KFLU.dk

Dækbark pristjek

Er du på udkig efter dækbark? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 2.500 liter for kun 1.874 kr. Det er 65 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.500 liter dækbark inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.874 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.199 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.225 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.225 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.225 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.320 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.514 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.724 kr.Sække med 2.500 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.925 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.991 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.063 kr.Poser med 80 literKøb
3.217 kr.Sække med 750 literKøb
3.248 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.298 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.190 kr.Sække med 500 literKøb
4.365 kr.Poser med 50 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: som bunddække til stauder til haven til ridehus til fjernvarme mod ukrudt på skråning til indendørs som faldunderlag til fyr til ligusterhæk som brændsel til ridebane til hækken til roser til bede som gødning til stokerfyr til fyring imod dræbersnegle til hestefold til planter til udendørs til bøgehæk til dyr til grill til dyr til surbundsbed omkring træer til hønsegård til rhododendron på frugttræer til legeplads til fugle til bede til gasgrill til rygning til varmeværker til indkørsel under hæk som brændsel

Varianter: frisk revet natur knust fint groft mørk lys

Mængder: 2000 liter 70 liter 50 liter 3000 liter 60 liter 1000 liter 2500 liter 80 liter

Levering: i sække i løs vægt afhentning trailer i bigbag vognlæs hent selv i poser

Brands: Jysk Plantetorvet GreenBio Park Manstrup Plantorama Bilka Verdo Champost Prima Pindstrup Billigblomst Holmebo Junckers Lidl Douglas

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Derved bør du købe fra en netbutik, som kan give gode råd til valg af dækbark.
Der er variationer i prisen på billige dækbark fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på gode tilbud, imens andre har service. Du må afveje hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggecentre har et stort udvalg, og andre har fokus på en specifik varetype. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot dækbark.
Du bør vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du kende netbutikkens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt muligt hos de kendte byggemarkeder.
Det er absolut meget vigtigt at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler produkter fra talrige nicheshops, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af dækbark online.
De gængse byggecentre findes nær dig, og hermed har du valget om at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed hente varerne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops er producenter af varerne som du kan finde i byggecentrene. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online bør du få billigere priser.
Størsteparten af nicheforretninger på nettet er små virksomheder, som tit er dansk ejede, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem hjælper du når du bestiller dækbark online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker er specialister i de produkter de sælger online, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Herved er det forventeligt at du får super konstruktiv sparring fra nogle med specialistviden i lige præcis dækbark.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af over 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

dækbark silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i deres 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af over 100 medarbejdere i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af flere end 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

dækbark harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

dækbark jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 personer i de 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 ansatte i deres 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af mere end 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 ansatte i kædens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

dækbark bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du kan finde alle mulige former for instruktioner og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube bringer dig store mængder brugbar viden, især hvis du skriver søgeordene på engelsk.
2Man kan få økonomisk støtte til byggerier. Det får man når byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte kræver dermed at byggeprojektet gør en positiv forskel for planeten.
3Godt forarbejde er kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du bør forfatte en effektiv tidsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af planen.
4Der viser sig uden tvivl pludselige problematikker i forbindelse med omfangsrige byggeprojekter, og derfor vil det vise sig værdifuldt at man har afsat rimelig plads i køreplanen, som bidrager til at man kan føle sig overbevist om at kunne få det færdiggjort.
5Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til arbejdet, ikke mindst i tilfælde af større ombygninger. Flere byggeprojekter stiller krav om flere personer. Desuden må det blive mere produktivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
6Ofte vil det være af stor betydning at have lavet et budget for optimeringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør være en god idé at dokumentere hver enkelt udgift, og bagefter undersøge mulige tilbud på dem slavisk.
7Før du igangsætter dit byggeprojekt er det højst fundamentalt at være sikker på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Ved opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette kan du tit undersøge femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig går i gang med at vælte ned absolut lige når du er midt i dit store projekt.
9Du skal unden ingen omstændigheder undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedstøj såsom arbejdshjelm som beskyttelse imod hændelige skader. Det er klogt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, ikke mindst ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
10Det kan vurderes hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan skaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Såfremt du tager imod eksperthjælp kan det være fornuftigt at søge tilbud fra forskellige leverandører.
11Du må nødig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være en fordel at du har det ved hånden akkurat som du igangsætter byggeriet. Derudover er det godt at medregne de her udgifter i budgettet for byggeprojektet.
12Det bliver vigtigt at have de presserende byggematerialer disponible før du begynder byggeriet. Du bør notere en enkel indkøbsliste indeholdende alt du skal bruge, og bagefter granske hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
Danskernes favorit byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er enormt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ret så imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og kun 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som utvivlsomt er ualmindeligt imponerende. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er yderst godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål hvad angår dækbark

 • Hvilken dækbark skal man vælge?
 • Hvor langt rækker 80 liter dækbark?
 • Hvor meget dækbark skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringsversion skal jeg vælge?

  Temmelig mange netshops giver nu flere billige leveringsmidler til dækbark. En af de mest benyttede er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Leveringsformen er altså ualmindeligt bekvem, og typisk endda den billigste løsning til levering.

  Du kunne alternativt forsøge at få leveret hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Den er i regelen en anelse dyrere, men omvendt virkelig uproblematisk ved køb af dækbark online. Den mest prisbevidste leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som dog beroer på at du befinder dig i nærheden af online forretningens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på dækbark er ret væsentlig hvis du står og skal bruge pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det særdeles passende at du kigger nærmere på den forventede leveringsdato på dækbark. Masser af internet virksomheder – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – giver løfte om billig 1 dags levering på mange af butikkens varenumre online, men vær opmærksom på at det regnes ud fra at ordren aflægges tidligere end et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få pakken på posthuset forinden de pakkeansatte holder fyraften.

  Indtil flere internet varehuse byder på levering uden gebyr på dækbark online, men oftest er det betinget af at man shopper for et konkret beløb. Desuden kunne man overveje den prisbilligste fragtform, hvilket tit vil være at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et afhentningssted.

  Flere byggemarkedskæder frembyder click-and-collect hvor man handler billig dækbark online og afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma og Silvan. De foreslår for eksempel klik-og-hent på dækbark i følgende områder:

  Kolding, Middelfart, Taastrup, Hjørring, Ikast, Holbæk, Frederikssund, Ishøj, Ballerup, Frederiksberg, Esbjerg, Næstved, Ølstykke, Hørsholm, Nyborg, Viborg, Grenaa, Gentofte, Vallensbæk, Højbjerg, Struer, Nørresundby, Vordingborg, Kalundborg, Lystrup, Vejle, Skanderborg, Greve, Tilst, Frederiksværk, Haslev, Herlev, Hedensted, Lyngby, Dragør, Odder, Virum, Værløse, Rønne, Nakskov, Allerød, Nykøbing Falster, Holstebro, Charlottenlund, Aabenraa, Thisted, Aarhus, Rudersdal, Farum, Åbyhøj, Valby, Haderslev, Lillerød, Birkerød, Kokkedal, Glostrup, Hobro, Gladsaxe, Solrød Strand, Herning, Brabrand, Hedehusene, Jyllinge, Brønshøj, Ringsted, Korsør, Odense, Søborg, Køge, Slagelse, Roskilde, Varde, Albertslund, Helsingør, Silkeborg, Horsens, Svendborg, Tårnby, Rødovre, Vanløse, Hillerød, Brøndby, Skive, Fredericia, Aalborg, Risskov, København, Frederikshavn, Sønderborg, Stenløse, Nærum, Randers, Hvidovre, og Brønderslev, .

  Afhentning ift. dækbark er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Østsjælland) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland).

  Ved indkig i søgedata er det tydeligt, at folk jævnligt søger bl.a. dækbark priser og dækbark tilbud. Foruden dette ser man mange gange folk efterspørge for eksempel køb dækbark, billig dækbark og dækbark online, foruden de store byggekæder som Bygma, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Jem og Fix og XL-Byg.

  Få den bedste pris på dækbark

  Det er i dag yderst smertefrit for os alle at søge sig frem til priser på billige dækbark online i blandt diverse internet varehuse, og til tak har langt de fleste online selskaber været presset til at at tvinge udsalgspriserne på dækbark betydeligt, og ovenikøbet garantere portofri levering.

  Men det kan ikke desto mindre blive lukrativt at granske flere firmaer på nettet efter tilbud og udsalg på dækbark online før du gennemfører dit køb, således at man er usvigeligt sikker på at få den mindst kostelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, 10-4 og Stark.

  Du skal dog være omhyggelig med, at ifald en internet shop annoncerer billige dækbark online for en salgspris som kan virke usædvanlig beskeden, så bør det i nogle tilfælde være et karakteristika der viser en fup internet butik. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en vedtægt, som beskytter folk overfor bedrageriske internet butikker.

  Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere omkostningerne til dækbark ude i fremtiden. Det fås normalt hos nichefokuserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

  Ved kig i tendenserne bliver det tydeligt, at internet shoppere ofte søger fx dækbark tilbud og dækbark priser. Man ser desuden som regel internet shoppere kigge efter eksempelvis dækbark online, billig dækbark og køb dækbark.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.500 liter kg dækbark er 1509 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til rhododendron omkring træer til indendørs til ligusterhæk til hækken til hestefold til fugle på skråning som bunddække til surbundsbed til fyr til bede som brændsel til roser imod dræbersnegle til stauder til varmeværker til ridehus som faldunderlag under hæk til planter til rygning til fyring til dyr til stokerfyr til ridebane til bøgehæk til indkørsel mod ukrudt til udendørs til grill som brændsel til gasgrill til bede til legeplads som gødning på frugttræer til haven til fjernvarme til hønsegård til dyr

  Varianter: revet frisk mørk groft knust lys natur fint

  Mængder: 2000 liter 60 liter 3000 liter 70 liter 2500 liter 50 liter 1000 liter 80 liter

  Levering: afhentning i sække vognlæs i løs vægt i poser trailer i bigbag hent selv

  Brands: Plantorama Plantetorvet Park GreenBio Jysk Champost Pindstrup Holmebo Bilka Manstrup Douglas Lidl Junckers Verdo Prima Billigblomst

  Se nærmere på tidligere brugeres anmeldelser

  Trustpilot forærer dig uden sammenligning tiltalende chancer for at gøre dig bekendt med en stor portion forhenværende køberes oplevelser og på grund af dette går vi ind for, at du eftergår netshoppens bedømmelser inden du bestiller billige dækbark online.

  Facebook yder på samme måde super pålidelige chancer for at få et kig ind i e-shoppens popularitet. Herinde er der nogle shops på nettet som gør det muligt at registrere en vurdering af deres købsoplevelse, som desuden må anvendes til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at nogen handler billige dækbark online på en e-forhandler behøver de reelt studere webshoppens handelsbetingelser, men det er typisk ikke super interessant, især på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg og Bygma.

  Et andet forslag kunne være at se hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er et fingerpeg om at e-butikken efterkommer de gældende danske regler, udover at internet forretningen en gang i mellem undersøges af fagfolk der kender lovene på området.

  Desuden giver det dig chance for hjælpende service, såfremt du bliver udsat for dilemmaer med dit køb af dækbark. Endvidere er det smart at du er påpasselig med de grundlæggende betingelser der har indflydelse på købet af dækbark online, for eksempel den returpolitik internet selskabet garanterer.

  I den sammenhæng er det også relevant, at man altid sikrer ens faktura, så man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af dækbark, hvad end man har bestilt ved Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

  Maria Jørgensen gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Jette Andersen gav 4 stjerner

  Det fungere bare og altid gode priser

  Per F gav 5 stjerner

  Jeg havde en super god oplevelse!

  Mads Knudsen gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  9 gode råd til internetshopping
  1Trustpilot frembyder fuldstændig fortræffelige chancer for at udforske diverse øvrige forbrugeres vurderinger og herved er det en hjælp, at du studerer internet virksomhedens anmeldelser inden du køber billige dækbark online. Facebook fremskaffer endvidere sådan set fantastiske genveje til at få en idé om internet butikkens kundetilfredshed.
  2Nogle online forhandlere lover gratis fragt på dækbark, men tit er det kun gældende hvis der erhverves for et præcist beløb. Alternativt kunne man udse dig den mest letkøbte leveringsløsning, der i mange tilfælde vil blive at få kørt varerne til et afhentningssted. Løsningen er uheldigvis til gengæld super let. Den mest betalelige leveringstype er utvivlsomt selv at hente varerne.
  3Forud for at nogen bestiller billige dækbark i en e-forretning bør de helt sikkert bese e-shoppens regler, det er dog undertiden en tidskrævende opgave. Udover dette anbefaler vi at køberen er vidende om de vigtigste reglementer der indvirker på købet af billige dækbark online, f.eks. den bytteret hjemmesiden tilbyder.
  4En masse firmaer på nettet yder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsformer til dækbark. Et hit er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig temmelig let gængelig, og typisk tilmed den billigste leveringsmetode.
  5Antal dages levering er naturligvis usædvanlig relevant når du står og skal bruge varen nu og her, og i det øjemed er det temmelig meningsfuldt at du undersøger den anslåede leveringsdato for dækbark. En del internet shops tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varenumre, men vær obs på at det beroer på at bestillingen laves forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  6Den billigste leveringsløsning er unægtelig selv at hente ordren, som jo kræver at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-butikkens adresse. Den løsning kan i nogle tilfælde være vældig betydningsfuld hvis du mangler dækbark med det samme. Alternativt så lover visse butikker på nettet fragt uden gebyr, men undertiden forudsætter det at man shopper for et bestemt beløb.
  7Vi slår generelt et slag for at kigge om netshoppen er medlem af e-mærket, siden det generelt er et fingerpeg om at e-shoppen retter sig efter den officielle danske lovgivning, og at online forretningen hyppigt vurderes af fagmænd der er meget fortrolige reglementet på området. Forinden nogen køber billige dækbark på en internet virksomhed behøver de uden tvivl gennemgå butikkens handelsbetingelser.
  8Det er efterhånden særligt ligetil for folk at prissammenligne online på billige dækbark hos forskellige e-forhandlere, og herved yder de fleste e-handler fragt uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid blive udbytterigt at prøve diverse outlets på nettet efter tilbud og udsalg før du handler, således at man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris.
  9Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regulativ, som passer på dig som kunde overfor svindlende online varehuse. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du higer efter at afdrage pengene over en periode.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk