne, Hedensted, Charlottenlund, Nyborg, Thisted, Skanderborg, Haderslev, Solrød Strand, Middelfart, Hobro, Sønderborg, Frederiksværk, Ballerup, Kalundborg, Rudersdal, Ikast, Herlev, Hillerød, Nørresundby, Randers, Lystrup, Odense, Dragør, Svendborg, Lillerød, Aabenraa, Vanløse, Vejle, Virum, København, Aalborg, Odder, Helsingør, Birkerød, Hørsholm, Greve, Esbjerg, Hjørring, Frederikssund, Holbæk, Herning, Åbyhøj, Varde, Værløse, Struer, Brabrand, Lyngby, Brøndby, Holstebro, Silkeborg, Kolding, Frederikshavn, Haslev, Skive, Horsens, Kokkedal, Ishøj, Fredericia, Hedehusene, Frederiksberg, Farum, Højbjerg, Aarhus, Vallensbæk, Grenaa, og Allerød, .

  Click-and-collect for brolæggersand er tilgængeligt i alle dele af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager).

  Når man ser på data står det tydeligt, at internet shoppere som regel kigger efter for eksempel brolæggersand online og brolæggersand priser. Foruden dette oplever man jævnligt internet shoppere lede efter for eksempel brolæggersand tilbud, køb brolæggersand samt billig brolæggersand, foruden de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bygma og Silvan.

  Få den bedste pris på brolæggersand

  Det er efterhånden super fremkommeligt for forbrugerne at finde information om priser på billige brolæggersand online på tværs af internet selskaber, og derved har adskillige online selskaber fundet det uundgåeligt at formindske udsalgspriserne på brolæggersand voldsomt, og ydermere sikre gratis fragt.

  Til gengæld kan det til hver en tid vise sig udbytterigt at sammenligne enkelte firmaer på nettet efter billige priser på brolæggersand online inden du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at opnå den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Du skal dog være så påvagt, at hvis en shop reklamerer billige brolæggersand online på tilbud til en pris der er umådelig attraktiv, så er det tit være et symbol på en uærlig shop. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af en regel, hvilket skærmer dig som køber imod uægte netshops.

  Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du drage nytte af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, når du hellere vil klare beløbet til brolæggersand over et længere tidsrum. Det tilbydes ofte hos nichefokuserede netbutikker, men sjældent de store byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og 10-4.

  Når vi kigger i tendenserne står det klart, at internet shoppere tit søger fx køb brolæggersand og brolæggersand tilbud. Man ser derudover jævnligt mennesker lede efter blandt andet brolæggersand online, brolæggersand priser samt billig brolæggersand.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg brolæggersand er 698 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 800 kg 1 m3 1000 kg 10 kg 25 kg 500 liter 1 ton 15 kg 500 kg 20 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg

  Levering: hent selv trailer løst leveret i bigbag i sække i løs vægt i poser afhentning vognlæs

  Se nærmere på eksisterende kunders anbefalinger

  Trustpilot tilbyder altid passende genveje til at efterse adskillige eksisterende konsumenters tanker og på grund af dette er det godt, at du evaluerer internet webshoppens omtaler før du færdiggør din shopping med billige brolæggersand online.

  Facebook giver dig også stort set ønskværdige løsninger til at få en idé om online forhandlerens popularitet. Desuden er der nogle online shops i Danmark hvor folk kan afgive en bedømmelse af virksomhedens service, som tillige bør bruges til vurdering af kundetilfredsheden.

  Forinden folk handler billige brolæggersand online i en internet webshop burde man faktisk kigge på deres forretningsaftale, men det er normalt ikke særlig interessant, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

  Alternativet kunne derfor være at se nærmere på om e-forretningen er støttet af e-mærket, da det kan være et sympol på at webbutikken opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at netshoppen hyppigt kontrolleres af fagmænd som behersker de gældende love.

  Desuden giver det dig anledning til bistand, såfremt du møder dilemmaer som følge af din bestilling af brolæggersand. Derudover er det fornuftigt at kunden er hensynstagende til de mest vitale bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af brolæggersand online, som eksempelvis den ombytningspolitik netbutikken anvender.

  Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man altid bevarer ens faktura, således man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af brolæggersand, hvad end man shopper hos Silvan, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, XL-Byg eller Bygma.

  Inge J gav 5 stjerner

  Fantastisk behandling

  Jørgen Sørensen gav 4 stjerner

  God pris og alt ok

  Kim gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Mads gav 5 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 tips til køb på nettet
  1Trustpilot bringer dig ret strålende muligheder for at gøre dig bekendt med en stor gruppe eksisterende forbrugeres synspunkter og derved foreslår vi, at du gennemsøger netshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige brolæggersand online. Facebook frembringer ydermere ultra sikre genveje til at få indtryk af e-butikkens popularitet.
  2Nogle e-forhandlere præsterer billig fragt på brolæggersand, men typisk kun når man bestiller for en fastsat sum. Desuden burde du snuppe den prisbilligste leveringsmetode, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig gerne tillige vældig enkel. Den billigste fragttype er dog at du selv henter ordren.
  3Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er indbefattet af en anordning, som dækker dig som kunde imod snydagtige internet outlets. Alternativt bør du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, forudsat du har i sinde at honorere beløbet ude i fremtiden.
  4Fragttiden er ekstremt vigtig om vi skal bruge produktet om et øjeblik, så i det øjemed er det rigtig aktuelt at man ser nærmere på den anslåede leveringsdato på brolæggersand. En række netshops i Danmark stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på en række af deres varenumre, som dog tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes forud for et bestemt tidspunkt.
  5Vi går generelt ind for at undersøge om e-shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket generelt er en forsikring om at internet virksomheden forstår de opstillede regler, og at e-forretningen fra tid til anden overværes af fagfolk som mestrer de gældende love. Inden folk køber billige brolæggersand på en online webshop bør de de facto overveje butikkens handelsaftale.
  6Den mest betalelige leveringsløsning er dog selv at hente pakken, men den mulighed nødvendiggør at du befinder dig med kort afstand til e-butikkens bopæl. Den metode til levering er jo vældig central ifald du skal bruge brolæggersand øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder indtil flere internet selskaber gebyrfri levering, men i reglen påkræves det at man aftager for en konkret sum.
  7Det har vist sig at være virkelig nemt for internetbrugere at sammenligne tilbud online på billige brolæggersand på diverse forretninger på nettet, og følgelig tilbyder flere firmaer på nettet billig levering. Trods dette kan det immervæk vise sig rentabelt at kigge forbi enkelte online virksomheder efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at du er sikker på at modtage den mest attraktive pris.
  8Før nogen shopper billige brolæggersand i en internet forhandler kunne de i og for sig se på webshoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke super interessant. Desuden er det godt at kunden er sat ind i de fundamentale forhold der gælder for handlen med billige brolæggersand online, f.eks. hvilken ombytningsret shoppen anvender.
  9En lang række shops på nettet tildeler på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsløsninger til brolæggersand. Den mest benyttede er efterhånden at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig yderst nem, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte leveringsform.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk