KFLU.dk

Kvartssand pristjek

Er du på udkig efter kvartssand? Vi har fundet 10 online forhandlere, og noteret deres priser for 200 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Silvan.dk, som sælger 200 kg for kun 949 kr. Det er 66 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 200 kg kvartssand inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
949 kr.Poser med 20 kgKøb
1.019 kr.Poser med 20 kgKøb
1.069 kr.Poser med 20 kgKøb
1.125 kr.Poser med 20 kgKøb
1.251 kr.Poser med 20 kgKøb
1.278 kr.Poser med 20 kgKøb
1.489 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
1.528 kr.Poser med 20 kgKøb
2.800 kr.Poser med 4 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 200 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til sandblæsning til akvarie

Varianter: lufttørret ovntørret rent

Mængder: 20 kg 15 kg 10 kg 15 kg 1 m3 500 liter 800 kg 25 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 1 kubikmeter 500 kg

Levering: i løs vægt i bigbag afhentning i poser vognlæs trailer i sække løst leveret hent selv

Brands: Weber Skalflex

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at se, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du lede andre steder.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere varerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggecentre.
For de fleste er byggeprojekter lig med adskillige spørgsmål. Af den grund vil du med fordel kunne vælge et online byggecenter, som giver gode råd til valg af kvartssand.
Flere byggekæder fremviser et enormt vareudvalg, imens andre har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme om det er afgørende for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare kvartssand.
Du skal have fokus på hvilke regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Man bør derfor kende forretningens regler.
Der kan være forskel på prisen på billige kvartssand alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode priser, imens nogle fokuserer på service. Du skal beslutte hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har kunderne adgang til at købe online og køre materialerne på eget initiativ. Herigennem kan du spare leveringsomkostningen, og samtidig hente varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og landskendte butikker, som bidrager til ubekymrethed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se som en fordel.
De store byggemarkeder køber produkter fra mange specialbutikker, så du kan shoppe fra et bredt udvalg af kvartssand online.

Nichewebshop

Diverse webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, som tit har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at købe kvartssand online hos dem.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har en enorm viden om deres produkter, idet de fokuserer specifikt på disse produkter. Følgelig bør du få en høj grad af anvendelig vejledning fra personale som er specialister i lige præcis kvartssand.
Forskellige små butikker er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Idet du køber direkte fra nicheforretningerne online får du en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg blev dannet i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og lønner i dag mere end 100 mennesker i kædens 6 byggecentre. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

kvartssand jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i selskabets 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

kvartssand silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

kvartssand bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

kvartssand harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 medarbejdere i de 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være fundamentalt at have lavet et regnskab for istandsættelsen, så du giver sig selv et overblik. Det vil være fordelagtigt at dokumentere alle poster, og bagefter tjekke eventuelle tilbud på dem én og én.
2For opgaver udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag kan du hyppigt tjekke vejrprognosen i de dage der er op til byggeprojektet, så det ikke med et brag går i gang med at piske ned nøjagtig som du er godt i gang med det omfattende projekt.
3Måske det burdes overvejes hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere skal få professionel assistance til områder af projektet. Såfremt du anskaffer assistance fra en professionel kunne det godt betale sig at hente forslag fra forskellige firmaer.
4Du må ikke undlade at tage højde for dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning som fx arbejdssko der hjælper dig mod mulige uheld. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
5Godt forarbejde bliver nøglen til at få en god oplevelse med projektet. Du bør overveje at lave en gennemarbejdet plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, med en tilhørende rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver din arbejdsplan.
6Du må aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det vise sig fordelagtigt at have udstyret klar til brug forinden du tager fat på byggeprojektet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de tilhørende udgifter i dit udgiftsbudget.
7Der er utallige artikler og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube giver dig adgang til betydelige mængder brugbar information, særligt såfremt du søger på engelsk.
8Der viser sig som regel uforudsete problemer når det gælder omfangsrige opgaver, og altså viser det sig betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, så man er selvsikker på at komme i mål.
9Måske kan det blive væsentligt at du har de relevante materialer disponible før du starter arbejdet. Du får god gavn af at lave en hurtig oversigt med alt der er nødvendige, og derefter granske hvert eneste punkt, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
10Du kan forsøge at få økonomisk støtte til gør-det-selv projekter. Det ydes hvis renoveringen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at byggeriet har positiv betydning for planeten.
11Inden du indleder byggeprocessen kan det være ubeskriveligt meningsfuldt at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Alt efter hvordan du bor kan der vise sig gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
12Det bør overvejes at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, i særdeleshed når det er omfangsrige projekter. Nogle projekter behøver flere personer. Samtidig bør det blive mere effektivt og mere socialt at være flere om det.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt overlegent. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er temmelig flot. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut imponerende. Evalueringen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % giver dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor imponerende 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er bedst?

Mange forretninger på nettet giver nu til dags et bredt udvalg af billige leveringstyper til kvartssand. Den mest moderne er lige nu at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente dine nye produkter når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo særdeles gnidningsløs, og typisk ydermere den billigste slags levering.

Du kan derudover foretrække at vælge afsending til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er en gang i mellem lidt mindre billig, men ydermere særligt hensigtsmæssig ift. kvartssand online. Den prisbilligste leveringsmodel er dog at du selv henter varerne, men den mulighed beroer på at du bor med kort afstand til internet forhandlerens byggecenter, fx Jem og Fix, Bauhaus, Silvan eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på kvartssand er jo meget central i tilfælde af at man står og skal bruge varerne straks, og herved er det selvsagt aktuelt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt for kvartssand. De fleste online butikker – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix – garanterer billig levering på næste hverdag på deres favorit varenumre online, men som imidlertid forudsætter at bestillingen fuldbyrdes inden et besluttet klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få bestillingen klar før lagerpersonalet har fri.

En række online firmaer sikrer levering uden beregning på kvartssand online, men tit er det under betingelse af at der erhverves for en fastsat sum. Desuden må du udvælge den billigste leveringsudgave, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere produkterne til et afhentningssted.

En del netbutikker giver afhentning hvor man køber billig kvartssand online men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Stark og Davidsen. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på kvartssand i følgende byer:

København, Virum, Albertslund, Solrød Strand, Horsens, Ishøj, Valby, Tilst, Thisted, Jyllinge, Struer, Grenaa, Brøndby, Odder, Holbæk, Esbjerg, Odense, Gentofte, Brabrand, Aarhus, Rudersdal, Nørresundby, Holstebro, Rødovre, Brønderslev, Greve, Hedensted, Aalborg, Randers, Vejle, Herlev, Korsør, Taastrup, Ikast, Birkerød, Ballerup, Aabenraa, Rønne, Lillerød, Ølstykke, Hjørring, Roskilde, Lystrup, Stenløse, Haslev, Åbyhøj, Skanderborg, Vanløse, Silkeborg, Frederiksværk, Vordingborg, Lyngby, Fredericia, Søborg, Værløse, Dragør, Hillerød, Glostrup, Nyborg, Varde, Nakskov, Gladsaxe, Kolding, Risskov, Viborg, Svendborg, Skive, Slagelse, Tårnby, Køge, Ringsted, Helsingør, Haderslev, Hørsholm, Hobro, Frederikshavn, Middelfart, Sønderborg, Hedehusene, Farum, Frederiksberg, Højbjerg, Herning, Hvidovre, Charlottenlund, Nærum, Næstved, Vallensbæk, Kokkedal, Nykøbing Falster, Kalundborg, Brønshøj, Frederikssund, og Allerød, .

Click-and-collect ift. kvartssand er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Amager, Sydsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Bornholm, Lolland, Falster, Midtsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Jylland (Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at folk mange gange kigger efter bl.a. kvartssand priser og billig kvartssand. Derudover ser vi typisk mennesker lede efter for eksempel kvartssand online, køb kvartssand og kvartssand tilbud, foruden de store byggekæder som Bygma, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Bedste tilbud på kvartssand

Det er jo efterhånden meget smart for internetbrugere at søge sig frem til priser på billige kvartssand online i blandt forskellige outlets på nettet, og for det har de fleste online forretninger fundet det nødvendigt at reducere salgspriserne på kvartssand eftertrykkeligt, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Dog kan det alligevel være udbytterigt at udforske en række e-shops efter tilbud og udsalg på kvartssand online inden du placerer ordren, så du er sikker på at indhente den mest betalelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Silvan og Jem og Fix.

Man må blot være så påpasselig, at ifald en shop på nettet afsætter billige kvartssand online på tilbud til en udsalgspris som virker grænseløst gunstig, så er det undertiden være et faresignal om en fup internet shop. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en orden, der assisterer dig som kunde imod uægte webshops.

Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du drage fordel af en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere betalingen af kvartssand senere. Dette foreslåes typisk hos niche netbutikker, i modsætning til de kendte byggecentre som for eksempel Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bauhaus.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at netshoppere jævnligt kigger efter bl.a. kvartssand online og kvartssand priser. Derudover oplever vi typisk mennesker søge for eksempel billig kvartssand, kvartssand tilbud og køb kvartssand.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 200 kg kg kvartssand er 949 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

Meget hurtig levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til sandblæsning til akvarie

Varianter: lufttørret ovntørret rent

Mængder: 25 kg 1000 kg 15 kg 800 kg 1 kubikmeter 500 liter 25 kg 10 kg 1 ton 500 kg 20 kg 15 kg 1 m3

Levering: i sække afhentning løst leveret i løs vægt i poser i bigbag vognlæs trailer hent selv

Brands: Skalflex Weber

Undersøg tidligere brugeres erfaringer

Trustpilot tilbyder dig fuldkommen fine løsninger til at dechifrere mange aktuelle brugeres iagttagelser og af den grund tilråder vi, at du evaluerer online forhandlerens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige kvartssand online.

Facebook frembyder desuden absolut nyttige chancer for at få kendskab til online virksomhedens kundefokus. Foruden det ser vi nogle online forretninger hvor man kan udforme en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket også bør anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige kvartssand online på en internet virksomhed kan man reelt gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsvilkår, dog er det tit ikke særlig spændende, specielt hos de velkendte byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

En anden valgmulighed kan være at finde ud af om netshoppen er godkendt af e-mærket, grundet at det generelt er et billede på at webshoppen overholder de officielle danske regler, foruden at internet webshoppen regelmæssigt kigges til af jurister der mestrer de gældende love.

Derudover giver det dig chance for support, hvis du får udfordringer ved din ordre på kvartssand. Ligeså foreslår vi at køber er vaks omkring de fundamentale vilkår der kan influere på købet af kvartssand online, for eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet kører med.

Derfor er det tilmed relevant, at man permanent beholder ens ordremail, således man senere kan bekræfte sin bestilling af kvartssand, uafhængig af om man har handlet fra Stark, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen eller Bauhaus.

Poul gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Anne gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Anders Petersen gav 5 stjerner

Rigtig god service

Bente Johansen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til køb på nettet
1En hel del online selskaber garanterer fragtfri levering på kvartssand, men for det meste kræver det at man aftager for et konkret beløb. Derudover bør man tage den billigste leveringsudgave, der i mange tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver uheldigvis til gengæld rigtig ligetil. Den mest prisbevidste leveringsmanér kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv.
2Det er i dag yderst overkommeligt for alle og enhver at finde de laveste priser online på billige kvartssand hos forskellige outlets på nettet, og på grund af dette garanterer en hel del internet webshops fragt uden beregning. Men det kan trods alt blive udbytterigt at inspicere diverse e-shops efter rabat og tilbud forinden du bestiller, sådan at du er på den sikre side med at indhente den mindst kostelige pris.
3Vi anbefaler generelt at finde ud af hvorvidt netshoppen er e-mærket medlem, grundet at det almindeligvis er et billede på at e-butikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, foruden at butikken en gang i mellem besøges af eksperter der har megen viden om reglementet på området. Inden nogen bestiller billige kvartssand på en netshop kan man på en vis måde gennemløbe e-butikkens vilkår.
4Leveringsdygtigheden kan i nogle tilfælde være vældig afgørende om vi behøver dine nye varer straks, og i det øjemed er det helt fornuftigt at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt på kvartssand. En masse butikker på nettet byder på billig 1 dags levering på en række af deres produkter, som imidlertid er betinget af at bestillingen køres igennem tidligere end et angivent tidspunkt.
5Den mest betalelige leveringsversion vil utvivlsomt være selv at hente ordren, som jo stiller krav om at du fysisk befinder dig med kort afstand til e-shoppens arbejdslager. Den metode til levering er selvfølgelig ultra aktuel ifald du står og skal bruge kvartssand om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få webbutikker levering uden betaling, men tit er det påkrævet at man bestiller for en konkret sum.
6Inden nogen handler billige kvartssand i en e-forhandler bør de de facto betragte webbutikkens forretningsaftale, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. Tillige er det smart at køber er vidende om de grundlæggende vedtægter der spiller ind i forbindelse med købet af billige kvartssand online, som fx hvilken bytteret internet forretningen tilsikrer.
7Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er inkluderet i et regelsæt, hvilket beskytter en overfor falske outlets på nettet. Som alternativ burde du benytte en billig afbetalingsordning som fx ViaBill, såfremt du vil klare betalingen over en længere periode.
8Masser af e-shops yder i vore dage et stort udvalg af billige fragtløsninger til kvartssand. En yndling er nu om stunder pakkeshoppen, som gør at du kan hente din ordre den dag der passer dig. Muligheden er nemlig ret så let, samt tit derudover den billigste leveringsløsning.
9Trustpilot forærer dig absolut belejlige genveje til at gennemgå adskillige eksisterende køberes iagttagelser og herved anbefaler vi, at du læser internet selskabets vurderinger før du bestiller billige kvartssand online. Facebook fremskaffer lige så vel sådan set fantastiske genveje til at få kendskab til online webshoppens pålidelighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk