KFLU.dk

Flisesand pristjek

Er du på udkig efter flisesand? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 898 kr. Det er 87 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg flisesand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
898 kr.Sække med 1.000 kgKøb
899 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
974 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.145 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.418 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.425 kr.Poser med 20 kgKøb
2.550 kr.Poser med 20 kgKøb
2.797 kr.Poser med 20 kgKøb
3.049 kr.Poser med 20 kgKøb
3.540 kr.Poser med 20 kgKøb
3.645 kr.Poser med 20 kgKøb
3.847 kr.Poser med 20 kgKøb
4.250 kr.Poser med 20 kgKøb
4.497 kr.Poser med 20 kgKøb
4.547 kr.Poser med 20 kgKøb
5.975 kr.Poser med 20 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Varianter: ukrudtshæmmende

Mængder: 1 ton 15 kg 1 kubikmeter 1 m3 25 kg 10 kg 500 kg 15 kg 500 liter 20 kg 25 kg 800 kg 1000 kg

Levering: løst leveret i sække hent selv vognlæs afhentning i løs vægt i poser trailer i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et enormt produktsortiment, og andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal vurdere om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i mellem, foruden bare flisesand.
Såfremt du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at transportere varerne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de velkendte byggecentre.
Det er selvsagt utrolig relevant at se, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du tjekke de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige flisesand fra byggecenter til byggecenter. En del har billige priser, og andre tilbyder kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du foretrækker.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, som giver gode råd til valg af flisesand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre findes i hele landet, og som følge af det har mange mulighed for at købe online og fragte varerne på eget initiativ. Takket være dette har du chancen for at spare fragtgebyret, og sågar have produkterne straks.
De gængse byggemarkeder tilbyder varer fra forskellige producenter, og så kan du bestille fra et bredt sortiment af flisesand online.
De store byggekæder er etablerede og landskendte firmaer, som kan give øget troværdighed når du shopper online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

En masse specialiserede netbutikker er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, måske tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at købe flisesand online fra deres webshop.
Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres varer, idet de ikke sælger andet. På grund af det formår de at yde endnu mere god service fra personale som er specialister i netop flisesand.
Diverse nichespecifikke webshops er producenter af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg kom frem i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 ansatte i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og omfatter i dag flere end 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

flisesand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag mere end 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i selskabets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

flisesand bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af flere end 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

flisesand silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag cirka 1.000 mennesker i firmaets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

flisesand harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at få assistance til dele af projektet, hovedsageligt i tilfælde af omfangsrige byggeprojekter. Større opgaver gør krav på flere personer. Endvidere bliver det mere effektivt og mere interessant når man ikke er ene om det.
2Der viser sig næsten altid overraskende udfordringer når det kommer til store opgaver, og derfor er det betydningsfuldt at man har afsat rigeligt med plads i agendaen, med det formål at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
3Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. På grund af dette må du ofte tjekke femdøgnsprognosen i dagene før projektets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned når du lige står midt i dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Det er afgørende at lave et udgiftsbudget for istandsættelsen, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det må være sundt at dokumentere alle udgifter, og så kortlægge beløbet for hver eneste af dem.
5Man skal på ingen måde undvære grej. Tit vil det være yderst relevant at du har værktøjet tilgængeligt når du iværksætter arbejdet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
6Planlægning er nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du er nødt til at sammensætte en effektiv strategi, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk idet du nedskriver din handlingsplan.
7Før du starter dit byggeprojekt må det være vanvittigt betydningsfuldt at have styr på, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
8Det er væsentligt at du har alle byggematerialer tilgængelige i god tid før du går i gang med projektet. Du får god gavn af at udfærdige en hurtig indkøbsseddel hvorpå der noteres hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemgå listen, så du sikrer dig at du ikke har glemt noget.
9Der kan findes mange hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan vejlede dig. Specielt YouTube giver rigelig nyttig information, specielt ifald man bruger engelske søgeord.
10Du bør vurdere om byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at tilkøbe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Når du vil benytte assistance fra en professionel kunne det være en god idé at tage imod en pris fra flere foretagender.
11Glem ikke at du kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives i tilfælde af at ombygningen er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at projektet gør en positiv forskel for miljøet.
12Du må ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ej arbejdstøj bl.a. arbejdshjelm som sikrer dig mod potentielle uheld. Det er essentielt med fokus på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt ifald du ikke køber hjælp fra en fagperson.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er fantastisk overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % giver maksimum point, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.

Sædvanlige spørgsmål hvad angår flisesand

 • Hvad er flisesand?
 • Hvor meget flisesand?
 • Hvad koster flisesand?
 • Hvad vejer flisesand?
 • Hvilken fragttype er smartest?

  En række e-handler yder i vore dage et hav af forskellige billige fragtformer til flisesand. En af favoritterne er i dag pakkeshops, og så kan du bare gå forbi efter de købte varer når der er tid til det. Leveringsmetoden er nemlig virkelig ligetil, samt oftest tilmed den prisbilligste leveringsform.

  Du bør alternativt udse dig at vælge at få leveret til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er typisk en smule dyrere, men også ret ukompliceret med flisesand online. Den mindst kostelige leveringsform kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du befinder dig tæt på internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringstidspunktet på flisesand er jo meget aktuel når man skal bruge dine nye varer om få sekunder, så herved er det tydeligvis klogt at man tjekker den anslåede leveringstid for flisesand. Mange online varehuse – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig 1 hverdags levering på flere varer online, men som imidlertid er forudsat at der bestilles forinden et konkret tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produkterne på posthuset forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

  Visse e-forhandlere frembyder levering uden gebyr på flisesand online, men tit er det under forudsætning af at der købes for et konkret beløb. Desuden må man foretrække den billigste form for levering, hvilket gerne vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til et afhentningssted.

  En stor portion netshops giver afhentning hvor man køber billig flisesand online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis 10-4, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark og Harald Nyborg. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på flisesand i følgende områder:

  Hvidovre, Skive, Værløse, Ringsted, Charlottenlund, Frederiksværk, Hjørring, Kokkedal, Struer, Brønshøj, Birkerød, Vordingborg, Virum, Greve, Aabenraa, Lystrup, Rødovre, Nykøbing Falster, Brønderslev, Skanderborg, Rudersdal, Viborg, Ikast, Aarhus, Fredericia, København, Horsens, Vejle, Hedehusene, Odense, Frederikssund, Hillerød, Hedensted, Gentofte, Nørresundby, Albertslund, Odder, Frederiksberg, Esbjerg, Højbjerg, Næstved, Hobro, Åbyhøj, Ishøj, Brabrand, Grenaa, Kalundborg, Solrød Strand, Roskilde, Søborg, Farum, Valby, Slagelse, Kolding, Vanløse, Hørsholm, Sønderborg, Taastrup, Tårnby, Lillerød, Svendborg, Køge, Frederikshavn, Stenløse, Varde, Risskov, Nyborg, Jyllinge, Holbæk, Allerød, Middelfart, Thisted, Nakskov, Haderslev, Haslev, Holstebro, Herlev, Nærum, Tilst, Rønne, Aalborg, Randers, Gladsaxe, Ballerup, Glostrup, Korsør, Vallensbæk, Helsingør, Silkeborg, Dragør, Lyngby, Brøndby, Ølstykke, og Herning, .

  Click-and-collect for flisesand er tilgængeligt i alle regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Falster, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland).

  Når man ser på søgedata bliver det markant, at folk som regel leder efter eksempelvis billig flisesand og flisesand priser. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere kigge efter fx flisesand tilbud, flisesand online og køb flisesand, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma og XL-Byg.

  Tilbud på flisesand

  Det er særdeles praktisk for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige flisesand online fra forskellige e-handler, og til gengæld har en hel del outlets på nettet fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på flisesand eftertrykkeligt, og ydermere frembyde portofri fragt.

  Derfor kan det alligevel blive udbytterigt at efterprøve visse webbutikker efter tilbud på flisesand online inden du shopper, så du er sikker på at indhente den bedste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggekæder som 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

  Du må dog huske på, at hvis en shop markedsfører billige flisesand online til en pris der kan ses som ufattelig favorabel, bør det for det meste være et signal om en fup e-forretning. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i et regulativ, som passer på dig som kunde overfor uægte e-firmaer.

  Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruge et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, for så vidt du agter at afbetale pengene til flisesand i flere bidder. Dette foreslåes ofte i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Bauhaus, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

  Når der ses på tendenserne er det markant, at online shoppere som regel søger eksempelvis flisesand tilbud og billig flisesand. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere søge efter fx flisesand priser, køb flisesand og flisesand online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg flisesand er 748 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Varianter: ukrudtshæmmende

  Mængder: 500 liter 10 kg 15 kg 25 kg 800 kg 20 kg 1 kubikmeter 1 m3 15 kg 25 kg 1000 kg 1 ton 500 kg

  Levering: løst leveret hent selv i løs vægt trailer i sække afhentning i bigbag vognlæs i poser

  Se nærmere på nuværende kunders vurderinger

  Trustpilot giver dig fuldkommen gunstige chancer for at granske adskillige forhenværende forbrugeres vurderinger og på grund af dette foreslåes det, at du tager et kig på online webshoppens vurderinger før du køber billige flisesand online.

  Facebook giver dig derudover i højeste grad hæderlige genveje til at få indsigt i webbutikkens kundefokus. Tilmed er der mange online virksomheder hvor kunder kan levere en omtale af ordreforløbet, hvilket ligeledes bør bruges til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

  Forinden folk køber billige flisesand online på en internet handler bør de de facto gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens regler, men det er uden tvivl ikke særlig spændende, særligt ved de store byggekæder som Silvan, Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Et alternativt forslag kunne måske være at kigge hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, som almindeligvis er en påvisning af at netshoppen lever op til gældende dansk lovgivning, udover at den løbende monitoreres af sagkyndige som kender til reglerne på området.

  Dette er desuden en god genvej til at blive hjulpet, såfremt du bliver udsat for besvær som følge af din bestilling af flisesand. Endvidere anbefaler vi at køberen er på vagt for de grundlæggende bestemmelser der er gældende for købet af flisesand online, som fx den ombytningspolitik e-shoppen kører med.

  På grund af dette er det på samme måde essesentielt, at man permanent opbevarer sin faktura e-mail, således man en anden gang vil kunne påvise sin bestilling af flisesand, ligegyldig om man handler fra Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen eller XL-Byg.

  Inge Hansen gav 5 stjerner

  Altid et godt tilbud

  Pia Jensen gav 4 stjerner

  Udmærket

  Hanne F gav 5 stjerner

  Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

  Poul Thomsen gav 4 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  9 gode råd til online indkøb
  1Generelt foreslår vi kortkøb eller MobilePay. Kortkøb er omfattet af en bestemmelse, der bistår en imod fup online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, såfremt du gerne vil finansiere prisen ude i fremtiden.
  2Trustpilot præsterer fuldstændig ønskværdige chancer for at kigge nærmere på en længere række eksisterende konsumenters omtaler og derved støtter vi, at du eksaminerer e-forhandlerens ratings inden du køber billige flisesand online. Facebook indebærer tillige nogenlunde fordelagtige løsninger til at få kendskab til netshoppens kundefokus.
  3Det er jo efterhånden yderst praktisk for alle at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige flisesand fra flere webbutikker, og herved præsterer utallige shops på nettet fragt uden omkostninger. Det kan alligevel blive fordelagtigt at sammenholde visse outlets på nettet efter tilbud og udsalg inden du placerer ordren, så man er sikker på at få den skarpeste pris.
  4Forinden nogen shopper billige flisesand i en online forretning burde man de facto gennemlæse butikkens regler, men det er i mange tilfælde et omfattende projekt. Ydermere tilråder vi at køber er obs på de mest betydningsfulde vilkår der gør sig gældende i forbindelse med shopping af billige flisesand online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet selskabet garanterer.
  5Vi anbefaler at efterse hvorvidt webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en garanti for at netbutikken anerkender den officielle danske lovgivning, udover at e-butikken regelmæssigt besigtiges af jurister som har megen viden om vilkårene. Inden folk shopper billige flisesand på en netshop kan de i virkeligheden sætte sig ind i netbutikkens betingelser.
  6Flere e-forretninger tilbyder nu til dags mange forskellige billige muligheder for fragt til flisesand. En af dem der er mest populær er nu om stunder pakkeshoppen, og så henter du bare de nyindkøbte varer når du har tid. Metoden er jo særligt overkommelig, samt desuden ydermere den billigste metode til levering.
  7Fragtperioden er naturligvis særdeles væsentlig forudsat man behøver varen lige om lidt, så herved er det relativt vigtigt at vi ser nærmere på den forventede leveringsdato ved flisesand. Mange internet foretagender giver løfte om billig 1 hverdags levering på mange varenumre, men vær påpasselig da det står og falder med at transaktionen gennemføres inden et angivent klokkeslæt.
  8En række internet varehuse garanterer billig fragt på flisesand, men i reglen kræver det at der shoppes for et fastslået beløb. I øvrigt må man vælge den billigste metode til levering, som gerne er at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Fragttypen er ofte samtidig ret fremkommelig. Den prisbilligste fragtform vil dog utvivlsomt være selv at hente pakken.
  9Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den løsning nødvendiggør at du opholder dig i nærheden af netbutikkens lager. Den leveringsmanér er naturligvis særdeles aktuel forudsat man står og skal bruge flisesand straks. Alternativt så tilbyder nogle få online butikker fragt uden betaling, men undertiden forudsætter det at der handles for et konkret beløb.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk