KFLU.dk

Ølandssten pristjek

Er du på udkig efter ølandssten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 999 kr. Det er 26 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg ølandssten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.039 kr.Sække med 500 literKøb
1.125 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til haven

Mængder: 500 liter 10 kg 1000 kg 500 kg 25 kg 15 kg 1 m3 800 kg 1 kubikmeter 1 ton 25 kg 20 kg 15 kg

Levering: i sække trailer vognlæs afhentning hent selv i poser i bigbag løst leveret i løs vægt

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot ønsker at slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne personligt. Det er særligt en mulighed ved de gængse byggecentre.
Det er naturligvis ekstremt relevant at se, om de varer du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Der findes forskelle i prisen på billige ølandssten hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte fokuserer på de bedste tilbud, hvorimod øvrige satser på kompetent rådgivning. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Du bør have fokus på hvilke regler der gælder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med bl.a. returnering. Af den grund skal man kende forretningens betingelser.
Flere byggekæder tilbyder et stort udvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige typer af varer at vælge fra, udover blot ølandssten.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at vælge en netbutik, som kan tilbyde gode råd til valg af ølandssten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og almenkendte virksomheder, som bidrager til en tryghedsfornemmelse til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og på grund af det har kunderne tilbuddet om at købe online og hente byggematerialerne på egen hånd. Dermed har du chancen for at undvære fragtgebyret, og sågar skaffe varerne hurtigere.
De gængse byggecentre samler produkter fra flere producenter, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af ølandssten online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er opstartsvirksomheder, som oftest har danske ejere, gerne ovenikøbet fra dit lokalområde. Dem hjælper du ved at handle ølandssten online på deres webshop.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Flertallet af nichefokuserede netbutikker er specialister i det produktsortiment de har online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig formår de at yde mere indsigtsfuld rådgivning fra folk som er eksperter i netop ølandssten.
Danmarks største byggekæder

Davidsen startede i 1944, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

ølandssten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af mere end 1.000 mennesker i de 41 byggecentre. Silvan satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

ølandssten harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

ølandssten bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 medarbejdere i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

ølandssten jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 medarbejdere i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 medarbejdere i de 6 butikker. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og lønner i dag over 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 ansatte i forretningens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du finder en hel række vejledninger og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Ikke mindst YouTube er formidler af rigelig anvendelig info, navnligt hvis du leder på engelsk.
2Glem ikke at du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes når byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Det forudsætter dermed at byggeriet påvirker naturen.
3Ved projekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Af den grund kan du ofte se femdøgnsprognosen i forbindelse med arbejdets start, så det ikke uventet starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er gået i gang med dit vigtige projekt.
4Potentielt kan det blive værdifuldt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du kunne med fordel sammenfatte en punktforms indkøbsseddel hvor der bør fremgå det der skal bruges, og som det næste efterse materialerne, så du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
5Ofte vil det vise sig essentielt at lave en budgetoversigt for dit byggeri, så man giver sig selv et overblik. Det vil være sundt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og dernæst tjekke online tilbud på dem slavisk.
6Der kommer typisk ubelejlige problemstillinger i forbindelse med krævende projekter, og følgelig kan det vise sig essentielt at der er afsat betragtelig tid i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
7Det kan give mening at overveje om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Forudsat at du indhenter assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være en god idé at få tilbud fra flere firmaer.
8Godt forarbejde er vejen til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du kunne overveje at nedskrive en klar dagsorden, der fortæller hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og en tilhørende nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver agendaen.
9Man må aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Ofte vil det vise sig af stor betydning at du har værktøjet klar til brug når du starter dit byggeprojekt. I øvrigt må du huske at påregne de her udgifter i byggeriets budget.
10Før du påbegynder byggeprojektet er det rimeligt meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl vil der være fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
11Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk arbejdstøj som fod- og hovedbeklædning som beskyttelse mod hændelige uheld. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprojektet, især når du ikke har professionel assistance.
12Det er anbefalelsesværdigt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst ved krævende projekter. Krævende byggeprojekter gør krav på flere folk. I øvrigt viser det sig mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
De bedst anmeldte byggeshops
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er temmelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet toprating, og blot 2 % giver dumpekarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er utrolig flot. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % giver den højeste karakter, og alene 8 % giver 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som selvsagt er utrolig godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er enormt betryggende. Evalueringen grundlægges af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.

Typiske spørgsmål med hensyn til ølandssten

 • Hvor meget vejer ølandssten?
 • Hvor købes ølandssten online?
 • Hvad koster ølandssten?
 • Hvad er ølandssten?
 • Hvor er ølandssten på tilbud?
 • Hvor købes ølandssten billigt?
 • Hvilken type af levering er smartest?

  De fleste webbutikker i Danmark udlover nu et bredt udvalg af billige leveringsmetoder til ølandssten. En favorit er p.t. at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Muligheden er jo særligt uproblematisk, og tit tilmed den mindst kostelige mulighed for fragt.

  Du burde også tænke over at få produkterne sendt hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden viser sig tit en sjat mere pebret, men samtidig virkelig overkommelig med ølandssten online. Den mest prisbevidste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som desværre forudsætter at du fysisk befinder dig med kort afstand til online firmaets byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

  Leveringshastigheden på ølandssten er ualmindeligt bestemmende om vi mangler ordren med det samme, så i det øjemed er det selvsagt relevant at man tjekker tidshorisonten for levering for ølandssten. Flere online shops – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – giver løfte om billig dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter online, men vær vagtsom da det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et konkret tidspunkt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varerne hen til fragtfirmaet inden de logistikansatte har fyraften.

  En række internet outlets tilbyder fragt uden betaling på ølandssten online, men i reglen under forudsætning af at der shoppes for et konkret beløb. I øvrigt skulle man overveje den billigste form for levering, som mange gange er at få leveret pakken til en pakkeshop.

  En lang række netbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig ølandssten hjemmefra og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, Silvan og 10-4. Byggemarkederne foreslår fx click-and-collect på ølandssten i disse byer:

  Fredericia, Næstved, Holbæk, Allerød, Gentofte, Randers, Ishøj, Ikast, Albertslund, Dragør, Haslev, Nyborg, Brønderslev, Hørsholm, Virum, Tilst, Birkerød, Frederikshavn, Kokkedal, Brabrand, Hvidovre, Frederiksværk, Tårnby, Søborg, Hobro, Valby, Aabenraa, Rødovre, Lyngby, Vordingborg, Skanderborg, Herning, Taastrup, Vallensbæk, Haderslev, Horsens, Ringsted, Frederikssund, Helsingør, Gladsaxe, Vanløse, Kolding, Værløse, Højbjerg, Grenaa, Struer, Lystrup, Rudersdal, Slagelse, Jyllinge, Vejle, Åbyhøj, Solrød Strand, Odense, Glostrup, Aarhus, Varde, Skive, Hedehusene, Viborg, Middelfart, Køge, Brønshøj, Rønne, Stenløse, Risskov, Odder, København, Thisted, Sønderborg, Lillerød, Brøndby, Nakskov, Ølstykke, Holstebro, Svendborg, Esbjerg, Korsør, Herlev, Nørresundby, Hedensted, Charlottenlund, Ballerup, Nærum, Roskilde, Hillerød, Greve, Farum, Kalundborg, Silkeborg, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Hjørring, og Aalborg, .

  Afhentning for ølandssten er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Amager, Nordsjælland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Sydfyn).

  Ved indkig i statistikkerne er det markant, at mennesker jævnligt efterspørger eksempelvis ølandssten tilbud og ølandssten online. Foruden dette oplever vi typisk folk søge efter bl.a. ølandssten priser, køb ølandssten samt billig ølandssten, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

  Gode tilbud på ølandssten

  Det har vist sig at være i høj grad praktisk for alle at vurdere tilbud på billige ølandssten online fra forskellige forhandlere på nettet, og på grund af dette har flertallet af forhandlere på nettet set sig nødsaget til at nedbringe prisen på ølandssten helt i bund, og i øvrigt præstere levering uden omkostninger.

  Til gengæld kan det til hver en tid være tiden værd at sammenligne nogle enkelte webshops efter udsalg og tilbud på ølandssten online forud for at du handler, således at man er sikret at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Harald Nyborg.

  Du bør bare være obs på, at ifald en e-forhandler markedsfører billige ølandssten online til en salgspris der virker ufattelig billig, så er det undertiden være en indikation på en uoprigtig online webshop. Bestillinger med betalingskort er dog inkluderet i en orden, som redder køberen overfor uoprigtige internet varehuse.

  Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Alternativt burde du anvende en afbetalingsordning fra fx ViaBill, ifald du gerne vil klare betalingen af ølandssten i flere bidder. Det tilbydes normalt hos nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

  Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at mennesker mange gange søger eksempelvis ølandssten tilbud og ølandssten priser. Man ser derudover mange gange online shoppere efterspørge eksempelvis ølandssten online, køb ølandssten og billig ølandssten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg ølandssten er 883 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 2 brugeranmeldelser.

  Super nem hjemmeside og hurtig levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til haven

  Mængder: 15 kg 800 kg 10 kg 1 m3 25 kg 15 kg 20 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 500 kg 1000 kg 1 ton

  Levering: løst leveret i løs vægt afhentning i sække i bigbag vognlæs i poser trailer hent selv

  Kig på eksisterende kunders meninger

  Trustpilot forærer dig super fine muligheder for at gennemstøve en lang række forhenværende brugeres erfaringer og derfor tilråder vi, at du kigger på e-forretningens anmeldelser inden du handler billige ølandssten online.

  Facebook tilbyder lignende flere belejlige muligheder for at få indsigt i webbutikkens pålidelighed. Derudover ses nogle e-handler som tilbyder folk at levere en kritik af virksomhedens service, som tilmed burde udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

  Inden nogen shopper billige ølandssten online i en butik behøver de utvivlsomt granske dens betingelser, det er dog normalt et tidskrævende arbejde, i særdeleshed ved de store byggemarkeder som 10-4, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Davidsen.

  En nem løsning kunne måske være at kontrollere om e-shoppen er støttet af e-mærket, som kan være en påvisning af at e-forretningen følger de opstillede regler, foruden at virksomheden hyppigt undersøges af sagkyndige der er meget fortrolige reglementet på området.

  Desuden tilbydes du genvej til støtte, ifald du oplever problemer som følge af din bestilling af ølandssten. Ligeså er det smart at køber er påpasselig med de mest basale betingelser der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af ølandssten online, som fx hvilken bytteret butikken tilbyder.

  I den sammenhæng er det på samme måde relevant, at man permanent opbevarer ens faktura e-mail, således man senere vil kunne vidne om købet af ølandssten, hvad end man har købt fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Jem og Fix.

  Charlotte Jensen gav 5 stjerner

  Nemt at bestille og hurtig levering

  Susanne gav 4 stjerner

  Super hurtig levering og ok priser

  Søren gav 5 stjerner

  Hurtig og høflig betjening

  Rasmus Jensen gav 4 stjerner

  Altid gode priser og kvalitet svarer

  9 tips til køb på nettet
  1Forinden folk handler billige ølandssten i en e-shop kunne de sådan set få overblik over netshoppens forretningsaftale, men det er ofte ikke super spændende. Udover dette er det klogt at man er vaks omkring de grundlæggende vedtægter der kan influere på bestillingen af billige ølandssten online, som for eksempel den returneringsret internet shoppen kører med.
  2Trustpilot tilbyder ret så fortræffelige genveje til at besigtige en stor portion eksisterende køberes opfattelser og derfor støtter vi, at du kigger på online butikkens omtaler inden du handler billige ølandssten online. Facebook forærer dig tillige regulære solide genveje til at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus.
  3Størstedelen af forretninger på nettet udlover til alt held et stort udvalg af billige metoder til levering til ølandssten. En favorit iblandt mange er i dag udleveringssteder, hvor det er muligt at hente de nyindkøbte varer på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig meget overkommelig, samt desuden ydermere den billigste fragtmetode.
  4Generelt går vi ind for at bemærke om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være en forsikring om at netshoppen understøtter de officielle danske regler, foruden at online forretningen rutinemæssigt overværes af fagmænd som er meget fortrolige vedtægterne på området. Før folk shopper billige ølandssten hos en internet webshop kan de faktisk skimme webshoppens forretningsvilkår.
  5Den mest betalelige leveringsmodel vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men den mulighed beroer på at du befinder dig i nærheden af online firmaets bopæl. Den fragtmulighed er naturligvis vældig central om du har behov for ølandssten inden for kort tid. Alternativt så lover nogle få online firmaer fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kræver det at du bestiller for et fastslået beløb.
  6Nogle online virksomheder præsterer fragt uden omkostninger på ølandssten, men tit kun såfremt man indkøber for et bestemt beløb. Ellers må du udvælge den mest betalelige leveringsmetode, hvilket tit vil være at få dem til at køre dine produkter til en pakkeshop. Løsningen er i mange tilfælde også i høj grad fremkommelig. Den mest betalelige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
  7Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af et regelsæt, som beskytter os imod snydagtige online forretninger. Som et alternativ bør du bruge en løsning på afbetaling som fx ViaBill, såfremt du har til hensigt at finansiere regningen i flere bidder.
  8Fragtperioden er naturligvis meget væsentlig forudsat man har behov for varerne lige om lidt, så derfor er det selvsagt aktuelt at du besigtiger tidshorisonten for levering for ølandssten. Masser af webshops annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varer, som trods alt beroer på at transaktionen realiseres tidligere end et konkret tidspunkt.
  9Det er jo efterhånden særligt ligetil for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige ølandssten fra forskellige netshops, og til tak lover utallige firmaer på nettet levering uden betaling. Trods dette kan det imidlertid vise sig lønnende at kontrollere indtil flere online shops efter rabat og tilbud forud for at du shopper, således at man er garanteret at skaffe sig den billigste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk