KFLU.dk

Flisegrus pristjek

Er du på udkig efter flisegrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 25 kg 15 kg 20 kg 1 ton 500 kg 800 kg 1 m3 1000 kg 25 kg

Levering: i poser i sække afhentning vognlæs løst leveret hent selv i bigbag trailer i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisniveauet på billige flisegrus hos de forskellige online byggecentre. Enkelte giver billige priser, imens andre fokuserer på faglig rådgivning. Du skal tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Når du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragten, så kunne du tænke over at transportere materialerne på egen hånd. Det er navnligt muligt hos de store byggekæder.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en masse spørgsmål. Derved kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du kan modtage tips og tricks til valg af flisegrus.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktudvalg, hvorimod øvrige fokuserer på en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange typer af varer at vælge i mellem, udover bare flisegrus.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå problemer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens regler.
Det er selvsagt super afgørende at se, om den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du være nødt til at finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af flisegrus online.
De gængse byggecentre findes i de større byer, og derved har mange tilbuddet om at handle online og transportere produkterne selv. Derigennem har du mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og endda få fat i varerne straks.
De store byggemarkeder er etablerede og velkendte butikker, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Det vil nogle se som positivt.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det vil du få ekstremt nyttig assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis flisegrus.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte igennem nicheforretningerne online vil du få gode tilbud.
De fleste nichefokuserede netbutikker er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse hjælper du når du handler flisegrus online fra deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 personer i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

flisegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 500 medarbejdere i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og omfatter i dag flere end 1.000 personer i deres 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

flisegrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

flisegrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af omkring 1.000 personer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af mere end 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

flisegrus silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu omtrent 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du må nødig gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedssko som hjælper dig overfor potentielle skader. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
2Det bliver betydningsfuldt at have de fornødne byggematerialer handlet ind forinden du går i gang med byggeriet. Du kan med fordel forfatte en enkel liste som indeholder de materialer du har brug for, og efterfølgende eftergå hvert eneste punkt, med øje for at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
3Planlægning vil være metoden til succes med arbejdet. Du bør udarbejde en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du planlægger at lave hvornår, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk idet du nedskriver din agenda.
4Der kommer uden tvivl uforudsigelige problematikker når det handler om store opgaver, og følgelig vil det være værdifuldt at der er afsat rimelig plads i planen, som bidrager til at man er afslappet omkring at nå i mål til tiden.
5Der ligger utallige guides og videoer på diverse hjemmesider hvor du kan få gratis hjælp. Ikke mindst YouTube giver store mængder udbytterig viden, især såfremt man søger på engelsk.
6Du bør på ingen måde gå ned på udstyr. Det kan vise sig at være yderst relevant at du har det disponibelt akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er derudover vigtigt at påregne de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
7I god tid inden at du indleder dit byggeprojekt kan det vise sig vanvittigt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig mange retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
8Det anbefales at spørge om hjælp til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er større byggeopgaver. Krævende projekter stiller krav om flere personer. Derudover vil det vise sig mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
9Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet i tilfælde hvor projektet er energi- og miljøvenligt. Støtten kræver altså at renoveringen har positiv betydning for naturen.
10Det kan vise sig at være fundamentalt at lave et budget for byggeriet, så du har styr på penge-delen af det. Det bør blive sundt at nedfærdige alle poster, hvorefter man kan indsamle udgiften ved dem én og én.
11Ved udendørs byggeprojekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den årsag må du ofte lægge mærke til vejrvarslen i perioden for igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det pludselig begynder at vælte ned når du netop er i fuld gang med dit komplekse projekt.
12Husk at kalkulere hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må fremskaffe assistance fra en fagmand til afslutningen af projektet. Hvis du indhenter hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at indhente tilbud fra forskellige håndværkere.
Danskernes favorit byggekæder
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver bundkarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er ultra betryggende. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål rundt om flisegrus

 • Hvor er flisegrus på tilbud?
 • Hvad koster flisegrus?
 • Hvor meget vejer flisegrus?
 • Hvor købes flisegrus online?
 • Hvor købes flisegrus billigt?
 • Hvad er flisegrus?
 • Hvilken leveringsmulighed er bedst?

  Temmelig mange online virksomheder giver i vore dage en hel del forskellige billige leveringsformer til flisegrus. Den mest populære er i dag at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ualmindeligt bekvem, og tit endvidere den mest billige metode til levering.

  Du kunne lige så vel udse dig at få ordren leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejde. Fragtmuligheden viser sig beklageligvis lidt mere bekostelig, men ligeledes særligt uproblematisk med flisegrus online. Den mest letkøbte mulighed for levering kan ikke benægtes at være at du selv henter ordren, men den mulighed nødvendiggør at du opholder dig lige ved online forhandlerens byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringstiden på flisegrus kan i nogle tilfælde være ultra vital såfremt du har behov for varerne inden for kort tid, og med det formål er det selvfølgelig afgørende at vi checker det forventede leveringstidspunkt på flisegrus. Adskillige forretninger på nettet – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig 1 dags levering på mange af shoppens produkter online, som kræver at bestillingen laves inden et givent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få pakken skippet afsted inden logistikmedarbejderne har fyraften.

  En hel del netshops byder på fri fragt på flisegrus online, men typisk kun ifald man handler for et præcist beløb. Som alternativ burde man udse dig den billigste type af levering, hvilket oftest vil blive at få leveret pakken til et udleveringssted.

  De fleste netbutikker tildeler click-and-collect hvor man handler billig flisegrus hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, Bygma, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Silvan. Byggecentrene frembyder blandt andet afhentning af flisegrus i disse områder:

  Varde, Horsens, Holstebro, Gladsaxe, Greve, Nakskov, Dragør, Hedehusene, Viborg, Middelfart, Aalborg, Glostrup, Skive, Ikast, Vejle, Kalundborg, Stenløse, Nærum, Frederiksværk, Brabrand, Thisted, Nørresundby, Odense, Vallensbæk, København, Tilst, Charlottenlund, Virum, Jyllinge, Tårnby, Odder, Esbjerg, Slagelse, Vanløse, Randers, Højbjerg, Søborg, Hjørring, Brønderslev, Værløse, Hvidovre, Skanderborg, Hobro, Kokkedal, Hørsholm, Haslev, Sønderborg, Lystrup, Herning, Helsingør, Aarhus, Allerød, Herlev, Holbæk, Brønshøj, Haderslev, Korsør, Rudersdal, Rønne, Køge, Nykøbing Falster, Risskov, Struer, Nyborg, Albertslund, Frederikssund, Hedensted, Taastrup, Farum, Kolding, Næstved, Aabenraa, Birkerød, Fredericia, Åbyhøj, Gentofte, Frederikshavn, Brøndby, Vordingborg, Svendborg, Ringsted, Lillerød, Rødovre, Lyngby, Valby, Frederiksberg, Hillerød, Roskilde, Ølstykke, Grenaa, Ballerup, Ishøj, Silkeborg, og Solrød Strand, .

  Klik-og-hent af flisegrus er muligt i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm).

  Ved kig i tendenserne står det klart, at online shoppere ofte efterspørger blandt andet flisegrus priser og flisegrus online. Man ser derudover som regel netshoppere søge for eksempel køb flisegrus, billig flisegrus og flisegrus tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan og XL-Byg.

  Gode priser på flisegrus

  Det er jo virkelig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige flisegrus online på forskellige shops på nettet, og ergo har en lang række e-forretninger fundet det nødvendigt at formindske udsalgspriserne på flisegrus drastisk, og ovenikøbet byde på gratis fragt.

  Trods dette kan det immervæk vise sig nyttigt at kigge forbi forskellige shops på nettet efter billige priser på flisegrus online forud for at du bestiller, så man er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de store byggecentre som 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen.

  Du må bare huske på, at såfremt en e-handler tilbyder billige flisegrus online til en salgspris som virker utopisk billig, kan det ofte være et signal om en snydagtig internet handler. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af et regelsæt, hvilket garanterer dig som kunde imod uoprigtige internet firmaer.

  Vi foreslår generelt kortkøb eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at godtgøre beløbet til flisegrus over et længere tidsrum. Dette fås typisk i online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Når der ses på tallene står det markant, at internet shoppere jævnligt kigger efter eksempelvis køb flisegrus og billig flisegrus. Derudover ser vi mange gange online shoppere kigge efter fx flisegrus online, flisegrus tilbud og flisegrus priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisegrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 15 kg 500 kg 25 kg 1 m3 25 kg 20 kg 800 kg 1 ton 1000 kg

  Levering: vognlæs afhentning løst leveret trailer i løs vægt hent selv i sække i poser i bigbag

  Gennemsøg eksisterende kunders meninger

  Trustpilot indebærer egentlig fordelagtige muligheder for at sondere en stor gruppe andre konsumenters meninger og af den grund går vi ind for, at du tolker e-shoppens omtaler forinden du køber billige flisegrus online.

  Facebook fører til også fuldkommen anstændige chancer for at få kendskab til internet firmaets kundetilfredshed. Tilmed ses endda internet webshops hvor man kan skrive en anmeldelse af ordreforløbet, som tilmed bør bruges til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Forinden folk bestiller billige flisegrus online hos en internet virksomhed behøver de ideelt set betragte shoppens vilkår, men det er naturligvis ikke videre interessant, i særdeleshed på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Davidsen.

  En anden mulighed kunne være at undersøge hvorvidt online virksomheden er e-mærke tilsluttet, siden det skulle være et signal om at netshoppen forsvarer de danske regler, tillige med at internet webshoppen lejlighedsvis ses til af fagfolk der har meget erfaring med lovene på området.

  Dette er desuden en god lejlighed til at få hjælp, når du forvoldes problemstillinger ved din ordre på flisegrus. Udover dette kan det anbefales at man er opmærksom på de mest centrale reglementer der influerer på bestillingen af flisegrus online, fx hvilken ombytningspolitik online webshoppen benytter.

  I relation til det er det også essesentielt, at man til enhver tid bibeholder ens kvitteringsmail, så man senere kan bekræfte sit køb af flisegrus, ligegyldig om man har bestilt fra Jem og Fix, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg eller Bygma.

  Morten gav 5 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  Kirsten gav 4 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Christian Sørensen gav 5 stjerner

  God pris og alt ok

  Jan gav 5 stjerner

  Meget nemt at bestille og hurtig

  9 gode råd til når du køber online
  1Inden folk køber billige flisegrus i en netshop kunne man på en vis måde have øje for webshoppens forretningsvilkår, det er dog gerne et tidskrævende arbejde. Derudover er det prisværdigt at man er vaks omkring de mest aktuelle betingelser der gælder for shopping af billige flisegrus online, f.eks. hvilken ombytningspolitik netshoppen tilbyder.
  2Den mindst kostelige metode til levering er dog at hente produkterne selv, men dette forudsætter at du bor i kort afstand af internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmulighed er ultra afgørende forudsat du behøver flisegrus inden for kort tid. Alternativt så tilbyder nogle online virksomheder fragt uden betaling, men tit er det betinget af at der erhverves for en bestemt sum.
  3En hel del forhandlere på nettet giver i øjeblikket en række forskellige billige former for fragt til flisegrus. En af dem der er mest populær er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de nyindkøbte varer når du har lyst. Fragttypen er altså vældig bekvem, samt tit også den prisbilligste leveringsmanér.
  4Leveringshastigheden kan være ret så vital når man har brug for varen lige om lidt, og derfor er det ganske på sin plads at man tjekker den anslåede leveringstid ved flisegrus. De fleste netshops i Danmark lover billig levering på næste hverdag på mange varer, men vær obs på at det antager at ordren indsendes før et konkret klokkeslæt.
  5Vi anbefaler køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er en del af en foranstaltning, hvilket sikrer dig imod snydagtige outlets på nettet. Som et alternativ burde du udnytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du gerne vil honorere regningen senere.
  6Det er jo temmelig gnidningsløst for alle at finde tilbud online på billige flisegrus på tværs af internet butikker i Danmark, og til tak tilbyder en hel del online butikker portofri levering. Dog kan det trods alt vise sig indbringende at sammenholde nogle internet handler efter billige priser før du køber, således at man er sikker på at opnå den mest betalelige pris.
  7Nogle få online butikker sikrer billig levering på flisegrus, men i mange tilfælde forudsætter det at der aftages for et fastsat beløb. Alternativt burde man vælge den mindst kostelige fragtmetode, der mange gange er at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen bliver af og til derudover yderst overkommelig. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne.
  8Vi slår generelt et slag for at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det kan være et signal om at online forhandleren følger de officielle danske regler, samt at netbutikken lejlighedsvis evalueres af specialister der er meget bekendte med vilkårene. Forinden nogen handler billige flisegrus i en online forretning bør de altid tyde netbutikkens forretningsvilkår.
  9Trustpilot fører til immervæk belejlige muligheder for at kigge på adskillige andre kunders observationer og af den grund kan det anbefales, at du besigtiger internet virksomhedens anmeldelser forud for at du shopper billige flisegrus online. Facebook frembyder tilsvarende altid solide løsninger til at få indtryk af internet virksomhedens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk