KFLU.dk

Havegødning pristjek

Er du på udkig efter havegødning? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter havegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 400 liter 200 liter 2000 liter 1 m3 500 liter 1000 liter 300 liter 3000 liter 80 liter 50 liter

Levering: trailer afhentning i bigbag hent selv i løs vægt vognlæs løst leveret i poser i sække

Brands: Ecostyle Animix Trim Universal

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigt eller blot ønsker at blive fri for fragten, så kan du med fordel transportere varerne selv. Dette er specielt et alternativ hos de gængse byggemarkeder.
Der er forskel på priserne på billige havegødning fra byggekæde til byggekæde. En del har gode tilbud, og øvrige har kompetent rådgivning. Du bør forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Derfor bør du læse virksomhedens regler.
For en del er byggeprojekter forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed bør du overveje at vælge en netbutik, hvor du kan modtage information omkring havegødning.
Det er naturligvis super afgørende at se, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Flere byggemarkeder fremviser et stort udvalg af produkter, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du kan afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, udover blot havegødning.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder sælger produkter fra alverdens leverandører, og dermed kan du købe fra et stort udvalg af havegødning online.
De store byggecentre har butikker mange steder i landet, og pga. det har folk valget om at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Som følge af det har man valget om at spare leveringsgebyret, og sågar få produkterne straks.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det er noget nogle vil se fordele ved.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem bidrager du til ved at købe havegødning online på deres hjemmeside.
Diverse nichebutikker på internettet har ekstremt meget forstand på det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andre produkter. Derigennem forventes det at du får en høj grad af anvendelig hjælp fra medarbejdere der er specialister i netop havegødning.
Størsteparten af niche netbutikker styrer selv produktionen af de produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte hos disse nichewebshops online er det muligt at få skarpere priser.
Danmarks største byggemarkeder
havegødning silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for over 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og lønner i dag cirka 2.000 personer i selskabets 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

havegødning bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 kollegaer i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

havegødning harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu over 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 mennesker i deres 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

havegødning jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag over 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og omfatter i dag mere end 1.000 kollegaer i de 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Således må du med jævne mellemrum kigge på prognosen for vejret i perioden for projektets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at piske ned nøjagtig som du er ved at færdiggøre dit store projekt.
2Potentielt kan det vise sig essentielt at du har de påkrævede bygningsmaterialer til disposition forud for at du går til værks med projektet. Du kan forfatte en punktforms indkøbsseddel med alt det som er nødvendige, og bagefter tjekke oversigten, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har husket det hele.
3Godt forarbejde viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en struktureret tidsplan, som dikterer hvilke gøremål der løses hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Husk at være konkret når du udarbejder din arbejdsplan.
4Det kan vise sig nødvendigt at søge assistance til projektet, ikke mindst ift. store arbejdsopgaver. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere personer. Ydermere viser det sig bedre og mere minderigt når man er flere om det.
5Man vil ikke på noget tidspunkt undvære grej. Tit vil det være smart at du har udstyret klar til brug inden du tager fat på dit byggeprojekt. Derudover er det godt at tage højde for de her udgifter i din økonomiske plan.
6Der findes ekstremt mange guides og videoer via nettet som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube er anvendeligt med overvældende meget gavnlig oplysning, specielt ifald man leder på engelsk.
7I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til renoveringer. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte betinger at projektet har betydning for miljøet.
8Der præsenterer sig altid pludselige problematikker når det handler om krævende byggeprojekter, og herved vil det være af stor betydning at der er afsat rimelig plads i kalenderen, så man føler sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
9Typisk vil det være afgørende at udarbejde et udgiftsbudget for renoveringen, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive økonomisk at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne dokumentere ens udgift ved dem en ad gangen.
10Du skal ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit eget helbred, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på eventuelle skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
11Forinden du optager byggeprojektet kan det vise sig aldeles betydningsfuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der er ulovligt.
12Du bør vurdere om du selv skal stå for hele projektet, eller du burde investere i assistance fra en professionel til delelementer af projektet. Ifald du får eksperthjælp er det lukrativt at indhente prisoverslag fra flere entreprenører.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er temmelig flot. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som uden tvivl er virkelig godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er rigtig beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er kolossalt flot. Scoren er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken slags levering er bedst?

En lang række internet selskaber tilbyder i vore dage en række forskellige billige leveringstyper til havegødning. En af de mest anvendte er for øjeblikket afhentningssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er jo usædvanlig fremkommelig, og typisk desuden den mest billige leveringsløsning.

Du kan på samme måde forsøge at få varerne leveret til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Løsningen viser sig gennemsnitligt en smule mere pebret, men ligeledes usædvanlig hensigtsmæssig for havegødning online. Den mest prisbevidste mulighed for fragt er utvivlsomt at du selv henter ordren, som dog betinges af at du lever i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på havegødning kan være ualmindeligt essentiel når man har brug for dine nye produkter om kort tid, så i det øjemed er det uden tvivl passende at vi undersøger den estimerede leveringsdato for havegødning. Størstedelen af e-shops – eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig 1 hverdags levering på adskillige produkter online, men som ikke desto mindre beroer på at ordren aflægges før et givent tidspunkt, så de kan nå at få ordren klargjort forud for at logistikmedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet forretninger frembyder levering uden gebyr på havegødning online, men i reglen påkræves det at du køber for et bestemt beløb. Derudover kunne du snuppe den prisbilligste fragttype, som i de fleste tilfælde er at få leveret din bestilling til et afhentningssted.

Størstedelen af webshops foreslår afhentning hvor man bestiller billig havegødning på nettet men afhenter i byggemarkedet. Fx Davidsen, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma og Stark. De frembyder bl.a. klik-og-hent på havegødning i følgende byer:

Nærum, Frederikssund, Lillerød, Hillerød, Køge, Hedensted, Rønne, Nakskov, Gladsaxe, Svendborg, Valby, Sønderborg, Aalborg, Middelfart, Greve, Hedehusene, Hjørring, Nyborg, Odder, Viborg, Silkeborg, Rudersdal, Horsens, Charlottenlund, Taastrup, Højbjerg, Aabenraa, Åbyhøj, Kalundborg, Gentofte, Tilst, Rødovre, Ringsted, Værløse, Allerød, Esbjerg, Skive, Haslev, Lystrup, Ballerup, Risskov, Ishøj, Birkerød, Nørresundby, Brønderslev, Tårnby, Grenaa, Thisted, Albertslund, Dragør, Odense, Randers, Haderslev, Stenløse, Herning, Ikast, Glostrup, Hvidovre, Vejle, Frederiksberg, Brønshøj, Frederiksværk, Næstved, Kokkedal, Ølstykke, Vordingborg, Roskilde, Nykøbing Falster, Holbæk, København, Frederikshavn, Hobro, Korsør, Varde, Jyllinge, Søborg, Farum, Helsingør, Aarhus, Herlev, Brøndby, Virum, Fredericia, Solrød Strand, Holstebro, Slagelse, Hørsholm, Vallensbæk, Skanderborg, Lyngby, Struer, Brabrand, Vanløse, og Kolding, .

Afhentning for havegødning er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Falster, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm).

Når der ses på tallene står det tydeligt, at mennesker som regel søger efter eksempelvis havegødning online og havegødning priser. Foruden dette ser man som regel mennesker lede efter blandt andet billig havegødning, køb havegødning og havegødning tilbud, foruden de kendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Bauhaus og Jem og Fix.

Gode priser på havegødning

Det er efterhånden vældig let for forbrugerne at vurdere tilbud på billige havegødning online fra forskellige forretninger på nettet, og med det motiv har de fleste webbutikker været nødt til at sænke priserne på havegødning betragteligt, og endda love portofri levering.

Det kan dog trods alt være gunstigt at prøve diverse butikker på nettet efter tilbud og rabatter på havegødning online inden du handler, således at man er garanteret at få den billigste pris. Kig ikke kun på de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg og Bauhaus.

Man skal alligevel være så påpasselig, at hvis en e-butik tilbyder billige havegødning online på tilbud til en pris som anses for uforståeligt god, så er det for det meste være en indikation på en uoprigtig internet handler. Køb med gængse betalingskort er trods alt dækket ind under en retningslinje, hvilket begunstiger dig som kunde imod svindlende online forretninger.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at honorere betalingen af havegødning over et længere tidsrum. Dette fås som regel hos specialiserede webshops, men ikke de store byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Silvan.

Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at internet shoppere mange gange søger eksempelvis billig havegødning og køb havegødning. Derudover oplever vi typisk mennesker søge bl.a. havegødning priser, havegødning online samt havegødning tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg havegødning er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 3000 liter 1000 liter 400 liter 300 liter 1 m3 500 liter 200 liter 2000 liter 80 liter

Levering: i poser i bigbag trailer afhentning i løs vægt løst leveret hent selv vognlæs i sække

Brands: Trim Universal Animix Ecostyle

Kig på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot frembyder forholdsvis habile chancer for at gennemgå en række eksisterende køberes evalueringer og på grund af dette kan det anbefales, at du bliver klogere på internet forretningens omtaler forinden du handler billige havegødning online.

Facebook medfører også fuldkommen anstændige genveje til at få et kig ind i internet forretningens popularitet. Desuden ses en del internet selskaber som tilbyder folk at udforme en omtale af deres køb, hvilket også bør udnyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige havegødning online på en internet handler behøver de i princippet løbe igennem butikkens handelsvilkår, det er dog i reglen ikke særlig interessant, særligt hos de store byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og XL-Byg.

En nemmere løsning kunne være at kontrollere hvorvidt online shoppen er verificeret af e-mærket, da det generelt er et tegn på at netshoppen understøtter de danske regler, samt at internet webshoppen rutinemæssigt efterses af jurister som har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Desuden giver det dig lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes problemer som følge af din shopping med havegødning. Herudover er det anbefalelsesværdigt at køber er klar over de mest centrale regler der kan influere på bestillingen af havegødning online, for eksempel den returret e-handlen benytter.

Her er det virkelig vigtigt, at man permanent beholder ens ordremail, således man i fremtiden kan vidne om bestillingen af havegødning, uagtet om man har handlet hos Silvan, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Anna J gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Anders R gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Morten gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Tina Pedersen gav 4 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 tips til online shopping
1Det er jo efterhånden temmelig let gængeligt for enhver at sammenholde priser online på billige havegødning på tværs af e-forhandlere, og af den grund lover langt de fleste online firmaer levering uden omkostninger. Det kan dog til hver en tid vise sig indbringende at sammenligne diverse shops på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, så du ikke er i tvivl om at opnå den mindst kostelige pris.
2Trustpilot byder på uden sammenligning tiltalende løsninger til at eftergå ganske mange nuværende forbrugeres meninger og derved foreslåes det, at du undersøger e-firmaets omtaler forud for at du handler billige havegødning online. Facebook giver dig på samme måde fuldkommen habile chancer for at få en idé om online forretningens kundetilfredshed.
3En masse internet butikker udlover heldigvis flere billige leveringsmidler til havegødning. Et hit er for nærværende udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine nye produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er altså super ukompliceret, samt oftest ydermere den mest prisbevidste fragtløsning.
4Enkelte e-forhandlere præsterer fri fragt på havegødning, men for det meste kun når du indkøber for et fastsat beløb. I øvrigt skal man vælge den billigste leveringsudgave, der ofte vil blive at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted. Leveringsmetoden er typisk ligeledes virkelig ukompliceret. Den billigste mulighed for fragt vil dog altid være at du selv henter varerne.
5Den mest prisbevidste fragttype er dog at du selv henter ordren, men den løsning er betinget af at du har bopæl lige ved webbutikkens lager. Den leveringsmulighed er særligt bestemmende forudsat du mangler havegødning om kort tid. Alternativt så garanterer nogle internet shops levering uden gebyr, men oftest er det under forudsætning af at du indkøber for et præcist beløb.
6Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, siden det generelt er en påvisning af at webbutikken imødekommer dansk lovgivning, samt at online webshoppen hyppigt gennemses af specialister som forstår de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige havegødning på en webshop kan de principielt tyde webbutikkens handelsbetingelser.
7Fragtperioden er selvfølgelig ret så væsentlig såfremt vi mangler dine nye produkter nu og her, og af den grund er det temmelig centralt at man besigtiger den forventede leveringsdato på havegødning. Mange webbutikker yder billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, men vær vagtsom da det betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
8Før nogen bestiller billige havegødning hos en online webshop burde de uden tvivl gennemgå e-shoppens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke super interessant. Ydermere rekommanderer vi at du er påpasselig med de fundamentale bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af billige havegødning online, som fx hvilken returpolitik internet forretningen tilsikrer.
9Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er dækket ind under Indsigelsesordningen, som støtter dig som køber overfor bedrageriske online outlets. Som en anden løsning kunne du benytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, for så vidt du agter at honorere beløbet over flere uger.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk