KFLU.dk

Filtergrus pristjek

Er du på udkig efter filtergrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg filtergrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til dræn

Mængder: 1000 kg 20 kg 1 ton 1 m3 25 kg 25 kg 15 kg 800 kg 500 kg

Levering: trailer hent selv i poser i bigbag afhentning vognlæs løst leveret i sække i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for varerne nu og her eller blot vil slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre varerne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du skal vide hvilke regler der gælder når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returret. Derfor skal man læse forretningens regningslinjer.
For en del er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos en netbutik, som giver sparring omkring filtergrus.
Det er helt klart meget afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være nødt til at vælge et andet.
Der er ikke lighed i priserne på billige filtergrus alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på lave priser, og andre satser på en høj grad af service. Du må vide hvad der er vigtigst for dig.
Flere byggemarkeder fremviser et stort sortiment af produkter, og nogle har fokus på en enkelt varetype. Du kan vurdere om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge fra, foruden bare filtergrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte forretninger, som bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige nær dig, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Takket være dette har du mulighed for at slippe for leveringsomkostningen, og sågar få varerne hurtigere.
De kendte byggekæder samler varer fra en lang række forskellige leverandører, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af filtergrus online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få gode tilbud.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er mindre virksomheder, der oftest har danske ejere, eventuelt sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du når du bestiller filtergrus online hos dem.
Forskellige webshops som sælger få produkter har en enorm viden om de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Følgelig bør du få ekstra brugbar hjælp fra personale som er specialister i netop filtergrus.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger nu cirka 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

filtergrus silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

filtergrus harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

filtergrus bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres i dag af cirka 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

filtergrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du skal ikke på noget tidspunkt glemme dit eget helbred, så husk påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse med henblik på potentielle skader. Det er fundamentalt at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke har eksperthjælp.
2Godt forarbejde vil altid være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at liste en velovervejet plan, som viser hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær skarp i sammensætningen af din arbejdsplan.
3Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig yderst relevant at du har udstyret parat når du indleder byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at inkludere de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
4Glem ikke at du kan hente støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det tilbydes ifald byggeprojektet er klimavenligt. At få tilskud forudsætter altså at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
5I mange tilfælde vil det være fundamentalt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan blive forstandigt at notere hver enkelt udgift, hvorefter man bør nedfælde mulige tilbud på dem en ad gangen.
6Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til projektet, i særdeleshed ift. større arbejdsopgaver. Nogle byggerier gør krav på flere mennesker. I øvrigt må det blive mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
7Der kommer uden tvivl uforudsete udfordringer i forbindelse med større byggeprojekter, og ergo kan det vise sig meningsfuldt at man afsætter betragtelig plads i agendaen, med formålet om at man kan være overbevist om at nå det til den planlagte tid.
8Ved udendørs byggeprojekter har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i dagene før projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det starter med at stå ned i stænger når du netop er godt i gang med dit svære byggeprojekt.
9Der kan findes et bredt udvalg af artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube supporterer dig med en masse udbytterig information, specielt når man benytter engelske søgeord.
10Du kan overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du må investere i professionel assistance til noget af arbejdet. Når du benytter assistance fra en fagperson kan du spare penge ved at at hente tilbud fra en håndfuld leverandører.
11Inden du starter byggeprocessen kan det være meget essentielt at man sikrer sig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor vil der være fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
12Det bliver væsentligt at du har samtlige materialer klar til brug inden du starter din byggeproces. Du får god gavn af at forfatte en overskuelig note som samler alt der er nødvendige, og efterfølgende eftergå hver enkelt ting, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
De højest bedømte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket klart er virkelig flot. Ratingen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er absolut overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er ret så imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig overlegent. Scoren er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % giver dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som jo er absolut overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.

Mest stillede spørgsmål hvad angår filtergrus

 • Hvad koster filtergrus?
 • Hvor meget vejer filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus billigt?
 • Hvor er filtergrus på tilbud?
 • Hvad er filtergrus?
 • Hvor købes filtergrus online?
 • Hvilken leveringsmodel er smartest?

  Mange forhandlere på nettet tilbyder heldigvis et bredt udvalg af billige leveringsmåder til filtergrus. Den mest almindelige er i øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine varer præcis når det passer dig. Fragttypen er altså ualmindeligt praktisk, og ofte ligeledes den prisbilligste leveringsmodel.

  Du kunne endvidere planlægge at få varerne leveret til din bopæl eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig desværre et hak mindre billig, men ydermere yderst bekvem for filtergrus online. Den mest betalelige leveringsmodel er uden tvivl at hente ordren selv, som jo afhænger af at du bor i nærheden af internet forretningens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringstiden på filtergrus er naturligvis særdeles central ifald du behøver dine nye produkter omgående, så med det formål er det nemlig klogt at vi efterser det estimerede leveringstidspunkt ved filtergrus. En række online outlets – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – præsterer billig 1 dags fragt på adskillige varer online, der dog er regnet ud fra at ordren placeres før et besluttet tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken ekspederet forinden logistikpersonalet holder fyraften.

  Indtil flere internet forhandlere byder på fragt uden beregning på filtergrus online, men i reglen er det påkrævet at du aftager for et bestemt beløb. Ellers kunne du udse dig den mindst kostelige mulighed for fragt, der typisk vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

  Adskillige webshops frembyder afhentning hvor man køber billig filtergrus derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og 10-4. Byggekæderne yder blandt andet klik-og-hent på filtergrus i følgende byer:

  Værløse, Grenaa, Kolding, Holstebro, Slagelse, Allerød, Odder, Varde, Aarhus, Ballerup, Gladsaxe, Horsens, Kalundborg, Vejle, Brønderslev, Nykøbing Falster, Rønne, Vallensbæk, Frederikshavn, Nyborg, Albertslund, Fredericia, Lystrup, Hjørring, Lillerød, Taastrup, Hedensted, Sønderborg, Nakskov, Herning, Dragør, Gentofte, Køge, Haderslev, Brabrand, Struer, Brønshøj, Birkerød, Nærum, Ishøj, Randers, Holbæk, Hillerød, Korsør, Rudersdal, Risskov, Søborg, Middelfart, Brøndby, Aabenraa, Frederikssund, Thisted, Skanderborg, Rødovre, Charlottenlund, Helsingør, Ringsted, Lyngby, Vanløse, Farum, Glostrup, Frederiksværk, Næstved, Jyllinge, Tårnby, Silkeborg, Virum, Højbjerg, Skive, Solrød Strand, Hobro, Vordingborg, Nørresundby, Hvidovre, Herlev, Esbjerg, Ølstykke, Odense, Kokkedal, Roskilde, Hedehusene, Greve, Frederiksberg, København, Svendborg, Haslev, Åbyhøj, Hørsholm, Tilst, Valby, Viborg, Ikast, Aalborg, og Stenløse, .

  Klik-og-hent ift. filtergrus er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Lolland) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland).

  Når man kigger i data bliver det klart, at internetbrugere ofte søger for eksempel filtergrus priser og filtergrus online. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere lede efter eksempelvis filtergrus tilbud, billig filtergrus og køb filtergrus, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

  Få rabat på filtergrus

  Det er i dag yderst gnidningsløst for forbrugerne at sammenligne tilbud på billige filtergrus online i blandt forskellige internet foretagender, og af den grund har utallige online shops ikke kunne lade være med at reducere priserne på filtergrus drastisk, og endda yde billig fragt.

  Til gengæld kan det immervæk blive udbytterigt at analysere nogle få e-firmaer efter rabatter og tilbud på filtergrus online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den billigste pris. Se ikke bare på de kendte byggemarkeder som 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg og Silvan.

  Du bør blot være så påpasselig, at i tilfælde af at en internet forhandler udlover billige filtergrus online til salg for en salgspris som virker helt ekstremt billig, så bør det ofte være et fingerpeg om en uoprigtig webshop. Handler med kort er trods alt omfattet af et regelsæt, hvilket forsvarer dig overfor falske e-firmaer.

  Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du bruge et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale omkostningerne til filtergrus over et længere tidsrum. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggecentre som fx Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

  Når man ser på søgedata står det markant, at online shoppere typisk søger bl.a. billig filtergrus og filtergrus online. Foruden dette ser vi typisk netshoppere søge blandt andet filtergrus tilbud, køb filtergrus og filtergrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg filtergrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Quick expedit” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til dræn til græsplæne

  Mængder: 500 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 20 kg 800 kg 1 ton 1 m3

  Levering: i poser i bigbag trailer afhentning i sække vognlæs hent selv i løs vægt løst leveret

  Gennemsøg nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot leverer super passelige løsninger til at kigge på en stor gruppe nuværende konsumenters meninger og på grund af dette rekommanderer vi, at du gennemgår internet webshoppens bedømmelser før du lægger din bestilling på billige filtergrus online.

  Facebook giver dig tilsvarende egentlig belejlige løsninger til at få kendskab til internet selskabets kundefokus. Her er der faktisk online outlets som tilbyder kunderne at skrive en evaluering af virksomhedens service, hvilket også kan bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk handler billige filtergrus online i en e-shop kunne de sådan set overveje e-shoppens handelsbetingelser, dog er det typisk et omfattende arbejde, især hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan og Bygma.

  En anden valgmulighed kunne være at efterse hvorvidt e-firmaet er godkendt af e-mærket, fordi det bør være en tryghed om at internet webshoppen følger de danske regler, tillige med at internet forretningen en gang i mellem gennemses af specialister der har nøje kendskab til de gældende vilkår.

  Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, når du oplever udfordringer i forbindelse med dit indkøb af filtergrus. Endvidere foreslår vi at du er klar over de mest vitale regler der kan have indvirkning på købet af filtergrus online, for eksempel den ombytningspolitik e-firmaet benytter.

  I relation til det er det tilmed afgørende, at man stadig bevarer ens faktura, således man senere kan dokumentere købet af filtergrus, uagtet om man køber hos Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Stark eller Jem og Fix.

  Karen Knudsen gav 5 stjerner

  Fin omgående levering

  Anne I gav 4 stjerner

  Varen kommer præcis som ønsket

  Jørgen Knudsen gav 5 stjerner

  Hurtig levering godt gået

  Maria Møller gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  9 tips til online indkøb
  1Temmelig mange internet selskaber tilbyder nu et hav af forskellige billige leveringsmuligheder til filtergrus. Den mest almindelige er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente produkterne på et selvvalgt tidspunkt. Fragtformen er jo i høj grad ligetil, og typisk endvidere den mindst kostelige fragtløsning.
  2En række internet selskaber garanterer fri fragt på filtergrus, men oftest under forudsætning af at man køber for en bestemt sum. Ellers skal man udvælge den mest betalelige leveringsudgave, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig i regelen ligeledes ekstremt overkommelig. Den mest prisbevidste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.
  3Det er yderst overkommeligt for købere at vurdere tilbud online på billige filtergrus på forskellige online webshops, og for det yder flere e-forhandlere levering uden gebyr. Til gengæld kan det immervæk blive tiden værd at tjekke diverse online selskaber efter billige priser forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikker på at få fat i den mest betalelige pris.
  4Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en ordning, hvilket bistår køber imod falske internet forhandlere. Som en anden løsning burde du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale omkostningerne senere.
  5Forud for at nogen bestiller billige filtergrus hos en e-forhandler burde man sådan set granske shoppens handelsvilkår, det er dog normalt ikke videre interessant. Dertil stiller vi forslag om at køber er hensynstagende til de fundamentale forhold der spiller ind i forbindelse med handlen med billige filtergrus online, for eksempel hvilken bytteret e-forretningen lover.
  6Vi foreslår generelt at granske om e-shoppen er e-mærket, da det kan være en erklæring om at online shoppen retter sig efter dansk lovgivning, samt at e-firmaet hyppigt overværes af jurister som forstår retningslinjerne. Forud for at folk køber billige filtergrus i en online virksomhed behøver de helt sikkert se på virksomhedens vilkår.
  7Den mest letkøbte mulighed for levering vil altid være selv at hente ordren, som jo er betinget af at du har bopæl i kort afstand af e-handlens arbejdslager. Den leveringstype er vældig vigtig i tilfælde af at vi står og skal bruge filtergrus om kort tid. Alternativt så frembyder en række internet selskaber fragt uden gebyr, men oftest stiller det krav om at der aftages for en bestemt sum.
  8Trustpilot genererer ret pæne løsninger til at iagttage diverse eksisterende forbrugeres omtaler og på grund af dette anbefaler vi, at du gennemgår e-handlens kritik forud for at du køber billige filtergrus online. Facebook frembringer også immervæk fordelagtige løsninger til at få indtryk af internet forretningens popularitet.
  9Antal dages levering er selvfølgelig super vital når man har behov for pakken øjeblikkeligt, og af den grund er det ganske væsentligt at du efterser den estimerede leveringstid for filtergrus. En masse online firmaer reklamerer med billig 1 hverdags levering på massevis af varenumre, men vær opmærksom på at det beroer på at bestillingen laves inden et angivent tidspunkt.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk