KFLU.dk

Nøddesten pristjek

Er du på udkig efter nøddesten? Vi har fundet 11 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 975 kr. Det er 35 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg nøddesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
975 kr.Sække med 1.000 kgKøb
978 kr.Sække med 1.000 kgKøb
989 kr.Sække med 1.000 kgKøb
995 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.149 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.172 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.349 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven til indkørsel

Mængder: 1 m3 10 kg 15 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 25 kg 1000 kg 20 kg 800 kg 15 kg 500 kg 1 ton

Levering: løst leveret trailer i løs vægt i sække i bigbag i poser hent selv vognlæs afhentning

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige nøddesten hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder de bedste priser, og andre giver kompetent rådgivning. Du skal vide hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder sælger et stort varesortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare nøddesten.
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos et online byggemarked, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af nøddesten.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare har lyst til at spare leveringsomkostningen, så kan du med fordel transportere materialerne personligt. Dette er særligt et alternativ ved de udbredte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor bør du tjekke byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er selvsagt super relevant at tjekke, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder tilbyder produkter fra mange forskellige nichebutikker, og så kan du shoppe fra et bredt udvalg af nøddesten online.
De store byggemarkeder er etablerede og anerkendte butikker, hvilket bidrager til øget troværdighed når du skal købe online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De udbredte byggemarkeder har butikker i store dele af landet, og som følge af det har de fleste mulighed for at bestille online og køre materialerne selv. På grund af det har man mulighed for at slippe for fragtgebyret, og sågar have varerne på kortere tid.

Nichewebshop

De fleste niche webshops er producenter af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem nicheforretningerne online får du skarpere priser.
Forskellige online nichebutikker er små virksomheder, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, gerne sågar lokalt nær dig. Disse hjælper du når du bestiller nøddesten online på deres side.
En masse webshops i små nicher har et indgående kendskab til deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Altså kan du få en høj grad af informativ service fra personale med ekspertviden i netop nøddesten.
De største byggecentre i Danmark

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 ansatte i forretningens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 medarbejdere i de 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

nøddesten silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

nøddesten jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

nøddesten bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i deres 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

nøddesten harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 ansatte i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 personer i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det viser sig meningsgivende at have de fornødne byggematerialer indkøbt på forhånd inden du går i gang med håndværket. Du kunne med fordel lave en simpel liste indeholdende alt det som er nødvendige, og efterfølgende granske listen, hvormed du er overbevist om at du har styr på det.
2Måske du burde tage til overvejelse om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt skal investere i hjælp fra en ekspert til afslutningen af byggeriet. Når du anskaffer assistance fra en fagmand er det en god idé at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
3Det er vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på penge-delen af det. Det må være fornuftigt at dokumentere samtlige poster, og efterfølgende nedfælde eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
4Før du påbegynder byggeprojektet er det usandsynligt meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Afhængigt af din bopæl vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
5Der findes vældig mange artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube faciliterer rigelig konstruktiv oplysning, navnligt forudsat at du søger på engelsk.
6I nogle tilfælde kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes hvis projektet er godt for miljøet. Støtten beroer altså på at projektet har betydning for klimaet.
7Ved opgaver udenfor kan vejret få en vigtig rolle. Derfor skal du hyppigt undersøge prognosen for vejret i forbindelse med byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke uventet starter med at stå ned i stænger absolut lige når du er godt i gang med det komplekse byggeprojekt.
8Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ej beskyttelse bl.a. hjelm og sko som sikring overfor mulige uheld. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især ifald du ikke køber hjælp fra en ekspert.
9Forberedelse vedbliver at være kilden til at nå problemfrit i mål med projektet. Du bør forfatte en gennemarbejdet arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, samt en tilhørende kronologisk rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder handlingsplanen.
10Du skal ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have grejet ved hånden forinden du tager fat på byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at indregne de tilhørende udgifter i budgettet for byggeriet.
11Der viser sig stort set altid overraskende problemer ved store projekter, og pga. dette er det af stor betydning at der afsættes nok plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig sikker på at have tid nok til det.
12Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til projektet, navnlig ift. krævende byggeprojekter. Omfattende byggerier gør krav på mere end en person. Desuden er det bedre og mere interessant at være flere om det.
De mest vellidte byggecentre
Brugerne på Trustpilot vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er rigtig flot. Vurderingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er usædvanligt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er hamrende betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som naturligvis er ultra flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er enormt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % kvitterer med maksimum point, og bare 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Normale spørgsmål til nøddesten

 • Hvor købes nøddesten billigt?
 • Hvor købes nøddesten online?
 • Hvad koster nøddesten?
 • Hvor meget vejer nøddesten?
 • Hvad er nøddesten?
 • Hvor er nøddesten på tilbud?
 • Hvilken fragttype er bedst?

  En lang række online forretninger tilbyder til alt held et stort udvalg af billige former for levering til nøddesten. En af de mest populære er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente varerne når det passer dig bedst. Denne er nemlig super ligetil, samt mange gange derudover den prisbilligste løsning til levering.

  Du kan lige så vel planlægge at vælge at få sendt til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Leveringsmetoden er sædvanligvis en tak mere omkostningsfuld, men på den anden side ultra hensigtsmæssig ved køb af nøddesten online. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være at hente pakken selv, men det kræver at du befinder dig nær online webshoppens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

  Fragtperioden på nøddesten er selvfølgelig meget betydningsfuld såfremt vi har brug for produkterne omgående, og af den grund er det ret så væsentligt at vi checker det forventede leveringstidspunkt ved nøddesten. Masser af netshops i Danmark – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, men som trods alt er betinget af at ordren gennemføres forud for et fastsat tidspunkt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen klargjort forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  En hel del internet foretagender frembyder gratis levering på nøddesten online, men i mange tilfælde afkræver det at man aftager for en konkret sum. Ellers må man vælge den mest prisbevidste type af levering, som gerne vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted.

  En del netbutikker giver afhentning hvor du handler billig nøddesten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Jem og Fix, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bauhaus. Byggekæderne tildeler eksempelvis click-and-collect på nøddesten i følgende byer:

  Ikast, Skive, Slagelse, Vanløse, Allerød, Rønne, Jyllinge, Haslev, Haderslev, Brøndby, Charlottenlund, Solrød Strand, Taastrup, Nørresundby, Albertslund, Gentofte, Køge, Vejle, Rudersdal, Kalundborg, Korsør, Svendborg, Nyborg, Hedensted, Frederiksberg, Randers, Hedehusene, Varde, Ringsted, Ballerup, Nakskov, Vordingborg, Dragør, Skanderborg, Lystrup, Åbyhøj, Hobro, Hørsholm, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Højbjerg, Ishøj, Silkeborg, Brønderslev, Frederikssund, Lillerød, Hjørring, Virum, Herlev, Frederikshavn, Valby, Nærum, Odder, Struer, Farum, Risskov, Herning, Aarhus, Tårnby, Birkerød, Brabrand, København, Tilst, Greve, Grenaa, Viborg, Kokkedal, Ølstykke, Thisted, Gladsaxe, Værløse, Kolding, Holstebro, Frederiksværk, Søborg, Helsingør, Lyngby, Næstved, Sønderborg, Horsens, Odense, Fredericia, Roskilde, Aalborg, Rødovre, Aabenraa, Hvidovre, Glostrup, Stenløse, Middelfart, Holbæk, Brønshøj, Hillerød, og Esbjerg, .

  Klik-og-hent for nøddesten er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland) og Sjælland (Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Vestsjælland).

  Ses der på data er det tydeligt, at folk ofte søger for eksempel køb nøddesten og nøddesten priser. Vi ser derudover tit mennesker søge efter for eksempel billig nøddesten, nøddesten online samt nøddesten tilbud, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen og Bygma.

  Bedste tilbud på nøddesten

  Det har vist sig at være ualmindeligt fremkommeligt for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige nøddesten online på forskellige internet webshops, og ergo har en lang række e-forretninger set sig nødsaget til at stampe priserne på nøddesten markant, og ydermere tilbyde fragt uden gebyr.

  Dog kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at analysere enkelte e-firmaer efter billige priser på nøddesten online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Kig ikke kun på de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

  Man skal imidlertid være obs på, at hvis en shop tilbyder billige nøddesten online på tilbud til en tilbudspris som er mystisk billig, så kan det for det meste være en varsel om en bedragerisk webbutik. Shopping med kort er imidlertid en del af en lovbestemmelse, hvilket skærmer dig imod fup online forretninger.

  Vi tilråder generelt betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere omkostningerne til nøddesten ude i fremtiden. Det tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Davidsen, Bauhaus, Bygma, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

  Når vi kigger i søgedata står det tydeligt, at netshoppere ofte søger efter fx nøddesten tilbud og nøddesten priser. Vi ser desuden ofte online shoppere søge efter for eksempel køb nøddesten, nøddesten online og billig nøddesten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg nøddesten er 871 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Det virker bare.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til haven

  Mængder: 1 m3 500 liter 10 kg 25 kg 15 kg 15 kg 500 kg 1 ton 1 kubikmeter 1000 kg 25 kg 20 kg 800 kg

  Levering: hent selv trailer i bigbag i løs vægt i poser afhentning i sække løst leveret vognlæs

  Se nærmere på andre menneskers ratings

  Trustpilot forærer dig en del pålidelige muligheder for at studere adskillige eksisterende forbrugeres reflektioner og derfor tilråder vi, at du tjekker internet forretningens omtaler forud for at du køber billige nøddesten online.

  Facebook giver dig for øvrigt evigt fornemme chancer for at få en idé om internet forretningens popularitet. Tilmed ser vi en række forretninger på nettet hvor man kan frembringe en omtale af virksomhedens service, som desuden kan benyttes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

  Forud for at nogen shopper billige nøddesten online hos en e-shop kunne man helt sikkert have øje for dens handelsaftale, dog er det typisk et omfattende arbejde, særligt på de store byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg og 10-4.

  En anden valgmulighed kan være at efterse om online webshoppen er støttet af e-mærket, hvilket længe har været en påvisning af at netshoppen retter sig efter de danske love, samt at e-firmaet hyppigt revideres af fagfolk der kender de gældende regulativer.

  Derudover giver det dig mulighed for en håndsrækning, når du forvoldes besvær med din ordre på nøddesten. Desuden stiller vi forslag om at køber er vidende om de mest aktuelle vilkår der har indvirkning på købet af nøddesten online, fx den byttepolitik internet shoppen tilbyder.

  I den forbindelse er det på samme måde afgørende, at man når som helst gemmer ens kvittering på e-mail, således man når som helst vil kunne påvise sin bestilling af nøddesten, uafhængig af om man handler ved XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Bygma eller Davidsen.

  Birthe gav 5 stjerner

  Altid en fornøjelse

  Hanne T gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  Lone gav 5 stjerner

  hurtig og præcis levering

  Mette G gav 4 stjerner

  Perfekt køb

  9 gode råd til online shopping
  1Vi anbefaler at tjekke om internet shoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det ofte er en antydning af at e-handlen efterlever dansk lovgivning, samt at virksomheden en gang i mellem revurderes af fagfolk der er inde i lovgivningen. Forinden folk shopper billige nøddesten i en butik på nettet bør man faktisk granske netbutikkens handelsvilkår.
  2Den mindst kostelige fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som dog betinges af at du har bopæl nærved e-shoppens adresse. Den leveringsversion kan være vældig central ifald du skal bruge nøddesten med det samme. Alternativt så præsterer en række internet shops gratis fragt, men tit gælder det kun hvis man bestiller for en fastsat pris.
  3Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er omfattet af et reglement, der bistår en overfor snydagtige shops på nettet. Som et alternativ bør du drage fordel af et afbetalingstilbud som eksempelvis ViaBill, for så vidt du gerne vil honorere beløbet af flere omgange.
  4Trustpilot fører til ganske hensigtsmæssige genveje til at se nærmere på ret mange tidligere kunders observationer og af den grund foreslår vi, at du undersøger netshoppens ratings inden du handler billige nøddesten online. Facebook forærer dig på samme måde fuldkommen troværdige metoder til at få indblik i internet virksomhedens troværdighed.
  5Forud for at folk køber billige nøddesten i en butik på nettet behøver de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsvilkår, det er dog almindeligvis et omfattende arbejde. For øvrigt anbefales det at køberen er obs på de væsentligste bestemmelser der har indflydelse på bestillingen af billige nøddesten online, som fx hvilken ombytningsrettighed forretningen har.
  6Visse internet webshops yder billig levering på nøddesten, men undertiden er det kun gældende hvis der shoppes for en fastsat pris. I øvrigt må man snuppe den prisbilligste leveringsmanér, der ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din pakke til et afhentningssted. Metoden viser sig uheldigvis på den anden side super uproblematisk. Den mindst kostelige leveringsform er dog at hente ordren selv.
  7Leveringshastigheden er selvfølgelig ekstremt vigtig ifald du skal bruge varen straks, og i det øjemed er det øjensynligt klogt at du ser den anslåede leveringstid for nøddesten. Masser af shops på nettet garanterer billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens varenumre, men det er underforstået at bestillingen placeres forud for et konkret tidspunkt.
  8En del internet butikker tildeler nu om stunder en lang række forskellige billige muligheder for levering til nøddesten. En af de mest benyttede er nu om dage levering til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter præcis når det passer dig. Den er jo særdeles problemfri, og ofte tilmed den mest letkøbte fragtmetode.
  9Det er jo efterhånden vældig smertefrit for alle at sammenligne tilbud online på billige nøddesten på diverse online varehuse, og så lover de fleste online selskaber levering uden gebyr. Det kan trods alt blive gavnligt at besigtige enkelte online forretninger efter tilbud og rabat forinden du handler, så du er på den sikre side med at få den skarpeste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk