KFLU.dk

Muremørtel pristjek

Er du på udkig efter muremørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg muremørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 10 kg 20 kg 1 ton 1000 kg 1 m3 25 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 liter 500 kg 15 kg 25 kg 800 kg

Levering: løst leveret i løs vægt vognlæs afhentning i poser hent selv trailer i bigbag i sække

Brands: Scan Raw Lip Weber Skalflex Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke butikkens regler.
Nogle byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, og andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot muremørtel.
Du vil finde ulighed i udsalgspriserne på billige muremørtel fra netbutik til netbutik. Enkelte tilbyder billige priser, og øvrige har faglig sparring. Du skal vide hvad du helst vil have.
For en del er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Dermed kan du overveje at shoppe hos en netbutik, hvor du kan modtage hjælp til valg af muremørtel.
Det er selvsagt ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Ifald du står og skal bruge dine byggematerialer hurtigt eller bare vil slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente byggematerialerne personligt. Dette er særligt en mulighed hos de gængse byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder køber produkter fra alverdens specialbutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af muremørtel online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i det meste af landet, og derigennem har flertallet chancen for at bestille online og hente produkterne på egen hånd. På grund af det har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt endda få varerne nu og her.
De store byggecentre er populære og anerkendte butikker, hvilket bidrager til ubekymrethed til dig der shopper online. Det vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online får du en billigere pris.
Mange webshops som sælger få produkter er opstartsvirksomheder, der typisk er dansk ejede, gerne ovenikøbet lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe ved at købe muremørtel online på deres side.
En masse online nichebutikker har meget ekspertise i de produkter de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derfor er det forventeligt at du får mere konstruktiv sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis muremørtel.
Danmarks største byggekæder
muremørtel bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 medarbejdere i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og lønner i dag omtrent 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

muremørtel jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 personer i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af ca. 2.300 mennesker i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

muremørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og omfatter i dag mere end 2.000 mennesker i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og styres dagligt af mere end 2.000 mennesker i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 mennesker i firmaets 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

muremørtel silvan

Silvan begyndte i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Måske du burde vurdere om du burde stå med hele projektet selv, eller du i stedet for skal anskaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Såfremt du ønsker assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra en håndfuld selskaber.
2Forberedelse bliver vejen til at lykkes med arbejdet. Du bør nedskrive en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave hvornår, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
3Det kan blive væsentligt at du har alle bygningsmaterialer parat på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kan med fordel nedskrive en punktforms note med alt der bliver brug for, og efterfølgende granske hvert eneste punkt, så du kan føle dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
4Ofte vil det vise sig fornuftigt at udfærdige et budget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være en god idé at beskrive samtlige omkostninger, og dernæst notere ens udgift ved hver enkelt.
5Man må nødig fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være fundamentalt at have værktøjet til rådighed før du indleder arbejdet. Du må heller ikke glemme at indkalkulere de tilhørende omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
6Der præsenterer sig uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til svære opgaver, og herved viser det sig vigtigt at der afsættes rimelig plads i planen, så man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
7For opgaver udendørs har vind og vejr stor betydning. På grund af dette bør du løbende se vejrudsigten i perioden for arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med dit vigtige projekt.
8Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, navnlig ift. vigtige ombygninger. Store ombygninger kræver flere personer. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere socialt når man er flere om opgaven.
9Der ligger et bredt udvalg af artikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube bringer dig store mængder anvendelig info, navnligt såfremt du benytter engelske søgeord.
10Du bør aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ikke sikkerhedsbeklædning såsom arbejdshjelm som hjælper dig imod hændelige uheld. Det er fornuftigt med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, hovedsageligt ifald du ikke skaffer professionel hjælp.
11Du kan indhente offentlig støtte til byggerier. Det kan man få ifald byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
12Inden du indleder byggeriet kan det vise sig aldeles vigtigt at man sikrer sig, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig gældende love omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % giver topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er fantastisk godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er ekstremt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er meget godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er yderst imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering skal du vælge?

En del internet forretninger udlover i dag diverse billige fragtformer til muremørtel. En af dem der er mest populær er efterhånden pakkeshops, hvor du selv kan afhente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig virkelig fremkommelig, samt endda ydermere den billigste leveringstype.

Du bør derudover afveje for og imod at vælge udbringning hjem til hvor du bor eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver gennemsnitligt en smule mere bekostelig, men endvidere vældig problemfri ift. muremørtel online. Den billigste leveringsform kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, men den løsning stiller krav om at du befinder dig nær online forretningens byggecenter, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstiden på muremørtel er selvfølgelig ekstremt udslagsgivende forudsat man skal bruge din ordre med det samme, og herved er det særdeles passende at du ser nærmere på den estimerede leveringstid på muremørtel. En hel del outlets på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – lover billig 1 dags levering på de fleste varenumre online, der dog er underforstået at bestillingen anbringes forinden et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet forinden logistikpersonalet har fri.

En hel del online outlets garanterer levering uden betaling på muremørtel online, men for det meste påkræves det at der indkøbes for et konkret beløb. Alternativt burde du foretrække den billigste fragtmulighed, der typisk vil være at få leveret din ordre til et afhentningssted.

En stor portion netshops yder klik-og-hent hvor man bestiller billig muremørtel på nettet men afhenter i byggecenteret. For eksempel Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Silvan og 10-4. Byggekæderne foreslår blandt andet click-and-collect på muremørtel i disse byer:

Lystrup, Ringsted, Ølstykke, Hedehusene, Brønderslev, Lillerød, Nærum, Greve, Varde, Nyborg, Randers, Slagelse, Sønderborg, Svendborg, Jyllinge, Aalborg, Tårnby, Hjørring, Frederiksberg, Holbæk, Korsør, Vejle, Allerød, Dragør, Roskilde, Struer, Brøndby, Grenaa, Hedensted, Køge, Kokkedal, Taastrup, Stenløse, Charlottenlund, Helsingør, Kolding, Brabrand, Vallensbæk, Haslev, Aarhus, Esbjerg, Frederikshavn, Højbjerg, Tilst, Nykøbing Falster, Odder, Ishøj, Farum, Risskov, Albertslund, Herning, Gladsaxe, Næstved, Skive, Birkerød, Vordingborg, Holstebro, Haderslev, Frederikssund, Silkeborg, Hillerød, Virum, Frederiksværk, Hobro, Hvidovre, Brønshøj, Værløse, Rudersdal, Vanløse, Glostrup, Aabenraa, Thisted, Lyngby, Horsens, Gentofte, Viborg, København, Nakskov, Fredericia, Søborg, Rødovre, Middelfart, Odense, Solrød Strand, Valby, Kalundborg, Rønne, Åbyhøj, Nørresundby, Hørsholm, Ballerup, Herlev, Ikast, og Skanderborg, .

Afhentning ift. muremørtel er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Falster, Lolland, Hovedstaden) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi ser på data er det klart, at internet shoppere som regel søger efter blandt andet muremørtel priser og muremørtel tilbud. Derudover oplever man tit internet shoppere søge efter eksempelvis muremørtel online, køb muremørtel samt billig muremørtel, plus de gængse byggecentre som 10-4, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

Få rabat på muremørtel

Det er i dag ultra praktisk for almindelige dødelige at finde frem til de bedste priser på billige muremørtel online i blandt diverse e-shops, og derfor har flere internet virksomheder set sig tvunget til at mindske salgspriserne på muremørtel betydeligt, og derudover yde billig levering.

Til gengæld kan det imidlertid vise sig tiden værd at besigtige diverse internet shops i Danmark efter billige priser på muremørtel online forud for at du færdiggør din shopping, således at du ikke er i tvivl om at antage den skarpeste pris. Se ikke kun hos de kendte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Harald Nyborg.

Man bør ikke desto mindre ikke undervurdere, at i tilfælde af at en shop på nettet annoncerer billige muremørtel online til en pris der anses for ufattelig overkommelig, så kunne det for det meste være et tegn på en svindel e-handler. Kortkøb er trods alt omsluttet af et lovbud, der værner kunden overfor fup e-forhandlere.

Vi tilråder betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du benytte en afdragsløsning fra fx ViaBill, når du vil finansiere prisen på muremørtel over flere uger. Dette foreslåes normalt i nichebutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Når vi ser på data bliver det klart, at internet shoppere typisk leder efter blandt andet muremørtel priser og køb muremørtel. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere lede efter fx muremørtel online, billig muremørtel og muremørtel tilbud.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg muremørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Hurtigt og let” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1000 kg 1 m3 500 kg 10 kg 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 500 liter 20 kg 15 kg 800 kg 25 kg 25 kg

Levering: i bigbag i løs vægt i poser vognlæs hent selv i sække trailer afhentning løst leveret

Brands: Igelsø Weber Skalflex Raw Scan Lip

Gennemsøg tidligere kunders vurderinger

Trustpilot genererer ganske ønskværdige løsninger til at sondere en hel del forhenværende konsumenters anmeldelser og derfor er det en hjælp, at du tjekker internet virksomhedens anmeldelser før du shopper billige muremørtel online.

Facebook tilbyder endvidere regulære belejlige løsninger til at få et kig ind i netbutikkens pålidelighed. Derudover ser vi en del firmaer på nettet som giver folk mulighed for at sammensætte en vurdering af ordreforløbet, som tilmed bør bruges til vurdering af hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige muremørtel online i en e-butik kunne de i princippet tyde webshoppens regler, dog er det mange gange ikke videre interessant, især med de udbredte byggemarkeder som Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Et andet forslag kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt e-butikken er medlem af e-mærket, som kan være en påvisning af at internet shoppen imødekommer de danske love, udover at online shoppen lejlighedsvis besøges af sagkyndige der forstår de gældende love.

Desuden får du anledning til opbakning, når du skulle få problemstillinger med dit køb af muremørtel. Ligeså kan det anbefales at kunden er påpasselig med de mest essentielle retningslinjer der har indvirkning på købet af muremørtel online, f.eks. hvilken ombytningspolitik internet webshoppen lover.

Her er det på samme måde essesentielt, at man stadig opbevarer ens kvittering på e-mail, således man senere kan dokumentere sin bestilling af muremørtel, hvad end man køber fra Silvan, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Bauhaus.

Maria Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig levering

Karen T gav 4 stjerner

Fin omgående levering

Christian P gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Michael Nielsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

9 tips til online shopping
1Det er i høj grad enkelt for enhver at vurdere tilbud online på billige muremørtel på forskellige online butikker, og derfor frembyder utallige e-shops levering uden omkostninger. Trods dette kan det imidlertid vise sig fordelagtigt at udforske diverse internet virksomheder i Danmark efter billige priser forud for at du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at skaffe sig den bedste pris.
2Antal dages levering er særligt relevant når du behøver produkterne øjeblikkeligt, så i det øjemed er det faktisk aktuelt at man kigger nærmere på den estimerede leveringstid for muremørtel. De fleste internet selskaber yder billig 1 hverdags levering på deres primære varer, som alligevel er underforstået at bestillingen gennemføres før et fastslået klokkeslæt.
3Generelt anbefaler vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Handler med kort er indbefattet af en lovbestemmelse, der hjælper dig som køber imod fup online firmaer. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afdrage betalingen over en længere periode.
4Indtil flere internet handler garanterer gebyrfri levering på muremørtel, men i de fleste tilfælde er det så nødvendigt at der shoppes for en konkret pris. Derudover burde man udvælge den billigste form for levering, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop. Løsningen er af og til endda ekstremt ukompliceret. Den billigste mulighed for levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
5Generelt foreslår vi at bemærke om online virksomheden er e-mærke godkendt, eftersom det længe har været en tryghed om at netshoppen understøtter de officielle danske regler, og at e-firmaet undertiden kigges til af fagmænd der har nøje kendskab til lovene på området. Inden folk bestiller billige muremørtel i en netshop burde de sådan set løbe igennem shoppens betingelser.
6En stor portion online shops giver på nuværende tidspunkt diverse forskellige billige løsninger til levering til muremørtel. Den mest benyttede er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor det er muligt at hente din ordre når du har mulighed for det. Fragtmetoden er jo ualmindeligt ukompliceret, samt desuden desuden den billigste type af levering.
7Forud for at nogen shopper billige muremørtel i en internet butik bør de uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens forretningsvilkår, men det er bare et omfattende projekt. Endvidere stiller vi forslag om at kunden er vaks omkring de elementære forhold der har betydning for shopping af billige muremørtel online, f.eks. den byttepolitik internet selskabet benytter.
8Den mest betalelige fragtmulighed vil altid være selv at hente ordren, som dog kræver at du befinder dig nær internet virksomhedens tilholdssted. Den mulighed for fragt kan vise sig at være virkelig vital hvis vi behøver muremørtel om få sekunder. Alternativt så præsterer visse internet forretninger fragtfri levering, men for det meste kun såfremt der indkøbes for en fastsat pris.
9Trustpilot leverer altid strålende chancer for at betragte adskillige eksisterende køberes observationer og herved foreslår vi, at du undersøger e-forhandlerens bedømmelser forinden du køber billige muremørtel online. Facebook præsterer lignende evigt nyttige chancer for at få kendskab til e-butikkens kundefokus.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk