KFLU.dk

Hortensia gødning pristjek

Er du på udkig efter hortensia gødning? Vi har fundet 14 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 68 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter hortensia gødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.695 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.065 kr.Poser med 40 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.125 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.314 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.387 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.597 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.675 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.173 kr.Sække med 1.000 literKøb
4.474 kr.Sække med 1.000 literKøb
5.214 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 200 liter 400 liter 300 liter 500 liter 80 liter 1 m3 1000 liter 50 liter 3000 liter 2000 liter

Levering: løst leveret afhentning trailer vognlæs i poser i sække hent selv i løs vægt i bigbag

Brands: Pindstrup Champost Park Danmuld GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt hjælp og vejledning omkring hortensia gødning.
Såfremt du har brug for produkterne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragtgebyret, så kan du med fordel hente produkterne personligt. Det er først og fremmest et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Flere byggecentre fremviser et bredt varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik varetype. Du kan beslutte om det er vigtigt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover bare hortensia gødning.
Der er variationer i prisniveauet på billige hortensia gødning hos de forskellige online byggecentre. Nogle tilbyder gode tilbud, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du skal vide hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder ved din bestilling online, så du undgår problemer med fx returnering. Derfor skal man tjekke byggeshoppens betingelser.
Det er naturligvis meget afgørende at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og almenkendte firmaer, hvilket kan give en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggemarkeder har butikker nær dig, og på grund af det har de fleste valget om at købe online og hente produkterne personligt. Hermed kan du undgå fragten, samt samtidig hente varerne lige nu.
De velkendte byggecentre samler produkter fra alverdens leverandører, og så kan du vælge fra et bredt sortiment af hortensia gødning online.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dybdegående viden om deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Af den grund kan du få ekstremt konstruktiv vejledning fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis hortensia gødning.
En masse online nichebutikker styrer selv produktionen af varerne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du gode tilbud.
Størsteparten af nichebutikker på internettet er opstartsvirksomheder, som tit er danske, gerne endda fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe idet du bestiller hortensia gødning online på deres side.
Danmarks største byggecentre

Bygma blev stiftet i 1952, og lønner i dag i omegn af 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

hortensia gødning silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 kollegaer i forretningens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

hortensia gødning harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

hortensia gødning jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 kollegaer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 mennesker i virksomhedens 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

hortensia gødning bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af omkring 500 mennesker i kædens 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig typisk utidige problemer i tilfælde med svære projekter, og følgelig vil det vise sig afgørende at man afsætter rimelig plads i køreplanen, som bidrager til at man føler sig selvsikker på at man får det færdiggjort.
2Forberedelse er metoden til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at nedskrive en effektiv agenda, der fortæller hvilke gøremål du vil klø på med på hvilke dage, som også inkluderer en kronologisk orden. Vær realistisk idet du nedskriver din plan.
3Måske kan det blive at have noget at sige at have samtlige byggematerialer indkøbt på forhånd inden du kaster dig over eksekveringen. Du bør sammensætte en enkel indkøbsliste indeholdende alt hvad du har brug for, og bagefter gennemgå hvert eneste punkt, så du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
4Husk at kalkulere om byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at hente professionel assistance til dele af arbejdet. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at indhente uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
5Det kan vise sig at være godt at sikre sig en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når der er tale om større ombygninger. Krævende opgaver behøver flere personer. Endvidere bør det være mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
6Du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes hvis projektet er CO2-besparende. Tilskudet forudsætter altså at byggeriet har en positiv betydning for klimaet.
7Du bør ikke på noget tidspunkt negligere din sikkerhed, så husk beklædning som fx hoved- og fodbeklædning som sikring imod mulige uheld. Det er fundamentalt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt ifald du ikke køber assistance fra en fagperson.
8Der ligger ekstremt mange artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube yder assistance med enorme mængder gavnlig viden, ikke mindst hvis du bruger engelske søgeord.
9Forinden du igangsætter dit byggeprojekt kan det vise sig temmelig meningsfuldt at have styr på, at projektet overholde de gældende regler. Afhængigt af hvor du bor kan der være gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
10For udendørs projekter har vejrsituationen en fundamental rolle. Af den årsag skal du ofte undersøge vejrforudsigelserne i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned absolut lige når du er midt i det krævende byggeprojekt.
11Du bør aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det vise sig yderst relevant at du har grejet til disposition idet du indleder byggeprojektet. Glem ikke at medtage disse udgiftsposter i din økonomiske plan.
12Typisk vil det være fundamentalt at have et regnskab for byggeprojektet, så du har styr på den økonomiske del. Det vil blive økonomisk at nedfærdige alle poster, hvorefter man kunne gennemgå ens købspris for dem hver især.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, som altså er ekstremt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er fantastisk godt arbejde. Karakteren er baseret på 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ret så betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet dumpekarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % giver bundkarakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.

Populære spørgsmål vedr. hortensia gødning

 • Hortensia gødning?
 • Hvornår skal hortensia have gødning?
 • Gødning hortensia hvornår?
 • Hvor meget gødning til hortensia?
 • Hortensia hvilken gødning?
 • Hvilken gødning til hortensia?
 • Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

  En stor portion online virksomheder udlover nu om stunder en række forskellige billige former for levering til hortensia gødning. Førstevalget hos mange er nu til dags udleveringssteder, og så skal du blot gå forbi efter dine varer på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså ultra uproblematisk, og ofte derudover den mest letkøbte leveringstype.

  Du burde også overveje at vælge udbringning til hvor du bor eller til hvor du arbejder. Fragtmetoden er somme tider en tak mere omkostningsfuld, men desuden særdeles nem ved køb af hortensia gødning online. Den mest betalelige fragtløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, men dette nødvendiggør at du lever i nærheden af e-shoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringshastigheden på hortensia gødning kan vise sig at være meget vital ifald vi har brug for din pakke med det samme, og af den grund er det uden tvivl vigtigt at man checker tidshorisonten for levering for hortensia gødning. En masse internet selskaber – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, som imidlertid afhænger af at du bestiller før et fastslået tidspunkt, så at de kan nå at få dit nye produkt ekspederet forinden de lageransatte har fri.

  Nogle enkelte netbutikker sikrer gratis levering på hortensia gødning online, men tit er det så præmissen at du køber for en bestemt sum. Ellers kan du udse dig den mest letkøbte mulighed for levering, hvilket typisk vil blive at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

  En masse webshops frembyder klik-og-hent hvor man handler billig hortensia gødning online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, 10-4 og Bauhaus. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på hortensia gødning i disse områder:

  Viborg, Korsør, Thisted, Brøndby, Tårnby, Silkeborg, Nyborg, Aalborg, Kalundborg, Hobro, Ølstykke, Værløse, Stenløse, Rødovre, Frederiksberg, Albertslund, Næstved, Allerød, Haslev, Hørsholm, Esbjerg, Hedehusene, Herlev, Taastrup, Charlottenlund, Brabrand, Jyllinge, Vejle, Ringsted, Vordingborg, Slagelse, Gentofte, Dragør, Haderslev, Frederikssund, Kolding, Sønderborg, Skanderborg, Skive, Lystrup, Brønshøj, Brønderslev, Odense, Roskilde, Holstebro, Ikast, Nykøbing Falster, Varde, Frederiksværk, Randers, Holbæk, Nærum, Hvidovre, Farum, Birkerød, Søborg, Aabenraa, Hillerød, Køge, Lyngby, Frederikshavn, Virum, Tilst, Valby, Struer, Odder, Hjørring, Rudersdal, Gladsaxe, Helsingør, Aarhus, Risskov, Lillerød, Herning, Vanløse, Vallensbæk, Nørresundby, Middelfart, Svendborg, Greve, Solrød Strand, Nakskov, Horsens, Rønne, København, Højbjerg, Hedensted, Fredericia, Ishøj, Ballerup, Grenaa, Glostrup, Åbyhøj, og Kokkedal, .

  Afhentning ift. hortensia gødning er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager, Lolland, Nordsjælland).

  Når der ses på tallene står det klart, at netshoppere tit kigger efter for eksempel køb hortensia gødning og hortensia gødning tilbud. Man ser desuden mange gange folk søge fx hortensia gødning online, hortensia gødning priser samt billig hortensia gødning, foruden de store byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

  Gode tilbud på hortensia gødning

  Det er efterhånden ualmindeligt hensigtsmæssigt for folk at finde information om priser på billige hortensia gødning online på forskellige shops på nettet, og til tak har adskillige e-butikker ikke kunne lade være med at nedbringe prisniveauet på hortensia gødning drastisk, og i øvrigt yde gratis fragt.

  Til gengæld kan det ikke desto mindre blive gavnligt at kigge forbi flere internet foretagender efter tilbud og udsalg på hortensia gødning online forud for at du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at få fat i den mest attraktive pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

  Du bør imidlertid være årvågen med, at når en netshop udlover billige hortensia gødning online til en pris der anses for overordentlig favorabel, så burde det tit være en varsel om en uærlig e-forretning. Bestillinger med kort er dog omsluttet af et reglement, som beskytter dig overfor fup e-forretninger.

  Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du anvende en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du hellere vil afbetale pengene til hortensia gødning ude i fremtiden. Dette fås ofte hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som fx Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma og Bauhaus.

  Når vi kigger i søgedata er det markant, at folk tit søger efter fx køb hortensia gødning og hortensia gødning tilbud. Derudover ser vi typisk mennesker lede efter blandt andet hortensia gødning priser, billig hortensia gødning og hortensia gødning online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg hortensia gødning er 1649 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

  Nemt køb” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Mængder: 300 liter 200 liter 1000 liter 80 liter 50 liter 500 liter 3000 liter 1 m3 400 liter 2000 liter

  Levering: vognlæs hent selv i bigbag løst leveret i sække trailer afhentning i poser i løs vægt

  Brands: Danmuld Park GreenBio Pindstrup Champost

  Udforsk tidligere kunders evalueringer

  Trustpilot forærer dig helt ærlige løsninger til at besigtige en stor portion tidligere køberes domme og på grund af dette foreslåes det, at du ser nærmere på internet butikkens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige hortensia gødning online.

  Facebook medfører endvidere faktisk gavnlige muligheder for at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden ser vi endda forretninger på nettet som tilbyder folk at notere en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket desuden burde benyttes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk køber billige hortensia gødning online på en webbutik burde de de facto betragte deres handelsvilkår, dog er det gerne ikke særlig interessant, især på de udbredte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark.

  En nemmere løsning kunne være at efterse hvorvidt netshoppen er e-mærket, eftersom det almindeligvis er et kendetegn for at e-forretningen respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at e-forhandleren regelmæssigt evalueres af fagfolk som kender vilkårene på området.

  Dette er desuden en god chance for en håndsrækning, ifald du forvoldes dilemmaer ved din ordre på hortensia gødning. Yderligere kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de vigtigste vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af hortensia gødning online, eksempelvis den returret webbutikken har.

  I relation til det er det på samme måde relevant, at man til enhver tid sikrer sin kvittering på e-mail, så man når som helst vil kunne bevidne købet af hortensia gødning, uafhængig af om man har handlet fra Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Silvan, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4 eller Harald Nyborg.

  Hans Knudsen gav 5 stjerner

  Super nem hjemmeside og hurtig levering

  Jette Rasmussen gav 4 stjerner

  God service og hurtig levering

  Niels O gav 5 stjerner

  Perfekt køb

  Helle D gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 gode råd til online indkøb
  1Det er ret fleksibelt for internetbrugere at prissammenligne online på billige hortensia gødning på forskellige internet foretagender, og så frembyder massevis af e-forretninger fragt uden gebyr. Dog kan det trods alt vise sig udbytterigt at analysere forskellige e-butikker efter udsalg og tilbud før du handler, således at man er usvigeligt sikker på at indhente den billigste pris.
  2Generelt tilråder vi at efterse hvorvidt netshoppen er e-mærket, eftersom det burde være et signal om at e-forhandleren adlyder dansk lovgivning, foruden at online butikken rutinemæssigt undersøges af eksperter som har ekspertise inden for lovgivningen. Før folk bestiller billige hortensia gødning i en online shop behøver de på en vis måde tyde netshoppens handelsvilkår.
  3Forinden folk handler billige hortensia gødning hos en e-forhandler bør man egentlig løbe igennem webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det almindeligvis et omfattende arbejde. For øvrigt er det en hjælp at køber er hensynstagende til de mest aktuelle retningslinjer der har indflydelse på handlen med billige hortensia gødning online, til eksempel den returneringsret internet forretningen anvender.
  4Trustpilot yder ganske passende muligheder for at verificere ganske mange tidligere brugeres domme og på grund af dette kan det anbefales, at du gennemsøger online forhandlerens omtaler forinden du køber billige hortensia gødning online. Facebook leverer desuden immervæk relevante muligheder for at få kendskab til online forretningens kundetilfredshed.
  5Fragtperioden er jo temmelig vital ifald man mangler varen nu og her, så herved er det rigtig fornuftigt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved hortensia gødning. Mange internet outlets tilbyder billig dag-til-dag fragt på en masse varer, der dog er forudsat at bestillingen indsendes inden et besluttet klokkeslæt.
  6En række internet shops frembyder billig fragt på hortensia gødning, men i reglen gælder det kun hvis du køber for en fastsat sum. I øvrigt kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste type af levering, som oftest vil blive at få dem til at levere pakken til et afhentningssted. Denne bliver ofte endvidere meget let. Den mest billige leveringsmulighed er uden tvivl selv at hente pakken.
  7Den billigste metode til levering vil i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren, men det beroer på at du befinder dig tæt på e-forretningens arbejdslager. Den leveringstype er jo ekstremt aktuel såfremt man absolut skal bruge hortensia gødning om et øjeblik. Alternativt så frembyder en hel del online butikker gratis fragt, men i reglen kun ifald du aftager for et fastslået beløb.
  8Flere online webshops giver heldigvis en hel del forskellige billige leveringstyper til hortensia gødning. En af de populære er i dag levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente din pakke når der er mulighed for det. Fragtmuligheden er altså ultra smart, og tit endvidere den billigste leveringsmodel.
  9Vi slår generelt et slag for køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er inkluderet i en lov, der bistår køberen imod falske internet firmaer. Som en anden løsning kan du benytte en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, når du agter at honorere pengene ude i fremtiden.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk