KFLU.dk

Perlegrus pristjek

Er du på udkig efter perlegrus? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlegrus inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til dræn til gårdsplads til indkørsel til gravsted til terrasse til haven til kirkegård

Varianter: hvide vaskede røde lyse

Størrelser: 2-8 mm 4-8 mm 8-16 mm

Mængder: 20 kg 500 liter 15 kg 10 kg 1000 kg 25 kg 1 kubikmeter 800 kg 1 ton 500 kg 25 kg 1 m3 15 kg

Levering: trailer i poser hent selv i bigbag i sække i løs vægt afhentning vognlæs løst leveret

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der kan være forskel på prisen på billige perlegrus fra byggekæde til byggekæde. En del fokuserer på gode priser, imens øvrige har service. Du må vide hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder har et bredt udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover blot perlegrus.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en hulens masse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne købe fra en netbutik, hvor du får hjælp og vejledning omkring perlegrus.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Hvis du skal bruge varerne hurtigt eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du overveje at hente materialerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer butikken udsteder når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man kende virksomhedens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber produkter fra flere nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at købe fra et bredt udvalg af perlegrus online.
De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, som medvirker til øget tryghed når du skal handle online. Det vil nogle se som fordelagtigt.
De store byggecentre er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og af den grund har du tilbuddet om at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Hermed har du chancen for at blive fri for leveringsomkostningen, og endda få produkterne nu og her.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på et smalt varesortiment har et indgående kendskab til de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Pga. dette kan du opleve en høj grad af nyttig service fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis perlegrus.
Flertallet af nicheforhandlere producerer selv de produkterne som de store byggekæder sælger. Ved at købe direkte fra disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
De fleste online nichebutikker er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, gerne tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at støtte idet du handler perlegrus online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggemarkeder
perlegrus harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og omfatter i dag omtrent 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 mennesker i forretningens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for over 7 milliarder kroner.

perlegrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

perlegrus jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af over 2.100 mennesker i deres 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

perlegrus bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og styres dagligt af cirka 1.000 medarbejdere i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af mere end 2.300 kollegaer i kædens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af omtrent 1.000 medarbejdere i selskabets 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1I nogle tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det bliver givet når byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså betinget af at byggeprojektet påvirker naturen.
2Før du påbegynder dit byggeprojekt kan det være ubeskriveligt fornuftigt med en forsikring om, at projektet ikke er i strid med loven. Alt efter hvor du bor vil der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
3Der viser sig utvivlsomt uforudsete problemstillinger når det kommer til avancerede opgaver, og af den grund vil det vise sig vigtigt at man har afsat rimelig tid i køreplanen, således at man kan være overbevist om at nå i mål.
4Planlægning bliver vejen til at lykkes med projektet. Du bør overveje at forfatte en gennemarbejdet strategi, der dikterer hvilke gøremål der skal løses hvornår, og derudover en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du udarbejder din dagsorden.
5Ofte vil det være fundamentalt at udfærdige en budgetoversigt for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør være forstandigt at nedskrive alle udgifter, og bagefter undersøge ens købspris for dem én og én.
6Du bør aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ikke påklædning såsom hoved- og fodbeklædning som beskyttelse overfor mulige risici. Det er essentielt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
7Du bør overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du i stedet for skal skaffe assistance fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Ifald du benytter eksperthjælp er det normalt at få prisoverslag fra flere entreprenører.
8Det kan overvejes at sikre sig assistance til projektet, navnlig når der er tale om vigtige byggerier. Omfangsrige opgaver stiller krav om mere end en person. Endvidere vil det blive hurtigere og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
9Man skal ikke fattes arbejdsredskaber. Det er strategisk at have det ved hånden før du tager fat på arbejdet. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i byggeriets budget.
10Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en vigtig rolle. Af den årsag bør du regelmæssigt tage et kig på prognosen for vejret i den tid der er op til byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne når du lige er i fuld gang med dit komplicerede byggeprojekt.
11Du finder vældig mange vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube tilbyder dig enorme mængder udbytterig oplysning, især ifald du kigger i hele verden.
12Potentielt kan det blive fundamentalt at du har de relevante bygningsmaterialer parat i god tid før du igangsætter projektet. Du har god gavn af at sammenfatte en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt hvad der bliver brug for, og så gennemgå punkterne, med øje for at du bliver sikker på at alt er klar.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er temmelig godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % har givet den bedste karakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er meget imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er virkelig beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ret så betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som selvsagt er kolossalt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % kvitterer med bundkarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Typiske spørgsmål angående perlegrus

 • Hvad koster perlegrus?
 • Hvad er perlegrus?
 • Hvor købes perlegrus billigt?
 • Hvor er perlegrus på tilbud?
 • Hvor købes perlegrus online?
 • Hvor meget vejer perlegrus?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  En stor portion outlets på nettet tildeler i øjeblikket alverdens billige leveringsløsninger til perlegrus. Det mest almindelige er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig rigtig enkel, samt typisk desuden den billigste fragtløsning.

  Du burde ligeledes vælge at vælge at få leveret hjem til dig selv eller ud til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden er undertiden en lille smule mindre billig, men omvendt vældig let gængelig ift. perlegrus online. Den billigste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, hvilket dog står og falder med at du bor i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på perlegrus er naturligvis særligt central om du skal bruge produkterne inden for få dage, så i det øjemed er det ret så væsentligt at vi checker leveringstiden på perlegrus. Temmelig mange online selskaber – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – yder billig dag-til-dag fragt på en hel del varenumre online, der dog beroer på at ordren indsendes før et besluttet tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få ordren skippet afsted forud for at de logistikansatte drager hjemad.

  Flere online outlets sikrer fragt uden gebyr på perlegrus online, men for det meste under forudsætning af at man handler for et fastsat beløb. Som alternativ kunne man vælge den mest betalelige leveringsform, der tit vil være at få kørt pakken til et afhentningssted.

  Flere webbutikker udlover klik-og-hent hvor man handler billig perlegrus online og selv henter i byggecenteret. For eksempel Bygma, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg. De giver eksempelvis afhentning af perlegrus i disse byer:

  Hørsholm, Birkerød, Brøndby, Glostrup, Albertslund, Rødovre, Stenløse, Varde, Herlev, Skanderborg, Herning, Nyborg, Vanløse, Ølstykke, Nykøbing Falster, Randers, Haderslev, Skive, Hvidovre, Vordingborg, Sønderborg, Kokkedal, Gentofte, Solrød Strand, Aarhus, Ballerup, København, Hillerød, Værløse, Rudersdal, Lystrup, Ikast, Brønshøj, Struer, Ishøj, Middelfart, Lillerød, Brønderslev, Tilst, Tårnby, Køge, Frederiksberg, Frederiksværk, Helsingør, Horsens, Jyllinge, Farum, Korsør, Frederikssund, Næstved, Rønne, Nørresundby, Fredericia, Taastrup, Odense, Hjørring, Holstebro, Holbæk, Thisted, Slagelse, Charlottenlund, Ringsted, Viborg, Roskilde, Nærum, Åbyhøj, Hobro, Vallensbæk, Højbjerg, Aalborg, Aabenraa, Lyngby, Dragør, Kalundborg, Hedehusene, Hedensted, Gladsaxe, Silkeborg, Odder, Nakskov, Virum, Kolding, Risskov, Vejle, Greve, Grenaa, Esbjerg, Svendborg, Allerød, Valby, Søborg, Frederikshavn, Haslev, og Brabrand, .

  Klik-og-hent for perlegrus er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Amager, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland) og Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

  Ved kig i tendenserne står det klart, at online shoppere ofte kigger efter fx perlegrus tilbud og perlegrus online. Vi ser derudover typisk online shoppere lede efter fx billig perlegrus, køb perlegrus samt perlegrus priser, plus de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix og Bauhaus.

  Find den bedste pris på perlegrus

  Det er virkelig let for alle at finde frem til tilbud på billige perlegrus online på tværs af webshops, og altså har flertallet af online webshops ikke kunne slippe for at sænke prisniveauet på perlegrus markant, og endda frembyde gratis levering.

  Men det kan trods alt vise sig gavnligt at studere flere netshops efter billige priser på perlegrus online forinden du gennemfører din bestilling, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggekæder som Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

  Du skal dog ikke glemme, at når en internet virksomhed sælger billige perlegrus online på tilbud til en udsalgspris der kan virke usædvanlig fordelagtig, så burde det undertiden være et kendetegn på en svindel webbutik. Kortbestillinger er dog indbefattet af en ordning, der støtter en imod uærlige online webshops.

  Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du anvende en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre prisen på perlegrus senere. Dette foreslåes ofte hos nichefokuserede webshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

  Når vi ser på tallene bliver det tydeligt, at mennesker ofte søger blandt andet billig perlegrus og perlegrus priser. Derudover oplever vi ofte internet shoppere søge eksempelvis perlegrus tilbud, køb perlegrus samt perlegrus online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlegrus er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 3 brugeranmeldelser.

  Altid gode priser og kvalitet svarer” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gravsted til haven til terrasse til indkørsel til gårdsplads til kirkegård til dræn

  Varianter: vaskede hvide røde lyse

  Størrelser: 4-8 mm 2-8 mm 8-16 mm

  Mængder: 10 kg 500 liter 800 kg 15 kg 1000 kg 25 kg 1 ton 20 kg 15 kg 25 kg 500 kg 1 kubikmeter 1 m3

  Levering: i løs vægt løst leveret i bigbag hent selv i sække afhentning vognlæs trailer i poser

  Udforsk eksisterende kunders anmeldelser

  Trustpilot bringer dig en del pæne muligheder for at se nøjere på diverse eksisterende kunders synspunkter og derfor er det godt, at du eftersøger online butikkens kritik forinden du færdiggør din shopping med billige perlegrus online.

  Facebook genererer ligeledes regulære tiltalende genveje til at få kendskab til internet butikkens pålidelighed. Foruden det er der en række netshops som tilbyder folk at levere en evaluering af virksomhedens service, som tilmed kan bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

  Forud for at folk bestiller billige perlegrus online hos en webbutik kan de utvivlsomt granske dens betingelser, det er dog ofte en omfattende opgave, især ved de store byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Davidsen og Bygma.

  En anden løsning er at granske hvorvidt e-shoppen er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en forsikring om at online forretningen imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren en gang i mellem besøges af specialister der har meget erfaring med de gældende regler.

  Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, når du bliver udsat for problemstillinger som følge af dit køb af perlegrus. Tilmed er det prisværdigt at kunden er obs på de mest aktuelle reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af perlegrus online, f.eks. den ombytningspolitik internet butikken benytter.

  Derfor er det også relevant, at man til enhver tid bibeholder ens e-mail kvittering, således man senere kan eftervise købet af perlegrus, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Bygma eller Stark.

  Morten Hansen gav 5 stjerner

  Intet at sætte en finger på

  Peter H gav 4 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Hans M gav 5 stjerner

  Bliver leveret til dato

  Martin gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 tips til online indkøb
  1Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt e-firmaet er støttet af e-mærket, som kan være et kendetegn for at internet selskabet anerkender den officielle danske lovgivning, foruden at online shoppen tit tilses af eksperter som har den nødvendige knowhow om de gældende bestemmelser. Inden folk shopper billige perlegrus hos en internet butik bør de ideelt set tyde e-shoppens handelsvilkår.
  2Fragttiden er selvfølgelig super betydningsfuld såfremt vi har behov for produkterne inden for kort tid, og af den grund er det faktisk fornuftigt at vi dobbelttjekker den anslåede leveringsdato ved perlegrus. En stor portion internet shops tilbyder billig levering på næste hverdag på massevis af produkter, men vær på vagt da det kræver at bestillingen anbringes forinden et fast tidspunkt.
  3En række internet outlets yder nu om stunder en række forskellige billige muligheder for fragt til perlegrus. Førstevalget hos mange er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi du så nemt kan hente pakken når det passer dig. Metoden er nemlig rigtig smertefri, og tit også den mest letkøbte fragttype.
  4Visse online butikker præsterer fragt uden gebyr på perlegrus, men i de fleste tilfælde er det betinget af at du handler for en konkret pris. Desuden burde du udse dig den prisbilligste metode til levering, som oftest er at få fragtmanden til at bringe dine varer til en pakkeshop. Muligheden viser sig for det meste omvendt super ukompliceret. Den mest billige leveringstype vil dog til enhver tid være selv at hente pakken.
  5Generelt foreslår vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er dækket ind under en forordning, hvilket skærmer dig imod falske internet handler. Som en anden løsning burde du overveje en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at godtgøre beløbet ude i fremtiden.
  6Den billigste type af levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, men dette kræver at du har bopæl nær netshoppens bopæl. Den metode til levering er selvfølgelig usædvanlig relevant om du mangler perlegrus fluks. Alternativt så tilbyder en række internet firmaer levering uden betaling, men i mange tilfælde er det så nødvendigt at man køber for en præcis sum.
  7Trustpilot fører til evigt habile genveje til at vurdere en række andre brugeres erfaringer og herved er det godt, at du betragter webshoppens vurderinger forinden du handler billige perlegrus online. Facebook leverer ligeledes altid fremragende metoder til at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed.
  8Inden nogen bestiller billige perlegrus på en butik behøver man i virkeligheden granske e-butikkens handelsaftale, men det er i mange tilfælde ikke super interessant. Derudover kan det være til hjælp at kunden er opmærksom på de mest centrale forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige perlegrus online, for eksempel den ombytningsrettighed e-shoppen benytter.
  9Det er yderst let gængeligt for folk at vurdere prisniveauet online på billige perlegrus på diverse online butikker, og med det motiv yder flere internet selskaber i Danmark levering uden omkostninger. Men det kan imidlertid blive gunstigt at undersøge nogle forskellige forhandlere på nettet efter rabat og tilbud inden du placerer ordren, sådan at du er usvigeligt sikker på at få den laveste pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk