KFLU.dk

Fugemørtel pristjek

Er du på udkig efter fugemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg fugemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til mursten til bad til omfugning til fliser chaussesten til badeværelse til indendørs til udendørs

Mængder: 15 kg 1 m3 25 kg 20 kg 15 kg 800 kg 500 kg 1 ton 10 kg 25 kg 1000 kg 1 kubikmeter 500 liter

Levering: vognlæs i løs vægt hent selv trailer i sække løst leveret afhentning i bigbag i poser

Brands: Igelsø Lip Weber Skalflex Raw Scan

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at slippe for leveringsgebyret, så kan du overveje at hente varerne på eget initiativ. Det er først og fremmest et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal vide hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor læse byggeshoppens regler.
Du vil finde ulighed i prisen på billige fugemørtel fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på gode priser, imens nogle satser på service. Du bør tænke på hvad du vil prioritere.
For en del er et byggeprojekt lig med adskillige spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra et online byggemarked, hvor du får sparring omkring fugemørtel.
Flere byggekæder udbyder et bredt sortiment af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan vurdere hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden blot fugemørtel.
Det er naturligvis utrolig relevant at se, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, hvilket medvirker til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De store byggecentre finder du i de større byer, og af den grund har kunderne tilbuddet om at købe online og hente produkterne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at spare fragtomkostningen, samt sågar hente produkterne nu og her.
De kendte byggekæder samler varer fra adskillige nichebutikker, og hermed kan du vælge fra et bredt sortiment af fugemørtel online.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker står selv for produktion af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du forvente at få en skarpere pris.
Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andet. På grund af det forventes det at du får super kyndig hjælp fra personale med ekspertviden i netop fugemørtel.
Størstedelen af små butikker er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, muligvis sågar lokalt nær dig. Dem kan du hjælpe ved at bestille fugemørtel online fra deres webshop.
De største byggekæder i Danmark
fugemørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

fugemørtel harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

fugemørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

fugemørtel jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af cirka 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1I god tid inden at du starter byggeprojektet må det være ufatteligt meningsfuldt at du sikrer dig, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være fastsatte love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad der ikke er lovligt.
2Du vil aldrig nogensinde fattes udstyr. Typisk vil det vise sig klogt at du har grejet klar til brug akkurat som du tager fat på dit byggeprojekt. Glem ikke at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit økonomiske overblik.
3Måske kan det blive at have noget at sige at du har de fornødne byggematerialer til disposition inden du går til værks med byggeriet. Du kunne med fordel forfatte en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og så gennemgå listen, med det formål at du er overbevist om at du har husket det hele.
4Planlægning vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør nedskrive en strømlinet strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, samt derudover en nummerorden. Vær konkret når du udarbejder tidsplanen.
5Der er mange forskellige artikler og videoer på nettet som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube giver overvældende meget konstruktiv information, i særlig grad ifald du kigger på engelsk.
6Det kan være til god gavn at indhente en hjælpende hånd til projektet, især ift. væsentlige arbejdsopgaver. Større byggeprojekter kræver flere mennesker. Dertil bør det være bedre og mere interessant når man er flere om at bidrage.
7Typisk vil det være meningsfuldt at have lavet en budgetoversigt for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det bør blive en fordel at beskrive samtlige poster, og så gennemgå online tilbud på dem enkeltvis.
8Husk at du kan søge økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det får man ifald renoveringen gør en forskel for klimaet. Støtten forudsætter med andre ord at projektet har en positiv betydning for klimaet.
9Du bør reflektere over hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du må få hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Såfremt du fremskaffer hjælp fra en fagmand er det en god idé at søge forslag fra forskellige foretagender.
10Du bør nødig forsømme sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning herunder hoved- og fodbeklædning som beskytter dig med henblik på potentielle skader. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig hvis du ikke sikrer dig eksperthjælp.
11Der præsenterer sig utvivlsomt utidige udfordringer når det handler om svære opgaver, og følgelig vurderes det af stor betydning at der er afsat tilstrækkelig plads i køreplanen, så man kan være tryg ved at komme i mål.
12Ved projekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. Således skal du jævnligt tjekke udsigten ift. vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det forhåbentlig ikke ud af det blå begynder at vælte ned absolut lige når du er ved at færdiggøre det krævende byggeprojekt.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Evalueringen er baseret på 2.856 ratings, hvor hele 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er enormt beundringsværdigt. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er utrolig betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, hvilket jo er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Flere firmaer på nettet udlover i vore dage mange forskellige billige metoder til levering til fugemørtel. En af de mest anvendte er i vore dage udleveringssteder, som gør at du kan hente dine varer når det passer dig bedst. Leveringsmetoden er nemlig yderst let gængelig, samt tit også den mindst kostelige leveringsmetode.

Du kunne ligeledes afveje for og imod at bestille pakken til levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Den bliver tit en anelse mere bekostelig, men desuden særligt let med fugemørtel online. Den mest betalelige leveringsmodel er utvivlsomt at hente pakken selv, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl lige ved online firmaets butikker, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på fugemørtel er naturligvis usædvanlig bestemmende når du skal bruge varerne om et øjeblik, så af den grund er det ganske væsentligt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved fugemørtel. En række online varehuse – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – garanterer billig dag-til-dag levering på en række produkter online, hvilket står og falder med at bestillingen køres igennem tidligere end et besluttet tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produktet ordnet forinden de logistikansatte har fyraften.

Nogle enkelte webbutikker yder levering uden beregning på fugemørtel online, men ofte stiller det krav om at man køber for en fastsat pris. Derudover kan du snuppe den billigste leveringsversion, der i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

En lang række byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man handler billig fugemørtel online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene foreslår eksempelvis afhentning af fugemørtel i følgende byer:

Brøndby, Ikast, Hedehusene, Nykøbing Falster, Korsør, Tårnby, Brønderslev, Næstved, Roskilde, Skanderborg, Sønderborg, Allerød, Tilst, Kalundborg, Herning, Helsingør, Lystrup, Fredericia, Kokkedal, Aarhus, Rødovre, Struer, Odense, Frederikshavn, Esbjerg, Brabrand, Nyborg, Skive, Nakskov, Frederiksværk, Ølstykke, Frederiksberg, Vallensbæk, Værløse, Glostrup, Hvidovre, Horsens, Lyngby, Rønne, Vordingborg, Valby, Nærum, Nørresundby, Søborg, Holbæk, Slagelse, Højbjerg, Charlottenlund, Aabenraa, Hobro, Viborg, Grenaa, Åbyhøj, Ishøj, Svendborg, Farum, Ringsted, Haslev, Ballerup, Holstebro, Gentofte, Virum, Vanløse, Thisted, Middelfart, Taastrup, Brønshøj, Aalborg, Hillerød, Herlev, Gladsaxe, Frederikssund, Hørsholm, Vejle, Albertslund, Hedensted, Hjørring, Haderslev, Odder, Jyllinge, Varde, Greve, Silkeborg, Randers, Køge, Risskov, Birkerød, Rudersdal, Kolding, Lillerød, København, Solrød Strand, Stenløse, og Dragør, .

Click-and-collect ift. fugemørtel er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland), Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Østsjælland, Falster, Midtsjælland, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Bornholm).

Når vi ser på søgedata står det markant, at internet shoppere som regel søger bl.a. billig fugemørtel og fugemørtel priser. Foruden dette oplever man mange gange online shoppere efterspørge bl.a. fugemørtel tilbud, køb fugemørtel og fugemørtel online, foruden de udbredte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Rabat på fugemørtel

Det er jo efterhånden særligt uproblematisk for forbrugerne at vurdere prisniveauet på billige fugemørtel online på forskellige internet virksomheder, og så har langt de fleste forretninger på nettet fundet det nødvendigt at sænke prisen på fugemørtel helt i bund, og endda byde på fragt uden betaling.

Men det kan immervæk blive rentabelt at kigge forbi en række e-forhandlere efter billige priser på fugemørtel online forinden du shopper, således at man er sikret at opnå den billigste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Man må blot ikke undervurdere, at såfremt en online butik udbyder billige fugemørtel online til en pris der virker urealistisk billig, kan det ofte være et fingerpeg om en uægte online shop. Bestillinger med betalingskort er trods alt dækket ind under et regelsæt, der hjælper en overfor falske online outlets.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du overveje et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du foretrækker at dække regningen på fugemørtel over et længere tidsrum. Dette tilbydes som regel ved nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Stark, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Når man kigger i data er det klart, at netshoppere typisk søger efter blandt andet fugemørtel priser og fugemørtel tilbud. Vi ser desuden tit netshoppere efterspørge blandt andet billig fugemørtel, fugemørtel online og køb fugemørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg fugemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Fremragende service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til bad til mursten til udendørs til fliser chaussesten til omfugning til badeværelse til indendørs

Mængder: 1000 kg 1 ton 1 kubikmeter 20 kg 25 kg 1 m3 10 kg 15 kg 800 kg 500 liter 15 kg 500 kg 25 kg

Levering: i poser i sække trailer i bigbag løst leveret afhentning vognlæs hent selv i løs vægt

Brands: Weber Skalflex Raw Igelsø Lip Scan

Undersøg tidligere kunders anbefalinger

Trustpilot forærer dig egentlig fremragende muligheder for at gøre dig bekendt med en række øvrige køberes vurderinger og herved anbefales det, at du gransker e-shoppens bedømmelser forinden du bestiller billige fugemørtel online.

Facebook yder for øvrigt temmelig fordelagtige muligheder for at få indsigt i internet virksomhedens popularitet. Derudover ses endda forretninger på nettet som tilbyder kunderne at give en evaluering af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Forinden folk handler billige fugemørtel online på en netshop kunne man faktisk gennemløbe virksomhedens vilkår, det er dog i reglen ikke videre interessant, især hos de kendte byggecentre som Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Et andet forslag kan være at undersøge om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, da det typisk er en tryghed om at internet virksomheden adlyder de danske regler, og at internet forhandleren nu og da vurderes af specialister der forstår reglerne på området.

Dette er desuden en god lejlighed til støtte, hvis du får dilemmaer med din bestilling af fugemørtel. For øvrigt tilrådes det at du er vidende om de mest betydningsfulde betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af fugemørtel online, f.eks. hvilken returrettighed netbutikken tilbyder.

Her er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid beholder sin faktura, så man til enhver tid vil kunne bevidne sin bestilling af fugemørtel, ligegyldig om man har købt ved Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Bente F gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Pia R gav 4 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Poul Larsen gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Hanne Sørensen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til online shopping
1Det er efterhånden ualmindeligt let for alle at sammenligne tilbud online på billige fugemørtel på forskellige online shops, og for det præsterer de fleste online webshops levering uden gebyr. Det kan dog alligevel være tiden værd at efterprøve forskellige online shops efter tilbud forud for at du placerer ordren, så man er sikker på at antage den mest attraktive pris.
2Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfattet af en retningslinje, hvilket passer på dig imod uægte internet firmaer. Som alternativ burde du bruge en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, når du har i sinde at afbetale beløbet i flere bidder.
3Den billigste leveringsmulighed vil altid vise sig at være selv at hente pakken, hvilket beroer på at du bor tæt på e-shoppens adresse. Den løsning til levering kan være ret afgørende hvis vi mangler fugemørtel om få sekunder. Alternativt så lover nogle enkelte shops på nettet levering uden omkostninger, men for det meste stiller det krav om at man køber for et fastslået beløb.
4Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt online butikken er verificeret af e-mærket, eftersom det typisk er en tryghed om at e-firmaet forsvarer de danske love, og at virksomheden regelmæssigt kontrolleres af eksperter som er meget bekendte med reglerne. Før nogen shopper billige fugemørtel i en shop kan de faktisk sætte sig ind i webshoppens regler.
5Masser af e-handler tilbyder i øjeblikket flere billige former for levering til fugemørtel. En der er meget anvendt er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så afhenter du blot produkterne lige når det passer dig. Løsningen er nemlig særligt uproblematisk, og typisk endda den mest letkøbte form for fragt.
6Trustpilot medfører i højeste grad pålidelige chancer for at efterse en længere række tidligere kunders oplevelser og derved tilrådes det, at du gennemsøger online webshoppens omtaler inden du shopper billige fugemørtel online. Facebook tilbyder dig lige så vel absolut ønskværdige genveje til at få en idé om online firmaets kundetilfredshed.
7Nogle enkelte online varehuse yder portofri levering på fugemørtel, men ofte kun ifald du køber for en fastsat pris. Ellers kunne man udvælge den billigste leveringsmetode, hvilket mange gange er at få fragtmanden til at levere varerne til et udleveringssted. Denne bliver undertiden tillige særdeles nem. Den billigste leveringstype er uden tvivl selv at hente produkterne.
8Fragttiden kan i nogle tilfælde være yderst vigtig hvis vi behøver dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det sandelig på sin plads at vi studerer det forventede leveringstidspunkt på fugemørtel. En del internet forretninger lover billig 1 hverdags levering på mange af deres produkter, som dog kræver at transaktionen realiseres forud for et angivent klokkeslæt.
9Inden nogen shopper billige fugemørtel hos en e-shop burde man utvivlsomt få overblik over e-butikkens handelsaftale, det er dog uden tvivl ikke særlig spændende. Foruden dette er det prisværdigt at køberen er klar over de primære bestemmelser der er gældende for købet af billige fugemørtel online, eksempelvis den returpolitik hjemmesiden har.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk