KFLU.dk

Perlesten pristjek

Er du på udkig efter perlesten? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Grat.dk, som sælger 1.000 kg for kun 895 kr. Det er 34 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg perlesten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
895 kr.Sække med 1.000 kgKøb
988 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
999 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.079 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.095 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.139 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.194 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.344 kr.Sække med 1.000 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til terrasse til haven til indkørsel til dræn til gårdsplads til gravsted til kirkegård

Varianter: hvide vaskede røde lyse

Størrelser: 8-16 mm 4-8 mm 2-8 mm

Mængder: 1 kubikmeter 1 ton 20 kg 10 kg 1 m3 25 kg 500 kg 25 kg 500 liter 15 kg 15 kg 1000 kg 800 kg

Levering: trailer i sække hent selv løst leveret vognlæs afhentning i løs vægt i bigbag i poser

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige perlesten hos de forskellige online byggemarkeder. En del giver lave priser, imens nogle giver service. Du skal afveje hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt lig med stribevis af spørgsmål. Derfor kan det være en god idé at vælge en online byggeshop, hvor du kan modtage rådgivning til valg af perlesten.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil blive fri for fragten, så kan du tænke over at hente materialerne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gælder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør du kende byggeshoppens regler.
Det er selvfølgelig super relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ bør du overveje at finde et andet.
Flere byggemarkeder tilbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at du har mange varer at vælge i blandt, udover blot perlesten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og kendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal handle online. Det kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre har butikker i hele landet, og takket være dette har folk adgang til at købe online og fragte materialerne selv. Som følge af det kan man undvære leveringsgebyret, samt sågar skaffe produkterne på kortere tid.
De kendte byggemarkeder køber varer fra flere leverandører, med det formål at du så kan købe fra et bredt sortiment af perlesten online.

Nichewebshop

En masse nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er danske, givetvis endda lokalt nær dig. Disse støtter du idet du bestiller perlesten online på deres webshop.
De fleste nichebutikker på nettet er ekstremt passionerede omkring deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det kan du opleve endnu mere indsigtsfuld sparring fra personale som er eksperter i lige præcis perlesten.
En masse nichefokuserede webshops producerer selv de produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede netbutikker online bør du få en billig pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

perlesten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

perlesten harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

perlesten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

perlesten jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i forretningens 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Godt forarbejde vil være metoden til succes med din byggeproces. Du bør sammensætte en velovervejet strategi, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilken dag, samt derudover en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret når du laver din agenda.
2For opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en fundamental rolle. Af den grund må du tit kigge på meldingerne om vejret i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uden varsel starter med at piske ned netop som du er midt i dit store byggeprojekt.
3Det kan vise sig at være godt at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst såfremt det er vigtige arbejdsopgaver. Flere opgaver gør krav på flere personer. Dertil viser det sig mere produktivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
4Det er essentielt at nedskrive et budget for projektet, så du har et overblik over økonomien. Det bør være en fordel at notere hver enkelt udgift, og så kortlægge eventuelle tilbud på dem én og én.
5Du bør vurdere hvorvidt du selv vil klare det hele, eller du med fordel kan have hjælp fra en professionel til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du indhenter professionel assistance vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra en håndfuld leverandører.
6Nogle gange kan man forsøge at få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det fås forudsat at renoveringen er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte betinges altså af at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
7Der præsenterer sig ofte ubelejlige problemstillinger i forbindelse med svære projekter, og på grund af det vil det være essentielt at man afsætter passende tid i tidsplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at nå det inden ens deadline.
8Du bør for alt i verden ikke nedprioritere dit eget helbred, så glem ej beskyttelse inklusiv fod- og hovedbeklædning som sikring mod eventuelle risici. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i arbejdet, specielt hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
9Muligvis kan det blive fundamentalt at du har samtlige bygningsmaterialer indkøbt forud for at du går i gang med din byggeproces. Du får god gavn af at udarbejde en punktforms huskeliste med hver eneste ting der er nødvendige, og dernæst granske hvert enkelt punkt, med det formål at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
10Forinden du opstarter arbejdet kan det vise sig vildt vigtigt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor vil der være begrænsende regler omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Du har adgang til mange guides og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube giver dig adgang til store mængder nyttig oplysning, særligt ifald du søger på engelsk.
12Man bør aldrig fattes grej. Ofte kan det vise sig vigtigt at du har grejet til rådighed før du tager fat på byggeriet. Det er desuden godt at medregne de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er virkelig imponerende. Ratingen grundlægges af 28.109 kommentarer, hvor imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og blot 4 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som jo er rigtig betryggende. Karakteren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % giver maksimum point, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf hele 69 % giver toprating, og kun 8 % giver bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er virkelig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.

Klassiske spørgsmål om perlesten

 • Perlesten hvor meget?
 • Hvordan lægger man perlesten?
 • Hvor tykt lag perlesten?
 • Hvad koster perlesten?
 • Hvad vejer perlesten?
 • Hvad er perlesten?
 • Hvor mange perlesten skal jeg bruge?
 • Hvilken leveringsform er bedst?

  Masser af internet firmaer yder nu om stunder en lang række forskellige billige fragtformer til perlesten. Den mest anvendte er efterhånden at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte varer når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså virkelig gnidningsløs, samt endda ydermere den mest letkøbte leveringsmulighed.

  Du burde alternativt tænke over at få produkterne bragt til din bolig eller til når du er på job. Fragtmuligheden viser sig gerne en tand mere bekostelig, men lige så vel meget smart for perlesten online. Den billigste leveringsmanér er unægtelig selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du lever i kort afstand af internet webshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på perlesten kan være ualmindeligt bestemmende i tilfælde af at man behøver produktet med det samme, så i det øjemed er det jo aktuelt at vi studerer den anslåede leveringstid for perlesten. En hel del online firmaer – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – giver billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, som trods alt nødvendiggør at transaktionen gennemføres tidligere end et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få pakken ud af døren før pakkemedarbejderne har fri.

  Indtil flere internet outlets lover levering uden gebyr på perlesten online, men i de fleste tilfælde afkræver det at du indkøber for et bestemt beløb. Som alternativ skal du beslutte sig for den prisbilligste løsning til levering, som oftest vil blive at få dem til at bringe dine produkter til en pakkeshop.

  En række netshops tilbyder afhentning hvor man handler billig perlesten online men selv henter i butikken. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, 10-4, Stark, Silvan og Davidsen. De giver fx click-and-collect på perlesten i følgende byer:

  Nakskov, Taastrup, Ikast, Aabenraa, Søborg, Kokkedal, Charlottenlund, Slagelse, Jyllinge, Brøndby, Aalborg, Tårnby, Køge, Dragør, Gladsaxe, Rudersdal, Nærum, Thisted, Varde, Birkerød, Stenløse, Vanløse, Hvidovre, Tilst, Ballerup, Farum, Vallensbæk, Nørresundby, Hedehusene, Haderslev, Hjørring, Herlev, Vejle, Frederikssund, Hillerød, Sønderborg, Skanderborg, Randers, Esbjerg, Holstebro, Helsingør, Horsens, Lyngby, Solrød Strand, Roskilde, Frederiksværk, Ølstykke, Risskov, Middelfart, Korsør, Struer, Svendborg, Ishøj, Ringsted, Albertslund, Højbjerg, København, Brønderslev, Brabrand, Rønne, Nyborg, Hedensted, Haslev, Lillerød, Glostrup, Odense, Hørsholm, Kalundborg, Brønshøj, Åbyhøj, Kolding, Grenaa, Valby, Værløse, Fredericia, Lystrup, Silkeborg, Holbæk, Skive, Gentofte, Viborg, Greve, Odder, Aarhus, Næstved, Virum, Hobro, Frederiksberg, Herning, Frederikshavn, Rødovre, Vordingborg, Nykøbing Falster, og Allerød, .

  Click-and-collect for perlesten er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland), Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Østsjælland, Falster).

  Ved kig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere typisk søger for eksempel perlesten priser og køb perlesten. Man ser desuden mange gange internet shoppere kigge efter for eksempel billig perlesten, perlesten online og perlesten tilbud, plus de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Stark.

  Bedste tilbud på perlesten

  Det har vist sig at være ekstremt enkelt for forbrugerne at lave prissammenligning på billige perlesten online hos flere internet varehuse, og for det har en hel del internet firmaer ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på perlesten betydeligt, og derudover yde gratis fragt.

  Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at sammenholde flere forhandlere på nettet efter tilbud og udsalg på perlesten online forinden du gennemfører din bestilling, således at man er sikret at skaffe sig den mest billige pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Stark, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan.

  Du bør imidlertid ikke overse, at hvis en internet shop reklamerer billige perlesten online for en pris som virker uhørt god, så burde det for det meste være en indikation på en falsk e-handler. Kortbestillinger er i hvert fald omsluttet af en foranstaltning, der forsvarer køberen overfor svindlende webshops.

  Vi anbefaler generelt kortkøb eller mobilbetaling. Som alternativ burde du vælge en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at honorere beløbet til perlesten af flere omgange. Det tilbydes ofte i specialiserede netbutikker, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel Davidsen, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg og 10-4.

  Når der ses på data er det tydeligt, at mennesker ofte leder efter bl.a. billig perlesten og køb perlesten. Foruden dette oplever vi som regel mennesker søge bl.a. perlesten online, perlesten priser samt perlesten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg perlesten er 890 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 9 brugeranmeldelser.

  hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til gårdsplads til kirkegård til terrasse til haven til dræn til gravsted til indkørsel

  Varianter: lyse hvide vaskede røde

  Størrelser: 4-8 mm 8-16 mm 2-8 mm

  Mængder: 15 kg 1000 kg 25 kg 500 liter 500 kg 1 kubikmeter 1 ton 800 kg 10 kg 25 kg 1 m3 15 kg 20 kg

  Levering: vognlæs i løs vægt hent selv trailer afhentning i bigbag i sække i poser løst leveret

  Undersøg eksisterende kunders evalueringer

  Trustpilot frembyder uden sammenligning passelige løsninger til at bese en længere række aktuelle brugeres erfaringer og af den grund går vi ind for, at du gennemsøger internet forretningens bedømmelser forinden du placerer din ordre på billige perlesten online.

  Facebook medfører lige så vel temmelig passende løsninger til at få en idé om online forretningens kundefokus. I øvrigt er der en del online selskaber i Danmark som tilbyder folk at udforme en vurdering af købsoplevelsen, hvilket ydermere burde anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed.

  Før folk bestiller billige perlesten online i en netshop burde man for at være på den sikre side granske forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog undertiden et omfattende projekt, specielt på de gængse byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

  Et andet alternativ kan derfor være at kigge hvorvidt internet shoppen er godkendt af e-mærket, eftersom det burde være en påvisning af at internet forhandleren respekterer gældende dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden løbende evalueres af jurister som har megen viden om de gældende bestemmelser.

  Det er en rigtig god chance for assistance, ifald du forvoldes vanskeligheder ved dit køb af perlesten. Herudover tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de væsentligste retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af perlesten online, f.eks. hvilken returret e-butikken bruger.

  I den sammenhæng er det tilmed relevant, at man stadigvæk sikrer sin e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bekræfte købet af perlesten, uafhængig af om man har købt hos Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma eller Silvan.

  Inger Johansen gav 5 stjerner

  Det er et godt sted at handle varerne…

  Inge Knudsen gav 4 stjerner

  Helt i orden.

  Thomas gav 5 stjerner

  god service

  Bente Johansen gav 4 stjerner

  Hurtig og effektiv

  9 gode råd til køb på nettet
  1Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Shopping med kort er omfattet af en vedtægt, hvilket dækker køberen imod falske internet varehuse. Alternativt burde du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du vil godtgøre prisen over en længere periode.
  2Visse online selskaber garanterer fragtfri levering på perlesten, men ofte er det kun gældende hvis du indkøber for en konkret sum. Som alternativ burde du foretrække den mest letkøbte fragtform, hvilket i mange tilfælde vil blive at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen er somme tider endvidere virkelig fleksibel. Den mest billige fragttype er utvivlsomt at du selv henter produkterne.
  3Trustpilot genererer sådan set stabile løsninger til at efterse adskillige eksisterende konsumenters synspunkter og herved anbefales det, at du gennemgår internet virksomhedens omtaler forinden du bestiller billige perlesten online. Facebook præsterer også immervæk sikre metoder til at få indsigt i webshoppens kundetilfredshed.
  4Den prisbilligste løsning vil altid vise sig at være selv at hente pakken, som dog står og falder med at du opholder dig lige ved e-butikkens bopæl. Den mulighed for levering kan i nogle tilfælde være yderst betydningsfuld om vi har brug for perlesten omgående. Alternativt så frembyder visse online outlets fragt uden betaling, men typisk er det forudsat at man bestiller for en konkret pris.
  5Leveringstidspunktet kan være ekstremt essentiel ifald du har behov for produkterne fluks, og derfor er det helt essentielt at vi efterser den forventede leveringstid på perlesten. Mange shops på nettet tilsiger billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, men vær på vagt da det afhænger af at bestillingen gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt.
  6Det er efterhånden særligt ligetil for internetbrugere at sammenligne priser online på billige perlesten hos forskellige internet butikker i Danmark, og så lover flere netshops billig fragt. Men det kan til hver en tid blive rentabelt at undersøge nogle forskellige online virksomheder efter udsalg og tilbud forinden du placerer ordren, sådan at man er sikker på at modtage den skarpeste pris.
  7Generelt går vi ind for at undersøge om online forretningen er e-mærke tilsluttet, hvilket længe har været en garanti for at internet virksomheden anerkender de danske love, og at online forhandleren ofte monitoreres af jurister der har indsigt i reglementet på området. Forud for at nogen handler billige perlesten hos en butik på nettet bør man i og for sig overveje deres regler.
  8En del internet handler foreslår heldigvis diverse forskellige billige leveringsmidler til perlesten. Et hit er i vore dage levering til et afhentningssted, som gør det muligt at hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Løsningen er altså rigtig problemfri, samt i mange tilfælde endvidere den mest betalelige leveringsmulighed.
  9Inden nogen køber billige perlesten hos en e-forhandler kunne de egentlig gennemgå virksomhedens forretningsbetingelser, dog er det for det meste ikke specielt ophidsende. Tilsvarende kan det anbefales at køberen er klar over de mest aktuelle bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige perlesten online, til eksempel den returrettighed online shoppen garanterer.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk