KFLU.dk

Natursten pristjek

Er du på udkig efter natursten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg natursten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til haven til gravsten til springvand til væg til gulv til indkørsel til belægning til støttemur til mur til badeværelse til højbede til akvarier

Mængder: 1 ton 1000 kg 20 kg 15 kg 1 kubikmeter 10 kg 500 kg 1 m3 15 kg 25 kg 800 kg 500 liter 25 kg

Levering: i bigbag i sække i løs vægt i poser afhentning løst leveret trailer vognlæs hent selv

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at handle hos en webshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af natursten.
Det er absolut meget afgørende at se, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
Såfremt du vil have produkterne med det samme eller bare ønsker at slippe for leveringsgebyret, så kan du med fordel køre materialerne selv. Dette er specielt et alternativ ved de gængse byggekæder.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle er specialiserede i en specifik varetype. Du skal gennemtænke om det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden bare natursten.
Du skal vide hvilke betingelser webshoppen udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke forretningens regler.
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige natursten hos de forskellige online byggekæder. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige har fokus på service. Du skal overveje hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder sælger varer fra talrige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af natursten online.
De store byggecentre findes nær dig, og på grund af det har flertallet tilbuddet om at købe online og fragte materialerne personligt. I kraft af det er det muligt at blive fri for fragtomkostningen, og samtidig have varerne med det samme.
De store byggecentre er etablerede og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som sælger få produkter er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne endda lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe idet du handler natursten online på deres hjemmeside.
De fleste nichebutikker på internettet er eksperter i det produktsortiment de har online, da de udelukkende sælger disse produkter. Derfor vil du få mere anvendelig vejledning fra personale med ekspertviden i netop natursten.
Mange nicheforretninger på nettet er producenter af de produkterne der sælges fra større webshops. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

natursten bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og omfatter i dag mere end 500 mennesker i deres 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

natursten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 kollegaer i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 medarbejdere i de 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

natursten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

natursten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du bør ikke undvære grej. Jævnligt kan det vise sig betydningsfuldt at du har grejet disponibelt idet du iværksætter byggeprojektet. Det er derudover afgørende at inkludere de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
2Du har mulighed for at søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det gives forudsat at byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet har betydning for planeten.
3Der præsenterer sig ofte uventede bump på vejen når det kommer til større projekter, og herved vil det vise sig værdifuldt at man afsætter en del tid i køreplanen, med formålet om at man føler sig tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Du har adgang til alle mulige former for instruktioner og videoer på internettet som kan inspirere dig. I særlig grad YouTube faciliterer betydelige mængder anvendelig info, især hvis man bruger engelske søgeord.
5Muligvis kan det blive essentielt at du har de presserende materialer handlet ind i god tid før du begynder arbejdet. Du kunne lave en overskuelig indkøbsliste indeholdende alle de ting der skal bruges, og bagefter eftergå hvert enkelt punkt, med det formål at du føler dig tryg ved at du har styr på det.
6I mange tilfælde vil det være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan vise sig at være fornuftigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kunne undersøge online tilbud på dem én efter én.
7Du må ikke på noget tidspunkt negligere sikkerheden, så glem ikke påklædning såsom sikkerhedssko som skåner dig med henblik på mulige skader. Det er afgørende at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, hovedsageligt såfremt du ikke har assistance fra en professionel.
8Måske du burde regne på hvorvidt du burde stå med hele projektet selv, eller du må købe hjælp fra en fagperson til opstarten af det. Ifald du benytter eksperthjælp kan du spare penge ved at at indhente prisoverslag fra diverse leverandører.
9For projekter udenfor har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum se meldingerne om vejret lige før arbejdets start, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at vælte ned i samme sekund som du er ved at færdiggøre det store byggeprojekt.
10Det anbefales at spørge om en hjælpende hånd til arbejdet, især når det er vigtige byggeprojekter. Omfattende ombygninger kræver flere end en enkelt person. Derudover vil det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
11Inden du går i gang med arbejdet må det være vildt meningsfuldt at have styr på, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl kan der være diverse love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12Godt forarbejde bliver nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en klar agenda, der dikterer hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, og derudover en kronologisk rækkefølge. Vær konkret idet du udarbejder oversigten.
Danskernes foretrukne byggeshops
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 9 % har givet den laveste karakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er utrolig betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som jo er ekstremt imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.

Mest stillede spørgsmål med hensyn til natursten

 • Hvordan bygge støttemur i natursten?
 • Hvor kommer natursten fra?
 • Hvad er natursten?
 • Hvordan afkalker man natursten?
 • Hvordan mure natursten?
 • Hvordan lægger man natursten?
 • Natursten hvad er?
 • Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

  Masser af webbutikker i Danmark foreslår nu til dags mange forskellige billige leveringsmidler til natursten. Førstevalget hos mange er lige nu afhentningssteder, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente ordren når det passer ind i din kalender. Løsningen er jo super praktisk, samt tit endda den mindst kostelige leveringsmåde.

  Du bør også udse dig at bestille produkterne til levering til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig som oftest en lille smule dyrere, men endda virkelig enkel ved køb af natursten online. Den mest betalelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente pakken, hvilket beroer på at du opholder dig lige ved webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

  Leveringsdygtigheden på natursten er jo ualmindeligt vital ifald vi mangler varerne inden for få dage, og af den grund er det sandelig relevant at man checker den estimerede leveringstid ved natursten. En række internet forretninger – fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig levering på næste hverdag på mange af deres varer online, men husk at det afhænger af at du når at bestille før et givent klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få varen ordnet inden logistikpersonalet får fri.

  Indtil flere e-firmaer sikrer levering uden gebyr på natursten online, men undertiden er det under betingelse af at du bestiller for et præcist beløb. Derudover burde man tage den mindst kostelige leveringsmåde, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted.

  En lang række webbutikker udlover klik-og-hent hvor du handler billig natursten på nettet og selv henter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bauhaus, Silvan og Davidsen. De giver bl.a. klik-og-hent på natursten i disse områder:

  København, Risskov, Solrød Strand, Viborg, Herlev, Køge, Horsens, Struer, Taastrup, Søborg, Allerød, Odense, Holbæk, Brabrand, Grenaa, Herning, Aabenraa, Glostrup, Rødovre, Kolding, Ballerup, Vejle, Gladsaxe, Svendborg, Nyborg, Valby, Haderslev, Aarhus, Brønshøj, Dragør, Greve, Næstved, Vallensbæk, Rønne, Lillerød, Tårnby, Tilst, Odder, Vordingborg, Frederikshavn, Frederikssund, Nørresundby, Birkerød, Thisted, Roskilde, Hørsholm, Nykøbing Falster, Haslev, Fredericia, Lyngby, Ikast, Højbjerg, Værløse, Aalborg, Ishøj, Skanderborg, Hedehusene, Charlottenlund, Hvidovre, Kokkedal, Lystrup, Frederiksberg, Hedensted, Albertslund, Stenløse, Korsør, Randers, Brøndby, Silkeborg, Kalundborg, Holstebro, Hillerød, Skive, Slagelse, Rudersdal, Virum, Farum, Sønderborg, Ringsted, Middelfart, Jyllinge, Esbjerg, Nakskov, Brønderslev, Vanløse, Hobro, Nærum, Ølstykke, Varde, Gentofte, Frederiksværk, Helsingør, Åbyhøj, og Hjørring, .

  Klik-og-hent for natursten er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Amager, Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Lolland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland).

  Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at folk jævnligt søger fx natursten priser og natursten online. Vi ser derudover ofte online shoppere lede efter blandt andet billig natursten, natursten tilbud og køb natursten, plus de velkendte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark og XL-Byg.

  Gode priser på natursten

  Det er efterhånden super nemt for købere at prissammenligne på billige natursten online i blandt diverse e-firmaer, og herved har flertallet af forretninger på nettet været nødt til at nedbringe prisniveauet på natursten kolossalt, og derudover sikre fragt uden beregning.

  Men det kan ikke desto mindre være smart at studere nogle få firmaer på nettet efter tilbud på natursten online forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er skråsikker på at antage den mest billige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Jem og Fix, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

  Du må bare ikke overse, at ifald en shop markedsfører billige natursten online til salg for en pris som er usædvanlig beskeden, burde det for det meste være et bevis på en uærlig e-shop. Bestillinger med betalingskort er heldigvis inkluderet i en bestemmelse, der redder folk imod uægte forretninger på nettet.

  Vi slår generelt et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ burde du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage prisen på natursten senere. Dette foreslåes typisk hos specialiserede webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Bygma.

  Når vi ser på tallene fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger blandt andet natursten priser og billig natursten. Vi ser derudover jævnligt folk lede efter fx natursten online, køb natursten og natursten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg natursten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Hurtig og høflig betjening” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gulv til gravsten til akvarier til haven til mur til bede til belægning til badeværelse til indkørsel til støttemur til væg til højbede til springvand

  Mængder: 500 liter 10 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1000 kg 15 kg 25 kg 800 kg 1 ton 1 kubikmeter 1 m3 500 kg

  Levering: hent selv i sække i løs vægt afhentning vognlæs i bigbag i poser løst leveret trailer

  Tjek eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot forærer dig evigt passelige løsninger til at bese ret mange forhenværende konsumenters anmeldelser og derfor går vi ind for, at du iagttager e-butikkens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige natursten online.

  Facebook indebærer endvidere en del gode muligheder for at få indsigt i online shoppens troværdighed. Herinde ses en del internet forretninger som gør det muligt at afgive en kritik af ordreforløbet, som desuden burde benyttes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

  Forinden folk bestiller billige natursten online på en e-handler kunne man i og for sig tage stilling til e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog typisk et omfattende arbejde, særligt hos de udbredte byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg og Bauhaus.

  Alternativet kan derfor være at kontrollere om netshoppen er e-mærket, da det generelt er en indikator for at online forhandleren opfylder de danske regler, samt at online forhandleren nu og da ses til af jurister der kender til de gældende regulativer.

  Dette er desuden en god genvej til opbakning, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din bestilling af natursten. Tillige er det smart at køber er vaks omkring de væsentligste forhold der kan have indvirkning på købet af natursten online, som fx hvilken ombytningsrettighed forretningen tilbyder.

  Her er det i øvrigt relevant, at man permanent sikrer ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne bevise købet af natursten, ligegyldig om man shopper ved Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4 eller Bygma.

  Michael gav 5 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  Kim gav 4 stjerner

  Nem og hurtig service til gode priser…

  Morten B gav 5 stjerner

  Fik varen på under 24 timer

  Jette Mortensen gav 5 stjerner

  Fremragende service.

  9 gode råd til køb på nettet
  1En masse internet outlets tildeler heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmåder til natursten. Den mest benyttede er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling lige når det passer dig. Fragtmetoden er jo yderst smertefri, samt endda også den billigste fragtmulighed.
  2Den mest letkøbte mulighed for levering er unægtelig at du selv henter pakken, som jo betinges af at du lever nærved online forhandlerens bopæl. Den mulighed for levering kan vise sig at være meget relevant når vi skal bruge natursten om kort tid. Alternativt så præsterer en række outlets på nettet levering uden betaling, men for det meste er det påkrævet at der bestilles for en konkret pris.
  3Vi slår generelt et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i et regelsæt, som assisterer os imod bedrageriske internet shops. Som alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du vil afbetale betalingen ude i fremtiden.
  4Forud for at nogen handler billige natursten i en forretning på nettet burde de for at være på den sikre side overveje forhandlerens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke videre spændende. Tillige går vi ind for at man er klar over de fundamentale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af billige natursten online, som fx den byttepolitik online firmaet tilbyder.
  5Generelt går vi ind for at kigge hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, siden det bør være en sikkerhed for at netbutikken tilslutter sig de danske regler, samt at forretningen hyppigt vurderes af specialister der er inde i de gældende regler. Forud for at nogen bestiller billige natursten på en internet butik kunne man på en vis måde gennemgå deres vilkår.
  6Det er i dag temmelig gnidningsløst for internetbrugere at finde information om priser online på billige natursten på flere internet forhandlere i Danmark, og til tak præsterer flertallet af online shops gratis fragt. Derfor kan det til hver en tid blive lukrativt at analysere flere internet selskaber efter tilbud forinden du placerer ordren, så du er skråsikker på at få fat i den mindst kostelige pris.
  7Flere online varehuse tilbyder fragt uden beregning på natursten, men for det meste forudsætter det at man handler for et konkret beløb. Derudover bør du snuppe den mest billige fragtmulighed, som tit vil blive at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Leveringstypen bliver typisk endvidere virkelig nem. Den mest letkøbte leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
  8Leveringshastigheden er vældig udslagsgivende såfremt vi har behov for pakken omgående, så med det formål er det særdeles passende at vi kigger nærmere på den anslåede leveringstid ved natursten. En masse online shops stiller udsigt til billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre, som trods alt regnes ud fra at bestillingen placeres tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
  9Trustpilot medfører altid fantastiske genveje til at fortolke adskillige aktuelle konsumenters iagttagelser og derved kan det være til hjælp, at du sonderer e-handlens anmeldelser inden du shopper billige natursten online. Facebook fremskaffer tillige aldeles sikre muligheder for at få indtryk af online butikkens kundetilfredshed.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk