KFLU.dk

Plantegødning pristjek

Er du på udkig efter plantegødning? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantegødning inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til akvarie planter til stueplanter

Varianter: økologisk organisk indendørs flydende

Mængder: 2000 liter 400 liter 1000 liter 80 liter 50 liter 300 liter 3000 liter 1 m3 200 liter 500 liter

Levering: løst leveret afhentning i poser i løs vægt hent selv i bigbag vognlæs i sække trailer

Brands: Tropica Subtral

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, om den vare du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt bør du overveje at kigge hos de andre.
For mange er byggeprojekter ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan det overvejes at shoppe hos en webshop, som kan give gode råd til valg af plantegødning.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan undgå udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man kende webshoppens handelsbetingelser.
Flere byggecentre tilbyder et stort sortiment, og andre har fokus på en bestemt varetype. Du kan overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare plantegødning.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige plantegødning hos de forskellige online byggecentre. Nogle har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på faglig sparring. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Såfremt du har brug for dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Det er især et alternativ i de store byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og almenkendte firmaer, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal købe online. Dette kan du se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i det meste af landet, og af den grund har flertallet mulighed for at handle online og fragte varerne på egen hånd. Som følge af det kan du overveje at undgå fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne nu og her.
De store byggekæder tilbyder produkter fra en lang række forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du købe fra et stort udvalg af plantegødning online.

Nichewebshop

Alverdens nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som du kan købe i byggecentrene. Ved at købe direkte på nichebutikkerne online vil du få en skarpere pris.
Størsteparten af online nichebutikker er eksperter i deres online produktkategori, da de fokuserer specifikt på disse varer. Følgelig kan du opleve ekstra god service fra medarbejdere der er specialister i netop plantegødning.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er opstartsvirksomheder, der typisk drives i Danmark, måske tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du idet du bestiller plantegødning online hos dem.
De største byggecentre i Danmark

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 medarbejdere i de 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for over 500 millioner kroner.

plantegødning bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

plantegødning silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af omtrent 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

plantegødning harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag mere end 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

plantegødning jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du i stedet for bør anskaffe professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Når du fremskaffer eksperthjælp vil det ofte være fornuftigt at lede efter tilbud fra flere leverandører.
2Potentielt kan det blive vigtigt at have de nødvendige byggematerialer til rådighed på forhånd inden du iværksætter din byggeproces. Du kunne med fordel nedskrive en simpel liste indeholdende alt der er nødvendige, og som det næste gennemløbe punkterne, med det formål at du bliver sikker på at du har husket alt.
3Du skal aldrig nogensinde glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko som hjælp imod mulige ulykker. Det er vigtigt med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt hvis du ikke har hjælp fra en fagperson.
4Ofte vil det være meningsfuldt at nedskrive et budget for dit projekt, så man har styr på penge-delen af det. Det er behjælpeligt at kortlægge samtlige omkostninger, og bagefter gennemgå beløbet for dem en ad gangen.
5I god tid inden at du optager byggeprojektet kan det være temmelig essentielt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
6Du bør for alt i verden ikke gå ned på udstyr. Tit kan det være af stor betydning at have værktøjet ved hånden idet du begynder på byggeriet. Husk også at medregne de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
7Husk at du kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes i tilfælde af at renoveringen hjælper miljøet. At få tilskud er altså betinget af at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
8Forberedelse er kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at sammensætte en struktureret handlingsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din handlingsplan.
9Det kan være nyttigt at få assistance til byggeprocessen, specielt såfremt det er større arbejdsopgaver. Store opgaver behøver flere folk. Dertil bør det være mere produktivt og mere socialt når man er flere om at bidrage.
10Der ligger en hel række vejledninger og videoer online som der kan findes inspiration i. Specielt YouTube er anvendeligt med betydelige mængder konstruktiv oplysning, særligt såfremt man bruger den engelske version.
11Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete hovedpiner ved større opgaver, og som følge heraf vil det vise sig værdifuldt at man afsætter en god portion tid i kalenderen, som vil medvirke til at man er overbevist om at nå i mål til tiden.
12Ved byggeprojekter udenfor har vejret en væsentlig rolle. Derfor kan du tit undersøge meldingerne om vejret lige før dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag starter med at stå ned i stænger når du netop er midt i det ellers velplanlagte projekt.
De højest ratede byggeshops
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er temmelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk overlegent. Vurderingen er baseret på 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er kolossalt beundringsværdigt. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 19.208 anmeldelser, hvor ikke mindre end 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % har givet 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsudgave skal jeg vælge?

Størstedelen af online selskaber tildeler i dag en række forskellige billige leveringsmodeller til plantegødning. Den mest almindelige er nu om dage at afsende til en pakkeshop, og så kan du blot hente de nyindkøbte produkter når du har lyst. Fragtløsningen er altså i høj grad smertefri, samt oftest endda den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kan derudover påtænke at vælge at få leveret til din private bopæl eller til hvor du arbejder. Metoden bliver til tider lidt mere bekostelig, men også ultra ukompliceret ved køb af plantegødning online. Den mest billige leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter pakken, men den mulighed kræver at du bor tæt på internet forretningens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på plantegødning er selvfølgelig ultra vigtig ifald vi har behov for dine nye varer øjeblikkeligt, så i det øjemed er det relativt fornuftigt at vi undersøger leveringstiden ved plantegødning. De fleste e-forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer online, som dog er betinget af at transaktionen realiseres inden et fastsat klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få de nye varer afsted inden lagerpersonalet har fri.

Visse online virksomheder præsterer portofri fragt på plantegødning online, men i de fleste tilfælde er det forudsat at der shoppes for en bestemt sum. I øvrigt burde man gribe den billigste mulighed for levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre bestillingen til en pakkeshop.

Mange webbutikker tilbyder afhentning hvor man bestiller billig plantegødning på nettet men selv henter i byggecenteret. For eksempel Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Silvan. De foreslår eksempelvis klik-og-hent på plantegødning i følgende byer:

Roskilde, Farum, Ølstykke, Helsingør, Brønderslev, Glostrup, Åbyhøj, Hvidovre, Frederiksberg, Hedehusene, Brøndby, Hjørring, Nykøbing Falster, Skive, Frederikshavn, Ringsted, Silkeborg, Aarhus, Vanløse, Lystrup, Brabrand, Hillerød, Charlottenlund, Taastrup, Hedensted, Rudersdal, Vordingborg, Aabenraa, Næstved, Albertslund, Grenaa, Rønne, Stenløse, Nørresundby, Sønderborg, Randers, Kalundborg, Lyngby, Ishøj, Allerød, Esbjerg, Nakskov, Tilst, Haslev, Ikast, Køge, Hørsholm, Odder, København, Slagelse, Vallensbæk, Værløse, Gladsaxe, Haderslev, Frederiksværk, Varde, Nærum, Dragør, Risskov, Fredericia, Birkerød, Holbæk, Korsør, Lillerød, Brønshøj, Herlev, Ballerup, Valby, Søborg, Kokkedal, Aalborg, Tårnby, Svendborg, Struer, Skanderborg, Greve, Middelfart, Holstebro, Nyborg, Højbjerg, Odense, Thisted, Vejle, Rødovre, Kolding, Virum, Jyllinge, Solrød Strand, Gentofte, Horsens, Hobro, Frederikssund, Herning, og Viborg, .

Afhentning ift. plantegødning er en mulighed i de fleste områder af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Lolland, Sydsjælland) og Jylland (Østjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sydjylland).

Når vi kigger i statistikkerne bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger for eksempel plantegødning priser og plantegødning tilbud. Vi ser derudover tit mennesker lede efter fx billig plantegødning, køb plantegødning samt plantegødning online, foruden de velkendte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, Stark og Davidsen.

Find den bedste pris på plantegødning

Det er særdeles nemt for almindelige mennesker at analysere priser på billige plantegødning online hos diverse internet virksomheder, og til gengæld har massevis af online varehuse set sig tvunget til at stampe salgspriserne på plantegødning eftertrykkeligt, og ovenikøbet garantere gratis fragt.

Derfor kan det til hver en tid være tiden værd at kigge forbi nogle få e-handler efter tilbud og rabatter på plantegødning online inden du handler, så man er sikker på at antage den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, Bauhaus og Stark.

Du skal blot ikke undervurdere, at hvis en forretning på nettet afsætter billige plantegødning online for en pris som kan ses som grænseløst fordelagtig, så bør det tit være en indikation på en fup online butik. Bestillinger med kort er dog omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket redder dig imod uærlige internet varehuse.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage nytte af et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du tilstræber at afdrage beløbet til plantegødning over tid. Det foreslåes typisk i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at mennesker tit efterspørger fx plantegødning tilbud og billig plantegødning. Derudover oplever man mange gange online shoppere lede efter for eksempel plantegødning priser, plantegødning online samt køb plantegødning.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantegødning er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Hurtig og korrekt levering.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til akvarie planter til stueplanter

Varianter: organisk indendørs økologisk flydende

Mængder: 200 liter 80 liter 2000 liter 500 liter 400 liter 300 liter 3000 liter 50 liter 1 m3 1000 liter

Levering: i bigbag løst leveret i løs vægt i poser trailer hent selv i sække vognlæs afhentning

Brands: Tropica Subtral

Undersøg folks bedømmelser

Trustpilot yder relativt fortræffelige muligheder for at undersøge en stor portion øvrige brugeres oplevelser og herved støtter vi, at du ser nærmere på e-forretningens omtaler før du køber billige plantegødning online.

Facebook fører til lige så vel fuldkommen fantastiske muligheder for at få indtryk af online butikkens troværdighed. Her ser vi nogle shops på nettet som tilbyder folk at sammensætte en omtale af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør bruges til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen handler billige plantegødning online hos en butik burde man når alt kommer til alt sætte sig ind i shoppens regler, det er dog for det meste et omfattende projekt, særligt hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne måske være at finde ud af om e-handlen er e-mærket, siden det er en tilkendegivelse af at online forretningen efterkommer dansk lovgivning, foruden at webbutikken hyppigt overværes af jurister der kender de gældende regulativer.

Desuden tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, når du bliver udsat for besvær ved din handel med plantegødning. Udover dette er det en hjælp at du er påpasselig med de mest betydningsfulde betingelser der spiller ind i forbindelse med bestillingen af plantegødning online, for eksempel den ombytningsrettighed e-forretningen bruger.

I den relation er det også vigtigt, at man stadig gemmer sin kvittering på e-mail, således man senere vil kunne påvise købet af plantegødning, uanset om man har bestilt ved Bygma, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix eller XL-Byg.

Kirsten M gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Jesper Jørgensen gav 4 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Poul M gav 5 stjerner

Hurtig levering

Michael D gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

9 tips til online shopping
1Visse internet forretninger sikrer fragt uden betaling på plantegødning, men tit er det under betingelse af at man indkøber for en fastsat pris. Desuden må du beslutte sig for den mest billige løsning til levering, hvilket oftest vil være at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Leveringsformen er ofte ligeledes ekstremt gnidningsløs. Den mest betalelige fragtløsning vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
2Vi slår generelt et slag for at finde ud af hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, hvilket almindeligvis er en forsikring om at online webshoppen opretholder dansk lovgivning, og at webbutikken en gang i mellem kigges til af fagmænd der har meget erfaring med retningslinjerne. Inden nogen køber billige plantegødning på en internet shop behøver man utvivlsomt studere butikkens forretningsvilkår.
3Det har vist sig at være særligt problemfrit for alle og enhver at lave prissammenligning online på billige plantegødning hos forskellige shops på nettet, og med det motiv præsterer adskillige internet butikker levering uden omkostninger. Dog kan det til hver en tid være rentabelt at sammenligne visse internet foretagender efter tilbud og udsalg forinden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at få den skarpeste pris.
4Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med kort er omfattet af en lovbestemmelse, hvilket beskytter os imod falske e-handler. Alternativt bør du anvende et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du higer efter at finansiere beløbet over et længere tidsrum.
5Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ultra aktuel om man mangler din pakke nu og her, så med det formål er det virkelig fornuftigt at du finder leveringstidspunktet ved plantegødning. De fleste forretninger på nettet tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på mange af butikkens produkter, men glem ikke at det afhænger af at du når at bestille forud for et besluttet klokkeslæt.
6En række internet handler foreslår nu til dags flere billige fragtmetoder til plantegødning. En favorit er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo i høj grad fremkommelig, og ofte også den mindst kostelige leveringsversion.
7Forud for at folk handler billige plantegødning på en e-shop behøver de i og for sig gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens regler, men det er oftest et omfattende arbejde. Desuden går vi ind for at du er klar over de mest essentielle betingelser der gælder for shopping af billige plantegødning online, som eksempelvis den byttepolitik shoppen lover.
8Den billigste fragtmulighed er dog selv at hente ordren, hvilket dog betinges af at du har bopæl med kort afstand til netbutikkens tilholdssted. Den leveringsmanér kan være ret så betydningsfuld ifald vi står og skal bruge plantegødning inden for få dage. Alternativt så sikrer visse outlets på nettet portofri fragt, men i de fleste tilfælde kræver det at du køber for et præcist beløb.
9Trustpilot tilbyder visse fordelagtige chancer for at blive klogere på adskillige aktuelle forbrugeres iagttagelser og herved foreslår vi, at du tjekker internet virksomhedens bedømmelser forud for at du handler billige plantegødning online. Facebook resulterer i desuden visse gunstige chancer for at få et kig ind i e-forretningens troværdighed.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk