KFLU.dk

Plænedress pristjek

Er du på udkig efter plænedress? Vi har fundet 12 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 37 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plænedress inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.170 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.195 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.295 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.365 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.379 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.384 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.458 kr.Sække med 1.000 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 200 liter 80 liter 2000 liter 500 liter 3000 liter 1000 liter 300 liter 50 liter 1 m3 400 liter

Levering: løst leveret vognlæs trailer i sække i bigbag i poser afhentning hent selv i løs vægt

Brands: Gardol Turfline Danmuld Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggemarkeder fremviser et bredt varesortiment, og nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot plænedress.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige plænedress hos de forskellige online byggemarkeder. En del fokuserer på billige priser, og nogle tilbyder service. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Hvis du har brug for dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre varerne på egen hånd. Det er navnligt muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Det er helt klart meget relevant at tjekke, hvorvidt den vare du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri ens betydende med massevis af spørgsmål. Dermed er det en fordel at handle hos et online byggemarked, som kan give råd og vejledning til valg af plænedress.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med fx returret. Af den grund bør man læse virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre finder du i store dele af landet, og dermed har folk tilbuddet om at handle online og fragte produkterne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at slippe for fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne nu og her.
De store byggecentre er udbredte og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De kendte byggekæder samler produkter fra talrige nichebutikker, og så kan du bestille fra et stort udvalg af plænedress online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichespecifikke webshops er iværksættervirksomheder, som oftest er dansk ejede, givetvis sågar lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at købe plænedress online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Således vil du få mere indsigtsfuld hjælp fra nogle der er eksperter i netop plænedress.
De fleste nicheforhandlere er producenter af varerne som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Bygma kom frem i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 mennesker i forretningens 56 butikker. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

plænedress harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og lønner i dag over 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

plænedress jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for omkring 500 medarbejdere i deres 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 medarbejdere i kædens 6 butikker. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

plænedress silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag omkring 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 kollegaer i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

plænedress bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i firmaets 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske det viser sig meningsfuldt at du har alle materialer handlet ind forinden du går til værks med projektet. Du kan lave en punktforms indkøbsseddel med de materialer der skal bruges, og så efterse hvert enkelt punkt, med det formål at du sikrer dig at du har det hele.
2Man skal for alt i verden ikke mangle værktøj. Tit vil det være en fordel at have udstyret til rådighed akkurat som du indleder byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at påregne de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
3Du må unden ingen omstændigheder nedprioritere din sikkerhed, så glem ej beklædning bl.a. sikkerhedssko der beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeprocessen, specielt hvis du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
4Inden du indleder byggeriet kan det vise sig ret meningsfuldt med et tilsagn om, at byggeriet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke må laves.
5Der er utrolig mange instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube tilbyder utrolig meget konstruktiv viden, særligt hvis du kigger på engelsk.
6Der kommer altid ubelejlige vanskeligheder ved svære byggeprojekter, og følgelig viser det sig afgørende at man har afsat god tid i kalenderen, så man kan føle sig ubekymret om at komme i mål.
7Det er muligt at forsøge at få hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det ydes når ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at ombygningen forbedrer klimaet.
8Typisk vil det være fundamentalt at udfærdige et udgiftsbudget for arbejdet, så man har styr på omkostningerne. Det må være en fordel at notere samtlige udgiftsposter, og herefter finde frem til mulige tilbud på dem slavisk.
9Ved opgaver udendørs har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum tjekke vejrvarslen i dagene før byggeprocessen, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at vælte ned når du lige arbejder hårdt på det store byggeprojekt.
10Det kan give mening at tænke over om du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere bør have assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Hvis du fremskaffer assistance fra en fagmand er det lukrativt at notere priser fra en håndfuld selskaber.
11Det anbefales at spørge om hjælp til dele af projektet, specielt når det kommer til omfangsrige byggerier. Store ombygninger bør udføres af flere personer. Dertil bør det blive mere produktivt og sjovere når man ikke er alene om det.
12Planlægning vedbliver at være metoden til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at sammensætte en gennemarbejdet agenda, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt derudover en nummerorden. Det anbefales at være konkret når du laver din arbejdsplan.
De mest folkekære byggeshops
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som jo er hamrende overlegent. Karakteren er baseret på 2.856 meninger, hvor imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er hamrende betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og blot 8 % giver den laveste karakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er yderst godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt overlegent. Ratingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % kvitterer med bundkarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En række webbutikker i Danmark udlover nu om dage en lang række forskellige billige former for levering til plænedress. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du selv henter dine varer når der er tid til det. Denne er altså særligt ligetil, og mange gange derudover den prisbilligste mulighed for levering.

Du kan endvidere udse dig at få produkterne bragt til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Metoden viser sig gerne en tak mere bekostelig, men omvendt rigtig gnidningsløs for plænedress online. Den billigste leveringsversion kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog står og falder med at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet firmaets byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på plænedress kan være super betydningsfuld ifald vi har brug for produktet om kort tid, og herved er det rigtig fornuftigt at man ser den forventede leveringsdato på plænedress. En hel del online virksomheder – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en lang række varer online, men vær på vagt da det stiller krav om at ordren laves før et nøjagtigt tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren ordnet inden pakkepersonalet har fri.

Nogle enkelte outlets på nettet byder på fragt uden betaling på plænedress online, men i mange tilfælde kræver det at man bestiller for en præcis sum. I øvrigt kan du beslutte sig for den billigste leveringsmetode, der typisk vil blive at få fragtmanden til at levere bestillingen til en pakkeshop.

De største netbutikker yder click-and-collect hvor man køber billig plænedress derhjemme og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg. Byggecentrene foreslår eksempelvis click-and-collect på plænedress i disse byer:

Haderslev, Slagelse, Esbjerg, Thisted, Brønshøj, Skive, Roskilde, Birkerød, Brabrand, Ishøj, Holbæk, Middelfart, Risskov, Åbyhøj, Sønderborg, Albertslund, Nyborg, Vejle, Hørsholm, Rødovre, Nærum, Odder, Taastrup, Varde, Næstved, Højbjerg, Aarhus, Virum, Hjørring, Hillerød, Søborg, Odense, Ballerup, København, Frederiksberg, Køge, Nykøbing Falster, Vordingborg, Helsingør, Skanderborg, Struer, Vanløse, Charlottenlund, Gladsaxe, Solrød Strand, Valby, Gentofte, Stenløse, Frederikssund, Aabenraa, Hvidovre, Tilst, Værløse, Glostrup, Viborg, Hobro, Ringsted, Ikast, Kalundborg, Hedehusene, Brøndby, Rønne, Jyllinge, Dragør, Korsør, Hedensted, Tårnby, Kolding, Frederiksværk, Brønderslev, Aalborg, Nakskov, Kokkedal, Lystrup, Greve, Frederikshavn, Farum, Allerød, Herning, Randers, Vallensbæk, Svendborg, Lillerød, Grenaa, Fredericia, Nørresundby, Herlev, Rudersdal, Lyngby, Haslev, Ølstykke, Silkeborg, Horsens, og Holstebro, .

Click-and-collect ift. plænedress er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Nordsjælland, Lolland, Vestsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager).

Når der ses på tallene bliver det markant, at netshoppere jævnligt leder efter blandt andet plænedress priser og køb plænedress. Man ser derudover mange gange folk søge efter fx plænedress online, billig plænedress og plænedress tilbud, plus de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark og Silvan.

Spar penge på plænedress

Det er i dag ultra let gængeligt for folk at vurdere tilbud på billige plænedress online på forskellige netshops, og ergo har masser af butikker på nettet ikke kunne slippe for at tvinge salgspriserne på plænedress kolossalt, og derudover præstere levering uden beregning.

Trods dette kan det alligevel vise sig udbytterigt at efterprøve enkelte internet forhandlere efter tilbud og udsalg på plænedress online inden du placerer ordren, sådan at du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Du skal trods alt være årvågen med, at ifald en e-shop reklamerer billige plænedress online for en salgspris der anses for hamrende favorabel, bør det i nogle tilfælde være et bevis på en uærlig webbutik. Shopping med kort er ikke desto mindre omfavnet af en ordning, som hjælper os imod snydagtige firmaer på nettet.

Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du anvende en afdragsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere omkostningerne til plænedress af flere omgange. Dette tilbydes normalt hos nichebutikker, men ikke de udbredte byggecentre som fx 10-4, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Når man kigger i tendenserne er det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. billig plænedress og køb plænedress. Foruden dette ser man tit internet shoppere søge for eksempel plænedress priser, plænedress tilbud og plænedress online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plænedress er 912 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 12 brugeranmeldelser.

Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 50 liter 1 m3 80 liter 2000 liter 3000 liter 500 liter 300 liter 200 liter 400 liter 1000 liter

Levering: i bigbag i sække hent selv i poser i løs vægt vognlæs trailer afhentning løst leveret

Brands: Champost Turfline Danmuld Gardol

Analyser tidligere brugeres meninger

Trustpilot medfører egentlig hæderlige chancer for at kigge nærmere på adskillige andre brugeres erfaringer og derfor anbefales det, at du eksaminerer e-forretningens omtaler forinden du køber billige plænedress online.

Facebook resulterer i desuden adskillige uafhængige metoder til at få kendskab til internet webshoppens pålidelighed. Desuden møder vi en række online virksomheder hvor kunder kan offentliggøre en omtale af deres køb, hvilket tillige burde bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Før nogen køber billige plænedress online på en internet butik behøver man for at være på den sikre side tage stilling til e-shoppens forretningsaftale, det er dog i mange tilfælde ikke videre spændende, især ved de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

En nemmere løsning er at finde ud af om online shoppen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en sikkerhed for at netshoppen forsvarer de gældende danske regler, samt at e-forhandleren jævnligt kigges til af fagfolk som har den nødvendige knowhow om vilkårene på området.

Desuden giver det dig chance for en håndsrækning, for så vidt du får besvær som følge af din bestilling af plænedress. Endvidere stiller vi forslag om at du er vaks omkring de mest vedkommende bestemmelser der kan spille ind i forbindelse med købet af plænedress online, fx hvilken bytteret forretningen lover.

I den sammenhæng er det i øvrigt vigtigt, at man altid beholder sin kvitteringsmail, så man fremadrettet kan eftervise sin bestilling af plænedress, uanset om man handler hos Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller Silvan.

Charlotte gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Michael Rasmussen gav 4 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Lone Johansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Peter gav 4 stjerner

Fremragende service.

9 tips til online indkøb
1Fragtperioden er ualmindeligt central i tilfælde af at du behøver varerne straks, og herved er det jo passende at du tjekker det estimerede leveringstidspunkt ved plænedress. En række internet foretagender tilsiger billig 1 hverdags levering på masser af varer, som trods alt betinges af at orden realiseres forud for et konkret klokkeslæt.
2En række e-forretninger i Danmark byder på gratis fragt på plænedress, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når der indkøbes for en fastsat pris. Alternativt burde du overveje den mest letkøbte leveringsform, der mange gange vil blive at få dem til at levere varerne til et afhentningssted. Denne viser sig som oftest ligeledes yderst simpel. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
3Generelt går vi ind for handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er inkluderet i en anordning, hvilket redder køberen imod uærlige online varehuse. Som en alternativ mulighed kan du bruge en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, når du efterspørger at godtgøre regningen over en længere periode.
4Generelt slår vi et slag for at undersøge hvorvidt internet forretningen er e-mærket, siden det bør være en antydning af at online virksomheden imødekommer gældende dansk lovgivning, foruden at online shoppen løbende efterses af fagmænd der har den nødvendige knowhow om reglerne. Før nogen køber billige plænedress hos en netbutik burde de når alt kommer til alt overveje e-butikkens handelsvilkår.
5Inden folk shopper billige plænedress hos en online butik burde de i princippet gennemlæse virksomhedens handelsvilkår, men det er normalt ikke videre interessant. Dertil går vi ind for at du er påpasselig med de mest vitale forhold der spiller ind i forbindelse med bestillingen af billige plænedress online, f.eks. den returrettighed shoppen anvender.
6Den billigste leveringsversion er uden tvivl at hente pakken selv, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens tilholdssted. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være temmelig betydningsfuld i tilfælde af at man skal bruge plænedress med det samme. Alternativt så præsterer visse online forretninger gebyrfri levering, men typisk forudsætter det at man bestiller for et bestemt beløb.
7Størstedelen af e-shops yder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmodeller til plænedress. Førstevalget hos mange er i dag at afsende til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter din pakke når det passer dig bedst. Fragttypen er altså ultra hensigtsmæssig, og i mange tilfælde tilmed den mest letkøbte mulighed for levering.
8Det er jo yderst fleksibelt for almindelige mennesker at finde de bedste priser online på billige plænedress i blandt forskellige internet virksomheder, og til tak yder de fleste internet foretagender fri fragt. Dog kan det immervæk vise sig udbytterigt at kontrollere nogle forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud inden du gennemfører din handel, så man er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
9Trustpilot byder på en lang række passende muligheder for at dechifrere forskellige aktuelle brugeres omtaler og derved er det godt, at du efterforsker internet forretningens omtaler forinden du bestiller billige plænedress online. Facebook indebærer lignende fuldstændig hæderlige metoder til at få kendskab til internet firmaets troværdighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk