KFLU.dk

Muldjord pristjek

Er du på udkig efter muldjord? Vi har fundet 6 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveGlad.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.079 kr. Det er 48 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter muldjord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.079 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.366 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.469 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.788 kr.Sække med 900 literKøb
1.903 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til græsplæne til forspiring til haven

Mængder: 500 liter 200 liter 300 liter 1 m3 50 liter 400 liter 80 liter 2000 liter 1000 liter 3000 liter

Levering: trailer i bigbag afhentning i løs vægt i sække hent selv i poser vognlæs løst leveret

Brands: Danmuld Pindstrup Park Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de regler der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Flere byggecentre sælger et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal forholde dig til hvorvidt det er essentielt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare muldjord.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du med fordel transportere materialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed i de velkendte byggecentre.
Det er absolut super relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du kan finde forskelle i priserne på billige muldjord hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver gode priser, og andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad du foretrækker.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med talrige spørgsmål. Derfor kan du vælge et online byggecenter, hvor du kan få hjælp til valg af muldjord.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre sælger produkter fra diverse producenter, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af muldjord online.
De gængse byggekæder findes i det meste af landet, og derfor har folk adgang til at købe online og hente materialerne personligt. Derfor kan du undgå fragtgebyret, samt sågar få produkterne nu og her.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede firmaer, som kan medvirke til øget sikkerhed i forbindelse med dit køb online. Det kan du se fordele i.

Nichewebshop

Diverse nichebutikker på nettet er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at bestille muldjord online hos dem.
De fleste små butikker har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo bør du forvente en høj grad af kompetent service fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis muldjord.
Størstedelen af nichebutikker styrer selv produktionen af varerne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i forretningens 9 butikker. Davidsen er specialiseret i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 personer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag mere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.300 kollegaer i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

muldjord jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

muldjord bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

muldjord harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

muldjord silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 personer i forretningens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er muligt at spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. At få tilbud om støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
2I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det være vildt vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Det kan være en god idé at få hjælp til dele af projektet, i særdeleshed hvis det er vigtige byggeopgaver. Krævende ting kræver flere end en enkelt person. Samtidig er det hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
4Ofte vil det vise sig afgørende at have et budget for dit byggeprojekt, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive rationelt at nedskrive hver enkelt udgift, hvorefter man kan gennemgå ens omkostning ved dem én og én.
5Der kommer typisk utidige vanskeligheder når det gælder større projekter, og altså vurderes det meningsfuldt at der er afsat rimelig tid i arbejdsplanen, som bidrager til at man kan være afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
6For udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrudsigten i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt starter med at vælte ned netop som du vil i gang med det ellers velplanlagte byggeprojekt.
7Du skal aldrig nogensinde se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedstøj som fx arbejdshjelm som beskytter dig mod mulige risici. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeriet, i særdeleshed ifald du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
8Potentielt kan det blive værdifuldt at du har de relevante materialer disponible forinden du starter din byggeproces. Du har fordel af at forfatte en enkel liste som samler hver eneste ting der er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe oversigten, således at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
9Du har adgang til rigelige mængder af instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver utrolig meget konstruktiv information, specielt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
10Du kunne overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du skal anskaffe hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Såfremt du vil benytte assistance fra en professionel vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod en pris fra en håndfuld foretagender.
11Forberedelse vil være kilden til succes med din byggeproces. Du anbefales at udarbejde en effektiv strategi, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at lave hvornår, med en tilhørende kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
12Du bør ikke mangle grej. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have udstyret disponibelt idet du starter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at indkalkulere disse udgiftsposter i økonomien.
De mest folkekære byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er fantastisk godt arbejde. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket jo er utrolig betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er absolut imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % giver den dårligste rating. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.

Populære spørgsmål hvad angår muldjord

 • Hvor finder man muldjord?
 • Hvad er harpet muldjord?
 • Hvad er muldjord?
 • Hvor køber man muldjord?
 • Hvorfor er muldjord bedre at dyrke korn i end sandjord?
 • Hvor meget vejer muldjord?
 • Hvor kan man købe muldjord?
 • Hvad vejer 1 m3 muldjord?
 • Hvad koster muldjord?
 • Hvad består muldjord af?
 • Hvilken fragtform er smartest?

  En hel del netbutikker i Danmark foreslår nu om dage diverse forskellige billige leveringsmuligheder til muldjord. En af dem der er mest populær er i dag pakkeshops, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når der er mulighed for det. Fragttypen er nemlig ret så gnidningsløs, og oftest tilmed den mest betalelige mulighed for fragt.

  Du kan ligeledes vælge at bestille ordren til levering til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver i mange tilfælde en lille smule dyrere, men på den anden side yderst fremkommelig med muldjord online. Den mest prisbevidste metode til levering kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo kræver at du opholder dig lige ved internet virksomhedens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Fragtperioden på muldjord kan vise sig at være temmelig aktuel om du har brug for produktet lige om lidt, så derfor er det rigtig væsentligt at vi ser leveringstiden for muldjord. En masse byggemarkeder – herunder Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varer online, som alligevel er afhængig af at transaktionen gennemføres før et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få varen fikset forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Enkelte byggecentre sikrer gratis fragt på muldjord online, men i de fleste tilfælde kræver det at man shopper for et præcist beløb. I øvrigt skulle du udse dig den mest billige leveringsmåde, som oftest vil være at få fragtmanden til at levere ordren til et afhentningssted.

  Masser af byggemarkedskæder tildeler afhentning hvor du bestiller billig muldjord online og selv henter i byggecenteret. Fx Bauhaus, Silvan, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på muldjord i disse områder:

  Brabrand, Aarhus, Svendborg, Thisted, Lyngby, Horsens, Ishøj, Esbjerg, Risskov, Nærum, Højbjerg, Allerød, Frederiksberg, Kolding, Aalborg, Herlev, Tårnby, Gladsaxe, Køge, Ølstykke, Hørsholm, Herning, Nørresundby, Odense, Hvidovre, Ikast, Charlottenlund, Roskilde, Hobro, Farum, Brøndby, Nakskov, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Korsør, Silkeborg, Rønne, Albertslund, Tilst, Aabenraa, Ballerup, Værløse, Skive, Grenaa, Solrød Strand, Slagelse, Randers, Stenløse, Greve, Viborg, Nyborg, Næstved, Vanløse, Kalundborg, Rødovre, Vordingborg, Hjørring, Brønshøj, Hillerød, Haderslev, Helsingør, Lillerød, Birkerød, Odder, Frederiksværk, Søborg, Jyllinge, Dragør, Frederikssund, Gentofte, Haslev, Sønderborg, Taastrup, Virum, Hedensted, Lystrup, Holstebro, Glostrup, Rudersdal, Frederikshavn, Brønderslev, Middelfart, Skanderborg, Varde, Valby, København, Struer, Åbyhøj, Kokkedal, Hedehusene, Ringsted, Vejle, Fredericia, og Holbæk, .

  Click-and-collect af muldjord er muligt i samtlige områder af landet: Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Lolland, Vestsjælland, Østsjælland, Amager, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn).

  Når der ses på søgedata står det tydeligt, at internet shoppere typisk søger efter eksempelvis muldjord online og muldjord priser. Man ser derudover tit folk lede efter blandt andet muldjord tilbud, billig muldjord samt køb muldjord, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg og Harald Nyborg.

  Få den bedste pris på muldjord

  Det er efterhånden super problemfrit for internetbrugere at lave prissammenligning på billige muldjord online på forskellige internet outlets, og følgelig har flertallet af webbutikker været presset til at at trykke salgspriserne på muldjord betragteligt, og ovenikøbet byde på fragtfri levering.

  Det kan dog imidlertid vise sig profitabelt at studere en række forretninger på nettet efter rabatter og tilbud på muldjord online inden du gennemfører din handel, således at du er tryg ved at få fat i den mest billige pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Stark, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

  Man bør ikke desto mindre være obs på, at hvis en forhandler på nettet tilbyder billige muldjord online for en pris der kan ses som himmelråbende tiltalende, burde det tit være et karakteristika der viser en uoprigtig online shop. Handler med kort er trods alt en del af et lovbud, der forsvarer dig overfor uærlige firmaer på nettet.

  Generelt foreslår vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning bør du anvende en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at honorere regningen på muldjord over tid. Dette foreslåes som regel hos nichebutikker, i modsætning til de gængse byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Davidsen og Silvan.

  Når man kigger i tendenserne fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger bl.a. muldjord priser og muldjord tilbud. Man ser desuden mange gange internet shoppere lede efter fx køb muldjord, billig muldjord og muldjord online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg muldjord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Fornuftigt sted at handle” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven til forspiring til græsplæne

  Mængder: 300 liter 80 liter 1 m3 1000 liter 200 liter 50 liter 3000 liter 400 liter 500 liter 2000 liter

  Levering: trailer hent selv i bigbag løst leveret afhentning i poser i sække i løs vægt vognlæs

  Brands: Park Danmuld GreenBio Champost Pindstrup

  Kig på andre menneskers vurderinger

  Trustpilot genererer absolut habile chancer for at kigge på en stor gruppe eksisterende brugeres iagttagelser og derved er det prisværdigt, at du tjekker e-handlens bedømmelser forinden du handler billige muldjord online.

  Facebook fremskaffer endvidere en del belejlige metoder til at få indblik i internet firmaets kundetilfredshed. Derudover ser vi en del internet butikker som giver kunderne mulighed for at levere en vurdering af virksomhedens service, som på samme måde burde drages fordel af til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

  Inden folk shopper billige muldjord online på en e-forhandler kunne de de facto få overblik over netbutikkens forretningsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt, særligt på de velkendte byggemarkeder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

  En nemmere løsning kan være at granske hvorvidt e-forhandleren er verificeret af e-mærket, grundet at det bør være et sympol på at internet butikken opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at online butikken af og til evalueres af eksperter der er meget fortrolige reglementet på området.

  Dette er desuden din genvej til at få assistance, ifald du oplever problemer med din handel med muldjord. Yderligere tilråder vi at du er oppe på mærkerne omkring de vigtigste bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af muldjord online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-forretningen garanterer.

  I relation til det er det ydermere essesentielt, at man når som helst beholder ens faktura, så man senere kan eftervise købet af muldjord, hvad end man bestiller fra Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan eller Bygma.

  Morten C gav 5 stjerner

  Super hurtig levering

  Jette Jørgensen gav 4 stjerner

  God webshop

  Inge D gav 5 stjerner

  Nem og meget fin service

  Jette Jørgensen gav 4 stjerner

  god service

  9 gode råd til når du køber online
  1Inden nogen shopper billige muldjord på en butik på nettet kunne man utvivlsomt studere dens handelsvilkår, det er dog normalt ikke specielt ophidsende. Ligeledes tilråder vi at du er omhyggelig omkring de grundlæggende vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med handlen med billige muldjord online, f.eks. hvilken returneringsret netshoppen garanterer.
  2Den billigste mulighed for levering vil utvivlsomt være at hente ordren selv, som dog stiller krav om at du er i kort afstand af e-shoppens lager. Den fragtmulighed er jo særligt bestemmende ifald man behøver muldjord om et øjeblik. Alternativt så garanterer flere e-shops i Danmark fragt uden omkostninger, men oftest stiller det krav om at der shoppes for et præcist beløb.
  3Generelt går vi ind for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en lov, som beskytter folk overfor uægte internet virksomheder. Alternativt kunne du drage nytte af et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du har i sinde at honorere prisen ude i fremtiden.
  4Det er jo usædvanlig problemfrit for folk at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige muldjord fra flere internet foretagender, og så yder langt de fleste internet handler i Danmark levering uden betaling. Det kan til hver en tid være rentabelt at eftergå visse forretninger på nettet efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, således at du er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris.
  5En del online outlets tilbyder til alt held mange forskellige billige former for fragt til muldjord. Førstevalget hos mange er i dag udleveringssteder, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo usædvanlig gnidningsløs, samt endda tilmed den mindst kostelige fragtmulighed.
  6Trustpilot medfører evigt gavnlige chancer for at læse en lang række nuværende konsumenters iagttagelser og derfor støtter vi, at du sonderer e-handlens vurderinger inden du køber billige muldjord online. Facebook yder ligeledes egentlig fremragende chancer for at få en idé om e-butikkens pålidelighed.
  7Generelt slår vi et slag for at finde ud af om online firmaet er e-mærket, hvilket skulle være et fingerpeg om at online forretningen efterfølger de opstillede regler, udover at e-firmaet regelmæssigt overvåges af eksperter der har megen viden om de gældende regulativer. Før nogen køber billige muldjord hos en online butik bør man reelt skimme webbutikkens regler.
  8Fragtperioden kan i nogle tilfælde være ret så relevant om vi mangler din ordre fluks, og med det formål er det ganske passende at du studerer det estimerede leveringstidspunkt ved muldjord. En stor portion internet virksomheder giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men som ikke desto mindre er betinget af at bestillingen indsendes tidligere end et givent tidspunkt.
  9Flere netshops præsterer fri fragt på muldjord, men ofte er det betinget af at der erhverves for et konkret beløb. Ellers skulle man udse dig den prisbilligste fragttype, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at bringe pakken til et afhentningssted. Metoden bliver typisk tillige ret så let gængelig. Den prisbilligste leveringsmetode er utvivlsomt selv at hente varerne.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk