KFLU.dk

Opmuringsmørtel pristjek

Er du på udkig efter opmuringsmørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg opmuringsmørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 15 kg 1 kubikmeter 1 ton 500 kg 800 kg 1000 kg 15 kg 10 kg 1 m3 500 liter 25 kg 25 kg 20 kg

Levering: trailer hent selv vognlæs i poser i løs vægt i bigbag løst leveret afhentning i sække

Brands: Scan Skalflex Lip Weber Raw Igelsø

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal bruge produkterne med det samme eller blot ønsker at undvære fragtgebyret, så kunne du overveje at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er hovedsageligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Der vil være forskel på prisniveauet på billige opmuringsmørtel alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder billige priser, hvorimod nogle har kompetent sparring. Du må overveje hvad du vil prioritere.
Flere byggekæder udbyder et bredt produktsortiment, hvorimod nogle har fokus på en bestemt varegruppe. Du bør overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varetyper at vælge fra, udover blot opmuringsmørtel.
For nogle er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du kan modtage sparring og vejledning omkring opmuringsmørtel.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder i forbindelse med dit køb online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, om den vare du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Som alternativ kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder findes mange steder i landet, og på grund af det har du chancen for at bestille online og hente produkterne selv. Herigennem har man valget om at undvære leveringsgebyret, og sågar have produkterne hurtigere.
De velkendte byggemarkeder sælger varer fra diverse nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et bredt sortiment af opmuringsmørtel online.
De store byggekæder er populære og bekendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det kan du se som positivt.

Nichewebshop

Alverdens niche webshops er eksperter i deres varer, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Altså bør du få ekstremt informativ hjælp fra medarbejdere der er specialister i lige præcis opmuringsmørtel.
En masse nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der typisk er danske, givetvis sågar lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle opmuringsmørtel online på deres side.
En masse nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Idet du køber direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

opmuringsmørtel bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

opmuringsmørtel silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

opmuringsmørtel harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

opmuringsmørtel jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Du skal for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så glem ej beskyttelse som eksempelvis sikkerhedshjelm der hjælper dig med henblik på hændelige uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, især ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
2Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk støtte til byggeprojekter. Det gives når ombygningen er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at byggeprojektet har en positiv effekt på naturen.
3Du skal ikke stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte vil det være en fordel at have det disponibelt idet du indleder byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere de her udgiftsposter i det økonomiske overblik.
4Der viser sig jævnligt ubelejlige udfordringer når det handler om omfattende byggeprojekter, og herved vil det være betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med tid i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
5Der er et stort udvalg af vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig vældig meget konstruktiv oplysning, ikke mindst når du benytter engelske søgeord.
6Måske det ville være relevant at overveje om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt burde have assistance fra en professionel til noget af byggeriet. Såfremt du benytter assistance fra en fagmand kan det være en god idé at hente uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
7For udendørs byggeprojekter har vind og vejr en fundamental rolle. På grund af dette bør du løbende tage notits af femdøgnsprognosen i den tid der er op til byggeprojektet, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at vælte ned nøjagtig som du vil i gang med dit komplekse byggeprojekt.
8Det er fundamentalt at have et udgiftsbudget for arbejdet, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det kan være fordelagtigt at tage noter til alle omkostninger, hvorefter man kan indsamle udgiften ved dem hver især.
9Det bør overvejes at indhente assistance til arbejdet, specielt hvis det er omfattende ombygninger. Omfattende projekter behøver flere mennesker. Ydermere er det mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at lave en effektiv dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Vær skarp når du laver oversigten.
11Muligvis vil det vise sig fundamentalt at du har de nødvendige bygningsmaterialer handlet ind inden du går til værks med arbejdet. Du har fordel af at lave en punktforms huskeliste indeholdende hver eneste ting der er nødvendige, og så efterse hver enkelt ting, med øje for at du sikrer dig at du har husket alt.
12Før du starter dit byggeprojekt kan det være vanvittigt værdifuldt at sikre sig, at projektet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggekæder
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er hamrende godt arbejde. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som naturligvis er ekstremt overlegent. Vurderingen er baseret på 28.109 meninger, hvoraf imponerende 76 % giver den højeste karakter, og bare 4 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ualmindeligt beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er rigtig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

Adskillige internet handler yder heldigvis en lang række forskellige billige leveringstyper til opmuringsmørtel. En af de mest benyttede er for nærværende levering til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente din bestilling når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo ualmindeligt ukompliceret, og desuden derudover den mindst kostelige leveringsløsning.

Du kunne tillige foretrække at få pakken bragt hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er for det meste en smule dyrere, men til gengæld rigtig fremkommelig ved køb af opmuringsmørtel online. Den mest letkøbte leveringsversion er uden tvivl at du selv henter varerne, som dog nødvendiggør at du bor med kort afstand til online forretningens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Fragtperioden på opmuringsmørtel er vældig udslagsgivende ifald du mangler varen straks, så med det formål er det ganske vigtigt at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt på opmuringsmørtel. Flere forretninger på nettet – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – byder på billig levering på næstkommende hverdag på massevis af varenumre online, men vær påpasselig da det kræver at transaktionen realiseres forinden et fastsat klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få bestillingen skippet afsted forinden logistikpersonalet får fri.

Indtil flere webbutikker præsterer portofri fragt på opmuringsmørtel online, men typisk kun såfremt der indkøbes for en fastsat sum. Ellers burde du foretrække den mest prisbevidste leveringsudgave, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop.

De største kæder giver klik-og-hent hvor du køber billig opmuringsmørtel hjemmefra og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder eksempelvis afhentning af opmuringsmørtel i disse byer:

Hvidovre, Varde, Frederikssund, Odder, Ikast, Kolding, Næstved, Hillerød, Brønderslev, Roskilde, København, Helsingør, Charlottenlund, Herlev, Vallensbæk, Farum, Nærum, Tilst, Frederiksværk, Struer, Nørresundby, Åbyhøj, Dragør, Stenløse, Randers, Odense, Frederiksberg, Valby, Birkerød, Virum, Vanløse, Haderslev, Tårnby, Hedensted, Gladsaxe, Esbjerg, Horsens, Nykøbing Falster, Aalborg, Silkeborg, Nyborg, Aabenraa, Hjørring, Aarhus, Kokkedal, Albertslund, Ringsted, Sønderborg, Rudersdal, Lillerød, Jyllinge, Vejle, Allerød, Frederikshavn, Værløse, Fredericia, Haslev, Korsør, Thisted, Brønshøj, Vordingborg, Højbjerg, Ølstykke, Køge, Holbæk, Ishøj, Skive, Slagelse, Lyngby, Lystrup, Kalundborg, Hørsholm, Ballerup, Solrød Strand, Brøndby, Glostrup, Skanderborg, Svendborg, Nakskov, Hedehusene, Herning, Taastrup, Gentofte, Viborg, Grenaa, Hobro, Søborg, Holstebro, Brabrand, Rønne, Middelfart, Greve, Rødovre, og Risskov, .

Afhentning for opmuringsmørtel er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland).

Ved indkig i statistikkerne bliver det markant, at online shoppere typisk søger blandt andet opmuringsmørtel tilbud og køb opmuringsmørtel. Derudover oplever vi typisk online shoppere søge bl.a. opmuringsmørtel online, opmuringsmørtel priser samt billig opmuringsmørtel, plus de gængse byggecentre som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg og Jem og Fix.

Spar penge på opmuringsmørtel

Det er jo yderst smart for enhver at vurdere prisniveauet på billige opmuringsmørtel online fra flere outlets på nettet, og herved har langt de fleste firmaer på nettet ikke kunne slippe for at presse salgspriserne på opmuringsmørtel eftertrykkeligt, og derudover yde gratis levering.

Trods dette kan det imidlertid være udbytterigt at kontrollere en række e-firmaer efter tilbud på opmuringsmørtel online før du gennemfører dit køb, sådan at du er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Du skal bare være omhyggelig med, at hvis en internet webshop tilbyder billige opmuringsmørtel online til salg for en udsalgspris der anses for urealistisk attraktiv, kunne det ofte være en indikator for en fup netshop. Kortbetalinger er trods alt en del af Indsigelsesordningen, der forsvarer køber imod uoprigtige internet foretagender.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du benytte et tilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du vil afbetale omkostningerne til opmuringsmørtel over et længere tidsrum. Dette foreslåes normalt i specialiserede netbutikker, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Davidsen og Silvan.

Når vi kigger i søgedata fremstår det tydeligt, at mennesker mange gange efterspørger for eksempel opmuringsmørtel online og opmuringsmørtel priser. Man ser derudover som regel mennesker søge fx opmuringsmørtel tilbud, billig opmuringsmørtel samt køb opmuringsmørtel.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg opmuringsmørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

Super hurtig levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 1 kubikmeter 25 kg 800 kg 1000 kg 1 ton 15 kg 25 kg 500 liter 20 kg 10 kg 15 kg 500 kg 1 m3

Levering: i bigbag trailer i løs vægt hent selv i sække i poser afhentning vognlæs løst leveret

Brands: Raw Weber Igelsø Scan Lip Skalflex

Læs folks vurderinger

Trustpilot byder på nogle pæne genveje til at kigge nærmere på en række nuværende forbrugeres oplevelser og derfor anbefales det, at du tjekker online forhandlerens vurderinger forinden du færdiggør din shopping med billige opmuringsmørtel online.

Facebook resulterer i derudover immervæk fine muligheder for at få indtryk af online webshoppens troværdighed. Her er der en række internet virksomheder som giver folk mulighed for at registrere en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden må udnyttes til at afveje tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk bestiller billige opmuringsmørtel online i en e-forhandler kan man principielt tage stilling til deres forretningsvilkår, men det er oftest ikke særlig interessant, særligt hos de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Silvan og Stark.

Et nemmere alternativ er at granske om internet butikken er tilsluttet e-mærket, som er en sikkerhed for at e-forretningen efterlever den officielle danske lovgivning, foruden at netbutikken løbende tilses af specialister der kender til de gældende love.

Desuden tilbydes du mulighed for at få hjælp, for så vidt du skulle få dilemmaer ved din bestilling af opmuringsmørtel. Endvidere kan det anbefales at kunden er omhyggelig omkring de mest centrale retningslinjer der har betydning for bestillingen af opmuringsmørtel online, eksempelvis hvilken returrettighed e-butikken benytter.

Derfor er det ligeledes afgørende, at man stadig bibeholder sin ordrekvittering, således man senere kan dokumentere sin bestilling af opmuringsmørtel, ligegyldig om man har købt ved Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 eller Harald Nyborg.

Rasmus T gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Thomas Sørensen gav 4 stjerner

Fremragende service.

Mads Pedersen gav 5 stjerner

Udmærket

Maria gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til online shopping
1Generelt foreslår vi at efterse hvorvidt online webshoppen er tilsluttet e-mærket, grundet at det er en forsikring om at webshoppen retter sig efter de danske regler, udover at online butikken undertiden tilses af specialister som har nøje kendskab til de gældende love. Inden folk køber billige opmuringsmørtel i en online webshop kan de sådan set studere webbutikkens vilkår.
2Forud for at nogen køber billige opmuringsmørtel i en e-butik burde man altid gennemlæse dens forretningsaftale, men det er bare et omfattende projekt. Tilmed er det smart at køber er klar over de primære vilkår der kan håndhæves i forbindelse med bestillingen af billige opmuringsmørtel online, som for eksempel den returrettighed netbutikken tilbyder.
3Den billigste leveringsløsning vil altid være at du selv henter varerne, men den mulighed forudsætter at du fysisk befinder dig nær online webshoppens lager. Den fragtmetode er jo vældig betydningsfuld ifald du har brug for opmuringsmørtel fluks. Alternativt så sikrer nogle enkelte online varehuse billig fragt, men for det meste kun hvis der bestilles for en fastsat sum.
4Trustpilot tilbyder relativt nyttige chancer for at dechifrere en stor portion øvrige konsumenters opfattelser og derfor tilrådes det, at du studerer internet butikkens vurderinger forud for at du køber billige opmuringsmørtel online. Facebook forærer dig ligeledes immervæk ærlige chancer for at få et kig ind i e-forretningens kundefokus.
5Enkelte internet forretninger yder levering uden omkostninger på opmuringsmørtel, men undertiden er det så præmissen at man indkøber for en fastsat sum. Ellers må du gribe den mest letkøbte mulighed for fragt, som ofte vil være at få leveret din ordre til en pakkeshop. Fragttypen viser sig typisk samtidig ekstremt smart. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv.
6Mange e-forhandlere yder nu om stunder et hav af forskellige billige fragtmuligheder til opmuringsmørtel. Den mest benyttede er efterhånden levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot bestillingen når du har mulighed for det. Fragtformen er jo ret så let, samt mange gange endda den mest letkøbte løsning til levering.
7Det er i dag særdeles let gængeligt for almindelige mennesker at prissammenligne online på billige opmuringsmørtel fra forskellige internet forhandlere i Danmark, og så frembyder en lang række online outlets fragt uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk være lønsomt at udforske et par e-handler efter tilbud og udsalg forud for at du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at modtage den mindst kostelige pris.
8Antal dages levering er jo ualmindeligt væsentlig om vi har behov for din ordre inden for kort tid, så af den grund er det relativt fornuftigt at vi finder leveringstiden på opmuringsmørtel. En masse e-firmaer i Danmark annoncerer billig 1 dags levering på en lang række af deres varenumre, men det påkræver at du bestiller før et bestemt tidspunkt.
9Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i et regelsæt, hvilket dækker dig som køber imod svindlende internet forretninger. Som en anden løsning bør du anvende en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afbetale beløbet over flere uger.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk