KFLU.dk

Højbedsmuld pristjek

Er du på udkig efter højbedsmuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter højbedsmuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.373 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.399 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.582 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.583 kr.Sække med 900 literKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 500 liter 1 m3 2000 liter 3000 liter 50 liter 300 liter 1000 liter 200 liter 80 liter 400 liter

Levering: afhentning vognlæs hent selv trailer i poser i løs vægt i bigbag i sække løst leveret

Brands: Pindstrup Champost GreenBio Danmuld Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et bredt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du bør vurdere om det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, foruden bare højbedsmuld.
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage råd og vejledning til valg af højbedsmuld.
Du skal være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør du undersøge firmaets regler.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed en mulighed i de kendte byggecentre.
Der er forskel på prisniveauet på billige højbedsmuld fra byggekæde til byggekæde. En del har fokus på gode priser, og andre har fokus på kompetent sparring. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Det er absolut meget vigtigt at undersøge, om det produkt du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte virksomheder, hvilket bidrager til øget tryghed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De kendte byggecentre køber varer fra forskellige producenter, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af højbedsmuld online.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i store dele af landet, og i kraft af det har folk chancen for at købe online og køre materialerne selv. Hermed har du valget om at slippe for fragten, samt sågar hente produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment står selv for produktion af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små familiefirmaer, som tit har danske ejere, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille højbedsmuld online på deres hjemmeside.
Hovedparten af nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor bør du modtage en høj grad af begavet service fra personale der er specialister i lige præcis højbedsmuld.
Danmarks største byggemarkeder
højbedsmuld harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

højbedsmuld bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 personer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger nu omtrent 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og styres dagligt af cirka 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

højbedsmuld jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag over 2.100 medarbejdere i deres 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger i dag over 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 ansatte i selskabets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

højbedsmuld silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør for alt i verden ikke fattes værktøj. Tit kan det være vigtigt at have værktøjet klar inden du igangsætter arbejdet. Du bør huske at påregne de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
2Glem ikke at du kan søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det får man hvis byggeriet hjælper miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at projektet har en positiv betydning for miljøet.
3Der præsenterer sig altid overraskende bump på vejen når det handler om større byggeprojekter, og herved kan det vise sig væsentligt at der er afsat en del plads i handlingsplanen, så man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
4Du bør regne på hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde have assistance fra en fagperson til områder af byggeriet. Hvis du køber assistance fra en fagperson kan det være fordelagtigt at indhente priser fra forskellige virksomheder.
5Du kan finde alverdens hjælpeartikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube giver utrolig meget gavnlig viden, ikke mindst hvis du søger på engelsk.
6Ofte vil det vise sig fundamentalt at have lavet en budgetoversigt for byggeprojektet, så man har styr på udgifterne. Det kan være fordelagtigt at nedskrive hver enkelt udgiftspost, og herefter undersøge eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
7Inden du opstarter arbejdet må det være ret værdifuldt at have styr på, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Planlægning viser sig som metoden til at lykkes med byggeprocessen. Du skal forfatte en klar tidsplan, der beskriver hvilke opgaver du vil klø på med på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din tidsplan.
9For opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. På grund af dette bør du tit kigge på vejrudsigten lige før byggeprocessen, så du undgår at det uanmeldt starter med at stå ned i stænger når du lige er midt i det omfattende byggeprojekt.
10Det anbefales at søge en hjælpende hånd til byggeprojektet, navnlig i tilfælde af væsentlige byggeopgaver. Store opgaver stiller krav om flere mennesker. Derudover bør det være bedre og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
11Det er betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer til rådighed forinden du går i gang med dit byggeprojekt. Du kunne notere en overskuelig note hvorpå der noteres alle de ting som er nødvendige, og så granske hvert eneste punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har husket alt.
12Du skal aldrig negligere din sikkerhed, så glem ej arbejdstøj som eksempelvis sko og hjelm der beskytter dig mod hændelige ulykker. Det er essentielt med fokus på sikkerheden i byggeprocessen, specielt når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er yderst godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk overlegent. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % har givet 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er enormt betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor imponerende 69 % giver maksimum point, og bare 8 % giver den dårligste rating. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.

Gængse spørgsmål til højbedsmuld

 • Hvad er højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld online?
 • Hvor er højbedsmuld på tilbud?
 • Hvad koster højbedsmuld?
 • Hvor meget vejer højbedsmuld?
 • Hvor købes højbedsmuld billigt?
 • Hvilken mulighed for levering er smartest?

  En hel del e-forhandlere yder efterhånden diverse billige løsninger til levering til højbedsmuld. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som giver dig fleksibiliteten til at hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Leveringsformen er nemlig særdeles let gængelig, samt i mange tilfælde tilmed den mindst kostelige form for fragt.

  Du burde endvidere planlægge at bestille levering hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Løsningen er desværre en sjat mere omkostningsfuld, men endda virkelig smertefri med højbedsmuld online. Den mest letkøbte leveringstype er dog at du selv henter produkterne, som jo forudsætter at du opholder dig nærved internet virksomhedens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Antal dages levering på højbedsmuld er selvfølgelig særdeles væsentlig i tilfælde af at du har brug for produkterne inden for kort tid, og af den grund er det ret så afgørende at man kontrollerer den estimerede leveringsdato på højbedsmuld. En stor portion internet virksomheder – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – præsterer billig dag-til-dag levering på mange af deres varenumre online, som er underforstået at ordren placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen afsted inden logistikpersonalet har fyraften.

  Enkelte online butikker præsterer levering uden beregning på højbedsmuld online, men typisk er det forudsat at der købes for et præcist beløb. Alternativt må du snuppe den billigste fragtmetode, som ofte vil blive at få fragtmanden til at bringe din pakke til en pakkeshop.

  De fleste kæder tildeler afhentning hvor man bestiller billig højbedsmuld derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Stark. Byggecentrene frembyder for eksempel klik-og-hent på højbedsmuld i disse områder:

  Solrød Strand, Gladsaxe, Ballerup, Åbyhøj, Nyborg, Frederiksberg, Herlev, Haslev, Brøndby, Kolding, Værløse, Odense, Albertslund, Vallensbæk, Frederikshavn, Højbjerg, Ikast, Lyngby, Aarhus, Hobro, Randers, Dragør, Brabrand, Brønderslev, Haderslev, Kokkedal, Ishøj, Roskilde, Gentofte, Aabenraa, Nørresundby, Stenløse, Rødovre, Esbjerg, Hørsholm, Hedensted, Rudersdal, København, Næstved, Brønshøj, Rønne, Korsør, Virum, Skanderborg, Middelfart, Nykøbing Falster, Nærum, Risskov, Allerød, Vordingborg, Odder, Svendborg, Birkerød, Valby, Lystrup, Charlottenlund, Vejle, Køge, Hedehusene, Ringsted, Holstebro, Farum, Taastrup, Horsens, Glostrup, Kalundborg, Helsingør, Hjørring, Holbæk, Slagelse, Hvidovre, Aalborg, Ølstykke, Herning, Tårnby, Jyllinge, Lillerød, Thisted, Varde, Grenaa, Viborg, Fredericia, Struer, Tilst, Skive, Nakskov, Frederikssund, Greve, Silkeborg, Vanløse, Sønderborg, Frederiksværk, Hillerød, og Søborg, .

  Click-and-collect af højbedsmuld er muligt i samtlige regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Lolland, Falster, Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn).

  Ses der på statistikkerne står det tydeligt, at netshoppere ofte efterspørger bl.a. højbedsmuld tilbud og billig højbedsmuld. Man ser desuden tit internet shoppere søge eksempelvis højbedsmuld online, køb højbedsmuld samt højbedsmuld priser, foruden de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

  Priser på højbedsmuld

  Det er i dag ret så hensigtsmæssigt for alle at finde information om priser på billige højbedsmuld online i blandt forskellige internet virksomheder, og af den grund har utallige shops på nettet set sig tvunget til at reducere prisen på højbedsmuld betydeligt, og ydermere tilbyde fri fragt.

  Det kan til hver en tid vise sig tiden værd at inspicere et par forskellige netshops efter rabatter og tilbud på højbedsmuld online før du placerer ordren, således at man er tryg ved at få fat i den billigste pris. Kig ikke kun på de gængse byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

  Du må dog ikke glemme, at hvis en e-butik udlover billige højbedsmuld online for en udsalgspris som virker helt ekstremt fordelagtig, er det i nogle tilfælde være et bevis på en svindel internet handler. Køb med betalingskort er imidlertid indbefattet af en regel, hvilket skærmer os imod uægte internet selskaber.

  Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt burde du vælge et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du vil afdrage regningen på højbedsmuld i flere bidder. Dette foreslåes ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og XL-Byg.

  Når vi ser på tendenserne fremstår det klart, at folk mange gange kigger efter blandt andet højbedsmuld tilbud og køb højbedsmuld. Man ser derudover tit mennesker lede efter fx højbedsmuld online, billig højbedsmuld samt højbedsmuld priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg højbedsmuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Jeg havde en super god oplevelse!” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 3000 liter 400 liter 300 liter 1 m3 80 liter 200 liter 1000 liter 2000 liter 50 liter 500 liter

  Levering: trailer i løs vægt afhentning i poser hent selv i sække i bigbag løst leveret vognlæs

  Brands: Park GreenBio Danmuld Pindstrup Champost

  Gennemsøg tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot frembyder regulære udmærkede genveje til at finde ud af en stor portion tidligere kunders omtaler og af den grund tilråder vi, at du eftersøger online firmaets anmeldelser før du færdiggør din shopping med billige højbedsmuld online.

  Facebook resulterer i derudover evigt passende muligheder for at få indsigt i online virksomhedens troværdighed. Tilmed er der nogle internet forhandlere som giver folk mulighed for at udfærdige en kritik af virksomhedens service, hvilket tillige bør bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk bestiller billige højbedsmuld online på en shop bør de for at være sikker betragte netbutikkens handelsvilkår, men det er tit et tidskrævende arbejde, især på de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Bygma.

  Et nemmere alternativ kan være at bemærke hvorvidt webshoppen er e-mærket, hvilket kan være en påvisning af at e-forretningen opfylder de gældende danske regler, og at internet webshoppen jævnligt kontrolleres af fagfolk der kender de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden din lejlighed til support, ifald du forvoldes besvær som følge af dit køb af højbedsmuld. Tilsvarende tilrådes det at man er omhyggelig omkring de vigtigste forhold der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af højbedsmuld online, som eksempelvis den byttepolitik hjemmesiden kører med.

  Derfor er det tilmed essesentielt, at man altid bevarer sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan dokumentere sit køb af højbedsmuld, hvad end man har bestilt hos 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Stark eller XL-Byg.

  Mette Larsen gav 5 stjerner

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

  Martin gav 4 stjerner

  Det virker bare.

  Helle gav 5 stjerner

  Det kører bare som det skal.

  Søren I gav 4 stjerner

  God webshop

  9 gode råd til din online shopping
  1Det er yderst ukompliceret for folk at tjekke tilbud online på billige højbedsmuld fra forskellige e-firmaer, og derfor tilbyder mange online forretninger levering uden beregning. Trods dette kan det trods alt vise sig nyttigt at checke et par forskellige netshops efter tilbud inden du shopper, således at du er skråsikker på at opnå den bedste pris.
  2Leveringstidspunktet er naturligvis ret så relevant når vi mangler pakken lige om lidt, så i det øjemed er det rigtig aktuelt at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato på højbedsmuld. En række netbutikker giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange produkter, men vær vagtsom da det står og falder med at transaktionen realiseres forinden et givent tidspunkt.
  3Trustpilot yder egentlig gavnlige genveje til at betragte en række eksisterende køberes vurderinger og på grund af dette går vi ind for, at du eftergår online shoppens bedømmelser inden du handler billige højbedsmuld online. Facebook bringer dig ligeledes visse stabile chancer for at få indtryk af internet shoppens kundefokus.
  4Den mest letkøbte leveringsmanér er uden tvivl selv at hente ordren, men den mulighed kræver at du bor i kort afstand af internet shoppens bopæl. Den løsning til levering kan i nogle tilfælde være virkelig central ifald man skal bruge højbedsmuld nu og her. Alternativt så frembyder indtil flere online selskaber levering uden omkostninger, men undertiden forudsætter det at du køber for et bestemt beløb.
  5Vi tilråder at undersøge hvorvidt netshoppen er verificeret af e-mærket, siden det typisk er et signal om at netshoppen imødekommer de danske love, udover at internet shoppen ofte revurderes af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende vilkår. Forinden folk bestiller billige højbedsmuld hos en webshop bør man for at være på den sikre side gennemgå netbutikkens forretningsaftale.
  6En hel del internet forretninger garanterer levering uden beregning på højbedsmuld, men i de fleste tilfælde forudsætter det at der bestilles for en konkret sum. Alternativt skal du vælge den billigste fragtmetode, som ofte er at få fragtfirmaet til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver mange gange endvidere særligt overkommelig. Den mindst kostelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
  7Vi anbefaler køb med kort eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfavnet af en forordning, som bistår folk overfor falske e-shops. Som et alternativ kunne du udnytte en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du hellere vil godtgøre betalingen over en længere periode.
  8Forud for at nogen handler billige højbedsmuld i en shop på nettet kunne de ideelt set se på netshoppens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. Derudover slår vi et slag for at man er på vagt for de mest vitale vilkår der spiller ind i forbindelse med købet af billige højbedsmuld online, for eksempel den byttepolitik internet shoppen har.
  9Adskillige internet handler frembyder heldigvis en række forskellige billige fragtløsninger til højbedsmuld. Den mest almindelige er i vore dage at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Løsningen er nemlig virkelig fremkommelig, og typisk derudover den mest betalelige leveringsudgave.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk