KFLU.dk

Gødning pristjek

Er du på udkig efter gødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: vinplanter alger drivhuse haveplanter autoflower rabarber bananpalme blommetræer akvarieplanter tomater blåbær altankasser roserstueplanter potteplanter buske kartofler køkkenhaven akvarie buksbom jordbær ligusterhæk chiliplanter krydderurter bambus haven citrontræ afskårne blomster blomster frugttræer citrustræer blomsterbede græsplænen agurker æbletræer hæk blomsterkrukker grøntsager artiskokker hortensia bøgehæk

Mængder: 2000 liter 1 m3 3000 liter 200 liter 500 liter 50 liter 400 liter 1000 liter 300 liter 80 liter

Levering: i poser hent selv i bigbag afhentning vognlæs i sække løst leveret trailer i løs vægt

Brands: Danmuld Pindstrup Champost GreenBio Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at vælge et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring gødning.
Det er naturligvis meget vigtigt at vide, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Hvis du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare fragtgebyret, så kunne du med fordel hente varerne personligt. Det er især et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
Du vil finde forskelle i prisen på billige gødning fra netbutik til netbutik. Enkelte satser på billige priser, imens andre vil have faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der er vigtigst for dig.
Du skal kende de regler butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens regler.
Flere byggemarkeder fremviser et bredt udvalg af varer, imens nogle specialiserer sig i en specifik type af vare. Du kan tænke igennem om det er essentielt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot gødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder produkter fra mange nicheshops, og dermed kan du købe fra et bredt sortiment af gødning online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggecentre er fysisk til stede overalt i landet, og pga. det har folk tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. Hermed kan du vælge at spare leveringsomkostningen, og samtidig få produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker på internettet er specialister i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Således bør du modtage ekstra gavnlig rådgivning fra medarbejdere der er specialister i lige præcis gødning.
En masse nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som oftest drives i Danmark, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du når du bestiller gødning online på deres hjemmeside.
Majoriteten af nichespecifikke netbutikker står selv for produktion af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved køb direkte på nicheforretningerne online vil du få en billig pris.
Danmarks største byggekæder

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af omtrent 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

gødning bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gødning harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

gødning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 kollegaer i forretningens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

gødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og styres dagligt af mere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for over 2.000 ansatte i forretningens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der præsenterer sig ofte ubelejlige problemstillinger ved større opgaver, og følgelig er det værdifuldt at man har afsat betragtelig plads i planen, så man føler sig ubekymret om at nå i mål med projektet.
2Ved udendørs byggeprojekter kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således bør du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret i perioden for byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at vælte ned når du lige vil påbegynde det store byggeprojekt.
3Husk at kalkulere om projektet kan klares alene, eller du alternativt skal fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af byggeprocessen. Forudsat at du køber hjælp fra en professionel kunne det være fordelagtigt at søge tilbud fra flere entreprenører.
4I visse tilfælde kan man spørge om støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet ifald renoveringen bidrager positivt til miljøet. Bidraget kræver altså at byggeprojektet har betydning for miljøet.
5Forinden du iværksætter byggeprocessen kan det være ufatteligt centralt med et tilsagn om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der være diverse regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Der findes en verden af instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube tilbyder store mængder konstruktiv information, ikke mindst ifald man skriver søgeordene på engelsk.
7Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere sikkerheden, så glem ikke arbejdstøj som fx arbejdshjelm som beskyttelse mod hændelige skader. Det er yderst relevant at have styr på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke køber professionel assistance.
8Det er værdifuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer disponible på forhånd inden du tager fat på dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne lave en simpel huskeliste hvoraf der fremgår de materialer du har brug for, og som det næste tjekke oversigten, så du er sikker på at alt er klar.
9Du vil aldrig stå uden det nødvendige grej. Ofte kan det vise sig essentielt at du har værktøjet disponibelt når du starter dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at inkludere disse omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
10Det er oplagt at spørge om assistance til projektet, ikke mindst såfremt det er vigtige projekter. Nogle ting bør udføres af flere mennesker. Ydermere må det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
11Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde et regnskab for projektet, så du har kontrol over udgifterne. Det vil blive fornuftigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og herefter gennemgå beløbet for hver enkelt.
12Forberedelse er metoden til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at lave en strømlinet plan, som viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, samt derudover en kronologisk orden. Vær konkret når du udarbejder din køreplan.
De mest populære byggecentre
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er ekstremt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver toprating, og kun 9 % giver den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig flot. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål vedrørende gødning

 • Hvilken gødning?
 • Hvad er der i gødning?
 • Hvilke typer gødning findes der?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvor meget gødning til græsplænen?
 • Hvad er organisk gødning?
 • Gødning af rhododendron hvornår?
 • Gødning af græsmark hvornår?
 • Hvad er gødning?
 • Npk gødning hvornår?
 • Hvordan laver man npk gødning?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gødning ligusterhæk hvornår?
 • Gødning af bøgehæk hvornår?
 • Hvad består gødning af?
 • Gødning af roser hvornår?
 • Hvordan laver man gødning?
 • Hvordan optager planter gødning?
 • Hvad indeholder gødning?
 • Hvad består npk gødning af?
 • Hvad er npk gødning?
 • Chili gødning hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvilken slags levering skal du vælge?

  De fleste e-handler tilbyder nu om dage en række forskellige billige leveringsmidler til gødning. Den mest moderne er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du blot hente de købte varer præcis når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig ualmindeligt fremkommelig, samt i mange tilfælde tillige den mest billige type af levering.

  Du bør på samme måde prøve at bestille ordren til levering til din adresse eller til dit arbejde. Leveringsmetoden er som regel en tak mindre billig, men omvendt vældig smart ift. gødning online. Den prisbilligste leveringstype vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre beroer på at du er lige ved webshoppens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

  Fragttiden på gødning er ret væsentlig forudsat man mangler varen inden for få dage, så herved er det tydeligvis vigtigt at man kigger nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på gødning. En del internet forretninger – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 dags fragt på masser af produkter online, men vær vagtsom da det er betinget af at transaktionen realiseres forinden et fastsat klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få ordren afsted inden de pakkeansatte holder fyraften.

  Nogle enkelte internet forhandlere præsterer fragt uden betaling på gødning online, men i mange tilfælde er det forudsat at der erhverves for en bestemt pris. I øvrigt burde man tage den prisbilligste mulighed for levering, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre dine varer til et udleveringssted.

  Masser af byggemarkedskæder giver afhentning hvor du køber billig gødning online og afhenter i butikken. Fx XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Davidsen. Byggekæderne yder blandt andet afhentning af gødning i disse byer:

  Solrød Strand, Esbjerg, Aarhus, Skive, Risskov, Struer, Vallensbæk, Fredericia, Lillerød, Thisted, Herning, Hedehusene, Værløse, Hvidovre, Søborg, Nykøbing Falster, Holbæk, Frederiksberg, Køge, Glostrup, Herlev, Tårnby, Stenløse, Ishøj, Haslev, Nærum, Korsør, Helsingør, Odense, Grenaa, Vejle, Ølstykke, Rudersdal, Ringsted, Middelfart, Varde, Birkerød, Sønderborg, Viborg, Dragør, Ballerup, Greve, Lyngby, Lystrup, Aabenraa, Odder, Brøndby, Frederikshavn, Rødovre, Nørresundby, Rønne, København, Brønderslev, Brabrand, Roskilde, Vordingborg, Nyborg, Hobro, Åbyhøj, Nakskov, Hedensted, Kalundborg, Vanløse, Frederiksværk, Haderslev, Allerød, Slagelse, Højbjerg, Kolding, Svendborg, Aalborg, Charlottenlund, Virum, Hillerød, Kokkedal, Holstebro, Hørsholm, Næstved, Gladsaxe, Farum, Brønshøj, Frederikssund, Hjørring, Tilst, Valby, Silkeborg, Horsens, Randers, Albertslund, Jyllinge, Gentofte, Skanderborg, Taastrup, og Ikast, .

  Afhentning for gødning er en mulighed i de fleste områder af Danmark: Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Amager, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Østsjælland), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland) og Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Når vi kigger i tallene står det tydeligt, at mennesker typisk efterspørger for eksempel billig gødning og gødning priser. Man ser derudover mange gange netshoppere efterspørge bl.a. gødning online, køb gødning samt gødning tilbud, foruden de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Få rabat på gødning

  Det er i dag særdeles overkommeligt for forbrugerne at sammenholde priser på billige gødning online på tværs af internet forhandlere i Danmark, og til tak har de fleste internet foretagender set sig nødsaget til at nedskære prisniveauet på gødning betragteligt, og derudover yde fragtfri levering.

  Det kan til hver en tid vise sig profitabelt at tjekke et par e-butikker efter tilbud på gødning online forud for at du bestiller, sådan at man er sikret at antage den mest billige pris. Se ikke blot på de gængse byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg.

  Du må ikke desto mindre være klar over, at såfremt en shop på nettet udbyder billige gødning online til salg for en pris der virker utopisk gunstig, bør det ofte være en indikator for en svindel e-shop. Kortkøb er ikke desto mindre omsluttet af et reglement, som sikrer dig som køber imod uærlige internet varehuse.

  Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du vælge en løsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at godtgøre betalingen af gødning over en periode. Dette tilbydes normalt hos online nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at internet shoppere tit kigger efter eksempelvis billig gødning og gødning priser. Foruden dette oplever vi typisk folk søge efter fx køb gødning, gødning tilbud samt gødning online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg gødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Fremragende service og total hurtig…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: afskårne blomster køkkenhaven blommetræer citrontræ potteplanter akvarieplanter krydderurter agurker haveplanter græsplænen tomater roserstueplanter autoflower kartofler bøgehæk ligusterhæk æbletræer akvarie vinplanter blomster rabarber blomsterkrukker chiliplanter hæk blåbær bambus citrustræer bananpalme altankasser hortensia drivhuse grøntsager frugttræer haven alger blomsterbede jordbær artiskokker buksbom buske

  Mængder: 3000 liter 2000 liter 50 liter 80 liter 400 liter 200 liter 1 m3 300 liter 1000 liter 500 liter

  Levering: vognlæs afhentning trailer i bigbag i sække i løs vægt løst leveret hent selv i poser

  Brands: Pindstrup Champost Park GreenBio Danmuld

  Gennemsøg eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot bringer dig stort set sikre chancer for at studere flere eksisterende kunders bedømmelser og af den grund foreslåes det, at du eftersøger online butikkens kritik inden du køber billige gødning online.

  Facebook genererer ydermere de facto sikre chancer for at få en idé om internet firmaets pålidelighed. Herinde ser vi endda e-butikker som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

  Forinden folk shopper billige gødning online i en internet handler kunne de uden tvivl tyde shoppens handelsvilkår, det er dog gerne ikke særlig sjovt, særligt hos de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

  Alternativet kunne derfor være at tjekke om webbutikken er e-mærket, grundet at det længe har været et signal om at online virksomheden lever op til de danske retningslinjer, og at e-firmaet løbende efterses af sagkyndige som er indført i vilkårene.

  Desuden tilbydes du anledning til støtte, ifald du forvoldes udfordringer ved din shopping med gødning. Ligeledes stiller vi forslag om at kunden er påpasselig med de mest basale betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af gødning online, f.eks. den returpolitik online webshoppen garanterer.

  I den forbindelse er det ligeledes afgørende, at man permanent bibeholder sin ordrekvittering, så man senere vil kunne bevise sin bestilling af gødning, uafhængig af om man har handlet ved Stark, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

  Mette gav 5 stjerner

  Vi er meget tilfredse med hele…

  Jan Kristensen gav 4 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Anne gav 5 stjerner

  Alt som det skulle være.

  Erik Rasmussen gav 4 stjerner

  Hurtig levering og god service..

  9 tips til køb på nettet
  1Generelt anbefaler vi at efterse hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, fordi det bør være et bevis på at online firmaet anerkender den officielle danske lovgivning, og at internet selskabet undertiden føres tilsyn med af fagfolk der behersker de gældende love. Før nogen køber billige gødning i en shop kan man i og for sig kigge på e-shoppens forretningsaftale.
  2Vi anbefaler kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en retningslinje, der garanterer kunden imod bedrageriske firmaer på nettet. Som et alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at klare pengene i flere bidder.
  3Trustpilot tilbyder tilpas gode løsninger til at se nøjere på en hel del øvrige konsumenters anmeldelser og herved foreslåes det, at du ser nærmere på internet forhandlerens omtaler før du shopper billige gødning online. Facebook resulterer i ydermere faktisk habile løsninger til at få indsigt i online forretningens pålidelighed.
  4En række internet handler tilbyder heldigvis diverse billige leveringsmodeller til gødning. En af de mest benyttede er nu til dags at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Denne er altså ultra nem, samt desuden også den mest prisbevidste fragtmulighed.
  5Inden nogen bestiller billige gødning på en internet butik kan man til hver en tid bese e-butikkens handelsbetingelser, det er dog undertiden ikke super spændende. Herudover foreslår vi at man er obs på de mest basale bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige gødning online, som eksempelvis hvilken returrettighed forretningen tilbyder.
  6Nogle netshops præsterer fragt uden betaling på gødning, men tit er det forudsat at der købes for et præcist beløb. Ellers skulle du vælge den mest letkøbte metode til levering, der tit er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden bliver godt nok ydermere særligt simpel. Den mest billige mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
  7Leveringstiden er ret aktuel om vi behøver varen om få sekunder, og med det formål er det aldeles centralt at du gransker leveringstiden ved gødning. Adskillige forretninger på nettet giver billig dag-til-dag fragt på en masse produkter, der dog forudsætter at ordren laves før et fastsat klokkeslæt.
  8Det er jo virkelig uproblematisk for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige gødning i blandt flere online varehuse, og ergo frembyder massevis af webshops billig levering. Det kan trods alt vise sig lukrativt at granske en række internet outlets efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din handel, så du er usvigeligt sikker på at få den billigste pris.
  9Den billigste leveringsudgave vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men den løsning afhænger af at du lever med kort afstand til internet butikkens arbejdslager. Den leveringsudgave kan vise sig at være særligt bestemmende ifald man mangler gødning inden for få dage. Alternativt så præsterer nogle online firmaer gratis fragt, men oftest er det forbeholdt når du bestiller for en konkret sum.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk