KFLU.dk

Kakaoflis pristjek

Er du på udkig efter kakaoflis? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoflis inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.487 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.993 kr.Sække med 2.000 literKøb
3.198 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.495 kr.Sække med 2.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til ridehus til rygning til grill til hækken til ligusterhæk til fyr til stauder til hønsegård til dyr til stokerfyr til indkørsel omkring træer til bede til haven til legeplads til fugle til planter imod dræbersnegle som bunddække til bede til ridebane mod ukrudt til fyring til indendørs til rhododendron til varmeværker til roser til fjernvarme til surbundsbed som brændsel på skråning under hæk som gødning til udendørs til gasgrill til hestefold til bøgehæk til dyr som faldunderlag på frugttræer som brændsel

Varianter: frisk mørk fint revet groft knust natur lys

Mængder: 50 liter 2000 liter 70 liter 60 liter 3000 liter 2500 liter 1000 liter 80 liter

Levering: i sække afhentning trailer i poser vognlæs hent selv i løs vægt i bigbag

Brands: Lidl Douglas Plantetorvet Plantorama Park Bilka Champost Manstrup Jysk GreenBio Holmebo Junckers Billigblomst Verdo Pindstrup Prima

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeprojekter forbundet med en lang række spørgsmål. Dermed kan du bestille ved et online byggecenter, hvor du har mulighed for at få information omkring kakaoflis.
Du bør kende de regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man kende virksomhedens regler.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller bare ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du med fordel transportere byggematerialerne personligt. Det er først og fremmest en mulighed hos de gængse byggekæder.
Det er absolut utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige kakaoflis hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på lave priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggecentre udbyder et stort udvalg af varer, imens andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, udover bare kakaoflis.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder varer fra flere leverandører, og så kan du bestille fra et stort sortiment af kakaoflis online.
De store byggecentre findes i det meste af landet, og hermed har flertallet adgang til at handle online og transportere byggematerialerne personligt. Hermed kan du overveje at slippe for leveringsomkostningen, og samtidig få varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, som kan medvirke til øget sikkerhed når man handler online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede netbutikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse varer. Herved får du formentlig super gavnlig assistance fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis kakaoflis.
Flertallet af specialiserede webshops står selv for produktion af de produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online er det muligt at få lavere priser.
Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsfirmaer, der tit er danske, måske ovenikøbet fra dit lokalområde. Disse kan du hjælpe ved at bestille kakaoflis online hos dem.
Danmarks største byggecentre
kakaoflis silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kakaoflis jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu omkring 500 personer i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu ca. 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

kakaoflis bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

kakaoflis harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan overvejes hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en professionel til afslutningen af byggeriet. Såfremt du ønsker hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at notere tilbud fra diverse foretagender.
2Man skal aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har grejet til rådighed forinden du går løs med arbejdet. Desuden er det afgørende at inkludere de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
3Ofte vil det være af stor betydning at lave et regnskab for byggeriet, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være fordelagtigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne kortlægge beløbet for dem én og én.
4Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete bump på vejen når det kommer til omfattende byggeprojekter, og herved vil det vise sig betydningsfuldt at der er afsat en del plads i planen, med formålet om at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
5Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Således skal du løbende undersøge vejrforudsigelserne lige før arbejdets start, så det forhåbentlig ikke uventet begynder at piske ned bedst som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
6Du må på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj såsom arbejdshjelm som hjælp med henblik på potentielle risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeprocessen, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
7Planlægning bliver metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør forfatte en effektiv agenda, som beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp når du udarbejder din arbejdsplan.
8I visse tilfælde kan man indhente offentlig støtte til renoveringer. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at projektet forbedrer klimaet.
9Før du påbegynder arbejdet kan det vise sig yderst betydningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Det kan være nyttigt at få assistance til byggearbejdet, navnlig ift. større arbejdsopgaver. Større byggeprojekter kræver flere end en enkelt person. Samtidig bør det være mere produktivt og sjovere når man er flere om at bidrage.
11Det bliver betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer til disposition i god tid før du starter byggeprocessen. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel oversigt hvor der bør fremgå det du har brug for, og dernæst gennemgå listen, så du er overbevist om at du har husket alt.
12Der ligger utrolig mange instruktioner og videoer på nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube faciliterer enorme mængder gavnlig viden, særligt hvis du leder på engelsk.
De mest folkekære byggeshops
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ret så betryggende. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er kolossalt overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål rundt om kakaoflis

 • Hvor købes kakaoflis online?
 • Hvor er kakaoflis på tilbud?
 • Hvad er kakaoflis?
 • Hvad koster kakaoflis?
 • Hvor meget vejer kakaoflis?
 • Hvor købes kakaoflis billigt?
 • Hvilken type af levering er bedst?

  En lang række online firmaer foreslår nu om dage et stort udvalg af billige former for levering til kakaoflis. Den mest populære er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot de bestilte varer når du har lyst. Fragttypen er nemlig ultra fleksibel, og tit ydermere den mest betalelige form for levering.

  Du burde alternativt beslutte dig for at få pakken sendt til dit hus eller ud på dit arbejde. Den er oftest et hak mere omkostningsfuld, men derudover rigtig simpel ift. kakaoflis online. Den billigste form for levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, som dog stiller krav om at du har bopæl tæt på internet selskabets byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

  Leveringshastigheden på kakaoflis kan være usædvanlig væsentlig når man skal bruge produkterne med det samme, og herved er det selvsagt afgørende at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato på kakaoflis. En del online firmaer – herunder Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – tilbyder billig levering på næste hverdag på en hel del varenumre online, hvilket dog antager at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet distribueret inden de lageransatte får fri.

  Enkelte forhandlere på nettet lover gratis fragt på kakaoflis online, men i reglen under forudsætning af at du shopper for et præcist beløb. Derudover bør man gribe den billigste metode til levering, som tit vil blive at få kørt dine varer til et udleveringssted.

  En række netshops tildeler click-and-collect hvor du handler billig kakaoflis hjemmefra men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår fx afhentning af kakaoflis i disse byer:

  Brøndby, Ringsted, Skanderborg, Farum, Rødovre, Solrød Strand, Nakskov, Odder, Aarhus, Kolding, Svendborg, Jyllinge, Aabenraa, Thisted, Horsens, Vordingborg, Silkeborg, Korsør, Greve, Birkerød, Værløse, Frederikshavn, Vanløse, Allerød, Hvidovre, Skive, Tilst, Esbjerg, Helsingør, Grenaa, Herning, Hillerød, Lyngby, Glostrup, Haderslev, København, Ølstykke, Randers, Nørresundby, Odense, Søborg, Lillerød, Hedensted, Haslev, Ishøj, Fredericia, Kalundborg, Tårnby, Taastrup, Vejle, Hobro, Højbjerg, Struer, Brabrand, Frederiksværk, Ballerup, Dragør, Åbyhøj, Gladsaxe, Roskilde, Aalborg, Albertslund, Brønshøj, Lystrup, Næstved, Hedehusene, Hørsholm, Køge, Kokkedal, Stenløse, Middelfart, Holbæk, Herlev, Rudersdal, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Holstebro, Hjørring, Frederiksberg, Brønderslev, Sønderborg, Frederikssund, Slagelse, Risskov, Vallensbæk, Nyborg, Virum, Viborg, Varde, Gentofte, Nærum, Valby, Ikast, og Rønne, .

  Afhentning for kakaoflis er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm), Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn).

  Når vi ser på statistikkerne er det markant, at internetbrugere typisk kigger efter fx kakaoflis tilbud og billig kakaoflis. Derudover ser vi ofte internet shoppere lede efter eksempelvis kakaoflis priser, køb kakaoflis samt kakaoflis online, foruden de gængse byggecentre som 10-4, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus.

  Bedste tilbud på kakaoflis

  Det er jo efterhånden ret simpelt for almindelige dødelige at lave prissammenligning på billige kakaoflis online fra flere internet firmaer i Danmark, og derved har mange butikker på nettet set sig tvunget til at nedsætte udsalgspriserne på kakaoflis voldsomt, og ovenikøbet præstere levering uden betaling.

  Trods dette kan det stadigvæk være profitabelt at sammenholde forskellige shops på nettet efter tilbud og udsalg på kakaoflis online forud for at du bestiller, sådan at man er sikret at modtage den prisbilligste pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Bygma.

  Man skal blot være klar over, at ifald en e-forhandler reklamerer billige kakaoflis online på tilbud til en udsalgspris som er usædvanlig gunstig, så burde det mange gange være et symbol på en uægte netshop. Køb med kort er dog inkluderet i et regelsæt, hvilket støtter dig overfor fup online shops.

  Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du drage nytte af et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere betalingen af kakaoflis over en længere periode. Dette fås normalt ved nichefokuserede webshops, men ikke de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Silvan, Bauhaus, Davidsen og XL-Byg.

  Når man kigger i søgedata er det markant, at internet shoppere typisk efterspørger for eksempel kakaoflis priser og kakaoflis tilbud. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge fx billig kakaoflis, kakaoflis online samt køb kakaoflis.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 liter kg kakaoflis er 2249 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

  Varerne kommer hurtigt og sikkert frem” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indendørs til bøgehæk til grill som faldunderlag som gødning til roser til legeplads til fugle til ridebane til ligusterhæk omkring træer til dyr til rhododendron til rygning til bede til stokerfyr på skråning til indkørsel til varmeværker på frugttræer til hækken til surbundsbed til fyr imod dræbersnegle til hønsegård til fyring til ridehus mod ukrudt under hæk som bunddække til hestefold til fjernvarme til stauder til planter til udendørs som brændsel som brændsel til gasgrill til bede til haven til dyr

  Varianter: knust groft fint mørk frisk lys revet natur

  Mængder: 70 liter 2500 liter 80 liter 50 liter 60 liter 3000 liter 1000 liter 2000 liter

  Levering: i poser trailer i løs vægt i bigbag hent selv vognlæs i sække afhentning

  Brands: Plantorama Verdo Bilka GreenBio Lidl Jysk Holmebo Douglas Junckers Manstrup Park Billigblomst Pindstrup Champost Prima Plantetorvet

  Tjek tidligere køberes synspunkter

  Trustpilot yder visse værdifulde muligheder for at tyde ganske mange andre brugeres evalueringer og af den grund er det klogt, at du gennemgår internet forretningens bedømmelser før du køber billige kakaoflis online.

  Facebook tilbyder også regulære sikre muligheder for at få indtryk af online virksomhedens kundetilfredshed. I øvrigt er der mange internet handler hvor det er muligt at afgive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde burde benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk køber billige kakaoflis online hos en butik behøver man ideelt set betragte netbutikkens forretningsvilkår, det er dog for det meste ikke specielt ophidsende, særligt med de udbredte byggekæder som Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus og Bygma.

  En nemmere løsning kunne måske være at efterse om internet butikken er godkendt af e-mærket, siden det almindeligvis er en sikkerhed for at internet webshoppen følger dansk lovgivning, og at netshoppen nu og da efterses af fagfolk som har meget erfaring med de gældende regler.

  Derudover giver det dig mulighed for bistand, ifald du skulle få udfordringer med din shopping med kakaoflis. Tillige er det smart at køber er på vagt for de primære regler der kan have betydning for købet af kakaoflis online, som fx hvilken ombytningsrettighed online forhandleren anvender.

  I den sammenhæng er det i øvrigt afgørende, at man permanent sikrer ens e-mail kvittering, så man når som helst vil kunne bevidne sin bestilling af kakaoflis, uanset om man har købt fra Davidsen, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus eller Silvan.

  Kirsten Andersen gav 5 stjerner

  Hurtig levering

  Thomas Mortensen gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Thomas Jørgensen gav 5 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Jan gav 4 stjerner

  God webshop

  9 tips til internetshopping
  1En række internet varehuse sikrer billig fragt på kakaoflis, men i de fleste tilfælde kræves det at der aftages for et bestemt beløb. Ellers må du udvælge den mest billige leveringsform, der ofte vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver almindeligvis endvidere usædvanlig smertefri. Den mest betalelige form for levering er unægtelig at hente pakken selv.
  2Vi anbefaler kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er en del af en regel, som garanterer en overfor snydagtige e-firmaer. Som alternativ kunne du drage fordel af et afdragstilbud fra fx ViaBill, for så vidt du har i sinde at betale prisen af flere omgange.
  3En del internet virksomheder giver i øjeblikket en hel del forskellige billige leveringstyper til kakaoflis. En af de mest benyttede er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling den dag der passer dig. Metoden er nemlig temmelig uproblematisk, samt i mange tilfælde ligeledes den mest betalelige leveringsudgave.
  4Fragttiden er naturligvis yderst udslagsgivende ifald man skal bruge pakken inden for få dage, og i det øjemed er det bestemt på sin plads at man ser den forventede leveringsdato på kakaoflis. De fleste online webshops tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varenumre, men som trods alt påkræver at bestillingen gennemføres tidligere end et nøjagtigt tidspunkt.
  5Forinden nogen bestiller billige kakaoflis på en online shop bør man ideelt set bese forhandlerens regler, dog er det mange gange en omfattende opgave. Tilmed er det godt at køberen er på vagt for de mest relevante retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af billige kakaoflis online, f.eks. hvilken byttepolitik internet butikken tilbyder.
  6Den mest betalelige fragtmulighed vil altid være selv at hente ordren, hvilket afhænger af at du fysisk befinder dig med kort afstand til online butikkens adresse. Den leveringsmetode er jo temmelig relevant hvis vi behøver kakaoflis øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer nogle få online forretninger billig levering, men tit er det under betingelse af at man handler for en konkret sum.
  7Det er jo rigtig praktisk for os alle at finde tilbud online på billige kakaoflis i blandt flere internet outlets, og derved frembyder en lang række online forhandlere levering uden gebyr. Det kan trods alt vise sig profitabelt at sammenligne visse internet forretninger efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er sikker på at få fat i den laveste pris.
  8Generelt slår vi et slag for at se nærmere på hvorvidt netbutikken er e-mærket, siden det bør være et bevis på at internet selskabet lever op til de gældende danske regler, og at online webshoppen hyppigt efterses af fagmænd som er inde i de gældende regulativer. Forinden folk bestiller billige kakaoflis på en netbutik behøver de i virkeligheden gøre sig bekendt med indholdet af shoppens handelsvilkår.
  9Trustpilot frembringer relativt værdifulde muligheder for at betragte en række andre konsumenters meninger og af den grund er det godt, at du tolker internet virksomhedens vurderinger inden du handler billige kakaoflis online. Facebook fører til desuden egentlig tiltalende chancer for at få en idé om online forhandlerens troværdighed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk