KFLU.dk

Bundsikringsgrus pristjek

Er du på udkig efter bundsikringsgrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg bundsikringsgrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 20 kg 500 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1000 kg 1 ton 1 m3 25 kg

Levering: afhentning trailer i løs vægt i sække vognlæs i poser hent selv i bigbag løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige bundsikringsgrus fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på gode priser, hvorimod nogle fokuserer på kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du helst vil have.
Ifald du skal have dine byggematerialer hurtigt eller blot vil undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at hente produkterne på egen hånd. Det er i høj grad en mulighed hos de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, og nogle er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot bundsikringsgrus.
For mange er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring bundsikringsgrus.
Du bør have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Derfor skal man undersøge forretningens betingelser.
Det er helt klart utrolig afgørende at vide, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige leverandører, og derigennem kan du shoppe fra et stort udvalg af bundsikringsgrus online.
De store byggecentre er populære og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og hermed har mange valget om at bestille online og transportere varerne personligt. Af den grund er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt tilmed skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange specialiserede netshops er opstartsvirksomheder, som oftest er danske, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du handler bundsikringsgrus online på deres hjemmeside.
De fleste niche webshops styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
En masse specialiserede netbutikker har en enorm viden om de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Herved får du formentlig mere gavnlig rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis bundsikringsgrus.
De største byggekæder i Danmark

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 personer i de 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

bundsikringsgrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres i dag af over 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

bundsikringsgrus jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag ca. 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i forretningens 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

bundsikringsgrus harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 medarbejdere i kædens 6 byggecentre. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1For udendørs projekter har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor kan du regelmæssigt se meldingerne om vejret i forbindelse med starten på projektet, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at piske ned nøjagtig som du er midt i dit komplekse projekt.
2Du bør vurdere hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af projektet. Hvis du tager imod eksperthjælp er der penge at spare ved at indhente tilbud fra flere selskaber.
3Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, navnlig ift. omfattende ombygninger. Omfattende opgaver behøver flere folk. Samtidig må det være mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
4Du kan hente økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få når ombygningen bidrager positivt til miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv indvirkning på miljøet.
5Før du starter byggeprojektet kan det vise sig aldeles essentielt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig forskellige love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Ofte vil det være af stor betydning at udarbejde et budget for dit byggeprojekt, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være fordelagtigt at gennemgå hver enkelt udgiftspost, og så nedfælde mulige tilbud på hver eneste af dem.
7Planlægning er vejen til at komme i mål med byggeprocessen. Du må forfatte en effektiv tidsplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter agendaen.
8Det kan vise sig meningsgivende at have alle bygningsmaterialer klar til brug før du påbegynder projektet. Du vil med fordel kunne notere en punktforms note hvoraf der fremgår de materialer der er nødvendige, og derefter gennemgå hver eneste ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
9Man skal nødig gå ned på grej. Typisk kan det være essentielt at have det ved hånden når du påbegynder dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at indkalkulere de tilhørende udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
10Der viser sig altid overraskende hovedpiner i tilfælde med krævende opgaver, og ergo kan det vise sig væsentligt at man afsætter en god portion plads i agendaen, med formålet om at man kan være selvsikker på at have tid nok til det.
11Du kan finde alle mulige former for artikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. Særligt YouTube er anvendeligt med temmelig meget udbytterig info, især ifald man benytter den engelske version.
12Du skal for alt i verden ikke negligere din sikkerhed, så husk arbejdstøj som fx arbejdssko der hjælper dig overfor hændelige ulykker. Det er vigtigt at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, specielt når du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
Danskernes foretrukne byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som jo er kolossalt flot. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er rigtig imponerende. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er enormt imponerende. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og kun 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ultra betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

Almindelige spørgsmål med hensyn til bundsikringsgrus

 • Hvad koster bundsikringsgrus?
 • Hvor købes bundsikringsgrus billigt?
 • Hvor købes bundsikringsgrus online?
 • Hvor meget vejer bundsikringsgrus?
 • Hvor er bundsikringsgrus på tilbud?
 • Hvad er bundsikringsgrus?
 • Hvilken form for levering skal du vælge?

  En lang række online forhandlere tilbyder i dag et bredt udvalg af billige metoder til levering til bundsikringsgrus. En favorit er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig ekstremt ukompliceret, samt typisk ligeledes den mest billige leveringsudgave.

  Du burde også overveje at bestille pakken til levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Leveringstypen er tit en sjat mere bekostelig, men også ualmindeligt let gængelig for bundsikringsgrus online. Den mest billige løsning til levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, men den mulighed beroer på at du bor nærved webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på bundsikringsgrus kan i nogle tilfælde være super essentiel ifald vi mangler varen straks, og herved er det altså centralt at man efterser det forventede leveringstidspunkt ved bundsikringsgrus. Temmelig mange internet webshops – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – frembyder billig dag-til-dag levering på flere varer online, som trods alt er betinget af at bestillingen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen ud af døren inden de lageransatte får fri.

  En række netbutikker frembyder fragt uden beregning på bundsikringsgrus online, men for det meste er det forudsat at du køber for en konkret pris. Alternativt bør man udvælge den billigste leveringsmåde, som ofte er at få fragtfirmaet til at køre dine varer til en pakkeshop.

  De fleste byggecentre foreslår click-and-collect hvor man køber billig bundsikringsgrus online og afhenter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix. De giver bl.a. afhentning af bundsikringsgrus i følgende områder:

  Ikast, Slagelse, Skive, Farum, Vordingborg, Hørsholm, Nørresundby, Næstved, Holstebro, Glostrup, Brabrand, Ballerup, Hvidovre, Hedensted, Køge, Lyngby, Søborg, Nyborg, Brønderslev, Haderslev, Kolding, Odder, Haslev, Aarhus, Birkerød, Odense, København, Greve, Virum, Frederiksværk, Vallensbæk, Vanløse, Værløse, Hillerød, Hobro, Gentofte, Ølstykke, Aalborg, Esbjerg, Middelfart, Sønderborg, Hjørring, Åbyhøj, Brøndby, Allerød, Højbjerg, Risskov, Holbæk, Ishøj, Struer, Viborg, Frederikssund, Rønne, Valby, Rødovre, Solrød Strand, Nykøbing Falster, Horsens, Hedehusene, Aabenraa, Nærum, Tilst, Vejle, Randers, Varde, Tårnby, Ringsted, Charlottenlund, Lillerød, Kokkedal, Albertslund, Korsør, Skanderborg, Roskilde, Helsingør, Frederiksberg, Nakskov, Fredericia, Frederikshavn, Lystrup, Rudersdal, Silkeborg, Taastrup, Kalundborg, Svendborg, Herning, Thisted, Stenløse, Gladsaxe, Jyllinge, Brønshøj, Dragør, Herlev, og Grenaa, .

  Click-and-collect for bundsikringsgrus er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Lolland, Østsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark).

  Når man kigger i tendenserne bliver det klart, at netshoppere tit leder efter bl.a. køb bundsikringsgrus og billig bundsikringsgrus. Foruden dette ser vi ofte folk efterspørge blandt andet bundsikringsgrus tilbud, bundsikringsgrus online samt bundsikringsgrus priser, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma og 10-4.

  Få den bedste pris på bundsikringsgrus

  Det er jo efterhånden ret så praktisk for folk at analysere tilbud på billige bundsikringsgrus online fra forskellige netbutikker, og til tak har en lang række internet forhandlere været presset til at at nedbringe priserne på bundsikringsgrus drastisk, og derudover garantere fragt uden betaling.

  Trods dette kan det alligevel blive lønnende at undersøge nogle internet forhandlere efter rabatter og tilbud på bundsikringsgrus online før du placerer ordren, så man er på den sikre side med at få den mest billige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

  Du skal imidlertid være opmærksom på, at såfremt en e-forhandler afhænder billige bundsikringsgrus online til en pris der anses for helt ekstremt tiltalende, så bør det mange gange være et faresignal om en uægte internet forhandler. Køb med kort er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, som beskytter folk imod uægte e-forretninger.

  Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du benytte en afdragsordning som f.eks. ViaBill, for så vidt du har til hensigt at honorere beløbet til bundsikringsgrus af flere omgange. Dette fås typisk i specialiserede netshops, men dog sjældent de gængse byggecentre som fx Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Stark og Davidsen.

  Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere tit kigger efter bl.a. bundsikringsgrus online og bundsikringsgrus tilbud. Foruden dette ser vi mange gange mennesker søge efter bl.a. bundsikringsgrus priser, billig bundsikringsgrus og køb bundsikringsgrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg bundsikringsgrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Vi er meget tilfredse med hele…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 ton 15 kg 1000 kg 20 kg 500 kg 25 kg 800 kg 25 kg 1 m3

  Levering: i sække vognlæs trailer i bigbag hent selv i løs vægt i poser afhentning løst leveret

  Læs tidligere brugeres vurderinger

  Trustpilot forærer dig nogenlunde passende chancer for at læse diverse eksisterende køberes vurderinger og af den grund kan det anbefales, at du evaluerer netshoppens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige bundsikringsgrus online.

  Facebook leverer på samme måde aldeles fremragende genveje til at få kendskab til e-forretningens popularitet. Herinde ser vi nogle internet selskaber hvor det er muligt at formulere en bedømmelse af købsoplevelsen, som ydermere kan drages fordel af til at tage stilling til kundetilfredsheden.

  Forinden nogen køber billige bundsikringsgrus online hos en internet shop burde de egentlig gennemse forhandlerens forretningsvilkår, men det er normalt et tidskrævende arbejde, specielt på de gængse byggecentre som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

  Et nemt alternativ er at se nærmere på om online firmaet er e-mærke tilsluttet, da det skulle være en angivelse af at online shoppen retter sig efter de officielle regler, udover at webbutikken undertiden efterses af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende regler.

  Derudover tilbydes du genvej til at få hjælp, ifald du skulle få besvær med dit køb af bundsikringsgrus. Ligeså er det prisværdigt at kunden er på vagt for de vigtigste bestemmelser der influerer på købet af bundsikringsgrus online, fx hvilken returneringsret e-firmaet garanterer.

  I den relation er det i øvrigt relevant, at man stadig sikrer ens ordremail, så man en anden gang kan bekræfte bestillingen af bundsikringsgrus, ligegyldig om man shopper fra Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix eller Stark.

  Morten Mortensen gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Hans Christiansen gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Marianne Rasmussen gav 5 stjerner

  Hurtig

  Camilla Christiansen gav 5 stjerner

  Udmærket

  9 tips til køb på nettet
  1Trustpilot forærer dig stort set fremragende løsninger til at udforske flere tidligere kunders domme og derved stiller vi forslag om, at du tjekker e-butikkens omtaler inden du shopper billige bundsikringsgrus online. Facebook bringer dig på samme måde ret så hæderlige chancer for at få et kig ind i internet selskabets pålidelighed.
  2Flere internet shops frembyder fragt uden omkostninger på bundsikringsgrus, men for det meste påkræves det at der shoppes for en fastsat pris. Alternativt må du snuppe den billigste leveringsmodel, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted. Fragtmuligheden viser sig gerne lige så vel yderst ligetil. Den billigste type af levering er utvivlsomt at du selv henter varerne.
  3Fragtperioden er særligt central ifald vi mangler produktet fluks, så derfor er det selvfølgelig aktuelt at man tjekker den estimerede leveringsdato ved bundsikringsgrus. Masser af online butikker reklamerer med billig dag-til-dag fragt på en hel del varer, men som ikke desto mindre er afhængig af at ordren gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
  4Flere internet foretagender foreslår efterhånden diverse forskellige billige muligheder for fragt til bundsikringsgrus. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer præcis når det passer dig. Fragtløsningen er altså yderst bekvem, og desuden derudover den billigste metode til levering.
  5Generelt foreslår vi at kontrollere hvorvidt e-forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det er en indikator for at internet webshoppen respekterer dansk lovgivning, foruden at e-firmaet undertiden revideres af fagmænd der er inde i vilkårene på området. Forinden folk køber billige bundsikringsgrus hos en internet webshop burde man i princippet granske e-shoppens forretningsvilkår.
  6Den mest prisbevidste leveringsmulighed vil til enhver tid være at du selv henter varerne, som desværre stiller krav om at du lever nær internet virksomhedens adresse. Den fragtform er naturligvis ret central forudsat vi mangler bundsikringsgrus øjeblikkeligt. Alternativt så yder en række internet varehuse fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde påkræves det at man handler for en bestemt pris.
  7Forud for at nogen køber billige bundsikringsgrus hos en e-handler bør de i princippet sætte sig ind i netbutikkens handelsaftale, men det er almindeligvis et tidskrævende projekt. I øvrigt er det prisværdigt at du er påpasselig med de mest basale forhold der kan have betydning for bestillingen af billige bundsikringsgrus online, som for eksempel hvilken returpolitik shoppen har.
  8Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omsluttet af et lovbud, som hjælper køber overfor fup internet virksomheder. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du gerne vil afbetale regningen senere.
  9Det er efterhånden ultra let gængeligt for folk at sammenligne priser online på billige bundsikringsgrus på tværs af internet forretninger, og til gengæld tilbyder massevis af forretninger på nettet portofri fragt. Trods dette kan det til hver en tid være nyttigt at sammenholde flere firmaer på nettet efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at få den mest attraktive pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk