KFLU.dk

Kompost pristjek

Er du på udkig efter kompost? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.045 kr. Det er 33 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter kompost inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.045 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.221 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.353 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.481 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplænen til ligusterhæk til roser til landbrug til bede til æbletræ til haven til hæk til rhododendron til højbede til køkkenhave

Mængder: 50 liter 1000 liter 2000 liter 400 liter 1 m3 300 liter 500 liter 80 liter 200 liter 3000 liter

Levering: i sække afhentning i poser i løs vægt vognlæs i bigbag hent selv trailer løst leveret

Brands: Pindstrup Champost GreenBio Park Danmuld

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre udbyder et bredt varesortiment, hvorimod nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du skal tænke på om det er afgørende for dig at du har mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare kompost.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige kompost hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver lave priser, imens øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør afveje hvad der betyder mest for dig.
Det er selvsagt meget vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers må du tjekke de andre.
Hvis du skal have produkterne nu og her eller blot gerne vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel hente byggematerialerne personligt. Det er hovedsageligt muligt hos de velkendte byggemarkeder.
For nogle er byggeri lig med stribevis af spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, som kan tilbyde sparring omkring kompost.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du handler online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Man bør derfor tjekke webshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre tilbyder varer fra talrige nichebutikker, og så kan du bestille fra et stort sortiment af kompost online.
De store byggecentre er udbredte og velkendte firmaer, hvilket bidrager til øget tryghed når du shopper online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder findes mange steder i landet, og derfor har man adgang til at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Dermed kan man undgå fragtomkostningen, og endda få fat i produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online kan du forvente at få en bedre pris.
Størstedelen af online nichebutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de kun sælger disse produkter. Ergo bør du få en høj grad af gavnlig sparring fra ansatte som er specialister i lige præcis kompost.
Flertallet af webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, der oftest er dansk ejede, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse understøtter du ved at bestille kompost online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

kompost jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 personer i deres 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 ansatte i forretningens 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 mennesker i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

kompost harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

kompost bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kompost silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag omkring 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Planlægning vil være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du må forfatte en velovervejet arbejdsplan, der fortæller hvilke opgaver du vil løse hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Vær konkret når du nedskriver din køreplan.
2Man skal aldrig gå ned på grej. Ofte kan det være uundværligt at have grejet klar idet du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden afgørende at indkalkulere disse omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Nogle gange kan man hente hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde hvor projektet er klimavenligt. Bidraget betinger at renoveringen har positiv indfyldelse på klimaet.
4Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et budget for istandsættelsen, så du har en økonomisk ramme. Det er sundt at gennemgå samtlige udgiftsposter, hvorefter man kan dokumentere prisen på dem én og én.
5Det kan blive betydningsfuldt at have alle bygningsmaterialer klar til brug før du kaster dig over din byggeproces. Du vil med fordel kunne sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og derefter eftergå listen, så du er sikker på at du har styr på det.
6For projekter udendørs kan vejret få en afgørende rolle. Derfor må du løbende holde øje med vejrvarslen når du nærmer dig arbejdets start, så det ikke mod forventning starter med at piske ned når du lige er godt i gang med det vigtige byggeprojekt.
7Der ligger stribevis af hjælpeartikler og videoer via nettet som kan inspirere dig. Navnligt YouTube er formidler af ekstremt meget almennyttig viden, specielt når man bruger den engelske version.
8Inden du går i gang med byggeprocessen må det være ret værdifuldt at man sikrer sig, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
9Det kan være til god gavn at spørge om hjælp til dele af projektet, i særdeleshed når det er vigtige ombygninger. Flere opgaver skal gerne udføres af flere personer. I øvrigt vil det blive mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
10Du bør på ingen måde negligere din sikkerhed, så glem ikke sikkerhedstøj bl.a. sko og hjelm der skåner dig mod eventuelle uheld. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i arbejdet, ikke mindst når du ikke har hjælp fra en ekspert.
11Der viser sig typisk pludselige problematikker når det handler om avancerede byggeprojekter, og pga. dette er det værdifuldt at man har afsat rigeligt med plads i arbejdsplanen, så man føler sig tryg ved at nå det inden ens deadline.
12Husk at vurdere hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt skal fremskaffe assistance fra en professionel til opstarten af det. Ifald du tager imod professionel hjælp kan det være optimalt at hente uforpligtende tilbud fra forskellige entreprenører.
De bedst vurderede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Bedømmelsen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med topkarakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig flot. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er enormt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Mest stillede spørgsmål om kompost

 • Hvordan starter man en kompost?
 • Kompost hvor hurtigt?
 • Hvornår bruger man kompost?
 • Hvad bruger man kompost til?
 • Hvordan starte kompost?
 • Kompost hvad må komme i?
 • Hvad består kompost af?
 • Hvor meget kompost?
 • Hvor lang tid tager det at lave kompost?
 • Hvordan laver man en god kompost?
 • Hvordan laver man kompost?
 • Kompost hvordan?
 • Hvornår lægger man kompost?
 • Hvad er kompost?
 • Hvad indeholder kompost?
 • Kompost hvor lang tid?
 • Kompost hvornår?
 • Hvordan bruges kompost?
 • Hvad er kompost godt for?
 • Hvad må ikke komme i kompost?
 • Hvad betyder kompost?
 • Hvilken leveringsudgave er bedst?

  Mange byggeforretninger udlover i vore dage et stort udvalg af billige metoder til levering til kompost. En af favoritterne er for øjeblikket pakkeshoppen, fordi du på den måde nemt kan hente ordren på et valgfrit tidspunkt. Muligheden er jo super fleksibel, og endda desuden den billigste leveringsmanér.

  Du burde på samme måde afveje for og imod at få varerne bragt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig til tider en anelse mere pebret, men også i høj grad ukompliceret ift. kompost online. Den billigste fragttype er dog selv at hente produkterne, som dog står og falder med at du har bopæl tæt på online virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på kompost er jo yderst afgørende forudsat man behøver varerne omgående, så med det formål er det relativt essentielt at vi gransker den forventede leveringstid for kompost. En del internet webshops – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter online, som dog tager udgangspunkt i at ordren placeres inden et besluttet tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produktet pakket inden de lageransatte har fyraften.

  En hel del byggeforretninger præsterer fragt uden beregning på kompost online, men oftest kræves det at man bestiller for en præcis sum. I øvrigt burde man udvælge den mindst kostelige leveringsversion, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted.

  Størstedelen af byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man køber billig kompost derhjemme og afhenter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne udlover bl.a. click-and-collect på kompost i følgende byer:

  Haderslev, Rudersdal, Thisted, Ikast, Haslev, Vanløse, Middelfart, Rødovre, Esbjerg, Frederiksværk, Nyborg, Horsens, Åbyhøj, Herlev, Silkeborg, Nærum, Svendborg, Kalundborg, Lillerød, Frederikshavn, Tilst, Viborg, Tårnby, Hobro, Odense, Odder, Hørsholm, Struer, Ballerup, Greve, Albertslund, Grenaa, Brabrand, Slagelse, Kokkedal, Hedehusene, Jyllinge, Stenløse, Skive, Solrød Strand, Brøndby, Ølstykke, Ishøj, Sønderborg, Valby, Hjørring, Vejle, Aalborg, Roskilde, Fredericia, Glostrup, Charlottenlund, Kolding, København, Herning, Rønne, Værløse, Gentofte, Helsingør, Brønshøj, Varde, Randers, Taastrup, Køge, Aarhus, Farum, Dragør, Virum, Nakskov, Vordingborg, Lyngby, Frederiksberg, Næstved, Holstebro, Brønderslev, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Skanderborg, Ringsted, Hillerød, Aabenraa, Allerød, Frederikssund, Holbæk, Hvidovre, Højbjerg, Korsør, Risskov, Søborg, Nørresundby, Gladsaxe, Hedensted, Birkerød, og Lystrup, .

  Afhentning ift. kompost er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Sjælland (Nordsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland).

  Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere ofte kigger efter fx kompost online og kompost priser. Derudover ser vi jævnligt internet shoppere lede efter fx køb kompost, billig kompost og kompost tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Stark og Davidsen.

  Tilbud på kompost

  Det er ekstremt let gængeligt for forbrugerne at kigge efter tilbud på billige kompost online fra forskellige internet firmaer i Danmark, og derfor har en lang række internet forretninger i Danmark set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på kompost en hel del, og i øvrigt præstere billig levering.

  Dog kan det imidlertid vise sig profitabelt at kigge forbi nogle forskellige internet selskaber efter tilbud og udsalg på kompost online inden du placerer ordren, så du er velinformeret til at modtage den mest attraktive pris. Kig ikke blot hos de kendte byggekæder som Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Man må bare ikke glemme, at hvis en e-forretning frembyder billige kompost online på tilbud til en pris som kan ses som uendeligt god, så er det for det meste være et fingerpeg om en snydagtig internet handler. Køb med gængse betalingskort er imidlertid dækket ind under en forordning, hvilket beskytter folk overfor uægte internet firmaer.

  Generelt går vi ind for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du overveje en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, forudsat du hellere vil afdrage betalingen af kompost ude i fremtiden. Dette foreslåes ofte ved nichefokuserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Når vi ser på statistikkerne står det markant, at online shoppere som regel leder efter bl.a. kompost priser og kompost online. Derudover oplever vi mange gange folk efterspørge blandt andet billig kompost, kompost tilbud samt køb kompost.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg kompost er 1045 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

  Hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til rhododendron til landbrug til højbede til haven til køkkenhave til æbletræ til hæk til græsplænen til bede til roser til ligusterhæk

  Mængder: 300 liter 3000 liter 80 liter 1000 liter 1 m3 400 liter 200 liter 2000 liter 500 liter 50 liter

  Levering: i poser hent selv i bigbag i løs vægt i sække løst leveret afhentning vognlæs trailer

  Brands: Champost GreenBio Park Pindstrup Danmuld

  Undersøg nuværende kunders oplevelser

  Trustpilot giver dig en lang række fantastiske genveje til at granske en hel del nuværende brugeres oplevelser og derfor kan det være til hjælp, at du undersøger e-forhandlerens anmeldelser før du bestiller billige kompost online.

  Facebook genererer derudover i højeste grad solide genveje til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed. Desuden er der endda netbutikker som gør det muligt at levere en omtale af deres køb, hvilket på samme måde bør bruges til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Før nogen bestiller billige kompost online hos en e-forhandler burde man reelt få overblik over netbutikkens forretningsaftale, det er dog typisk et omfattende projekt, især med de udbredte byggekæder som Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

  En anden mulighed kunne måske være at efterse hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det typisk er en tilkendegivelse af at online shoppen opfylder de danske regler, udover at virksomheden tit føres tilsyn med af fagfolk som har megen viden om vilkårene.

  Det er en rigtig god mulighed for en håndsrækning, hvis du udsættes for udfordringer i processen med din ordre på kompost. Yderligere er det klogt at køber er omhyggelig omkring de mest vedkommende vedtægter der gælder for bestillingen af kompost online, eksempelvis hvilken ombytningsret online forretningen tilsikrer.

  Derfor er det desuden vigtigt, at man når som helst opbevarer ens kvittering på e-mail, så man senere vil kunne bevise bestillingen af kompost, ligegyldig om man handler hos Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bygma.

  Jørgen Christensen gav 5 stjerner

  Jeg skal love for der er service på…

  Helle D gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  Karen gav 5 stjerner

  Det var helt ok.

  Birthe Madsen gav 4 stjerner

  Fornuftigt sted at handle

  9 tips til din online shopping
  1Det er efterhånden usædvanlig let for almindelige mennesker at analysere priser online på billige kompost i blandt forskellige internet butikker i Danmark, og til tak frembyder mange online firmaer fragt uden omkostninger. Det kan dog stadigvæk blive profitabelt at udforske forskellige online shops efter rabat og tilbud forud for at du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at opnå den skarpeste pris.
  2Antal dages levering er ret så relevant om du har behov for produkterne lige om lidt, så derfor er det jo aktuelt at vi gransker den anslåede leveringsdato ved kompost. En hel del e-shops reklamerer med billig 1 dags levering på adskillige produkter, men glem ikke at det er forudsat at ordren aflægges inden et aftalt tidspunkt.
  3En masse online outlets giver på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsmidler til kompost. Det mest populære er i dag levering til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter din pakke når det passer dig. Den er nemlig ualmindeligt bekvem, og endda endvidere den mest betalelige leveringstype.
  4Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er omfavnet af et regulativ, der værner en overfor uægte outlets på nettet. Som alternativ kan du overveje en afdragsordning som f.eks. ViaBill, forudsat du agter at klare prisen senere.
  5Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt online butikken er e-mærket medlem, som typisk er et fingerpeg om at webbutikken tilslutter sig den officielle danske lovgivning, tillige med at hjemmesiden jævnligt besøges af fagmænd som er inde i de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige kompost på en forretning på nettet burde de utvivlsomt tyde butikkens forretningsvilkår.
  6Den billigste løsning til levering vil utvivlsomt være at du selv henter varerne, som dog betinges af at du opholder dig tæt på online webshoppens adresse. Den fragtform er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld såfremt du skal bruge kompost straks. Alternativt så sikrer flere e-shops i Danmark fragt uden betaling, men tit kun ifald man bestiller for en præcis sum.
  7Forinden nogen bestiller billige kompost i en forretning på nettet burde de i princippet betragte dens vilkår, men det er ofte ikke videre interessant. Ligeledes rekommanderer vi at køberen er vaks omkring de mest basale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med shopping af billige kompost online, som fx den byttepolitik online shoppen bruger.
  8Nogle internet foretagender byder på gebyrfri levering på kompost, men for det meste kræver det at du køber for en fastsat sum. Desuden burde du udvælge den mest letkøbte slags levering, der typisk er at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Metoden er almindeligvis ydermere vældig simpel. Den billigste leveringsløsning er uden tvivl at hente varerne selv.
  9Trustpilot bringer dig faktisk passelige genveje til at iagttage en stor portion tidligere køberes opfattelser og derved er det prisværdigt, at du tjekker e-firmaets vurderinger før du handler billige kompost online. Facebook medfører lignende nogle nyttige genveje til at få et kig ind i netshoppens kundefokus.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk