KFLU.dk

Kalkmørtel pristjek

Er du på udkig efter kalkmørtel? Vi har fundet 17 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 500 liter for kun 849 kr. Det er 67 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 500 liter kalkmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
849 kr.Sække med 500 literKøb
849 kr.Sække med 500 literKøb
923 kr.Sække med 500 literKøb
949 kr.Sække med 500 literKøb
999 kr.Sække med 500 literKøb
1.121 kr.Sække med 500 literKøb
1.145 kr.Sække med 500 literKøb
1.275 kr.Sække med 500 literKøb
1.377 kr.Sække med 500 literKøb
1.378 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.419 kr.Sække med 500 literKøb
1.481 kr.Sække med 500 literKøb
1.549 kr.Sække med 500 literKøb
1.570 kr.Sække med 500 literKøb
1.668 kr.Sække med 500 literKøb
2.300 kr.Poser med 15 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til opmuring til fuger til pudsning

Varianter: farvet færdigblandet bland selv hjemmelavet hydraulisk

Mængder: 1 m3 1000 kg 25 kg 800 kg 15 kg 500 kg 15 kg 10 kg 25 kg 500 liter 1 kubikmeter 20 kg 1 ton

Levering: afhentning i sække trailer hent selv i løs vægt løst leveret vognlæs i bigbag i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig utrolig relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at finde et andet.
Nogle byggecentre præsterer et enormt udvalg af produkter, og andre har fokus på en specifik varetype. Du kan vurdere hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, udover blot kalkmørtel.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige kalkmørtel fra byggecenter til byggecenter. Nogle har gode priser, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du bør reflektere over hvad du foretrækker.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. På grund af det bør du overveje at shoppe hos en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af kalkmørtel.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man tjekke virksomhedens betingelser.
Hvis du står og skal bruge produkterne hurtigt eller bare ønsker at undgå leveringsgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne på egen hånd. Det er specielt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder har butikker nær dig, og i kraft af det har folk adgang til at handle online og hente byggematerialerne på egen hånd. Hermed er det muligt at slippe for fragtomkostningen, og sågar få fat i produkterne straks.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra diverse producenter, og hermed kan du vælge fra et bredt udvalg af kalkmørtel online.
De store byggekæder er populære og almenkendte virksomheder, hvilket kan give øget troværdighed når man skal købe online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er mindre virksomheder, der typisk drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du bestiller kalkmørtel online fra deres webshop.
Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har en dybdegående viden om deres online produktudvalg, idet de udelukkende sælger disse varer. Derfor forventes det at du får mere erfaren assistance fra ansatte med ekspertviden i netop kalkmørtel.
Mange nichefokuserede webshops står selv for produktion af varerne der sælges i de store byggecentre. Idet du køber direkte igennem disse nichewebshops online vil du få billigere priser.
De største byggecentre i Danmark
kalkmørtel bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus satser på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

kalkmørtel silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 medarbejdere i forretningens 72 varehuse. Stark sætter ind på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

kalkmørtel harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og styres dagligt af omtrent 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 ansatte i kædens 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

kalkmørtel jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Inden du starter dit byggeprojekt er det højst værdifuldt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig mange regler for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Det er oplagt at sikre sig hjælp til byggeprojektet, ikke mindst ift. væsentlige byggerier. Krævende ombygninger stiller krav om mere end en person. Derudover vil det være hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
3Du bør ikke mangle grej. Jævnligt kan det være fundamentalt at du har grejet disponibelt før du igangsætter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at påregne de her omkostninger i din økonomiske plan.
4Du kan finde rigelige mængder af hjælpeartikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube giver dig adgang til betydelige mængder konstruktiv information, særligt når man kigger på engelsk.
5Du må aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke sikkerhedstøj inklusiv sko og hjelm som sikring mod mulige ulykker. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprocessen, navnlig såfremt du ikke skaffer hjælp fra en professionel.
6Det er vigtigt at udfærdige et udgiftsbudget for byggeprojektet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil være forstandigt at nedskrive samtlige udgifter, hvorefter man bør kortlægge udgiften ved hver enkelt.
7Der præsenterer sig typisk uventede problematikker i forbindelse med større byggeprojekter, og derfor kan det være værdifuldt at man har afsat nok plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
8Man kan søge offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det bliver givet i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at projektet forbedrer planeten.
9Måske det ville være relevant at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du indhenter assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at søge tilbud fra forskellige entreprenører.
10Forberedelse vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du sammensætter din handlingsplan.
11Ved byggeprojekter udenfor har vejret en stor rolle. Derfor kan du regelmæssigt kigge på vejrprognosen i perioden for arbejdets start, så du undgår at det mod forventning går i gang med at regne absolut lige når du er midt i dit store byggeprojekt.
12Det kan vise sig meningsgivende at have de nødvendige bygningsmaterialer til disposition forud for at du starter dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel indkøbsliste med det du har brug for, og efterfølgende eftergå materialerne, så du er sikker på at alt er som det skal være.
De bedst vurderede byggekæder
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver maksimum point, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet toprating, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken form for fragt skal du vælge?

En masse online forretninger tilbyder i vore dage alverdens billige muligheder for levering til kalkmørtel. En favorit er p.t. at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke når det passer dig. Fragtmuligheden er jo særdeles ukompliceret, samt typisk også den prisbilligste fragtmulighed.

Du kunne lige så vel prøve at få leveret til din lejlighed eller hus eller ud til din arbejdsplads. Fragtmuligheden bliver oftest et hak mere omkostningsfuld, men omvendt ret så gnidningsløs ift. kalkmørtel online. Den prisbilligste mulighed for levering er unægtelig selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du lever med kort afstand til webshoppens butikker, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragttiden på kalkmørtel kan være virkelig vital i tilfælde af at man skal bruge pakken inden for få dage, så derfor er det rigtig fornuftigt at man finder tidshorisonten for levering på kalkmørtel. Flere internet handler – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – lover billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste varer online, som imidlertid kræver at ordren gennemføres tidligere end et bestemt tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen ordnet forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Visse internet handler byder på fragt uden omkostninger på kalkmørtel online, men tit kræver det at der handles for et fastslået beløb. Alternativt kan du snuppe den billigste leveringsmetode, der typisk vil være at få bragt dine varer til et afhentningssted.

En lang række webbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig kalkmørtel online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, Bygma, Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark og Jem og Fix. Byggekæderne tilbyder fx afhentning af kalkmørtel i følgende områder:

Valby, Lillerød, Åbyhøj, Brabrand, Gentofte, Frederikssund, Odense, Nyborg, Allerød, Nykøbing Falster, Lyngby, Frederiksberg, Vejle, Kolding, Struer, Ringsted, Skive, Højbjerg, Solrød Strand, Sønderborg, Holbæk, Aabenraa, Odder, Charlottenlund, Kokkedal, Hedensted, Vanløse, Skanderborg, Næstved, Hillerød, Køge, Helsingør, Thisted, Brønderslev, Frederikshavn, Frederiksværk, Lystrup, Albertslund, Ishøj, Hjørring, Stenløse, Brøndby, Holstebro, Vordingborg, Herlev, Grenaa, Middelfart, Rødovre, Hobro, Haderslev, Gladsaxe, Glostrup, Silkeborg, Ikast, Nakskov, Kalundborg, Svendborg, Vallensbæk, Brønshøj, Viborg, Taastrup, Farum, Jyllinge, Virum, Aalborg, Haslev, Birkerød, Randers, Greve, København, Nørresundby, Ølstykke, Slagelse, Hørsholm, Værløse, Dragør, Varde, Rudersdal, Esbjerg, Tilst, Hedehusene, Risskov, Aarhus, Søborg, Rønne, Herning, Tårnby, Ballerup, Horsens, Nærum, Fredericia, Hvidovre, Korsør, og Roskilde, .

Click-and-collect ift. kalkmørtel er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Nordsjælland, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Ved indkig i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker ofte søger blandt andet kalkmørtel online og kalkmørtel priser. Derudover oplever man som regel online shoppere søge eksempelvis køb kalkmørtel, kalkmørtel tilbud samt billig kalkmørtel, plus de store byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Stark.

Gode tilbud på kalkmørtel

Det er jo efterhånden usædvanlig let for almindelige dødelige at sammenligne tilbud på billige kalkmørtel online på tværs af e-forhandlere, og for det har mange internet outlets fundet det nødvendigt at reducere udsalgspriserne på kalkmørtel enormt, og endda tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det alligevel være fordelagtigt at eftergå nogle internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på kalkmørtel online forinden du handler, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke bare hos de velkendte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Jem og Fix.

Man skal lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en netbutik markedsfører billige kalkmørtel online til salg for en pris der anses for umådelig billig, bør det for det meste være en indikation på en falsk shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre omfavnet af et regelsæt, hvilket skærmer køber imod uoprigtige e-butikker.

Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at dække regningen på kalkmørtel over et længere tidsrum. Det fås ofte ved specialiserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

Når vi kigger i tallene står det klart, at netshoppere mange gange søger bl.a. køb kalkmørtel og billig kalkmørtel. Foruden dette ser vi typisk mennesker søge efter bl.a. kalkmørtel tilbud, kalkmørtel priser samt kalkmørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 liter kg kalkmørtel er 751 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til pudsning til opmuring til fuger til sokkel

Varianter: hjemmelavet hydraulisk færdigblandet farvet bland selv

Mængder: 20 kg 15 kg 1 m3 25 kg 10 kg 1 ton 15 kg 25 kg 1000 kg 500 liter 500 kg 800 kg 1 kubikmeter

Levering: i bigbag i poser afhentning i sække løst leveret trailer i løs vægt hent selv vognlæs

Undersøg andre menneskers anbefalinger

Trustpilot fører til immervæk hæderlige genveje til at udforske en lang række tidligere køberes oplevelser og af den grund foreslår vi, at du evaluerer internet webshoppens anmeldelser før du køber billige kalkmørtel online.

Facebook leverer ydermere relativt nyttige løsninger til at få indblik i online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det er der mange online webshops hvor folk kan publicere en omtale af virksomhedens service, hvilket tillige må anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige kalkmørtel online hos en shop behøver de faktisk se på netbutikkens forretningsvilkår, dog er det mange gange en tidskrævende opgave, særligt ved de udbredte byggecentre som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Alternativet kunne være at granske om online forhandleren er godkendt af e-mærket, eftersom det kan være en tryghed om at e-handlen tilslutter sig dansk lovgivning, foruden at webbutikken af og til monitoreres af sagkyndige som forstår de gældende vilkår.

Desuden tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, ifald du udsættes for besvær som følge af din shopping med kalkmørtel. Tilsvarende er det en hjælp at man er påpasselig med de grundlæggende betingelser der indvirker på bestillingen af kalkmørtel online, som for eksempel hvilken bytteret internet webshoppen lover.

I den forbindelse er det i øvrigt afgørende, at man til enhver tid bibeholder sin faktura, således man fremadrettet kan eftervise bestillingen af kalkmørtel, uanset om man handler ved 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg eller Silvan.

Per Jørgensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Pia G gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Martin Pedersen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Søren U gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 gode råd til køb på nettet
1Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbetalinger er inkluderet i en foranstaltning, som passer på dig som kunde overfor svindlende online selskaber. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at honorere regningen ude i fremtiden.
2Leveringstiden kan i nogle tilfælde være særdeles bestemmende ifald vi skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det uden tvivl essentielt at vi tjekker den estimerede leveringstid for kalkmørtel. Mange webshops giver billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre, hvilket stiller krav om at ordren køres igennem forinden et angivent klokkeslæt.
3Det er ret så hensigtsmæssigt for alle og enhver at sammenligne priser online på billige kalkmørtel på flere butikker på nettet, og altså yder utallige e-butikker gebyrfri levering. Derfor kan det immervæk være tiden værd at besigtige forskellige online forretninger efter tilbud og udsalg forud for at du gennemfører din bestilling, så du er skudsikker på at modtage den billigste pris.
4De fleste shops på nettet udlover efterhånden et stort udvalg af billige leveringsmetoder til kalkmørtel. En favorit iblandt mange er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, hvor du kan afhente din bestilling når det passer dig bedst. Fragtmuligheden er jo yderst overkommelig, samt ofte ligeledes den mest prisbevidste mulighed for fragt.
5Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl selv at hente varerne, som dog er betinget af at du bor i nærheden af online shoppens bopæl. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være virkelig udslagsgivende såfremt du står og skal bruge kalkmørtel fluks. Alternativt så tilbyder nogle få butikker på nettet levering uden beregning, men i de fleste tilfælde kun hvis man shopper for et fastsat beløb.
6Vi tilråder generelt at finde ud af hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en angivelse af at online virksomheden imødekommer de gældende danske regler, tillige med at webshoppen hyppigt efterses af eksperter som har indsigt i lovene på området. Inden folk køber billige kalkmørtel hos en internet butik kan de altid tyde forhandlerens forretningsbetingelser.
7Trustpilot giver dig en del gunstige chancer for at verificere en stor gruppe forhenværende konsumenters oplevelser og på grund af dette er det smart, at du udforsker online butikkens ratings forud for at du shopper billige kalkmørtel online. Facebook medfører tilsvarende aldeles hæderlige løsninger til at få et kig ind i e-firmaets kundefokus.
8Før nogen handler billige kalkmørtel i en butik behøver man faktisk sætte sig ind i butikkens forretningsbetingelser, det er dog i reglen et tidskrævende projekt. Herudover foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer der har betydning for handlen med billige kalkmørtel online, som for eksempel den bytteret online shoppen tilbyder.
9Visse internet varehuse lover fragt uden omkostninger på kalkmørtel, men typisk påkræves det at der købes for en præcis sum. Desuden kunne du snuppe den billigste fragtmetode, der typisk vil blive at få dem til at bringe pakken til et udleveringssted. Fragtløsningen er i regelen ydermere ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mest letkøbte fragtform kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk