KFLU.dk

Drængrus pristjek

Er du på udkig efter drængrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg drængrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 500 kg 1000 kg 25 kg 20 kg

Levering: hent selv i sække i bigbag afhentning trailer løst leveret i poser vognlæs i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Derved kan det være en god idé at vælge en netbutik, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af drængrus.
Når du skal have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Det er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggemarkeder.
Du skal kende de retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor tjekke firmaets handelsbetingelser.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige drængrus alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste priser, og nogle satser på faglig sparring. Du bør vurdere hvad du foretrækker.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en specifik type af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot drængrus.
Det er selvfølgelig utrolig relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder samler produkter fra diverse specialbutikker, og pga. det kan du shoppe fra et stort sortiment af drængrus online.
De store byggecentre er etablerede og anerkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og herigennem har man tilbuddet om at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Af den grund har man mulighed for at spare fragtomkostningen, samt samtidig få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online bør du få en billig pris.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre virksomheder, som tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du køber drængrus online på deres webshop.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment ved ekstremt meget om det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Ergo vil du modtage ekstra nyttig assistance fra nogle som er eksperter i netop drængrus.
Danmarks største byggecentre
drængrus silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i selskabets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

drængrus jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

drængrus bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for mere end 500 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

drængrus harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af over 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af omkring 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for over 100 personer i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det vil vise sig af stor betydning at du har de presserende byggematerialer til disposition på forhånd inden du går i krig med din byggeproces. Du har god gavn af at forfatte en hurtig huskeliste som indeholder alt hvad du skal bruge, og dernæst eftergå materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
2Man bør aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det vise sig af stor betydning at have værktøjet klar akkurat som du starter byggeprojektet. Husk også at påregne udgifterne hertil i budgettet.
3Du bør ikke på noget tidspunkt se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder hjelm og sko som hjælp imod eventuelle uheld. Det er fornuftigt at du har styr på din sikkerhed i arbejdet, navnlig når du ikke fremskaffer hjælp fra en professionel.
4Typisk vil det være essentielt at lave et regnskab for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det vil blive rationelt at nedskrive alle poster, og dernæst indsamle ens udgift ved dem hver især.
5Der præsenterer sig stort set altid uventede vanskeligheder i forbindelse med avancerede projekter, og derfor vurderes det af stor betydning at man har afsat nok plads i køreplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
6I nogle tilfælde kan man få økonomisk støtte til ombygninger. Det gives ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
7Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund bør du hyppigt undersøge vejrberetningerne i perioden for byggeprojektet, så du undgår at det uanmeldt går i gang med at vælte ned i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til det svære projekt.
8Du har adgang til stribevis af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube giver dig adgang til enorme mængder nyttig information, særligt når man benytter engelske ord i din søgning.
9Godt forarbejde viser sig som kilden til at lykkes med byggeriet. Du skal forfatte en gennemarbejdet køreplan, som beskriver hvilke gøremål der skal udføres på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Vær skarp idet du laver din agenda.
10Forud for at du iværksætter byggeprocessen kan det blive ret fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
11Det kan vise sig at være godt at få hjælp til byggearbejdet, navnlig når det kommer til større byggeprojekter. Nogle ombygninger behøver mere end en person. I øvrigt bliver det hurtigere og mere socialt når man ikke er alene om det.
12Husk at reflektere over hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør få hjælp fra en professionel til dele af det. Såfremt du indhenter assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at indhente uforpligtende tilbud fra diverse entreprenører.
Danskernes favorit byggemarkeder
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er temmelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er fantastisk imponerende. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som selvsagt er hamrende flot. Vurderingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som naturligvis er absolut flot. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Gængse spørgsmål rundt om drængrus

 • Hvad er drængrus?
 • Hvor er drængrus på tilbud?
 • Hvor købes drængrus online?
 • Hvad koster drængrus?
 • Hvor meget vejer drængrus?
 • Hvor købes drængrus billigt?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  Størstedelen af internet webshops tilbyder i dag en lang række forskellige billige former for fragt til drængrus. En der er meget anvendt er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er altså ret let gængelig, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste type af levering.

  Du kunne alternativt påtænke at vælge at få udbragt til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Den viser sig somme tider en tand mere bekostelig, men samtidig særligt overkommelig ved køb af drængrus online. Den billigste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som dog forudsætter at du opholder dig med kort afstand til online firmaets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Fragttiden på drængrus er selvfølgelig ultra essentiel såfremt du har behov for din pakke inden for kort tid, så af den grund er det i sandhed klogt at vi tjekker tidshorisonten for levering på drængrus. En masse online outlets – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, men vær obs på at det stiller krav om at der bestilles før et konkret tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen betjent forud for at pakkepersonalet får fri.

  Nogle enkelte e-shops i Danmark lover fragtfri levering på drængrus online, men typisk afkræver det at man shopper for en fastsat pris. Alternativt skulle man beslutte sig for den billigste leveringsmanér, hvilket ofte vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted.

  En række netshops tilbyder klik-og-hent hvor man køber billig drængrus online og afhenter i butikken. Fx Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma og Jem og Fix. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på drængrus i følgende byer:

  Kokkedal, Dragør, Værløse, Hvidovre, Middelfart, Nyborg, Roskilde, Ikast, Thisted, Holbæk, Frederiksberg, Silkeborg, Skanderborg, Ringsted, Vanløse, Horsens, Ballerup, Hjørring, Taastrup, Stenløse, Aarhus, Gentofte, Viborg, Randers, Svendborg, Esbjerg, Rudersdal, Skive, Frederikshavn, Struer, Gladsaxe, Næstved, Fredericia, Slagelse, Grenaa, Holstebro, Lillerød, Sønderborg, Farum, Kolding, Kalundborg, Herning, Hørsholm, Nykøbing Falster, Haslev, Brabrand, Højbjerg, Albertslund, Risskov, Nakskov, Brønshøj, Allerød, Glostrup, Ishøj, Aalborg, Frederikssund, Aabenraa, Hillerød, Solrød Strand, Lyngby, Birkerød, Nærum, Tårnby, Varde, Frederiksværk, Brøndby, Søborg, Vejle, Haderslev, Rønne, København, Valby, Korsør, Brønderslev, Tilst, Charlottenlund, Odense, Køge, Helsingør, Jyllinge, Hedensted, Hedehusene, Lystrup, Vallensbæk, Odder, Virum, Hobro, Vordingborg, Ølstykke, Åbyhøj, Rødovre, Nørresundby, Greve, og Herlev, .

  Afhentning af drængrus er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland) og Sjælland (Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Amager, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland).

  Når vi ser på statistikkerne står det markant, at netshoppere som regel leder efter eksempelvis drængrus online og drængrus tilbud. Man ser derudover jævnligt netshoppere søge efter bl.a. køb drængrus, billig drængrus samt drængrus priser, foruden de gængse byggekæder som Bygma, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Priser på drængrus

  Det er efterhånden meget smertefrit for almindelige dødelige at finde de bedste priser på billige drængrus online hos diverse e-shops, og altså har flertallet af online webshops fundet det nødvendigt at trykke priserne på drængrus helt i bund, og i øvrigt byde på billig fragt.

  Trods dette kan det alligevel være lønnende at efterprøve nogle forskellige e-handler efter rabatter og tilbud på drængrus online inden du færdiggør din shopping, således at man er sikret at antage den billigste pris. Kig ikke bare på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan og Jem og Fix.

  Man skal trods alt være klar over, at når en webbutik afhænder billige drængrus online for en pris der virker ubegribelig billig, kan det undertiden være et signal om en bedragerisk butik. Bestillinger med kort er heldigvis dækket ind under et reglement, hvilket sikrer dig imod uægte internet webshops.

  Vi anbefaler handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du agter at afbetale regningen på drængrus over tid. Det fås normalt hos nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Bauhaus.

  Når man kigger i tendenserne står det klart, at internetbrugere jævnligt leder efter bl.a. køb drængrus og drængrus tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge efter blandt andet drængrus priser, billig drængrus samt drængrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg drængrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Som altid hurtig og smidig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 1 m3 1 ton 25 kg 15 kg 25 kg 20 kg 500 kg 800 kg 1000 kg

  Levering: hent selv i sække i løs vægt vognlæs i bigbag løst leveret i poser trailer afhentning

  Se nærmere på nuværende kunders meninger

  Trustpilot frembringer temmelig troværdige chancer for at studere en stor portion nuværende konsumenters observationer og derfor anbefales det, at du tjekker netshoppens kritik før du bestiller billige drængrus online.

  Facebook leverer lige så vel sådan set anstændige chancer for at få et kig ind i internet selskabets kundetilfredshed. Her er der nogle online firmaer hvor man kan publicere en omtale af virksomhedens service, som også bør bruges til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk shopper billige drængrus online på en internet webshop kan man i reglen gennemløbe butikkens handelsbetingelser, men det er ofte ikke super interessant, i særdeleshed på de store byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Stark og 10-4.

  En anden løsning kunne derfor være at bemærke om online forretningen er e-mærke godkendt, hvilket bør være et fingerpeg om at internet butikken opfylder dansk lovgivning, og at online butikken lejlighedsvis ses til af sagkyndige som har nøje kendskab til reglerne.

  Dette er desuden din chance for at blive assisteret, såfremt du møder problemer med din shopping med drængrus. Herudover er det at foretrække at man er på vagt for de mest basale retningslinjer der kan håndhæves i forbindelse med købet af drængrus online, f.eks. den returrettighed online webshoppen lover.

  Derfor er det i øvrigt vigtigt, at man altid gemmer sin faktura e-mail, så man fremadrettet kan vidne om sit køb af drængrus, uafhængig af om man handler ved Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark eller Bauhaus.

  Charlotte Thomsen gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  Niels Olsen gav 4 stjerner

  Meget hurtig levering

  Jens Petersen gav 5 stjerner

  Hurtigt og let

  Mette gav 5 stjerner

  Rigtig hurtig levering.

  9 tips til online shopping
  1Trustpilot fremskaffer egentlig tiltalende løsninger til at inspicere ret mange aktuelle konsumenters kritik og derved går vi ind for, at du efterforsker webbutikkens ratings forinden du handler billige drængrus online. Facebook fremskaffer også evigt fantastiske løsninger til at få indtryk af netbutikkens troværdighed.
  2Vi går generelt ind for at tjekke om netshoppen er e-mærke tilsluttet, som burde være en forsikring om at internet forretningen understøtter de opstillede regler, samt at online butikken jævnligt ses til af jurister der forstår vedtægterne på området. Inden folk bestiller billige drængrus i en internet shop kan man til hver en tid tyde forhandlerens handelsvilkår.
  3Fragttiden er naturligvis yderst betydningsfuld når vi står og skal bruge din pakke straks, så herved er det uden tvivl afgørende at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt ved drængrus. Masser af online shops giver billig levering på næstkommende hverdag på en hel del varer, der dog kræver at du når at bestille forud for et fastsat tidspunkt.
  4Det har vist sig at være virkelig fleksibelt for forbrugerne at vurdere tilbud online på billige drængrus fra diverse internet forhandlere i Danmark, og af den grund lover adskillige internet shops fragt uden gebyr. Det kan dog til hver en tid blive profitabelt at efterse diverse forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, så man ikke er i tvivl om at få den mindst kostelige pris.
  5Inden folk køber billige drængrus på en forhandler på nettet burde man uden tvivl bese e-butikkens vilkår, men det er undertiden et omfattende arbejde. For øvrigt er det smart at man er opmærksom på de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige drængrus online, for eksempel den ombytningsret e-handlen bruger.
  6Indtil flere online shops yder levering uden omkostninger på drængrus, men i reglen er det betinget af at du aftager for en fastsat pris. Derudover bør man vælge den mest betalelige fragtform, som tit vil være at få kørt varerne til et udleveringssted. Fragttypen viser sig tit også yderst bekvem. Den mest billige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken.
  7Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Kortkøb er omfavnet af et regulativ, som værner dig som køber overfor uærlige internet virksomheder. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere betalingen over en periode.
  8Flere outlets på nettet foreslår i vore dage et bredt udvalg af billige leveringsmidler til drængrus. Førstevalget hos mange er p.t. pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente produkterne når der er mulighed for det. Fragtformen er nemlig i høj grad enkel, samt oftest derudover den mest letkøbte leveringsmanér.
  9Den billigste leveringsmåde vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, som dog betinges af at du bor nærved online virksomhedens bopæl. Den form for fragt er naturligvis virkelig relevant ifald man skal bruge drængrus straks. Alternativt så frembyder en række online outlets portofri levering, men ofte kun hvis man shopper for et præcist beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk