KFLU.dk

Muregrus pristjek

Er du på udkig efter muregrus? Vi har fundet 15 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 795 kr. Det er 51 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg muregrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
795 kr.Sække med 1.000 kgKøb
871 kr.Sække med 1.000 kgKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
905 kr.Sække med 500 literKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
920 kr.Sække med 1.000 kgKøb
960 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.018 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.109 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.114 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.199 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.312 kr.Sække med 500 literKøb
1.440 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.477 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Størrelser: 0-8 mm 0-4 mm

Mængder: 800 kg 15 kg 25 kg 1 m3 20 kg 1000 kg 500 kg 25 kg 1 ton

Levering: vognlæs i bigbag løst leveret hent selv afhentning i poser i løs vægt trailer i sække

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for problemer med fx returret. Derfor bør man undersøge byggemarkedets betingelser.
Det er absolut super relevant at vide, om de produkter du ønsker at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du lede andre steder.
Der kan være forskel på priserne på billige muregrus hos de forskellige online byggekæder. Enkelte satser på gode priser, imens øvrige har fokus på kompetent rådgivning. Du skal tænke på hvad der betyder mest for dig.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med mange spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos et online byggemarked, som kan tilbyde tips og tricks til valg af muregrus.
Ifald du skal bruge produkterne hurtigt eller bare vil slippe for leveringsgebyret, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Dette er særligt muligt ved de velkendte byggekæder.
Flere byggekæder tilbyder et enormt sortiment, imens nogle har fokus på en bestemt type af vare. Du bør tænke igennem hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare muregrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre har butikker nær dig, og pga. det har kunderne adgang til at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Takket være dette kan du vælge at slippe for fragtgebyret, samt endda hente varerne hurtigere.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når du skal købe online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggekæder samler varer fra forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du bestille fra et bredt udvalg af muregrus online.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops er producenter af de varer der kan købes i de store byggekæder. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
De fleste nichespecifikke webshops er små familiefirmaer, som typisk drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe muregrus online på deres webshop.
Hovedparten af online nichebutikker har en enorm viden om de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Derigennem kan du forvente super begavet service fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis muregrus.
De 10 største byggemarkeder
muregrus harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger nu over 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for ca. 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og omfatter i dag over 2.000 personer i de 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for cirka 7 milliarder kroner.

muregrus jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 medarbejdere i de 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 medarbejdere i firmaets 6 butikker. 10-4 sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

muregrus silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

muregrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i deres 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Planlægning vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med arbejdet. Du anbefales at lave en klar tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder strategien.
2Du skal nødig fattes udstyr. Det kan vise sig at være fundamentalt at have værktøjet disponibelt forinden du iværksætter byggeriet. Det er derudover en fordel at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
3Du bør tænke over om du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør tilkøbe hjælp fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Når du fremskaffer assistance fra en fagmand er der penge at spare ved at tage imod uforpligtende tilbud fra flere leverandører.
4Ofte vil det være vigtigt at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være fordelagtigt at tage noter til hver enkelt udgift, hvorefter man bør nedskrive udgiften ved hver enkelt.
5Nogle gange kan man søge et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes forudsat at byggeprojektet er klimavenligt. Tilskudet er altså betinget af at renoveringen påvirker naturen.
6For udendørs projekter har vejret en betydningsfuld rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum kigge på vejrprognosen i dagene før byggeprojektet, så det ikke uanmeldt går i gang med at piske ned netop som du arbejder hårdt på dit store projekt.
7Du bør for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så husk arbejdstøj inklusiv arbejdshjelm som beskyttelse med henblik på mulige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i arbejdet, specielt ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
8Der kan findes en hel række instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube er kilde til temmelig meget gavnlig information, navnligt forudsat at man kigger i hele verden.
9Det bliver at have noget at sige at du har alle materialer tilgængelige forud for at du påbegynder din byggeproces. Du kan sammensætte en enkel huskeliste som indeholder de materialer der skal bruges, og som det næste efterse hver enkelt ting, hvormed du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
10Det er oplagt at sikre sig assistance til arbejdet, navnlig ved store projekter. Nogle opgaver behøver mere end en person. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
11Før du igangsætter dit byggeprojekt er det rimeligt essentielt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være mange regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
12Der præsenterer sig altid uventede problemstillinger når det kommer til store byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig essentielt at der afsættes en del plads i tidsplanen, med formålet om at man kan være tryg ved at man får det færdiggjort.
Danskernes favorit byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er hamrende flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % har givet maksimum point, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket jo er yderst godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ekstremt flot. Scoren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor hele 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er temmelig imponerende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.

Gængse spørgsmål vedrørende muregrus

 • Hvor købes muregrus billigt?
 • Hvor købes muregrus online?
 • Hvor meget vejer muregrus?
 • Hvor er muregrus på tilbud?
 • Hvad er muregrus?
 • Hvad koster muregrus?
 • Hvilken form for levering er bedst?

  Mange e-butikker giver nu om stunder et stort udvalg af billige former for levering til muregrus. En af dem der er mest anvendt er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de købte varer når der er tid til det. Fragttypen er nemlig i høj grad bekvem, og desuden derudover den billigste slags levering.

  Du kan tillige beslutte dig for at få pakken sendt hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver oftest en anelse dyrere, men på den anden side super bekvem ift. muregrus online. Den mest billige leveringstype vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, men dette er betinget af at du opholder dig lige ved online firmaets byggemarked, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstidspunktet på muregrus kan i nogle tilfælde være meget essentiel om du har brug for din pakke lige om lidt, så i det øjemed er det ganske væsentligt at man finder leveringstidspunktet ved muregrus. Temmelig mange firmaer på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre online, som trods alt afhænger af at bestillingen placeres forinden et besluttet klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varerne skippet afsted forinden pakkemedarbejderne har fyraften.

  Indtil flere outlets på nettet tilbyder fragtfri levering på muregrus online, men i reglen forudsætter det at man køber for et konkret beløb. I øvrigt bør du gribe den prisbilligste mulighed for levering, der ofte vil være at få kørt din pakke til et afhentningssted.

  Store netbutikker giver klik-og-hent hvor du handler billig muregrus på nettet og selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen og Bygma. De tilbyder bl.a. click-and-collect på muregrus i disse områder:

  Sønderborg, Skive, Skanderborg, Herlev, Varde, Nyborg, Vallensbæk, Haslev, Glostrup, Charlottenlund, Allerød, Ringsted, Solrød Strand, Struer, Ballerup, Albertslund, Slagelse, Nakskov, Tårnby, Nærum, Hjørring, Kalundborg, Gladsaxe, Randers, Grenaa, Hillerød, Herning, Jyllinge, Kolding, Søborg, Kokkedal, Holbæk, Odense, Hørsholm, Frederikssund, Nørresundby, Vanløse, Stenløse, Gentofte, Hvidovre, Greve, Risskov, Hedensted, Åbyhøj, Hedehusene, Svendborg, Aabenraa, Valby, Aarhus, Brønshøj, Vejle, Virum, Dragør, København, Roskilde, Helsingør, Vordingborg, Horsens, Silkeborg, Næstved, Korsør, Brønderslev, Taastrup, Ishøj, Aalborg, Rudersdal, Lyngby, Nykøbing Falster, Værløse, Odder, Fredericia, Ikast, Frederiksberg, Lillerød, Viborg, Højbjerg, Ølstykke, Frederiksværk, Esbjerg, Thisted, Hobro, Birkerød, Holstebro, Tilst, Frederikshavn, Brabrand, Brøndby, Middelfart, Rødovre, Rønne, Køge, Haderslev, Farum, og Lystrup, .

  Klik-og-hent af muregrus er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Syddanmark).

  Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker tit kigger efter bl.a. muregrus tilbud og muregrus priser. Foruden dette ser vi mange gange netshoppere kigge efter blandt andet muregrus online, køb muregrus og billig muregrus, plus de udbredte byggekæder som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og 10-4.

  Gode tilbud på muregrus

  Det er efterhånden i høj grad overkommeligt for forbrugerne at finde tilbud på billige muregrus online i blandt diverse netshops, og for det har mange internet forhandlere været tvunget til at reducere salgspriserne på muregrus voldsomt, og ydermere yde fragt uden omkostninger.

  Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig tiden værd at undersøge indtil flere internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på muregrus online forinden du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at opnå den laveste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og Stark.

  Du må ikke desto mindre huske på, at i tilfælde af at en internet virksomhed forhandler billige muregrus online til en pris som kan ses som himmelråbende fremragende, så bør det tit være en indikation på en uærlig webshop. Bestillinger med betalingskort er dog omfattet af Indsigelsesordningen, som skærmer en overfor snydagtige online forretninger.

  Vi slår generelt et slag for kortkøb eller MobilePay. Alternativt burde du vælge en løsning på afbetaling fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at finansiere pengene til muregrus over et længere tidsrum. Det fås typisk ved nichefokuserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

  Når vi kigger i statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere ofte søger for eksempel muregrus priser og muregrus tilbud. Foruden dette ser vi mange gange mennesker efterspørge for eksempel køb muregrus, muregrus online samt billig muregrus.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg muregrus er 719 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  Super har ikke andet af sige om det.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Størrelser: 0-4 mm 0-8 mm

  Mængder: 20 kg 1 m3 1 ton 1000 kg 25 kg 800 kg 25 kg 15 kg 500 kg

  Levering: afhentning vognlæs i bigbag trailer i poser i sække løst leveret hent selv i løs vægt

  Analyser andre menneskers anbefalinger

  Trustpilot tilbyder dig rigtig troværdige chancer for at gennemstøve diverse forhenværende forbrugeres meninger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tager et kig på online firmaets omtaler inden du lægger din bestilling på billige muregrus online.

  Facebook giver dig tillige altid fine chancer for at få indblik i online firmaets pålidelighed. Desuden ser vi mange e-firmaer hvor folk kan levere en kritik af købsoplevelsen, hvilket desuden kan anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

  Forud for at folk køber billige muregrus online hos en e-butik bør de egentlig tage stilling til forhandlerens handelsvilkår, men det er mange gange et omfattende projekt, særligt på de kendte byggekæder som Bygma, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Stark.

  En anden valgmulighed kunne være at se nærmere på hvorvidt internet firmaet er e-mærket, som typisk er en angivelse af at webshoppen efterfølger de officielle regler, og at e-shoppen lejlighedsvis monitoreres af jurister der er meget fortrolige de gældende vilkår.

  Desuden giver det dig anledning til en hjælpende hånd, såfremt du skulle få dilemmaer ved din handel med muregrus. Endvidere er det prisværdigt at man er opmærksom på de mest betydningsfulde reglementer gældende for bestillingen af muregrus online, f.eks. den ombytningsret online firmaet garanterer.

  I den relation er det tillige relevant, at man permanent opbevarer sin købsbekræftelse, så man til enhver tid vil kunne dokumentere sin bestilling af muregrus, hvad end man bestiller ved XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen eller Bygma.

  Pia gav 5 stjerner

  Hurtig ekspedition

  Kim Mortensen gav 4 stjerner

  Jeg fik min pakke

  Poul Christiansen gav 5 stjerner

  Super har ikke andet af sige om det.

  Lene gav 5 stjerner

  Meget tilfreds med servicen og produkt

  9 gode råd til køb på nettet
  1Generelt går vi ind for at undersøge om online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det generelt er en indikation om at e-shoppen imødekommer de gældende danske regler, samt at internet firmaet nu og da føres tilsyn med af fagfolk som har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige muregrus i en online shop kunne man altid betragte webbutikkens forretningsvilkår.
  2Den prisbilligste løsning vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, men den mulighed forudsætter at du bor med kort afstand til e-shoppens arbejdslager. Den fragtmulighed kan være usædvanlig essentiel om vi absolut skal bruge muregrus med det samme. Alternativt så frembyder enkelte internet shops levering uden betaling, men typisk afkræver det at der shoppes for et fastslået beløb.
  3Nogle enkelte netshops frembyder fragt uden beregning på muregrus, men undertiden afkræver det at man bestiller for et bestemt beløb. Alternativt skal du udvælge den billigste fragtform, som oftest vil blive at få bragt din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig i regelen på den anden side ret problemfri. Den billigste fragttype er unægtelig selv at hente ordren.
  4Inden nogen handler billige muregrus i en netbutik bør de i reglen gennemgå webbutikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke super interessant. Yderligere er det prisværdigt at du er oppe på mærkerne omkring de mest basale reglementer der indvirker på købet af billige muregrus online, som fx den byttepolitik online shoppen tilbyder.
  5Mange shops på nettet tilbyder heldigvis alverdens billige fragtløsninger til muregrus. En sikker vinder er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter produkterne når du har mulighed for det. Fragtmetoden er altså rigtig enkel, samt oftest desuden den billigste leveringsmåde.
  6Leveringstiden er jo usædvanlig vital forudsat vi behøver produktet med det samme, så derfor er det selvfølgelig relevant at vi finder det forventede leveringstidspunkt ved muregrus. En række e-forhandlere byder på billig dag-til-dag fragt på masser af produkter, som alligevel er forudsat at transaktionen realiseres forud for et angivent tidspunkt.
  7Trustpilot tilbyder de facto hensigtsmæssige genveje til at læse adskillige nuværende kunders erfaringer og herved kan det være til hjælp, at du tolker internet forhandlerens anmeldelser forinden du handler billige muregrus online. Facebook tilbyder tillige relativt gavnlige løsninger til at få kendskab til webshoppens troværdighed.
  8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et reglement, hvilket sikrer en overfor svindlende webshops. Som alternativ bør du drage nytte af en billig afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at honorere pengene over en periode.
  9Det er efterhånden temmelig fleksibelt for almindelige dødelige at finde tilbud online på billige muregrus på flere internet forretninger, og på grund af dette frembyder utallige webbutikker fragt uden beregning. Trods dette kan det trods alt blive gavnligt at besigtige visse online forhandlere efter tilbud og udsalg inden du shopper, så man er velinformeret til at få den bedste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk