KFLU.dk

Græsplænegødning pristjek

Er du på udkig efter græsplænegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter græsplænegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1000 liter 400 liter 300 liter 200 liter 500 liter 3000 liter 50 liter 1 m3 2000 liter 80 liter

Levering: hent selv trailer i løs vægt i poser i sække i bigbag løst leveret vognlæs afhentning

Brands: Champost Gardol Danmuld Turfline

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare ønsker at spare fragten, så kan du overveje at hente byggematerialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad en mulighed hos de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du vælge et andet.
Nogle byggekæder præsterer et bredt sortiment, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varegruppe. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot græsplænegødning.
Du skal kende de retningslinjer webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan undgå problemer med fx returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens regler.
Der er ikke lighed i priserne på billige græsplænegødning fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
For nogle er et byggeprojekt lig med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra en online byggeshop, som tilbyder råd og vejledning til valg af græsplænegødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder finder du i store dele af landet, og dermed har kunderne chancen for at bestille online og fragte materialerne personligt. Som følge af det er det muligt at undgå leveringsgebyret, og samtidig hente produkterne hurtigere.
De udbredte byggekæder tilbyder varer fra talrige nicheshops, så du kan shoppe fra et stort udvalg af græsplænegødning online.
De store byggekæder er etablerede og bekendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed når du shopper online. Dette kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på nettet har en dybdegående viden om deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse varer. Derfor bør du modtage endnu mere konstruktiv assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis græsplænegødning.
Størstedelen af online nichebutikker er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem kan du støtte ved at bestille græsplænegødning online på deres hjemmeside.
En masse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få skarpere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning
græsplænegødning bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 kollegaer i selskabets 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af ca. 100 mennesker i firmaets 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

græsplænegødning harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres nu af over 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

græsplænegødning silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i de 9 varehuse. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

græsplænegødning jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og styres dagligt af omkring 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det er betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for byggeriet, så du har styr på udgifterne. Det kan vise sig at være en fordel at kortlægge hver enkelt udgift, hvorefter man kan søge sig frem til den billigste pris på hver enkelt.
2Det kan være til god gavn at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt såfremt det er væsentlige projekter. Krævende projekter kræver flere mennesker. I øvrigt vil det vise sig mere produktivt og sjovere at dele arbejdet med nogen.
3Ved opgaver udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum undersøge prognosen for vejret i den tid der er op til projektets start, så det ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du vil påbegynde dit omfattende projekt.
4Inden du påbegynder byggeprojektet må det være ganske vigtigt at være sikker på, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvordan du bor vil der være diverse retningslinjer omkring, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
5Husk at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af det. Forudsat at du anskaffer assistance fra en professionel vil det oftest være en god idé at modtage prisoverslag fra forskellige leverandører.
6I visse tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet påvirker miljøet.
7Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med byggeriet. Du er nødt til at forfatte en strømlinet handlingsplan, der dikterer hvilke opgaver du vil løse på hvilke tidspunkter, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din arbejdsplan.
8Du må aldrig nogensinde undvære udstyr. Jævnligt kan det vise sig fundamentalt at have udstyret tilgængeligt før du igangsætter byggeriet. Det er desuden vigtigt at medregne disse omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
9Der viser sig altid pludselige problemer ved avancerede byggeprojekter, og altså er det væsentligt at der er afsat betragtelig plads i kalenderen, som vil medvirke til at man kan føle sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
10Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget helbred, så husk påklædning såsom sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på mulige skader. Det er afgørende med fokus på dit eget helbred i arbejdet, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en ekspert.
11Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de fornødne materialer til disposition på forhånd inden du begynder projektet. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer du får brug for, og dernæst gennemløbe oversigten, hvormed du bliver sikker på at du har styr på det.
12Der findes et stort udvalg af hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er anvendeligt med ret så meget nyttig viden, særligt når man benytter den engelske version.
De bedst anmeldte byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er ualmindeligt imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er hamrende betryggende. Ratingen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er rigtig flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er virkelig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % har givet maksimum point, og bare 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.

Gængse spørgsmål rundt om græsplænegødning

 • Gødning græsplæne hvornår?
 • Græsplæne gødning hvornår?
 • Hvornår skal man gøde sin græsplæne?
 • Hvornår gøde græsplæne?
 • Hvornår gøder man græsplæne?
 • Gødning af græsplæne hvornår?
 • Gøde græsplæne hvornår?
 • Kalk græsplæne hvornår?
 • Gødning til græsplæne hvornår?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  Temmelig mange e-shops foreslår efterhånden en lang række forskellige billige leveringsmåder til græsplænegødning. Den mest benyttede er for nærværende udleveringssteder, hvor du selv kan afhente produkterne når der er tid til det. Leveringstypen er nemlig ekstremt gnidningsløs, samt tit tilmed den mest betalelige form for fragt.

  Du kan tillige forsøge at få det leveret hjem til hvor du bor eller til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig mange gange en anelse mere omkostningsfuld, men samtidig usædvanlig let gængelig ift. græsplænegødning online. Den mest letkøbte leveringsmetode er dog selv at hente ordren, hvilket nødvendiggør at du har bopæl i kort afstand af e-forretningens butikker, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Fragttiden på græsplænegødning kan i nogle tilfælde være særligt essentiel når du har behov for produktet nu og her, så med det formål er det altså centralt at du besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på græsplænegødning. En hel del internet shops – fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær vagtsom da det antager at bestillingen placeres forud for et konkret tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få bestillingen klargjort inden de lageransatte holder fyraften.

  Nogle enkelte internet webshops præsterer fri fragt på græsplænegødning online, men for det meste kun hvis der shoppes for en bestemt sum. Ellers må du snuppe den billigste fragtform, som gerne vil blive at få bragt din bestilling til et afhentningssted.

  En masse netshops yder afhentning hvor du køber billig græsplænegødning online og selv henter i butikken. For eksempel Silvan, Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. De tilbyder fx click-and-collect på græsplænegødning i disse områder:

  Gladsaxe, Dragør, Frederikshavn, Hillerød, Vejle, Farum, Taastrup, Frederiksværk, Brønderslev, Hedehusene, Albertslund, Valby, Stenløse, Hedensted, Greve, Nyborg, Søborg, Roskilde, Skive, Hørsholm, Vanløse, Køge, Thisted, Rødovre, Brønshøj, Holbæk, Lystrup, Brøndby, Hvidovre, Slagelse, Kolding, Ølstykke, Struer, Aabenraa, Skanderborg, Charlottenlund, Ishøj, Glostrup, Ringsted, Nakskov, Holstebro, Esbjerg, Fredericia, Herning, Virum, Tårnby, Lillerød, Hobro, Allerød, Haderslev, Frederikssund, Risskov, Haslev, Randers, Højbjerg, Silkeborg, Gentofte, Værløse, Grenaa, Birkerød, Frederiksberg, Brabrand, Korsør, Lyngby, Åbyhøj, Nykøbing Falster, Rudersdal, Helsingør, Ikast, Odder, Herlev, Nærum, Odense, Aarhus, Vordingborg, Nørresundby, Ballerup, Solrød Strand, Horsens, Tilst, Aalborg, Hjørring, København, Middelfart, Varde, Sønderborg, Svendborg, Vallensbæk, Næstved, Jyllinge, Kalundborg, Kokkedal, Viborg, og Rønne, .

  Click-and-collect for græsplænegødning er muligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Amager, Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Falster, Hovedstaden).

  Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk kigger efter for eksempel græsplænegødning priser og køb græsplænegødning. Vi ser derudover typisk netshoppere kigge efter for eksempel græsplænegødning online, græsplænegødning tilbud samt billig græsplænegødning, plus de kendte byggecentre som Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix.

  Find den bedste pris på græsplænegødning

  Det er jo vældig simpelt for alle og enhver at tjekke tilbud på billige græsplænegødning online hos flere e-handler, og ergo har massevis af internet selskaber i Danmark ikke kunne lade være med at tvinge priserne på græsplænegødning betydeligt, og ydermere garantere fragt uden omkostninger.

  Men det kan alligevel blive profitabelt at efterprøve diverse e-shops efter rabatter og tilbud på græsplænegødning online før du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at modtage den bedste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Bygma.

  Du bør dog ikke overse, at såfremt en webbutik forhandler billige græsplænegødning online til en pris som kan ses som enormt billig, så burde det undertiden være et bevis på en snydagtig internet handler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald en del af en regel, som bistår os overfor fup internet forretninger.

  Vi foreslår generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du benytte en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at klare beløbet til græsplænegødning i flere bidder. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de store byggecentre som for eksempel Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

  Når vi kigger i statistikkerne er det klart, at folk som regel søger bl.a. billig græsplænegødning og græsplænegødning online. Vi ser derudover som regel online shoppere efterspørge fx græsplænegødning priser, køb græsplænegødning og græsplænegødning tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg græsplænegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 6 brugeranmeldelser.

  Fremragende service og total hurtig…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 50 liter 1 m3 400 liter 500 liter 1000 liter 200 liter 80 liter 300 liter 2000 liter 3000 liter

  Levering: løst leveret i løs vægt trailer hent selv vognlæs i poser afhentning i sække i bigbag

  Brands: Gardol Danmuld Champost Turfline

  Udforsk andre menneskers vurderinger

  Trustpilot resulterer i nogenlunde passende genveje til at kigge nærmere på flere øvrige kunders omtaler og af den grund er det at foretrække, at du tjekker e-forhandlerens kritik forud for at du bestiller billige græsplænegødning online.

  Facebook frembyder på samme måde regulære relevante genveje til at få indtryk af internet virksomhedens troværdighed. I øvrigt ser vi en række online butikker hvor det er muligt at tilkendegive en anmeldelse af deres køb, hvilket tillige bør benyttes til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

  Forud for at folk køber billige græsplænegødning online på en e-shop kunne de faktisk gennemgå virksomhedens handelsvilkår, det er dog normalt ikke videre interessant, især ved de store byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg og Davidsen.

  Et andet forslag kunne derfor være at se om internet webshoppen er e-mærke godkendt, siden det ofte er en indikator for at netbutikken opretholder de danske retningslinjer, tillige med at internet selskabet ofte overvåges af fagfolk der har megen viden om retningslinjerne.

  Det giver dig genvej til en hjælpende hånd, ifald du udsættes for udfordringer som følge af din handel med græsplænegødning. Ligeså tilråder vi at køber er sat ind i de fundamentale betingelser der har betydning for bestillingen af græsplænegødning online, f.eks. den returret butikken anvender.

  Her er det tillige essesentielt, at man når som helst beholder ens købsbekræftelse, så man en anden gang kan eftervise sit køb af græsplænegødning, hvad end man har bestilt hos 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

  Michael gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Jørgen gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Rasmus Hansen gav 5 stjerner

  Simpelt og hurtigt service

  Lars gav 4 stjerner

  God til prisen

  9 gode råd til online indkøb
  1Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt webshoppen er e-mærket medlem, hvilket burde være en antydning af at online firmaet opfylder den officielle danske lovgivning, foruden at online forhandleren tit gennemses af fagmænd som har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før folk shopper billige græsplænegødning i en online butik behøver man sådan set studere forhandlerens forretningsbetingelser.
  2Det er jo efterhånden ekstremt overkommeligt for folk at finde frem til de bedste priser online på billige græsplænegødning hos diverse e-forretninger, og til gengæld lover utallige internet webshops fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det til hver en tid blive lønnende at granske en række outlets på nettet efter tilbud og rabat inden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at indhente den skarpeste pris.
  3Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig lige ved online virksomhedens bopæl. Den fragtform kan i nogle tilfælde være ret så relevant ifald man absolut skal bruge græsplænegødning inden for kort tid. Alternativt så sikrer nogle e-butikker portofri levering, men tit er det forudsat at der handles for en konkret sum.
  4En række internet shops frembyder heldigvis mange forskellige billige leveringstyper til græsplænegødning. En af de mest anvendte er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er jo yderst praktisk, samt mange gange derudover den billigste leveringsmåde.
  5Fragttiden kan være ekstremt betydningsfuld ifald man behøver dine nye produkter fluks, så af den grund er det bestemt på sin plads at vi checker tidshorisonten for levering ved græsplænegødning. Adskillige e-handler giver løfte om billig 1 hverdags levering på de fleste produkter, som trods alt er regnet ud fra at bestillingen placeres forud for et fastsat klokkeslæt.
  6Flere online varehuse yder fragt uden gebyr på græsplænegødning, men typisk gælder det kun hvis man køber for et fastsat beløb. Desuden kan man overveje den billigste fragtløsning, som gerne vil være at få kørt dine varer til et udleveringssted. Leveringstypen er undertiden endda i høj grad fleksibel. Den mest prisbevidste leveringstype er unægtelig at du selv henter produkterne.
  7Trustpilot tilbyder ret så ønskværdige muligheder for at granske en stor portion aktuelle forbrugeres vurderinger og herved er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår internet virksomhedens omtaler forinden du shopper billige græsplænegødning online. Facebook frembyder også sådan set ærlige muligheder for at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
  8Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en orden, som passer på os overfor svindlende internet handler. Alternativt bør du drage fordel af en løsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at dække beløbet i flere bidder.
  9Forud for at nogen bestiller billige græsplænegødning hos en forhandler på nettet behøver de egentlig skimme e-shoppens forretningsaftale, det er dog tit ikke super interessant. For øvrigt er det klogt at køber er opmærksom på de mest aktuelle betingelser der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige græsplænegødning online, fx den returret butikken kører med.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk