KFLU.dk

Dekorationssten pristjek

Er du på udkig efter dekorationssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg dekorationssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til lys til haven

Varianter: hvid blå sort guld klar glas

Mængder: 800 kg 25 kg 500 liter 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 25 kg 1000 kg 10 kg 500 kg 1 m3 20 kg

Levering: i poser i sække trailer afhentning løst leveret i løs vægt i bigbag vognlæs hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige dekorationssten fra webshop til webshop. Enkelte satser på billige priser, og øvrige satser på kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du læse virksomhedens regningslinjer.
Flere byggekæder udbyder et stort produktsortiment, imens øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot dekorationssten.
For mange er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at shoppe hos en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp til valg af dekorationssten.
Det er selvsagt utrolig afgørende at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du vælge et andet.
Hvis du skal bruge varerne med det samme eller blot gerne vil undvære leveringsgebyret, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Det er hovedsageligt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder finder du mange steder i landet, og derigennem har kunderne mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne selv. Takket være dette kan du vælge at slippe for fragtomkostningen, og sågar få produkterne lige nu.
De store byggecentre er populære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder udbyder produkter fra adskillige nicheshops, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af dekorationssten online.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker er iværksættervirksomheder, som typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe når du handler dekorationssten online på deres hjemmeside.
De fleste nichebutikker på internettet producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online får du en billig pris.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, idet de har skarpt fokus på disse varer. Følgelig bør du få mere nyttig hjælp fra personale med specialistviden i netop dekorationssten.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
dekorationssten harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 ansatte i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres nu af ca. 500 kollegaer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 personer i de 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af ca. 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

dekorationssten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

dekorationssten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af omkring 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

dekorationssten silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 mennesker i forretningens 41 butikker. Silvan sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Man kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet når byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
2Der kommer ofte uforudsigelige problemstillinger i forbindelse med svære byggeprojekter, og pga. dette kan det være vigtigt at man har afsat tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
3Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de påkrævede bygningsmaterialer til rådighed på forhånd inden du indleder håndværket. Du har fordel af at udfærdige en enkel note hvoraf der fremgår alt der skal bruges, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, hvormed du sikrer dig at alt er som det skal være.
4Ofte vil det være afgørende at lave et regnskab for dit byggeri, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, hvorefter man kan gennemgå udgiften ved dem en ad gangen.
5Man bør på ingen måde gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har det ved hånden akkurat som du tager fat på byggeprojektet. Det er derudover en fordel at påregne disse omkostninger i økonomien.
6For udendørs opgaver har vejret en fundamental rolle. Derfor skal du jævnligt se vejrberetningerne lige før arbejdets start, så du slipper for at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du netop arbejder hårdt på det komplicerede projekt.
7Planlægning viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med projektet. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, samt derudover en prioriteringsliste. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din arbejdsplan.
8Forud for at du iværksætter byggeprocessen kan det være ubeskriveligt fundamentalt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig begrænsende regler for, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
9Der findes utallige vejledninger og videoer via nettet som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube yder assistance med meget udbytterig info, ikke mindst når man benytter den engelske version.
10Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm der beskytter dig overfor hændelige ulykker. Det er af stor betydning at have styr på sikkerheden i byggeriet, navnlig ifald du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
11Det kan overvejes at spørge om en hjælpende hånd til projektet, specielt når der er tale om større arbejdsopgaver. Krævende byggerier skal gerne udføres af flere folk. Endvidere må det blive hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
12Måske burde du overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du bør hente assistance fra en fagmand til delelementer af projektet. Ifald du tager imod hjælp fra en ekspert kunne det være fordelagtigt at hente priser fra flere leverandører.
De mest vellidte byggemarkeder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % kvitterer med toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver maksimum point, og blot 9 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt flot. Karakteren er baseret på 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Populære spørgsmål til dekorationssten

 • Hvad er dekorationssten?
 • Hvor er dekorationssten på tilbud?
 • Hvor købes dekorationssten online?
 • Hvor meget vejer dekorationssten?
 • Hvor købes dekorationssten billigt?
 • Hvad koster dekorationssten?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En hel del e-shops tilbyder efterhånden en række forskellige billige leveringsudgaver til dekorationssten. Den mest populære er nu om dage udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de købte varer når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig ekstremt smart, samt mange gange tillige den mest betalelige leveringsløsning.

  Du kunne på samme måde forsøge at få varerne leveret til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig typisk en tand mere bekostelig, men til gengæld virkelig smart for dekorationssten online. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er utvivlsomt selv at hente produkterne, hvilket forudsætter at du har bopæl i nærheden af webshoppens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på dekorationssten kan vise sig at være ultra relevant når du står og skal bruge varerne lige om lidt, og af den grund er det særdeles afgørende at man undersøger den estimerede leveringstid på dekorationssten. En hel del online forhandlere – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varenumre online, som dog tager udgangspunkt i at handlen laves forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produktet fikset inden lagermedarbejderne har fyraften.

  Enkelte internet shops tilbyder fragt uden betaling på dekorationssten online, men ofte kun hvis du køber for et præcist beløb. Ellers kunne du foretrække den mest letkøbte slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted.

  En lang række netbutikker foreslår click-and-collect hvor man køber billig dekorationssten hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Stark. De tildeler eksempelvis klik-og-hent på dekorationssten i disse byer:

  Rudersdal, Helsingør, Struer, Horsens, Hørsholm, Nørresundby, Roskilde, Tilst, Gladsaxe, Frederikshavn, Holstebro, Brønshøj, Ballerup, Kalundborg, Vejle, Odder, Grenaa, Ølstykke, Jyllinge, Højbjerg, Vallensbæk, Lystrup, Ikast, Haderslev, Farum, Aabenraa, Herlev, Glostrup, Kolding, Kokkedal, Silkeborg, Brabrand, Lyngby, Brøndby, Gentofte, Dragør, Fredericia, Varde, Lillerød, Hillerød, Tårnby, Taastrup, Randers, Rødovre, Vordingborg, Skive, Rønne, Holbæk, Viborg, Åbyhøj, Nærum, Vanløse, Herning, Hedehusene, Charlottenlund, Risskov, Slagelse, Ringsted, Stenløse, Aarhus, Greve, Værløse, Haslev, Skanderborg, Hvidovre, Korsør, Aalborg, Virum, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Esbjerg, Nyborg, Odense, Middelfart, Frederiksværk, København, Næstved, Birkerød, Solrød Strand, Sønderborg, Søborg, Hedensted, Hobro, Ishøj, Allerød, Valby, Køge, Nakskov, Svendborg, Thisted, Hjørring, Brønderslev, Albertslund, og Frederikssund, .

  Click-and-collect af dekorationssten er tilgængeligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Falster, Nordsjælland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn) og Jylland (Vestjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland).

  Når vi kigger i data står det tydeligt, at folk mange gange leder efter blandt andet billig dekorationssten og dekorationssten tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt folk kigge efter blandt andet dekorationssten online, dekorationssten priser og køb dekorationssten, foruden de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

  Få den bedste pris på dekorationssten

  Det har vist sig at være temmelig problemfrit for alle at finde information om priser på billige dekorationssten online i blandt flere webbutikker, og følgelig har mange e-handler fundet det uundgåeligt at stampe priserne på dekorationssten voldsomt, og endda tilbyde fragt uden gebyr.

  Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at se nærmere på nogle få internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på dekorationssten online inden du shopper, sådan at du er tryg ved at antage den billigste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

  Man skal bare være årvågen med, at ifald en netshop tilbyder billige dekorationssten online til en udsalgspris der kan virke overordentlig billig, burde det for det meste være et symbol på en uærlig internet handler. Kortkøb er heldigvis inkluderet i en ordning, der sikrer køberen overfor bedrageriske online butikker.

  Vi går generelt ind for handler med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du udnytte en billig afdragsløsning fra fx ViaBill, såfremt du ønsker at godtgøre prisen på dekorationssten ude i fremtiden. Det fås som regel hos specialiserede netshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg og Silvan.

  Når man ser på søgedata fremstår det markant, at netshoppere ofte søger efter for eksempel dekorationssten online og dekorationssten priser. Man ser derudover typisk netshoppere lede efter for eksempel billig dekorationssten, køb dekorationssten samt dekorationssten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg dekorationssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til lys

  Varianter: guld glas blå sort hvid klar

  Mængder: 15 kg 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 10 kg 25 kg 15 kg 800 kg 1 ton 1 m3 500 kg 500 liter 1000 kg

  Levering: i sække i poser vognlæs trailer afhentning i løs vægt i bigbag løst leveret hent selv

  Tjek andre menneskers evalueringer

  Trustpilot frembyder fuldkommen gunstige muligheder for at efterse en hel del nuværende kunders betragtninger og derved anbefales det, at du evaluerer internet virksomhedens bedømmelser inden du færdiggør din shopping med billige dekorationssten online.

  Facebook fremskaffer lige så vel de facto udmærkede metoder til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed. Foruden det er der nogle internet handler som tilbyder kunderne at publicere en kritik af deres køb, som desuden kan tages i brug til at bedømme hvor glade kunderne er.

  Inden folk køber billige dekorationssten online på en e-forhandler kunne de de facto kigge på e-shoppens forretningsvilkår, men det er oftest ikke super interessant, særligt ved de kendte byggekæder som Silvan, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

  Et alternativ kunne måske være at se om online forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det typisk er en påvisning af at internet virksomheden opererer i overensstemmelse med de danske love, tillige med at den fra tid til anden overværes af jurister der kender retningslinjerne.

  Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, når du får dilemmaer i processen med din shopping med dekorationssten. Tilsvarende anbefaler vi at du er hensynstagende til de mest essentielle reglementer der kan have betydning for købet af dekorationssten online, til eksempel hvilken byttepolitik netshoppen tilbyder.

  I den forbindelse er det tillige afgørende, at man stadigvæk sikrer sin faktura e-mail, så man til enhver tid kan vidne om købet af dekorationssten, ligegyldig om man bestiller hos Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Lars Rasmussen gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  Camilla E gav 4 stjerner

  Udmærket

  Tina I gav 5 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Jesper N gav 4 stjerner

  Udmærket

  9 gode råd til køb på nettet
  1Forud for at folk handler billige dekorationssten hos en e-handler bør de når alt kommer til alt gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis en omfattende opgave. Tillige er det smart at køberen er obs på de mest relevante forhold der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige dekorationssten online, som fx den byttepolitik hjemmesiden har.
  2En del online virksomheder foreslår til alt held flere billige leveringsmuligheder til dekorationssten. En sikker vinder er i dag levering til en pakkeshop, hvor du så selv henter din bestilling når det passer dig bedst. Fragtløsningen er altså ultra hensigtsmæssig, og tit derudover den billigste leveringsmulighed.
  3Leveringshastigheden kan være ultra vital i tilfælde af at man skal bruge varen inden for kort tid, så i det øjemed er det rimelig afgørende at vi ser den forventede leveringstid ved dekorationssten. En række online outlets stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på deres favorit varer, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen køres igennem tidligere end et konkret tidspunkt.
  4Generelt går vi ind for at kontrollere om internet shoppen er e-mærket medlem, eftersom det generelt er en indikator for at e-handlen opererer i overensstemmelse med de danske love, samt at e-butikken af og til gennemses af eksperter der har indsigt i reglementet på området. Inden nogen bestiller billige dekorationssten i en forretning på nettet kan man for at være på den sikre side gennemgå netshoppens handelsbetingelser.
  5Den mindst kostelige leveringsløsning vil altid være at du selv henter produkterne, hvilket er betinget af at du befinder dig med kort afstand til webshoppens arbejdslager. Den mulighed for levering er særdeles udslagsgivende når du har brug for dekorationssten inden for kort tid. Alternativt så garanterer en hel del internet shops levering uden beregning, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der indkøbes for en bestemt sum.
  6Det er i dag ret simpelt for købere at finde tilbud online på billige dekorationssten fra diverse e-butikker, og følgelig tilbyder mange forretninger på nettet fragt uden betaling. Derfor kan det til hver en tid være lukrativt at kontrollere et par online shops efter tilbud forinden du shopper, sådan at du er usvigeligt sikker på at skaffe sig den mest attraktive pris.
  7Trustpilot tilbyder relativt fornemme genveje til at beskue en stor gruppe nuværende køberes iagttagelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du evaluerer online forhandlerens anmeldelser forinden du bestiller billige dekorationssten online. Facebook forærer dig for øvrigt nogenlunde fornemme metoder til at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
  8Vi går generelt ind for betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regulativ, hvilket skærmer folk overfor svindlende online firmaer. Som en anden løsning burde du benytte en afdragsordning som fx ViaBill, ifald du tilstræber at klare beløbet i flere bidder.
  9Visse forretninger på nettet præsterer portofri levering på dekorationssten, men i reglen kun såfremt man køber for en bestemt sum. Desuden må man snuppe den mest prisbevidste fragtløsning, som tit vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Den er en gang i mellem desuden temmelig enkel. Den mindst kostelige leveringsmodel kan ikke modsiges at være at hente ordren selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk