KFLU.dk

Kampesten pristjek

Er du på udkig efter kampesten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg kampesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sokkel til støttemur til haven til væg

Mængder: 1 m3 800 kg 500 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 15 kg 1 ton 500 liter 10 kg 1000 kg 20 kg 25 kg

Levering: afhentning i løs vægt trailer i poser i sække i bigbag vognlæs hent selv løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot har lyst til at undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre produkterne personligt. Det er i høj grad en mulighed i de gængse byggecentre.
For de fleste er byggeri lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du overveje at vælge en netbutik, som tilbyder hjælp og vejledning omkring kampesten.
Nogle byggecentre udbyder et bredt varesortiment, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør beslutte om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover bare kampesten.
Det er selvsagt utrolig afgørende at undersøge, om den vare du vil købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers må du kigge andetsteds.
Du skal kende de regler der gør sig gældende når du handler online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returret. Af den grund bør man læse netbutikkens betingelser.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige kampesten fra byggemarked til byggemarked. Nogle har lave priser, imens nogle tilbyder faglig rådgivning. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger varer fra diverse leverandører, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af kampesten online.
De store byggemarkeder er populære og bekendte firmaer, hvilket kan give øget troværdighed når man stopper online. Det er noget nogle vil se en fordel i.
De velkendte byggekæder findes i hele landet, og hermed har man adgang til at købe online og transportere varerne personligt. I kraft af det kan man blive fri for fragtomkostningen, og sågar skaffe varerne med det samme.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på internettet er små firmaer, der tit er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte idet du bestiller kampesten online på deres side.
Majoriteten af niche netbutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Af den grund er det forventeligt at du får mere erfaren vejledning fra personale med specialistviden i lige præcis kampesten.
Mange nichebutikker står selv for produktion af produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte fra niche netbutikkerne online vil du få en billigere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i deres 72 varehuse. Stark fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

kampesten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i deres 17 byggecentre. Bauhaus er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

kampesten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 ansatte i de 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

kampesten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

kampesten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af flere end 1.000 ansatte i selskabets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af cirka 2.300 ansatte i de 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger i dag i omegn af 100 mennesker i de 6 byggecentre. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

12 tips til dit byggeri
1I mange tilfælde vil det være af stor betydning at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan vise sig at være fordelagtigt at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man kunne finde frem til online tilbud på dem én efter én.
2Der viser sig stort set altid ubelejlige problemstillinger i tilfælde med store projekter, og derfor vil det vise sig værdifuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i kalenderen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Det er anbefalelsesværdigt at indhente assistance til dele af projektet, især i tilfælde af vigtige projekter. Krævende byggerier stiller krav om mere end en person. Ydermere vil det vise sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
4Du har mulighed for at søge et bidrag fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes såfremt ombygningen bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af tilskud forudsætter med andre ord at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
5Ved opgaver udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Af den årsag skal du regelmæssigt undersøge femdøgnsprognosen i perioden for byggeprocessen, så det ikke ud af det blå starter med at piske ned bedst som du vil påbegynde dit vigtige projekt.
6Du skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. I mange tilfælde vil det være strategisk at have udstyret til disposition forinden du iværksætter byggeriet. I øvrigt må du huske at medregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
7Måske det viser sig at have noget at sige at have de påkrævede byggematerialer klar forud for at du går i gang med byggeriet. Du får god gavn af at sammensætte en simpel indkøbsseddel indeholdende alt hvad du skal bruge, og bagefter granske oversigten, med øje for at du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
8Du må aldrig undlade at tage højde for sikkerheden, så husk arbejdstøj inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig imod hændelige skader. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
9Planlægning vil altid være metoden til et godt forløb med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en klar handlingsplan, der dikterer hvilke gøremål der laves på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk orden. Vær realistisk når du laver tidsplanen.
10Husk at regne på hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du bør købe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at få forslag fra forskellige foretagender.
11Du har adgang til en verden af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er kilde til enormt meget konstruktiv info, specielt når man benytter engelske søgeord.
12I god tid inden at du går i gang med arbejdet er det ufatteligt essentielt at sikre sig, at byggeriet overholder loven. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest populære byggekæder
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor intet mindre end 84 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er meget flot. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er virkelig overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er virkelig imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % har givet toprating, og alene 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver topkarakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.

Klassiske spørgsmål rundt om kampesten

 • Hvor er kampesten på tilbud?
 • Hvor købes kampesten billigt?
 • Hvad koster kampesten?
 • Hvad er kampesten?
 • Hvor meget vejer kampesten?
 • Hvor købes kampesten online?
 • Hvilken leveringstype skal jeg vælge?

  En del online varehuse frembyder nu om dage en hel del forskellige billige former for levering til kampesten. En af favoritterne er for nærværende at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte produkter præcis når det passer dig. Fragtmetoden er altså ultra fremkommelig, samt endda ligeledes den mest prisbevidste leveringsversion.

  Du kunne alternativt påtænke at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen viser sig som oftest lidt mere bekostelig, men derudover ualmindeligt enkel ift. kampesten online. Den billigste mulighed for levering vil dog utvivlsomt være at du selv henter ordren, men den mulighed står og falder med at du har bopæl tæt på online forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på kampesten er naturligvis vældig afgørende forudsat du mangler dine nye varer inden for kort tid, og herved er det forholdsvis relevant at man efterser den forventede leveringsdato for kampesten. Mange byggecentre – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – udlover billig levering på næstkommende hverdag på mange af shoppens produkter online, som imidlertid forudsætter at ordren laves før et fastslået klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få varerne ekspederet forud for at personalet har fri.

  En række forretninger på nettet lover gebyrfri levering på kampesten online, men ofte kun når der købes for en fastsat pris. I øvrigt bør man snuppe den mest prisbevidste slags levering, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

  En række byggemarkeder udlover afhentning hvor du handler billig kampesten derhjemme og afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. Byggekæderne giver eksempelvis click-and-collect på kampesten i følgende områder:

  Vordingborg, Tilst, Struer, Højbjerg, Skive, Fredericia, Aarhus, Ishøj, København, Varde, Lillerød, Aalborg, Gentofte, Risskov, Hedensted, Vallensbæk, Brabrand, Holstebro, Helsingør, Nørresundby, Viborg, Skanderborg, Dragør, Odder, Solrød Strand, Grenaa, Korsør, Hedehusene, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Hjørring, Tårnby, Rudersdal, Jyllinge, Nakskov, Taastrup, Albertslund, Greve, Allerød, Brønderslev, Lystrup, Middelfart, Kalundborg, Sønderborg, Slagelse, Rønne, Aabenraa, Frederikshavn, Farum, Lyngby, Åbyhøj, Hillerød, Ølstykke, Værløse, Ringsted, Ballerup, Nærum, Horsens, Birkerød, Kokkedal, Køge, Frederiksværk, Svendborg, Virum, Næstved, Kolding, Hørsholm, Silkeborg, Nyborg, Ikast, Charlottenlund, Hvidovre, Herlev, Vanløse, Brønshøj, Frederiksberg, Valby, Søborg, Haderslev, Rødovre, Brøndby, Thisted, Glostrup, Holbæk, Hobro, Herning, Odense, Esbjerg, Roskilde, Vejle, Randers, Stenløse, Frederikssund, og Haslev, .

  Click-and-collect for kampesten er muligt i samtlige dele af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Bornholm, Amager, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Midtsjælland, Falster).

  Når der ses på tendenserne er det tydeligt, at netshoppere ofte leder efter for eksempel kampesten priser og kampesten online. Foruden dette oplever vi tit internet shoppere kigge efter eksempelvis køb kampesten, billig kampesten samt kampesten tilbud, foruden de gængse byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan, 10-4 og Davidsen.

  Priser på kampesten

  Det er efterhånden i høj grad let for almindelige dødelige at søge sig frem til tilbud på billige kampesten online på diverse e-butikker, og til tak har masser af internet shops fundet det nødvendigt at nedskære prisniveauet på kampesten betydeligt, og ydermere byde på fragt uden gebyr.

  Det kan dog trods alt være fordelagtigt at granske nogle e-forhandlere efter tilbud og udsalg på kampesten online forinden du placerer ordren, således at du er usvigeligt sikker på at modtage den skarpeste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

  Man skal lige meget hvad være så påpasselig, at ifald en e-handler afsætter billige kampesten online for en pris som kan ses som enormt god, kan det mange gange være et bevis på en svindel internet webshop. Shopping med kort er trods alt omfattet af en lovbestemmelse, hvilket bistår dig som kunde imod uoprigtige internet forretninger.

  Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere prisen på kampesten i flere bidder. Det fås normalt ved nichebutikker, i modsætning til de kendte byggemarkeder som fx 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og Silvan.

  Når man ser på tendenserne bliver det markant, at netshoppere tit leder efter for eksempel kampesten priser og køb kampesten. Derudover oplever man som regel folk lede efter bl.a. kampesten online, billig kampesten samt kampesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg kampesten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig og effektiv” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til støttemur til sokkel til haven til væg

  Mængder: 15 kg 10 kg 15 kg 1 ton 25 kg 500 liter 1 kubikmeter 25 kg 800 kg 500 kg 20 kg 1 m3 1000 kg

  Levering: i løs vægt hent selv vognlæs i bigbag trailer i sække løst leveret i poser afhentning

  Se nærmere på folks anmeldelser

  Trustpilot forærer dig relativt ønskværdige muligheder for at blive klogere på diverse tidligere køberes synspunkter og derfor foreslåes det, at du sonderer e-shoppens vurderinger forud for at du shopper billige kampesten online.

  Facebook resulterer i ydermere ultra relevante løsninger til at få indsigt i internet forhandlerens troværdighed. Foruden det møder vi mange internet outlets hvor folk kan publicere en omtale af deres køb, som desuden burde tages i brug til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

  Inden nogen køber billige kampesten online i en butik kunne man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens betingelser, men det er bare ikke super interessant, især på de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Davidsen og Stark.

  En nem løsning er at undersøge om internet webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er en angivelse af at webbutikken respekterer gældende dansk lovgivning, tillige med at shoppen hyppigt føres tilsyn med af eksperter som har den nødvendige knowhow om reglerne.

  Det er en rigtig god anledning til at få bistand, når du udsættes for vanskeligheder med din shopping med kampesten. Dertil er det klogt at kunden er obs på de mest centrale retningslinjer der kan have betydning for bestillingen af kampesten online, fx den byttepolitik hjemmesiden bruger.

  I den relation er det virkelig vigtigt, at man altid beholder sin ordremail, således man når som helst vil kunne bekræfte købet af kampesten, uagtet om man har handlet hos Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen eller 10-4.

  Peter gav 5 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  Per gav 4 stjerner

  Super god oplevelse og ingen problemer

  Erik Christiansen gav 5 stjerner

  Det virker bare.

  Hans gav 5 stjerner

  Fornuftig pris

  9 tips til internetshopping
  1En masse webbutikker i Danmark foreslår i dag diverse forskellige billige muligheder for fragt til kampesten. En favorit er i vore dage afhentningssteder, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din kalender. Metoden er altså særligt smertefri, samt typisk endvidere den prisbilligste leveringsmetode.
  2Trustpilot genererer sådan set fortræffelige løsninger til at analysere en lang række aktuelle brugeres kritik og på grund af dette er det klogt, at du tolker netshoppens bedømmelser forud for at du bestiller billige kampesten online. Facebook frembyder derudover ganske fortræffelige løsninger til at få indsigt i netbutikkens troværdighed.
  3En hel del online firmaer frembyder fragtfri levering på kampesten, men i de fleste tilfælde er det forudsat at man indkøber for en konkret sum. I øvrigt kan du udse dig den billigste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt bestillingen til et afhentningssted. Fragtformen bliver tit omvendt vældig smart. Den prisbilligste leveringsform vil dog altid være selv at hente varerne.
  4Leveringstiden kan vise sig at være ultra udslagsgivende forudsat vi behøver din pakke inden for kort tid, så med det formål er det temmelig væsentligt at man studerer den estimerede leveringstid på kampesten. De fleste internet forretninger præsterer billig levering på blot en enkelt hverdag på en lang række produkter, som alligevel antager at bestillingen indsendes forinden et givent klokkeslæt.
  5Det er i dag temmelig overkommeligt for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige kampesten fra flere firmaer på nettet, og til gengæld garanterer flertallet af butikker på nettet fragt uden beregning. Trods dette kan det ikke desto mindre blive profitabelt at efterse enkelte internet handler efter tilbud og udsalg forud for at du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at antage den mest betalelige pris.
  6Vi foreslår generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er dækket ind under en vedtægt, som redder folk imod snydagtige internet forhandlere. Som en alternativ mulighed kan du benytte en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre regningen af flere omgange.
  7Den billigste leveringsmetode vil altid være at du selv henter ordren, men det stiller krav om at du befinder dig lige ved internet virksomhedens bopæl. Den leveringsmetode er usædvanlig afgørende hvis du står og skal bruge kampesten om kort tid. Alternativt så tilbyder en hel del forretninger på nettet levering uden omkostninger, men oftest er det påkrævet at der indkøbes for en bestemt pris.
  8Inden nogen shopper billige kampesten hos en online forretning bør de faktisk gennemse dens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig sjovt. Yderligere er det at foretrække at kunden er vidende om de fundamentale forhold der influerer på bestillingen af billige kampesten online, fx den returret butikken tilbyder.
  9Vi tilråder at se om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det er et billede på at online webshoppen understøtter de officielle danske regler, foruden at internet butikken lejlighedsvis revurderes af jurister der er indført i lovgivningen. Inden nogen bestiller billige kampesten hos en butik på nettet burde de i virkeligheden se på netbutikkens betingelser.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk