KFLU.dk

Harpet muldjord pristjek

Er du på udkig efter harpet muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter harpet muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 1 m3 2000 liter 200 liter 80 liter 1000 liter 50 liter 500 liter 3000 liter 400 liter 300 liter

Levering: i poser i bigbag løst leveret i sække hent selv afhentning i løs vægt vognlæs trailer

Brands: Park Champost GreenBio Danmuld Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Det er særligt muligt hos de velkendte byggekæder.
Der findes forskelle i prisen på billige harpet muldjord hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have billige priser, imens øvrige vil have et højt serviceniveau. Du må tænke på hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at vide, hvorvidt de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder for dit køb online, så du undgår problemer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende firmaets betingelser.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover blot harpet muldjord.
For mange er et byggeprojekt forbundet med massevis af spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at handle hos et online byggecenter, som giver sparring omkring harpet muldjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og bekendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når man stopper online. Dette vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggecentre samler varer fra mange nichebutikker, og så kan du købe fra et stort sortiment af harpet muldjord online.
De velkendte byggemarkeder er tilgængelige i hele landet, og i kraft af det har mange mulighed for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Derfor kan man blive fri for fragten, samt endda skaffe produkterne med det samme.

Nichewebshop

Diverse online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få gode tilbud.
En masse nichebutikker på nettet har en enorm viden om det produktsortiment de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derfor kan du opleve mere begavet assistance fra nogle som er specialister i lige præcis harpet muldjord.
Størstedelen af nicheforhandlere er små virksomheder, som oftest er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte ved at bestille harpet muldjord online hos dem.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
harpet muldjord harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 ansatte i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

harpet muldjord silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 personer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i de 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og lønner i dag omkring 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

harpet muldjord jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag flere end 2.000 personer i de 72 butikker. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

harpet muldjord bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag over 1.000 mennesker i deres 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag cirka 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For projekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. Derfor kan du tit se vejrforudsigelserne i den tid der er op til starten på projektet, så du undgår at det ud af det blå begynder at stå ned i stænger netop som du står midt i dit avancerede projekt.
2Du skal for alt i verden ikke fattes grej. I mange tilfælde kan det vise sig yderst relevant at du har det klar til brug idet du tager fat på dit byggeprojekt. Det er desuden godt at tillægge udgifterne hertil i dit regnskab for byggeriet.
3Du har adgang til mange forskellige artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til utrolig meget gavnlig info, i særlig grad såfremt du søger på engelsk.
4Forberedelse er nøglen til at komme i mål med dit arbejde. Du må have en klar dagsorden, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din køreplan.
5Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt når der er tale om væsentlige byggeprocesser. Store byggerier kræver mere end en person. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
6Det bør overvejes om du selv vil klare hele projektet, eller du alternativt bør skaffe hjælp fra en ekspert til opstarten af det. Ifald du vil benytte eksperthjælp kan det være optimalt at indhente uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
7Du har mulighed for at indhente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes når byggeriet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte beroer altså på at projektet gør en positiv forskel for planeten.
8Du skal nødig glemme sikkerheden, så husk beklædning som arbejdshjelm som beskytter dig imod potentielle uheld. Det er uundværligt at du husker dit eget helbred i byggeriet, især ifald du ikke investerer i professionel assistance.
9Der kommer jævnligt overraskende problemer ved omfangsrige opgaver, og derfor er det meningsfuldt at man har afsat nok tid i tidsplanen, så man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
10Det kan vise sig meningsgivende at have de fornødne materialer disponible inden du igangsætter arbejdet. Du kunne med fordel notere en enkel oversigt med hver eneste ting du skal bruge, og dernæst granske hver enkelt ting, med øje for at du er overbevist om at der ikke mangler noget.
11Forud for at du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig ekstremt vigtigt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der vise sig begrænsende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
12I mange tilfælde vil det være afgørende at have et regnskab for byggeriet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kan undersøge beløbet for dem enkeltvis.
De mest populære byggecentre
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket jo er utrolig imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver topkarakter, og blot 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som jo er ret så overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så betryggende. Vurderingen er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

En stor portion butikker på nettet giver til alt held mange forskellige billige fragttyper til harpet muldjord. Det mest populære er i øjeblikket pakkeshoppen, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Metoden er nemlig ret så smart, og oftest desuden den billigste slags levering.

Du kunne også udse dig at få varerne leveret hjem til dig privat eller til adressen på dit arbejde. Fragtmetoden er som regel en tak mere omkostningsfuld, men omvendt ualmindeligt let ved køb af harpet muldjord online. Den billigste mulighed for levering vil dog altid være selv at hente ordren, som jo står og falder med at du lever med kort afstand til online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på harpet muldjord er naturligvis rigtig afgørende i tilfælde af at man mangler varen lige om lidt, så derfor er det selvsagt essentielt at du undersøger det forventede leveringstidspunkt for harpet muldjord. En del shops på nettet – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg og Jem og Fix – tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varer online, som tager udgangspunkt i at ordren placeres før et fastsat klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få pakken ekspederet forinden de lageransatte har fri.

Nogle enkelte internet virksomheder yder fri fragt på harpet muldjord online, men i mange tilfælde under forudsætning af at du køber for et fastslået beløb. Ellers må du vælge den billigste leveringsudgave, som gerne er at få fragtfirmaet til at køre din ordre til et udleveringssted.

Store webshops tildeler afhentning hvor du køber billig harpet muldjord derhjemme men selv henter i butikken. For eksempel Stark, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne frembyder blandt andet click-and-collect på harpet muldjord i følgende byer:

København, Nyborg, Ballerup, Gladsaxe, Stenløse, Brabrand, Albertslund, Vallensbæk, Thisted, Slagelse, Varde, Farum, Herlev, Virum, Frederikshavn, Fredericia, Gentofte, Esbjerg, Holstebro, Skanderborg, Åbyhøj, Hjørring, Søborg, Nørresundby, Hedensted, Brønshøj, Hillerød, Nærum, Jyllinge, Skive, Viborg, Roskilde, Svendborg, Kokkedal, Tilst, Rødovre, Nakskov, Hedehusene, Hørsholm, Randers, Greve, Frederiksberg, Odder, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Frederikssund, Struer, Lillerød, Vejle, Aabenraa, Rønne, Kalundborg, Grenaa, Aalborg, Tårnby, Horsens, Værløse, Helsingør, Valby, Lystrup, Brønderslev, Ishøj, Taastrup, Sønderborg, Risskov, Dragør, Haderslev, Odense, Aarhus, Højbjerg, Næstved, Lyngby, Silkeborg, Kolding, Glostrup, Hobro, Brøndby, Allerød, Ringsted, Vanløse, Solrød Strand, Køge, Frederiksværk, Ølstykke, Korsør, Hvidovre, Rudersdal, Herning, Birkerød, Vordingborg, Middelfart, Ikast, Holbæk, og Haslev, .

Klik-og-hent af harpet muldjord er muligt i de fleste dele af Danmark: Jylland (Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Bornholm, Vestsjælland, Lolland, Midtsjælland, Nordsjælland, Amager, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Falster) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere mange gange efterspørger eksempelvis harpet muldjord online og harpet muldjord priser. Man ser derudover som regel netshoppere efterspørge fx køb harpet muldjord, billig harpet muldjord samt harpet muldjord tilbud, foruden de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Tilbud på harpet muldjord

Det er jo ultra fremkommeligt for almindelige mennesker at søge sig frem til tilbud på billige harpet muldjord online fra flere internet firmaer i Danmark, og altså har mange webshops ikke kunne slippe for at nedbringe prisen på harpet muldjord drastisk, og derudover præstere fri fragt.

Men det kan alligevel blive lukrativt at sammenholde indtil flere internet handler efter udsalg og tilbud på harpet muldjord online forud for at du shopper, sådan at man er sikret at få den skarpeste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Man skal dog være årvågen med, at når en e-shop sælger billige harpet muldjord online på tilbud til en pris som virker umådelig billig, så bør det ofte være et faresignal om en uoprigtig webbutik. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af et regelsæt, der garanterer en overfor uoprigtige forretninger på nettet.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage pengene til harpet muldjord over et længere tidsrum. Det fås normalt ved nicheforhandlere, men dog sjældent de udbredte byggecentre som eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Stark.

Ved kig i statistikkerne er det markant, at internet shoppere tit efterspørger blandt andet harpet muldjord tilbud og køb harpet muldjord. Derudover oplever man jævnligt mennesker lede efter blandt andet harpet muldjord priser, billig harpet muldjord og harpet muldjord online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg harpet muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Perfekt køb” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 400 liter 2000 liter 200 liter 3000 liter 300 liter 80 liter 500 liter 1 m3 50 liter 1000 liter

Levering: hent selv løst leveret vognlæs afhentning i poser i bigbag trailer i løs vægt i sække

Brands: Danmuld Park Pindstrup GreenBio Champost

Gennemsøg andre menneskers ratings

Trustpilot byder på absolut passende løsninger til at vurdere en hel del nuværende forbrugeres erfaringer og af den grund er det smart, at du eftersøger e-firmaets anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige harpet muldjord online.

Facebook tilbyder tilsvarende egentlig gode chancer for at få indblik i online webshoppens troværdighed. Foruden det ser vi faktisk internet handler hvor det er muligt at forfatte en anmeldelse af købsoplevelsen, som ligeledes bør benyttes til vurdering af hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk køber billige harpet muldjord online på en internet shop kan man ideelt set få overblik over netbutikkens forretningsvilkår, men det er undertiden ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne være at se om webshoppen er e-mærke godkendt, fordi det bør være en tilkendegivelse af at internet forretningen følger de officielle regler, tillige med at internet forhandleren tit kontrolleres af jurister som har megen viden om lovene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for støtte, ifald du udsættes for dilemmaer som følge af din bestilling af harpet muldjord. Endvidere stiller vi forslag om at køber er sat ind i de mest essentielle retningslinjer der kan influere på købet af harpet muldjord online, som eksempelvis den byttepolitik online firmaet tilsikrer.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man altid sikrer ens e-mail kvittering, så man senere vil kunne eftervise købet af harpet muldjord, uagtet om man bestiller fra Bygma, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller XL-Byg.

Jan Thomsen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Kim S gav 4 stjerner

Stjerneklar service!

Lone U gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Kirsten Kristensen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til internetshopping
1Nogle butikker på nettet yder gratis fragt på harpet muldjord, men typisk er det kun gældende hvis man handler for en præcis sum. Som alternativ må du foretrække den prisbilligste slags levering, som mange gange er at få dem til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragttypen viser sig jævnligt ligeledes i høj grad nem. Den mest letkøbte slags levering er dog selv at hente pakken.
2En del online outlets tildeler nu til dags mange forskellige billige fragttyper til harpet muldjord. Den mest benyttede er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er nemlig super enkel, og oftest derudover den billigste fragtmetode.
3Trustpilot giver dig ret nyttige genveje til at kortlægge ret mange aktuelle køberes observationer og derved går vi ind for, at du beser online webshoppens ratings forud for at du bestiller billige harpet muldjord online. Facebook præsterer desuden en del passende muligheder for at få et kig ind i internet virksomhedens pålidelighed.
4Vi går generelt ind for at granske hvorvidt internet shoppen er verificeret af e-mærket, hvilket bør være et tegn på at online forhandleren tilslutter sig de danske regler, udover at den tit undersøges af specialister som har megen viden om lovgivningen. Før nogen bestiller billige harpet muldjord på en shop på nettet bør man reelt se på dens forretningsaftale.
5Den prisbilligste leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, men dette forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet butikkens arbejdslager. Den slags levering er jo meget essentiel om du mangler harpet muldjord lige om lidt. Alternativt så tilbyder indtil flere internet webshops gebyrfri levering, men tit er det så nødvendigt at du shopper for et bestemt beløb.
6Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en orden, hvilket passer på os imod svindlende e-handler. Som et alternativ bør du bruge et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du har til hensigt at afdrage prisen senere.
7Forinden nogen handler billige harpet muldjord hos en online shop burde de ideelt set overveje butikkens vilkår, dog er det normalt ikke super spændende. Dertil er det klogt at man er vaks omkring de mest essentielle vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige harpet muldjord online, for eksempel hvilken returpolitik e-handlen tilsikrer.
8Det er i dag ret så fremkommeligt for købere at sammenligne priser online på billige harpet muldjord på forskellige online outlets, og med det motiv tilbyder langt de fleste internet butikker gratis fragt. Det kan til hver en tid vise sig udbytterigt at inspicere indtil flere netbutikker efter rabat og tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris.
9Fragttiden er selvfølgelig særdeles essentiel forudsat man behøver din ordre øjeblikkeligt, så derfor er det relativt relevant at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på harpet muldjord. Temmelig mange online firmaer byder på billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varenumre, men vær opmærksom på at det stiller krav om at bestillingen placeres inden et bestemt tidspunkt.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk