KFLU.dk

Jordforbedring pristjek

Er du på udkig efter jordforbedring? Vi har fundet 19 online forhandlere, og noteret deres priser for 3.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 3.000 liter for kun 2.243 kr. Det er 47 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 3.000 liter jordforbedring inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.243 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.278 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.294 kr.Poser med 80 literKøb
2.399 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.415 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.440 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.465 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.490 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.495 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.629 kr.Sække med 3.000 literKøb
2.660 kr.Poser med 40 literKøb
2.686 kr.Sække med 1.000 literKøb
2.965 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.225 kr.Sække med 3.000 literKøb
3.435 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.510 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.663 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 3.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til hæk til græsplæne til bøgehæk til drivhus til køkkenhave til frugttræer til frø til landbrug til højbede

Varianter: sandjord lerjord

Mængder: 300 liter 1000 liter 3000 liter 500 liter 400 liter 50 liter 2000 liter 200 liter 80 liter 1 m3

Levering: i løs vægt hent selv i poser løst leveret i bigbag i sække trailer afhentning vognlæs

Brands: GreenBio Champost Pindstrup Park Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre tilbyder et stort udvalg af produkter, imens øvrige har fokus på en bestemt type af vare. Du kan tænke på om det er essentielt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i mellem, foruden blot jordforbedring.
Der er ikke lighed i priserne på billige jordforbedring hos de forskellige online byggekæder. En del vil have lave priser, og nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du skal afveje hvad du helst vil have.
Du bør kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du kende forretningens regler.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne selv. Det er i særdeleshed et alternativ ved de store byggecentre.
Det er selvfølgelig ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, som tilbyder information omkring jordforbedring.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra talrige nicheshops, og derigennem kan du købe fra et bredt udvalg af jordforbedring online.
De gængse byggecentre findes i nærheden af dig selv, og pga. det har man tilbuddet om at købe online og fragte produkterne personligt. Som følge af det har man valget om at undgå fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af produkterne som byggemarkederne sælger. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online bør du få en lavere pris.
En masse specialiserede webshops er eksperter i det produktsortiment de har online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund formår de at yde ekstremt indsigtsfuld hjælp fra personale med specialistviden i netop jordforbedring.
Forskellige webshops i små nicher er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, gerne tilmed lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du handler jordforbedring online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

jordforbedring silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag omtrent 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

jordforbedring bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 ansatte i de 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

jordforbedring jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 ansatte i firmaets 9 varehuse. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

jordforbedring harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 mennesker i de 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde bliver vejen til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret tidsplan, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, med en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
2Måske det viser sig betydningsfuldt at have alle materialer til rådighed før du starter byggeriet. Du kunne med fordel lave en enkel liste som indeholder alt det der bliver brug for, og så eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
3Du må under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige grej. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at have det klar når du iværksætter dit byggeprojekt. Det er derudover en fordel at tillægge udgifterne hertil i det økonomiske overblik.
4Husk at overveje om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal sikre dig professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Forudsat at du vil benytte assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at tage imod priser fra en håndfuld virksomheder.
5Der findes mange hjælpeartikler og videoer online som kan inspirere dig. Ikke mindst YouTube er formidler af en masse almennyttig viden, ikke mindst hvis du benytter den engelske version.
6I god tid inden at du opstarter dit byggeprojekt kan det være meget værdifuldt at du sikrer dig, at dit projekt overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
7Der viser sig utvivlsomt overraskende problemer når det gælder avancerede opgaver, og derfor kan det vise sig værdifuldt at der afsættes en del tid i handlingsplanen, som bidrager til at man kan være overbevist om at kunne få det færdiggjort.
8Du har mulighed for at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt renoveringen er CO2-besparende. Det betinger at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
9I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på økonomien. Det er rationelt at beskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst nedfælde eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
10Det er en god idé at indhente assistance til byggearbejdet, i særdeleshed i tilfælde af vigtige projekter. Krævende ombygninger behøver flere personer. Samtidig vil det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
11Du må for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så glem ej arbejdstøj såsom arbejdssko der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er af stor betydning at du har styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, specielt når du ikke køber eksperthjælp.
12For opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. Af den grund kan du jævnligt undersøge femdøgnsprognosen i tiden op til projektets start, så du slipper for at det med et brag starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er midt i dit avancerede byggeprojekt.
De bedst vurderede byggekæder
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er virkelig betryggende. Evalueringen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket jo er temmelig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og kun 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget flot. Scoren er baseret på 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt er smartest?

En lang række e-firmaer foreslår i dag alverdens billige fragtmuligheder til jordforbedring. En af favoritterne er i dag levering til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte produkter når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er jo i høj grad problemfri, samt typisk endda den billigste fragtmulighed.

Du kunne lige så vel tænke over at få pakken leveret hjem til dig selv eller til din arbejdsplads. Fragtløsningen bliver jævnligt en tand mere bekostelig, men endda ekstremt uproblematisk for jordforbedring online. Den mest letkøbte leveringsform vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, men den løsning kræver at du befinder dig nær online forhandlerens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Antal dages levering på jordforbedring er virkelig relevant forudsat man har brug for ordren inden for kort tid, og i det øjemed er det altså meningsfuldt at vi dobbelttjekker den estimerede leveringsdato ved jordforbedring. Størstedelen af butikker på nettet – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig 1 dags fragt på en hel del produkter online, som trods alt er betinget af at bestillingen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt, så at de kan nå at få dit nye produkt ekspederet før personalet holder fyraften.

Enkelte online varehuse tilbyder gratis fragt på jordforbedring online, men ofte er det så nødvendigt at du køber for en konkret pris. Desuden kan man udse dig den mindst kostelige fragtform, hvilket typisk er at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

Masser af webbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig jordforbedring online og selv henter i butikken. For eksempel Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Bygma. De udlover eksempelvis afhentning af jordforbedring i disse byer:

Odder, Birkerød, Sønderborg, Allerød, Dragør, Hørsholm, Thisted, Ølstykke, Varde, Frederiksberg, Aalborg, Hobro, Ballerup, Korsør, Herlev, Hedensted, Albertslund, Stenløse, Frederiksværk, Roskilde, Brabrand, Ringsted, Virum, Kalundborg, Herning, Hvidovre, Rudersdal, Aabenraa, København, Vordingborg, Lyngby, Åbyhøj, Søborg, Kokkedal, Svendborg, Esbjerg, Brønshøj, Glostrup, Solrød Strand, Vanløse, Brøndby, Hedehusene, Charlottenlund, Haslev, Farum, Silkeborg, Rødovre, Helsingør, Struer, Vejle, Hjørring, Greve, Skanderborg, Horsens, Gentofte, Frederikssund, Randers, Brønderslev, Valby, Grenaa, Hillerød, Tilst, Holbæk, Nakskov, Vallensbæk, Lillerød, Holstebro, Middelfart, Haderslev, Skive, Nærum, Viborg, Ishøj, Køge, Ikast, Jyllinge, Nyborg, Odense, Slagelse, Næstved, Nykøbing Falster, Tårnby, Højbjerg, Værløse, Gladsaxe, Lystrup, Fredericia, Taastrup, Kolding, Nørresundby, Aarhus, Risskov, Frederikshavn, og Rønne, .

Afhentning for jordforbedring er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Lolland, Nordsjælland, Sydsjælland, Falster, Midtsjælland), Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ses der på tendenserne er det markant, at mennesker mange gange efterspørger fx billig jordforbedring og køb jordforbedring. Vi ser derudover ofte netshoppere søge efter bl.a. jordforbedring online, jordforbedring priser samt jordforbedring tilbud, plus de udbredte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Stark, Davidsen, Bygma og Bauhaus.

Rabat på jordforbedring

Det har vist sig at være vældig gnidningsløst for forbrugerne at finde frem til de bedste priser på billige jordforbedring online hos diverse netbutikker, og til gengæld har utallige webshops været presset til at at stampe prisniveauet på jordforbedring helt i bund, og derudover frembyde billig fragt.

Til gengæld kan det alligevel være profitabelt at sammenligne flere e-forhandlere efter udsalg og tilbud på jordforbedring online inden du bestiller, sådan at man er sikker på at indhente den mest billige pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Bauhaus, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma og Jem og Fix.

Du skal dog være omhyggelig med, at når en internet butik tilbyder billige jordforbedring online til en pris som er utrolig billig, så burde det i nogle tilfælde være en indikation på en svindel shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i en ordning, hvilket begunstiger folk imod bedrageriske e-handler.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed bør du anvende en billig afdragsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at afbetale regningen på jordforbedring over tid. Dette fås typisk ved specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Bauhaus.

Ved indkig i søgedata står det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter fx billig jordforbedring og køb jordforbedring. Foruden dette oplever vi som regel folk efterspørge fx jordforbedring priser, jordforbedring online og jordforbedring tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 3.000 liter kg jordforbedring er 1945 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

God pris og alt ok” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til bøgehæk til frugttræer til landbrug til køkkenhave til græsplæne til drivhus til hæk til frø til højbede

Varianter: sandjord lerjord

Mængder: 200 liter 50 liter 1 m3 300 liter 400 liter 3000 liter 1000 liter 80 liter 2000 liter 500 liter

Levering: i løs vægt hent selv i sække afhentning i bigbag i poser vognlæs trailer løst leveret

Brands: Pindstrup Danmuld Champost GreenBio Park

Læs andre menneskers synspunkter

Trustpilot fremskaffer nogle stabile løsninger til at finde ud af en lang række tidligere forbrugeres iagttagelser og herved støtter vi, at du iagttager online forhandlerens vurderinger inden du placerer din ordre på billige jordforbedring online.

Facebook frembringer på samme måde en række pålidelige muligheder for at få indblik i online butikkens pålidelighed. I øvrigt ses en række e-forhandlere hvor det er muligt at offentliggøre en kritik af virksomhedens service, hvilket ydermere burde udnyttes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige jordforbedring online hos en netbutik behøver man de facto studere netshoppens regler, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, især med de gængse byggemarkeder som Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Stark.

Et andet alternativ er at se hvorvidt online butikken er e-mærke godkendt, hvilket bør være et billede på at e-forhandleren respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at butikken rutinemæssigt undersøges af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Dette er desuden din chance for en håndsrækning, ifald du bliver udsat for besvær ved din ordre på jordforbedring. Tillige kan det anbefales at du er omhyggelig omkring de grundlæggende regler der kan have indvirkning på bestillingen af jordforbedring online, eksempelvis hvilken byttepolitik online firmaet anvender.

På grund af dette er det virkelig afgørende, at man til enhver tid bibeholder ens kvittering, således man altid kan eftervise købet af jordforbedring, uafhængig af om man handler ved Jem og Fix, 10-4, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Martin Knudsen gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Lone Christiansen gav 4 stjerner

Fremragende!

Helle Rasmussen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Martin T gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Trustpilot fører til visse fordelagtige genveje til at se nærmere på en længere række nuværende køberes anmeldelser og på grund af dette anbefaler vi, at du gennemgår internet butikkens omtaler før du bestiller billige jordforbedring online. Facebook resulterer i tillige stort set troværdige chancer for at få indsigt i internet selskabets pålidelighed.
2Den mest letkøbte slags levering er dog selv at hente varerne, hvilket dog stiller krav om at du opholder dig lige ved online firmaets hjemsted. Den leveringsmåde er naturligvis super betydningsfuld forudsat man behøver jordforbedring inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte netbutikker portofri fragt, men tit er det påkrævet at man aftager for en fastsat sum.
3Forud for at nogen shopper billige jordforbedring på en online shop behøver man for at være sikker sætte sig ind i shoppens betingelser, men det er undertiden ikke videre spændende. Ligeledes er det en hjælp at du er opmærksom på de primære vedtægter der indvirker på bestillingen af billige jordforbedring online, eksempelvis den byttepolitik internet forretningen bruger.
4Vi slår generelt et slag for at kigge om internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, grundet at det er en sikring om at netshoppen overholder de danske regler, udover at internet forhandleren en gang i mellem efterses af fagmænd der har meget erfaring med lovene på området. Forinden folk bestiller billige jordforbedring hos en butik på nettet kan man uden tvivl studere e-butikkens forretningsaftale.
5Det er jo efterhånden temmelig ukompliceret for almindelige dødelige at sammenholde priser online på billige jordforbedring hos diverse internet shops, og derfor lover mange internet forretninger i Danmark fragt uden beregning. Til gengæld kan det stadigvæk være rentabelt at besigtige nogle online outlets efter billige priser forinden du handler, sådan at man er sikker på at modtage den skarpeste pris.
6Masser af internet foretagender tildeler nu til dags alverdens billige former for levering til jordforbedring. En favorit iblandt mange er p.t. at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter dine nye varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er altså meget bekvem, og i mange tilfælde ydermere den prisbilligste type af levering.
7Fragttiden er ret essentiel i tilfælde af at man skal bruge varen om få sekunder, og herved er det særdeles fornuftigt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato ved jordforbedring. Mange e-shops byder på billig levering på næste hverdag på mange af butikkens varenumre, som alligevel er regnet ud fra at du når at bestille forud for et givent klokkeslæt.
8Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er en del af en foranstaltning, som forsvarer køber imod uægte e-shops. Som en alternativ mulighed burde du udnytte et afdragstilbud som fx ViaBill, forudsat du vil honorere pengene over en periode.
9Nogle netshops frembyder portofri levering på jordforbedring, men undertiden er det så præmissen at du køber for et bestemt beløb. Desuden burde du gribe den mest billige leveringsmetode, som ofte vil blive at få kørt varerne til et udleveringssted. Løsningen viser sig som regel også virkelig nem. Den prisbilligste type af levering er dog at du selv henter pakken.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk