De 5 vigtigste grunde til, at flere virksomheder tilbyder frugt
Det virker som om, at der næsten hver dag er en ny virksomhed, der annoncerer, at de begynder at tilbyde firmafrugt på arbejdspladsen med frugt og grønt i frugtkurve og frugtkasser. Der er flere grunde til, at denne tendens er ved at blive så populær. I dette blogindlæg vil vi diskutere de fem vigtigste grunde til dette.
1. Sund mad: Hvis der er frugt i pauserummet, kan medarbejderne vælge andre alternativer i løbet af deres arbejdsdag. En kost med meget frugt og grøntsager holder arbejdsdagen kørende i et tilpas tempo. At spise frugt i stedet for forarbejdede snacks kan være gavnligt for vægtstyringen, hvis man har behov for at styre det.
2. Øget produktivitet: Ved at tilbyde medarbejderne sunde snacks i løbet af arbejdsdagen kan virksomheder opleve forbedret produktivitet, fordi en nærende kost kan hjælpe med at opretholde høj energi og skarphed. Frugt, som er rig på næringsstoffer som C-vitamin, jern og kalium, kan bidrage til øget energi og et positivt humør, hvilket fremmer social interaktion og en velfungerende arbejdsplads.
3. Forbedret moral: Hvis du giver medarbejderne mulighed for at spise frisk, sund frugt som snack, kan det være med til at øge arbejdsmoralen på arbejdspladsen og få medarbejderne til at føle sig værdsat. Det fremmer også samarbejdet mellem kolleger, da de er mere tilbøjelige til at være afslappede og glade.
4. Omkostningsbesparelser: Ved at tilbyde frisk frugt i pauserummet kan virksomhederne faktisk spare penge på lang sigt ved at reducere sundhedsudgifterne på grund af sundere spisevaner hos deres medarbejdere. Bestil en frugtordning hos Firma-Frugt. De tilbyder levering af firmafrugt i hele Danmark – frugt på arbejdspladsen.
5. Miljømæssige fordele: Ved at købe lokal frugt kan du være med til at reducere din virksomheds CO2-fodaftryk og støtte den lokale økonomi. Desuden har nogle frugter en længere holdbarhed end andre snacks.