KFLU.dk

Pigsten pristjek

Er du på udkig efter pigsten? Vi har fundet 7 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 kg for kun 1.295 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 kg pigsten inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.295 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.639 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.656 kr.Sække med 500 literKøb
1.695 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.038 kr.Sække med 1.000 kgKøb
2.197 kr.Sække med 500 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til bede til haven til gårdsplads til sti til belægning til bålsted

Mængder: 1 m3 15 kg 800 kg 15 kg 25 kg 25 kg 1 kubikmeter 500 liter 1 ton 1000 kg 500 kg 20 kg 10 kg

Levering: trailer løst leveret i poser vognlæs i sække hent selv afhentning i løs vægt i bigbag

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, om de varer du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke må du vælge et andet.
For en del er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos et online byggecenter, hvor du tilbydes sparring omkring pigsten.
Såfremt du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller bare har lyst til at slippe for fragten, så kunne du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Dette er i høj grad et alternativ i de udbredte byggemarkeder.
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige pigsten alt efter hvor du handler online. En del vil have de bedste tilbud, imens andre har kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad du vil prioritere.
Nogle byggemarkeder fremviser et stort sortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden bare pigsten.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder finder du i de større byer, og derigennem har man mulighed for at handle online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Derigennem er der mulighed for at undvære fragtomkostningen, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.
De store byggecentre udbyder varer fra forskellige specialbutikker, med det formål at du så kan købe fra et bredt udvalg af pigsten online.
De store byggemarkeder er udbredte og kendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når du shopper online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.

Nichewebshop

Størsteparten af niche netbutikker er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få gode tilbud.
De fleste niche webshops har en enorm viden om det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig formår de at yde en høj grad af gavnlig assistance fra folk som er specialister i netop pigsten.
Diverse webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er mindre virksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du køber pigsten online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres i dag af flere end 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

pigsten jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 ansatte i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag omtrent 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

pigsten silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af over 1.000 mennesker i virksomhedens 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

pigsten bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 mennesker i deres 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

pigsten harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 mennesker i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af mere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ved udendørs opgaver kan vind og vejr få en essentiel rolle. Af den grund må du hyppigt kigge på vejrudsigten i tiden op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det uden varsel begynder at regne når du netop er godt i gang med dit vigtige byggeprojekt.
2Ofte vil det vise sig essentielt at udarbejde et budget for optimeringen, så man har styr på den økonomiske del. Det bør være en god idé at nedskrive samtlige udgifter, hvorefter man kunne nedskrive ens købspris for hver eneste af dem.
3Man skal for alt i verden ikke gå ned på arbejdsredskaber. Tit vil det være af stor betydning at du har værktøjet klar til brug idet du går løs med byggeriet. Du bør i øvrigt huske at påregne udgifterne hertil i budgettet for byggeprojektet.
4Inden du starter byggeprojektet må det være yderst afgørende med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være en række regler omkring, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
5Godt forarbejde viser sig som nøglen til et godt forløb med dit byggeprojekt. Du må udarbejde en effektiv plan, der fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, samt derudover en kronologisk orden. Vær konkret i udarbejdelsen af planen.
6Du bør aldrig nedprioritere sikkerheden, så husk beskyttelse såsom arbejdshjelm som sikring mod mulige skader. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke køber hjælp fra en fagperson.
7Der findes endeløse artikler og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde inspiration i. I særlig grad YouTube tilbyder vældig meget gavnlig oplysning, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
8Der viser sig som regel utidige bump på vejen når det handler om større projekter, og derfor vil det være af stor betydning at man har afsat passende tid i agendaen, med formålet om at man er afslappet omkring at have tid nok til det.
9Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprocessen, navnlig ift. omfangsrige ombygninger. Store ombygninger kræver mere end en person. Samtidig bør det blive bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
10Husk at du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggerier. Det kan man få hvis projektet er miljøvenligt. Af få støtte betinger at byggeriet har en positiv betydning for naturen.
11Det kan give mening at overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du burde tilkøbe professionel assistance til afslutningen af det. Forudsat at du søger hjælp fra en fagperson kan det være fordelagtigt at notere forslag fra flere entreprenører.
12Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har de relevante materialer disponible på forhånd inden du påbegynder din byggeproces. Du kunne notere en hurtig indkøbsliste indeholdende alle de ting der er nødvendige, og bagefter tjekke listen, med øje for at du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
De mest vellidte byggecentre
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er hamrende overlegent. Scoren er regnet ud fra 23.161 anmeldelser, hvor hele 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket selvfølgelig er enormt beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver maksimum point, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som jo er fantastisk flot. Karakteren er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er hamrende flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål vedrørende pigsten

 • Hvad er pigsten?
 • Pigsten hvordan?
 • Hvordan lægges pigsten?
 • Hvordan lægger man pigsten?
 • Hvilken mulighed for levering er smartest?

  Flere internet varehuse foreslår i øjeblikket mange forskellige billige metoder til levering til pigsten. En der er meget almindelig er for nærværende pakkeshops, som gør det muligt at hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig rigtig smertefri, samt mange gange ligeledes den mest prisbevidste slags levering.

  Du bør tillige planlægge at bestille levering til din lejlighed eller til adressen hvor du arbejder. Denne bliver almindeligvis en smule mere pebret, men endvidere super let gængelig med pigsten online. Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at du selv henter produkterne, hvilket dog er betinget af at du har bopæl i nærheden af online shoppens byggemarked, fx Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

  Leveringstiden på pigsten kan vise sig at være meget vital hvis vi skal bruge dine nye varer med det samme, så i det øjemed er det nemlig afgørende at du gransker leveringstidspunktet for pigsten. Mange internet shops – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre online, men vær påpasselig da det antager at ordren gennemføres før et givent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få varen distribueret forinden logistikpersonalet har fri.

  Indtil flere e-shops i Danmark lover fragt uden betaling på pigsten online, men i de fleste tilfælde påkræves det at der erhverves for en fastsat sum. Derudover bør man overveje den billigste leveringsløsning, som oftest vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted.

  Adskillige netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man bestiller billig pigsten online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Jem og Fix, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus og Silvan. De yder fx click-and-collect på pigsten i følgende byer:

  Fredericia, Korsør, Hedehusene, Nykøbing Falster, Nyborg, Gladsaxe, Åbyhøj, Middelfart, Valby, Kokkedal, Esbjerg, Rønne, Herlev, Rødovre, Albertslund, Viborg, Thisted, Næstved, Stenløse, Lyngby, Kalundborg, Skanderborg, Hillerød, Tilst, Gentofte, Brønderslev, Herning, Sønderborg, Odder, Brøndby, Ballerup, Struer, Grenaa, Solrød Strand, Aabenraa, Rudersdal, Slagelse, Aarhus, Ringsted, Tårnby, Lillerød, Højbjerg, Svendborg, Vejle, Frederiksværk, Hørsholm, Hobro, Farum, Køge, Frederikssund, Brabrand, Lystrup, Nakskov, Skive, Holbæk, Odense, Risskov, Ikast, Hvidovre, Horsens, Allerød, Værløse, Roskilde, Ølstykke, Holstebro, Hedensted, Hjørring, Dragør, Vordingborg, Frederiksberg, Nørresundby, København, Virum, Vanløse, Frederikshavn, Ishøj, Silkeborg, Charlottenlund, Vallensbæk, Brønshøj, Birkerød, Haslev, Søborg, Haderslev, Helsingør, Taastrup, Jyllinge, Greve, Nærum, Varde, Aalborg, Kolding, Randers, og Glostrup, .

  Click-and-collect ift. pigsten er muligt i samtlige dele af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Amager).

  Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere tit leder efter eksempelvis billig pigsten og køb pigsten. Foruden dette ser man som regel netshoppere kigge efter fx pigsten tilbud, pigsten online samt pigsten priser, plus de udbredte byggekæder som Stark, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

  Få rabat på pigsten

  Det er efterhånden ret så ukompliceret for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige pigsten online hos diverse shops på nettet, og følgelig har adskillige internet forhandlere fundet det uundgåeligt at presse priserne på pigsten drastisk, og ovenikøbet byde på gratis fragt.

  Derfor kan det imidlertid være rentabelt at udforske nogle få outlets på nettet efter billige priser på pigsten online inden du placerer ordren, sådan at du er velinformeret til at få fat i den prisbilligste pris. Se ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Davidsen.

  Man skal lige meget hvad huske på, at ifald en butik på nettet reklamerer billige pigsten online til salg for en salgspris der virker usædvanlig lav, så bør det mange gange være et faresignal om en uærlig netbutik. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af et regulativ, hvilket forsvarer folk overfor falske internet outlets.

  Generelt anbefaler vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, når du higer efter at betale pengene til pigsten over en periode. Dette tilbydes normalt i nichefokuserede webshops, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan og Stark.

  Ved kig i tendenserne fremstår det tydeligt, at folk som regel efterspørger for eksempel pigsten online og pigsten priser. Man ser derudover typisk folk efterspørge fx køb pigsten, billig pigsten og pigsten tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg pigsten er 1295 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 4 brugeranmeldelser.

  Altid et godt tilbud” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til bede til belægning til haven til sti til bålsted til gårdsplads

  Mængder: 25 kg 1000 kg 1 ton 25 kg 15 kg 1 m3 20 kg 10 kg 800 kg 500 kg 15 kg 1 kubikmeter 500 liter

  Levering: i bigbag i sække trailer i løs vægt vognlæs hent selv i poser afhentning løst leveret

  Tjek tidligere køberes evalueringer

  Trustpilot fører til evigt fantastiske løsninger til at gennemsøge ganske mange øvrige forbrugeres reflektioner og derfor er det smart, at du bliver klogere på internet webshoppens bedømmelser forud for at du færdiggør din shopping med billige pigsten online.

  Facebook leverer tilsvarende ultra uafhængige muligheder for at få en idé om webshoppens pålidelighed. I øvrigt ses faktisk internet outlets hvor folk kan tilkendegive en evaluering af deres køb, hvilket også kan drages fordel af til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

  Inden nogen bestiller billige pigsten online hos en netbutik kunne de reelt bese netshoppens handelsvilkår, men det er typisk et tidskrævende projekt, især hos de store byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan og Bygma.

  Alternativet kunne måske være at se hvorvidt online shoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være et signal om at internet butikken respekterer den officielle danske lovgivning, foruden at e-butikken regelmæssigt overvåges af fagmænd som kender til vilkårene.

  Derudover tilbydes du lejlighed til at få assistance, ifald du skulle få problemstillinger som følge af dit køb af pigsten. Desuden er det klogt at kunden er obs på de grundlæggende betingelser der kan have betydning for købet af pigsten online, fx den returpolitik online forhandleren tilbyder.

  I den relation er det tillige relevant, at man permanent bibeholder sin købsbekræftelse, således man altid kan dokumentere bestillingen af pigsten, uanset om man har handlet ved 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

  Anne Christensen gav 5 stjerner

  I gør det super godt

  Pia Rasmussen gav 4 stjerner

  Lynhurtig expedition og forsendelse.

  Lone N gav 5 stjerner

  Super hurtig levering.

  Kirsten Nielsen gav 4 stjerner

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

  9 tips til når du køber online
  1De fleste internet foretagender giver i dag flere billige former for levering til pigsten. Den mest anvendte er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor du så selv henter din pakke når der er mulighed for det. Fragtmetoden er jo meget nem, samt oftest tillige den mest betalelige leveringsmulighed.
  2Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en bestemmelse, der bistår os overfor uærlige internet handler. Alternativt kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at finansiere omkostningerne over et længere tidsrum.
  3Nogle enkelte online forhandlere frembyder levering uden betaling på pigsten, men i mange tilfælde er det forudsat at man aftager for et bestemt beløb. I øvrigt skal du udvælge den prisbilligste leveringsløsning, der tit vil blive at få dem til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Fragtformen viser sig som oftest på den anden side ekstremt enkel. Den mest prisbevidste leveringsmulighed er dog selv at hente ordren.
  4Leveringstiden er ualmindeligt aktuel forudsat du har brug for ordren omgående, og med det formål er det komplet afgørende at du gransker leveringstiden for pigsten. Mange e-firmaer i Danmark stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varenumre, men som trods alt beroer på at transaktionen realiseres tidligere end et fast klokkeslæt.
  5Trustpilot medfører immervæk hensigtsmæssige muligheder for at fortolke forskellige eksisterende brugeres reflektioner og derfor er det smart, at du læser internet forhandlerens omtaler forinden du køber billige pigsten online. Facebook præsterer for øvrigt evigt hensigtsmæssige løsninger til at få indblik i online shoppens popularitet.
  6Det er efterhånden usædvanlig smart for alle at vurdere tilbud online på billige pigsten fra flere internet foretagender, og for det frembyder mange e-firmaer levering uden betaling. Men det kan ikke desto mindre være gunstigt at studere nogle få forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud inden du køber, således at man er skråsikker på at modtage den billigste pris.
  7Inden nogen bestiller billige pigsten hos en butik burde man til hver en tid gennemgå deres handelsvilkår, men det er oftest en tidskrævende opgave. I øvrigt er det klogt at man er påpasselig med de mest essentielle vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige pigsten online, som eksempelvis den returpolitik virksomheden benytter.
  8Generelt anbefaler vi at kigge hvorvidt internet shoppen er e-mærket, siden det ofte er et signal om at e-forhandleren efterlever de opstillede regler, tillige med at e-firmaet undertiden evalueres af eksperter der har nøje kendskab til vedtægterne på området. Før folk handler billige pigsten hos en online shop behøver man til hver en tid gennemlæse deres forretningsvilkår.
  9Den prisbilligste leveringsmåde vil altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette forudsætter at du bor med kort afstand til netbutikkens lager. Den leveringsløsning er jo meget udslagsgivende i tilfælde af at vi har brug for pigsten om få sekunder. Alternativt så yder indtil flere webshops levering uden omkostninger, men undertiden gælder det kun hvis der erhverves for en konkret pris.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk