KFLU.dk

Kakaoskaller pristjek

Er du på udkig efter kakaoskaller? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 2.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Plantetorvet.dk, som sælger 2.000 liter for kun 2.398 kr. Det er 36 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 2.000 liter kakaoskaller inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
2.398 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.399 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.487 kr.Sække med 2.000 literKøb
2.993 kr.Sække med 2.000 literKøb
3.198 kr.Sække med 1.000 literKøb
3.495 kr.Sække med 2.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 2.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: som brændsel som faldunderlag på skråning til varmeværker til indkørsel til fyr til rhododendron til planter omkring træer under hæk til ridebane til haven imod dræbersnegle som bunddække til rygning til ligusterhæk til dyr til bede som brændsel til bede til legeplads til hestefold til surbundsbed til dyr på frugttræer til hækken til udendørs til roser til stokerfyr til stauder til gasgrill mod ukrudt til fugle til hønsegård til fyring som gødning til ridehus til fjernvarme til bøgehæk til grill til indendørs

Varianter: knust frisk groft fint lys natur mørk revet

Mængder: 1000 liter 2500 liter 80 liter 70 liter 2000 liter 60 liter 3000 liter 50 liter

Levering: i poser i sække afhentning i løs vægt hent selv i bigbag vognlæs trailer

Brands: Bilka Plantorama Champost Douglas Prima Lidl Plantetorvet Billigblomst Holmebo Verdo GreenBio Junckers Manstrup Pindstrup Park Jysk

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige kakaoskaller fra byggecenter til byggecenter. Nogle har fokus på gode priser, hvorimod øvrige har fokus på service. Du skal forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Du bør vide hvilke regler webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge butikkens regler.
Det er selvfølgelig super vigtigt at tjekke, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Hvis du skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er navnligt et alternativ hos de velkendte byggecentre.
For nogle er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan modtage information omkring kakaoskaller.
Flere byggekæder udbyder et enormt sortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover bare kakaoskaller.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder forhandler produkter fra adskillige leverandører, og hermed kan du handle fra et stort sortiment af kakaoskaller online.
De store byggekæder er etablerede og velkendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed til dig der skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De udbredte byggekæder har butikker overalt i landet, og derigennem har mange tilbuddet om at købe online og hente varerne selv. Af den grund kan du overveje at slippe for fragtomkostningen, samt sågar have produkterne straks.

Nichewebshop

Diverse nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online vil du få lavere priser.
Majoriteten af nicheforretninger på nettet er specialister i deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Pga. dette får du formentlig ekstremt nyttig service fra personale der er eksperter i netop kakaoskaller.
De fleste nichefokuserede webshops er iværksættervirksomheder, som typisk drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du køber kakaoskaller online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Bygma så dagens lys i 1952, og styres dagligt af omtrent 2.300 ansatte i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

kakaoskaller silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 personer i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 personer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

kakaoskaller bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 1.000 ansatte i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

kakaoskaller harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kakaoskaller jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det er muligt at forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det får man såfremt ombygningen er miljøvenligt. Af få støtte forudsætter med andre ord at byggeprojektet har betydning for klimaet.
2Forberedelse vil altid være vejen til succes med din byggeproces. Du bør overveje at udarbejde en gennemarbejdet tidsplan, som beskriver hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, og en tilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret når du nedskriver din tidsplan.
3Du skal på ingen måde glemme dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som eksempelvis hjelm og sko som hjælper dig imod eventuelle uheld. Det er klogt at du har styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
4Du finder en verden af instruktioner og videoer online hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube bringer dig en masse gavnlig viden, i særlig grad såfremt du kigger i hele verden.
5Man bør aldrig nogensinde undvære grej. Det kan vise sig at være smart at have udstyret tilgængeligt når du begynder på arbejdet. Det er desuden vigtigt at tillægge de tilhørende omkostninger i budgettet.
6Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at have alle bygningsmaterialer til disposition før du påbegynder byggeprocessen. Du kunne med fordel forfatte en punktforms liste som samler hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende tjekke hvert enkelt punkt, hvormed du føler dig overbevist om at alt er klar.
7Husk at tage til overvejelse hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du alternativt skal investere i professionel assistance til noget af arbejdet. Ifald du ønsker eksperthjælp er det fordelagtigt at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
8Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en fundamental rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum tage et kig på udsigten ift. vejret i perioden for projektets begyndelse, så du undgår at det uden varsel starter med at vælte ned i samme sekund som du vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
9Der viser sig som regel utidige problemstillinger i tilfælde med krævende opgaver, og på grund af det kan det være meningsfuldt at der afsættes betragtelig tid i agendaen, med det formål at man kan være afslappet omkring at komme i mål.
10Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til arbejdet, specielt hvis det er større byggeprojekter. Omfattende ting kræver flere personer. Endvidere er det hurtigere og sjovere at udføre arbejdet med andre.
11Forud for at du igangsætter arbejdet må det være yderst betydningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12I mange tilfælde vil det være fundamentalt at nedskrive en budgetoversigt for istandsættelsen, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det vil være fordelagtigt at beskrive samtlige udgifter, hvorefter man bør undersøge omkostningen ved dem alle sammen.
De mest populære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er utrolig flot. Evalueringen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket altså er ret så imponerende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er utrolig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Evalueringen grundlægges af 19.208 anmeldelser, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

De fleste internet selskaber tilbyder heldigvis en lang række forskellige billige leveringstyper til kakaoskaller. En af dem der er mest populær er på nuværende tidspunkt at få leveret til et udleveringssted, så du nemt selv kan hente bestillingen når det passer dig bedst. Løsningen er nemlig usædvanlig ukompliceret, og desuden også den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du burde lige så vel tænke over at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller til når du er på job. Løsningen er for det meste en kende dyrere, men samtidig temmelig smertefri med kakaoskaller online. Den mest billige leveringsmanér er unægtelig at du selv henter pakken, hvilket dog kræver at du lever i kort afstand af internet virksomhedens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på kakaoskaller kan vise sig at være vældig central ifald man skal bruge din ordre om kort tid, og med det formål er det virkelig passende at du finder den estimerede leveringstid for kakaoskaller. Adskillige online butikker – herunder Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags levering på masser af varenumre online, hvilket afhænger af at handlen gemmenføres inden et angivent tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen klar før lagermedarbejderne holder fyraften.

Nogle få e-shops i Danmark sikrer gratis fragt på kakaoskaller online, men typisk afkræver det at der erhverves for et konkret beløb. I øvrigt burde man tage den mest prisbevidste fragtmetode, hvilket gerne vil blive at få fragtmanden til at bringe pakken til en pakkeshop.

En lang række netshops giver klik-og-hent hvor man handler billig kakaoskaller hjemmefra og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Silvan og Davidsen. Byggekæderne foreslår for eksempel afhentning af kakaoskaller i følgende områder:

Roskilde, Værløse, Aabenraa, Jyllinge, Viborg, Vallensbæk, Haslev, Skive, København, Gladsaxe, Greve, Svendborg, Ølstykke, Hvidovre, Ballerup, Glostrup, Solrød Strand, Varde, Hørsholm, Odder, Vordingborg, Vejle, Thisted, Lillerød, Hobro, Albertslund, Nørresundby, Korsør, Ringsted, Skanderborg, Tårnby, Fredericia, Hillerød, Søborg, Horsens, Dragør, Helsingør, Charlottenlund, Esbjerg, Birkerød, Nykøbing Falster, Nakskov, Hedensted, Rønne, Slagelse, Virum, Risskov, Silkeborg, Gentofte, Randers, Holstebro, Kokkedal, Taastrup, Herning, Nærum, Frederiksværk, Valby, Ishøj, Aalborg, Frederikssund, Hjørring, Rudersdal, Kalundborg, Middelfart, Allerød, Grenaa, Hedehusene, Haderslev, Brønshøj, Stenløse, Køge, Farum, Lystrup, Holbæk, Sønderborg, Åbyhøj, Tilst, Brønderslev, Odense, Brøndby, Højbjerg, Frederikshavn, Næstved, Herlev, Aarhus, Kolding, Nyborg, Struer, Frederiksberg, Rødovre, Vanløse, Ikast, Lyngby, og Brabrand, .

Click-and-collect af kakaoskaller er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster).

Når man kigger i tendenserne er det klart, at folk typisk leder efter fx billig kakaoskaller og kakaoskaller tilbud. Foruden dette oplever vi jævnligt internet shoppere lede efter blandt andet køb kakaoskaller, kakaoskaller priser samt kakaoskaller online, plus de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4 og Stark.

Find den bedste pris på kakaoskaller

Det er super praktisk for almindelige mennesker at sammenholde priser på billige kakaoskaller online på forskellige internet forretninger, og på grund af dette har massevis af internet firmaer fundet det uundgåeligt at sænke salgspriserne på kakaoskaller eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere gratis levering.

Trods dette kan det alligevel vise sig nyttigt at analysere visse internet handler efter tilbud på kakaoskaller online forinden du shopper, sådan at man er sikker på at få den bedste pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Silvan, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Bygma.

Man må ikke desto mindre være klar over, at ifald en netbutik afsætter billige kakaoskaller online på tilbud til en udsalgspris som kan ses som uendeligt billig, så kunne det mange gange være en indikator for en falsk online webshop. Kortkøb er dog omsluttet af en retningslinje, som hjælper kunden imod uoprigtige internet forhandlere.

Vi foreslår generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du drage fordel af en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du foretrækker at godtgøre omkostningerne til kakaoskaller over en periode. Det fås normalt ved specialiserede netbutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som eksempelvis Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Davidsen og Jem og Fix.

Når man kigger i tallene er det markant, at mennesker mange gange efterspørger bl.a. kakaoskaller priser og kakaoskaller tilbud. Foruden dette ser man mange gange internet shoppere søge efter bl.a. køb kakaoskaller, billig kakaoskaller samt kakaoskaller online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 2.000 liter kg kakaoskaller er 2249 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til fyr som gødning til ridebane som brændsel til fjernvarme til roser som bunddække til ligusterhæk til rhododendron til hækken til fyring til bede omkring træer til dyr til legeplads imod dræbersnegle til indkørsel som faldunderlag til hønsegård til bede til gasgrill som brændsel til planter mod ukrudt på skråning til fugle til stokerfyr til stauder til varmeværker til hestefold til bøgehæk til indendørs til grill til dyr til haven til rygning til udendørs til surbundsbed på frugttræer til ridehus under hæk

Varianter: groft mørk revet lys knust fint frisk natur

Mængder: 3000 liter 50 liter 1000 liter 70 liter 2000 liter 60 liter 2500 liter 80 liter

Levering: afhentning i poser i sække i bigbag i løs vægt vognlæs trailer hent selv

Brands: Prima Jysk Plantetorvet Lidl Douglas Verdo Manstrup Park Bilka Champost Pindstrup Junckers GreenBio Plantorama Billigblomst Holmebo

Kig på tidligere kunders betragtninger

Trustpilot fører til tilpas gavnlige genveje til at analysere ret mange nuværende forbrugeres observationer og af den grund går vi ind for, at du eftersøger online butikkens omtaler før du handler billige kakaoskaller online.

Facebook byder på endvidere rigtig ærlige metoder til at få kendskab til e-forretningens kundetilfredshed. Foruden det ser vi faktisk online firmaer som gør det muligt at nedfælde en bedømmelse af virksomhedens service, hvilket desuden bør udnyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Inden folk bestiller billige kakaoskaller online på en e-shop behøver de altid gennemse dens handelsaftale, men det er almindeligvis ikke specielt ophidsende, særligt med de gængse byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og XL-Byg.

En anden mulighed kan derfor være at kontrollere om netshoppen er e-mærket, som ofte er et kendetegn for at online firmaet respekterer de danske retningslinjer, foruden at internet virksomheden ofte efterses af fagmænd som er meget fortrolige vilkårene på området.

Det giver dig genvej til at blive hjulpet, når du skulle få problemstillinger i forbindelse med din ordre på kakaoskaller. Ligeledes er det smart at køberen er på vagt for de mest centrale betingelser der har indvirkning på købet af kakaoskaller online, til eksempel den returrettighed internet firmaet bruger.

På grund af dette er det ydermere essesentielt, at man stadigvæk beholder sin kvitteringsmail, så man altid kan bekræfte købet af kakaoskaller, hvad end man bestiller ved 10-4, Silvan, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Martin O gav 5 stjerner

Stjerneklar service!

Søren gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Kirsten Jensen gav 5 stjerner

Hurtig

Birthe Knudsen gav 4 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

9 tips til din online shopping
1Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det typisk er en påvisning af at internet selskabet opererer i overensstemmelse med de officielle regler, foruden at internet butikken undertiden kigges til af fagfolk som har indsigt i bestemmelserne på området. Forud for at folk køber billige kakaoskaller i en internet butik behøver de uden tvivl sætte sig ind i dens forretningsvilkår.
2Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er dækket ind under en anordning, hvilket bistår en overfor svindlende e-butikker. Alternativt bør du drage fordel af en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du har til hensigt at afbetale omkostningerne over en periode.
3Forud for at folk shopper billige kakaoskaller hos en online virksomhed burde de de facto studere dens handelsvilkår, dog er det undertiden et omfattende arbejde. Derudover er det at foretrække at kunden er vidende om de mest centrale retningslinjer i forbindelse med shopping af billige kakaoskaller online, som for eksempel hvilken returrettighed online firmaet tilsikrer.
4En masse netshops giver efterhånden mange forskellige billige løsninger til levering til kakaoskaller. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når det passer ind i din hverdag. Muligheden er altså ualmindeligt gnidningsløs, samt endda endda den mest letkøbte form for fragt.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig usædvanlig udslagsgivende såfremt man har behov for produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det utvivlsomt aktuelt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid for kakaoskaller. En række internet shops reklamerer med billig 1 dags fragt på mange af shoppens varer, men som imidlertid står og falder med at bestillingen gennemføres før et konkret klokkeslæt.
6Det er i dag rigtig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige kakaoskaller på diverse internet outlets, og derfor præsterer en lang række internet shops levering uden omkostninger. Trods dette kan det stadigvæk være gavnligt at checke nogle e-butikker efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, sådan at du er skråsikker på at få den bedste pris.
7Indtil flere e-butikker sikrer portofri fragt på kakaoskaller, men undertiden er det under betingelse af at der indkøbes for et præcist beløb. Derudover kunne du gribe den billigste fragtmetode, som mange gange er at få dem til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtløsningen er en gang i mellem derudover ultra fleksibel. Den mest letkøbte form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
8Trustpilot fører til en lang række passelige muligheder for at gennemsøge mange andre konsumenters vurderinger og derfor er det fornuftigt, at du vurderer internet selskabets bedømmelser inden du køber billige kakaoskaller online. Facebook frembyder ydermere aldeles fremragende genveje til at få et kig ind i e-forhandlerens kundefokus.
9Den mindst kostelige leveringsmanér vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som dog stiller krav om at du lever i nærheden af internet webshoppens arbejdslager. Den leveringsform kan være ret så vigtig såfremt man skal bruge kakaoskaller øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle enkelte webbutikker levering uden beregning, men i reglen påkræves det at man shopper for et præcist beløb.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk