KFLU.dk

Marksten pristjek

Er du på udkig efter marksten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg marksten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bålplads til haven til stensætning til carport

Mængder: 25 kg 15 kg 1 m3 500 kg 1 kubikmeter 800 kg 25 kg 1 ton 500 liter 10 kg 20 kg 15 kg 1000 kg

Levering: løst leveret i løs vægt afhentning i poser i sække vognlæs trailer i bigbag hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis super afgørende at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggecenteret. Hvis ikke må du finde et andet.
For mange er byggeprojekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor er det en fordel at handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af marksten.
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ hos de gængse byggekæder.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor undersøge forretningens betingelser.
Flere byggekæder fremviser et bredt udvalg af varer, og nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du bør reflektere over om det er essentielt for dig at du har mange forskellige varetyper at vælge i blandt, udover blot marksten.
Der er forskel på salgspriserne på billige marksten fra byggecenter til byggecenter. Enkelte giver billige priser, og øvrige giver faglig rådgivning. Du bør afveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og almenkendte forretninger, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Dette kan du se fordele ved.
De kendte byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige producenter, og takket være dette kan du købe fra et bredt udvalg af marksten online.
De kendte byggekæder er fysisk til stede nær dig, og takket være dette har kunderne adgang til at bestille online og hente produkterne personligt. Derfor er det muligt at slippe for leveringsomkostningen, samt sågar skaffe produkterne straks.

Nichewebshop

En masse nichefokuserede webshops har ekstremt meget forstand på det produktudvalg de har online, da de kun sælger disse varer. Således bør du forvente endnu mere anvendelig rådgivning fra ansatte som er eksperter i lige præcis marksten.
Flertallet af online nichebutikker er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Størstedelen af nichebutikker på nettet er små familievirksomheder, der tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse understøtter du ved at købe marksten online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder
marksten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

marksten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu over 2.100 personer i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 personer i kædens 56 varehuse. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i firmaets 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

marksten harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 kollegaer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

marksten silvan

Silvan åbnede i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. Typisk kan det vise sig strategisk at du har værktøjet til disposition akkurat som du starter byggeprocessen. Du bør i øvrigt huske at påregne de medfølgende udgifter i din økonomi.
2Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du er nødt til at forfatte en klar agenda, som viser hvilke opgaver du vil lave hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Vær skarp i sammensætningen af tidsplanen.
3Ofte vil det vise sig afgørende at have lavet et regnskab for dit byggeprojekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive en fordel at nedskrive samtlige poster, og efterfølgende søge sig frem til prisen på dem én efter én.
4Du skal unden ingen omstændigheder forsømme dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse herunder arbejdshjelm som beskyttelse overfor potentielle ulykker. Det er fornuftigt at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, specielt såfremt du ikke køber hjælp fra en fagmand.
5Der ligger et bredt udvalg af hjælpeartikler og videoer på internettet som du kan finde hjælp i. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til utrolig meget konstruktiv viden, navnligt såfremt du kigger i hele verden.
6For projekter udenfor har vind og vejr en stor rolle. På grund af dette må du jævnligt tjekke vejrberetningerne i de dage der er op til arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt starter med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit komplekse projekt.
7Det kan være en god idé at spørge om hjælp til byggeprojektet, især ved vigtige byggeprocesser. Nogle projekter kræver flere mennesker. Dertil er det bedre og sjovere at dele arbejdet med andre.
8Det kan vise sig at have noget at sige at have samtlige byggematerialer tilgængelige forud for at du indleder byggeriet. Du vil med fordel kunne udfærdige en punktforms indkøbsliste hvorpå der noteres alle de ting du har brug for, og som det næste tjekke materialerne, med øje for at du sikrer dig at alt er som det skal være.
9Forud for at du iværksætter arbejdet må det være ganske afgørende med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde forskellige regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
10Der viser sig altid uforudsete udfordringer når det kommer til store opgaver, og ergo vurderes det værdifuldt at der afsættes rimelig tid i planen, som vil medvirke til at man kan føle sig overbevist om at nå det inden ens deadline.
11I nogle tilfælde kan man spørge om hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det tilbydes såfremt projektet er CO2-besparende. Det beroer altså på at byggeprojektet har betydning for klimaet.
12Du kunne tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du må skaffe eksperthjælp til dele af arbejdet. Såfremt du benytter professionel hjælp er det en god idé at notere priser fra diverse entreprenører.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig overlegent. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvsagt er enormt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er usædvanligt betryggende. Ratingen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål vedrørende marksten

 • Hvad koster marksten?
 • Hvor finder jeg marksten?
 • Hvor køber man marksten?
 • Hvordan lægger man marksten?
 • Hvad er en marksten?
 • Hvad vejer marksten?
 • Hvor meget vejer marksten?
 • Hvor kommer marksten fra?
 • Hvilken leveringsmetode er bedst?

  En del online forhandlere yder i øjeblikket alverdens billige leveringsmodeller til marksten. En der er meget almindelig er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente dine nye produkter lige når det passer dig. Fragtmetoden er altså vældig overkommelig, og mange gange endda den billigste form for fragt.

  Du burde på samme måde prøve at bestille varerne til levering til din lejlighed eller ud på din arbejdsplads. Fragtmuligheden viser sig af og til en kende dyrere, men omvendt særligt praktisk for marksten online. Den mest betalelige form for fragt kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, hvilket dog er betinget af at du opholder dig med kort afstand til e-firmaets byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på marksten er naturligvis ultra essentiel i tilfælde af at vi har brug for produkterne omgående, så herved er det fuldkommen vigtigt at du dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt ved marksten. De fleste internet foretagender – fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren indsendes inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet klar inden lagermedarbejderne drager hjemad.

  Visse online shops garanterer gratis fragt på marksten online, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der købes for et præcist beløb. I øvrigt skulle du snuppe den mest prisbevidste fragttype, hvilket ofte vil være at få dem til at levere varerne til et afhentningssted.

  En del byggemarkeder yder afhentning hvor man bestiller billig marksten på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder fx click-and-collect på marksten i disse områder:

  Silkeborg, Holstebro, Roskilde, Lillerød, Hedensted, Korsør, Hvidovre, Vordingborg, Nørresundby, Risskov, Herning, Vejle, Lyngby, Slagelse, Ølstykke, Odense, Frederikshavn, Holbæk, Hobro, Nakskov, Viborg, Gladsaxe, Brønderslev, Lystrup, Aarhus, København, Taastrup, Ikast, Skanderborg, Nyborg, Nykøbing Falster, Ringsted, Svendborg, Hjørring, Søborg, Glostrup, Næstved, Kalundborg, Kokkedal, Rødovre, Randers, Albertslund, Hørsholm, Højbjerg, Frederikssund, Thisted, Herlev, Greve, Haderslev, Frederiksværk, Haslev, Birkerød, Vallensbæk, Varde, Gentofte, Ishøj, Valby, Grenaa, Odder, Virum, Ballerup, Jyllinge, Hillerød, Brøndby, Brabrand, Rønne, Køge, Rudersdal, Kolding, Sønderborg, Aabenraa, Farum, Vanløse, Nærum, Hedehusene, Dragør, Allerød, Charlottenlund, Struer, Solrød Strand, Tårnby, Åbyhøj, Esbjerg, Værløse, Aalborg, Skive, Stenløse, Brønshøj, Fredericia, Middelfart, Frederiksberg, Helsingør, Tilst, og Horsens, .

  Afhentning af marksten er tilgængeligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Midtsjælland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Nordjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland).

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at netshoppere typisk søger efter fx billig marksten og marksten online. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis marksten tilbud, køb marksten samt marksten priser, foruden de store byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

  Bedste tilbud på marksten

  Det er efterhånden meget ukompliceret for almindelige dødelige at tjekke tilbud på billige marksten online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og så har mange online butikker ikke kunne lade være med at tvinge salgspriserne på marksten drastisk, og i øvrigt præstere portofri fragt.

  Trods dette kan det til hver en tid vise sig gavnligt at inspicere forskellige internet webshops efter tilbud og rabatter på marksten online før du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at skaffe sig den laveste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

  Man bør bare ikke undervurdere, at når en webbutik afhænder billige marksten online til salg for en tilbudspris som anses for umådelig fremragende, så bør det for det meste være et symbol på en uoprigtig internet webshop. Betalinger med kort er imidlertid omfavnet af et lovbud, der støtter køber imod svindlende online firmaer.

  Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ burde du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere omkostningerne til marksten over en længere periode. Det foreslåes som regel i niche webshops, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

  Når vi ser på søgedata bliver det klart, at netshoppere typisk søger blandt andet køb marksten og marksten online. Derudover oplever vi mange gange netshoppere søge efter for eksempel marksten priser, billig marksten samt marksten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg marksten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

  Billigt, hurtigt og nemt.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til carport til stensætning til haven til bålplads

  Mængder: 20 kg 500 liter 800 kg 1 m3 15 kg 1 ton 25 kg 1000 kg 15 kg 500 kg 1 kubikmeter 10 kg 25 kg

  Levering: i løs vægt hent selv afhentning løst leveret i poser i bigbag vognlæs trailer i sække

  Kig på andre menneskers oplevelser

  Trustpilot bringer dig en del fremragende muligheder for at gennemsøge forskellige nuværende brugeres vurderinger og herved slår vi et slag for, at du efterforsker e-handlens kritik inden du køber billige marksten online.

  Facebook fører til tillige uden sammenligning uafhængige chancer for at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. I øvrigt er der en række online forhandlere hvor du kan registrere en evaluering af virksomhedens service, som desuden bør anvendes til afvejning af tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk handler billige marksten online på en internet shop behøver man ideelt set betragte virksomhedens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke videre interessant, specielt ved de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark og Davidsen.

  En nemmere løsning er at se nærmere på hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, grundet at det typisk er et signal om at e-butikken respekterer de officielle danske regler, udover at e-butikken fra tid til anden kontrolleres af sagkyndige som er indført i de gældende regler.

  Derudover giver det dig anledning til bistand, ifald du får problemer med dit køb af marksten. Ligeså er det en hjælp at køber er på vagt for de primære vedtægter der kan have betydning for bestillingen af marksten online, fx hvilken returrettighed internet virksomheden anvender.

  Her er det også vigtigt, at man stadig bevarer ens kvitteringsmail, således man senere kan bekræfte bestillingen af marksten, ligegyldig om man har handlet fra Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4 eller Bauhaus.

  Helle Knudsen gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Lone Thomsen gav 4 stjerner

  Hurtigt og nemt via WEB

  Karen R gav 5 stjerner

  Dag til dag levering

  Henrik gav 4 stjerner

  Virkelig god service

  9 gode råd til online indkøb
  1Fragtperioden er selvfølgelig yderst central forudsat vi har behov for ordren om få sekunder, så i det øjemed er det altså fornuftigt at man undersøger den estimerede leveringsdato ved marksten. Temmelig mange internet foretagender tilbyder billig levering efter en enkelt hverdag på massevis af varenumre, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes forud for et aftalt klokkeslæt.
  2Trustpilot præsterer fuldt ud fremragende genveje til at undersøge flere nuværende køberes ratings og derfor er det godt, at du betragter online shoppens vurderinger inden du handler billige marksten online. Facebook tilbyder dig endvidere uden sammenligning belejlige metoder til at få en idé om online forretningens troværdighed.
  3Den prisbilligste leveringsudgave vil altid være at du selv henter ordren, men det står og falder med at du befinder dig i kort afstand af online webshoppens bopæl. Den leveringsmåde kan i nogle tilfælde være ualmindeligt udslagsgivende om man skal bruge marksten fluks. Alternativt så garanterer nogle få e-butikker billig fragt, men typisk er det kun gældende hvis der købes for et fastslået beløb.
  4Det er efterhånden ultra ukompliceret for alle og enhver at finde tilbud online på billige marksten fra flere online selskaber, og herved tilbyder en lang række online virksomheder fragt uden beregning. Det kan dog imidlertid være fordelagtigt at eftergå nogle få online webshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den billigste pris.
  5Generelt går vi ind for at undersøge hvorvidt internet firmaet er e-mærket, siden det burde være en indikator for at webbutikken accepterer de officielle danske regler, tillige med at internet butikken ofte overvåges af sagkyndige der behersker vedtægterne på området. Forud for at nogen shopper billige marksten på en e-handler kan man utvivlsomt skimme forhandlerens betingelser.
  6Generelt anbefaler vi shopping med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en anordning, der dækker dig overfor uærlige online selskaber. Alternativt kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, ifald du tilstræber at betale omkostningerne over en længere periode.
  7Forinden nogen køber billige marksten på en e-forhandler kan de faktisk overveje butikkens vilkår, dog er det mange gange ikke videre spændende. Herudover er det prisværdigt at man er omhyggelig omkring de fundamentale forhold der kan spille ind i forbindelse med handlen med billige marksten online, som fx hvilken returrettighed virksomheden anvender.
  8En stor portion online butikker giver til alt held et bredt udvalg af billige former for fragt til marksten. Den mest almindelige er nu om stunder pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Metoden er nemlig særligt nem, samt tit tilmed den mest letkøbte form for levering.
  9Flere internet forhandlere yder levering uden betaling på marksten, men i de fleste tilfælde afkræver det at der handles for en konkret pris. I øvrigt skal man vælge den mest letkøbte leveringsmanér, der gerne vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver gennemsnitligt på den anden side ret så nem. Den mest letkøbte form for levering er unægtelig at hente varerne selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk