KFLU.dk

Plantejord pristjek

Er du på udkig efter plantejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til buksbom til højbed til citrontræ til kaktus

Mængder: 3000 liter 50 liter 200 liter 500 liter 80 liter 1 m3 300 liter 1000 liter 2000 liter 400 liter

Levering: i sække i poser vognlæs afhentning trailer i bigbag løst leveret i løs vægt hent selv

Brands: Park Danmuld Pindstrup Champost GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du handle hos en netbutik, som giver rådgivning til valg af plantejord.
Der er forskel på priserne på billige plantejord fra netbutik til netbutik. En del vil have de bedste priser, imens andre satser på et højt serviceniveau. Du må bestemme hvad der betyder mest for dig.
Når du vil have produkterne med det samme eller bare vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du tænke over at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er navnligt en mulighed hos de udbredte byggekæder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du finde et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et enormt udvalg, og øvrige specialiserer sig i en bestemt varetype. Du kan gennemtænke om det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge fra, udover bare plantejord.
Du skal vide hvilke betingelser der gælder når du bestiller online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Man bør derfor tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra forskellige nicheshops, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af plantejord online.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som kan give øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggekæder finder du nær dig, og som følge af det har mange mulighed for at bestille online og fragte byggematerialerne personligt. Hermed kan man undvære leveringsgebyret, og samtidig have varerne nu og her.

Nichewebshop

Mange webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i de varer de sælger online, da de ikke sælger andet. Pga. dette formår de at yde endnu mere informativ hjælp fra nogle der er eksperter i lige præcis plantejord.
Størsteparten af nicheforhandlere står selv for produktion af varerne der kan købes fra de større webshops. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du muligvis få bedre priser.
Forskellige specialiserede webshops er opstartsfirmaer, der typisk har danske ejere, måske tilmed lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller plantejord online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggekæder
plantejord bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger nu omtrent 2.300 kollegaer i de 56 varehuse. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

plantejord harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 ansatte i firmaets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

plantejord jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 2.100 medarbejdere i de 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af omkring 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og styres dagligt af mere end 500 medarbejdere i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag mere end 1.000 personer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

plantejord silvan

Silvan åbnede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man skal for alt i verden ikke undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være strategisk at have grejet til disposition akkurat som du indleder dit byggeprojekt. Det er derudover godt at tage højde for disse udgifter i din økonomiske plan.
2Det kan give mening at tænke over om projektet kan klares alene, eller du må have assistance fra en fagmand til noget af byggeriet. Ifald du indhenter assistance fra en professionel vil det typisk være fordelagtigt at søge priser fra diverse selskaber.
3Det er en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, ikke mindst hvis det er væsentlige byggeprocesser. Krævende ting skal gerne udføres af mere end en person. Derudover vil det blive bedre og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
4Du har mulighed for at hente økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet ifald byggeriet hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at ombygningen gør en positiv forskel for naturen.
5Forberedelse viser sig som vejen til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en rækkefølge. Forsøg at være konkret i udarbejdelsen af arbejdsplanen.
6Der præsenterer sig ofte uventede udfordringer ved omfangsrige projekter, og af den grund vil det være væsentligt at man afsætter tilstrækkelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå i mål.
7Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Således skal du tit tjekke vejrberetningerne i den tid der er op til byggeprocessen, så du undgår at det mod forventning starter med at regne når du netop vil i gang med det komplekse projekt.
8Typisk vil det vise sig fundamentalt at udarbejde et udgiftsbudget for byggeriet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være fornuftigt at beskrive alle omkostninger, og bagefter dokumentere mulige tilbud på dem én og én.
9Du finder en hel del guides og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes inspiration i. Især YouTube bringer dig betydelige mængder gavnlig oplysning, i særlig grad forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
10Længe før du opstarter byggeprojektet må det være yderst vigtigt med en forsikring om, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der vise sig forskellige retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke må.
11Det viser sig af stor betydning at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt inden du går i gang med dit arbejde. Du kan med fordel sammensætte en punktforms note med det du skal bruge, og dernæst eftergå oversigten, med øje for at du sikrer dig at der ikke er nogen mangler.
12Du bør unden ingen omstændigheder nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse inklusiv fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er smart med fokus på dit velbefindende i arbejdet, især såfremt du ikke har hjælp fra en fagperson.
De højest ratede byggekæder
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er hamrende betryggende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver toprating, og kun 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er kolossalt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er meget imponerende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ekstremt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragttype skal du vælge?

Mange online varehuse foreslår heldigvis diverse billige former for fragt til plantejord. En der er meget anvendt er p.t. afhentningssteder, fordi du dermed nemt kan hente de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Løsningen er altså ultra fleksibel, og oftest endvidere den mest billige type af levering.

Du bør ligeledes udse dig at få produkterne bragt til din lejlighed eller til hvor du arbejder. Leveringsmetoden bliver desværre en tand mindre billig, men til gengæld vældig fremkommelig for plantejord online. Den mest billige leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren, som jo forudsætter at du er i kort afstand af internet shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragttiden på plantejord er selvfølgelig ret så bestemmende såfremt vi mangler produktet lige om lidt, så i det øjemed er det forholdsvis aktuelt at du finder det estimerede leveringstidspunkt på plantejord. Adskillige firmaer på nettet – eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver løfte om billig 1 dags fragt på de fleste af deres varenumre online, men vær på vagt da det er underforstået at handlen gemmenføres tidligere end et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få bestillingen pakket forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Flere shops på nettet garanterer fragt uden betaling på plantejord online, men for det meste er det betinget af at du handler for et fastsat beløb. Derudover skulle man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmulighed, der mange gange vil være at få fragtmanden til at køre dine produkter til en pakkeshop.

Store byggemarkeder udlover afhentning hvor man bestiller billig plantejord online og afhenter i byggemarkedet. Fx Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. Byggecentrene foreslår for eksempel click-and-collect på plantejord i følgende områder:

Hedensted, Ballerup, Lyngby, Rønne, Aalborg, Hørsholm, Herlev, Korsør, Aarhus, Lystrup, Hedehusene, Dragør, Viborg, Skive, Esbjerg, Nykøbing Falster, Hjørring, Værløse, Næstved, Virum, Haderslev, Kolding, Solrød Strand, Hillerød, Glostrup, Roskilde, Silkeborg, Albertslund, Grenaa, Slagelse, Herning, Vallensbæk, Stenløse, Brabrand, Søborg, Åbyhøj, Frederiksberg, Skanderborg, Sønderborg, Charlottenlund, Middelfart, Jyllinge, Frederikssund, Taastrup, Gentofte, Vejle, Valby, Vordingborg, Hobro, Randers, Frederiksværk, Brøndby, Nærum, Thisted, Kalundborg, Aabenraa, Gladsaxe, Nørresundby, Nakskov, København, Frederikshavn, Nyborg, Risskov, Kokkedal, Odder, Ringsted, Haslev, Allerød, Højbjerg, Odense, Ikast, Varde, Fredericia, Horsens, Vanløse, Brønderslev, Rødovre, Ølstykke, Birkerød, Hvidovre, Holstebro, Tilst, Ishøj, Holbæk, Farum, Rudersdal, Køge, Tårnby, Greve, Struer, Brønshøj, Svendborg, Helsingør, og Lillerød, .

Klik-og-hent ift. plantejord er muligt i de fleste områder af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland), Sjælland (Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Midtsjælland, Falster, Østsjælland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Vestfyn, Østfyn).

Når vi ser på tallene er det klart, at folk ofte søger for eksempel billig plantejord og plantejord tilbud. Derudover oplever vi som regel mennesker kigge efter blandt andet plantejord online, køb plantejord samt plantejord priser, plus de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg.

Spar penge på plantejord

Det er jo efterhånden meget bekvemt for købere at søge sig frem til priser på billige plantejord online på forskellige e-firmaer, og til tak har utallige butikker på nettet været tvunget til at nedskære priserne på plantejord betragteligt, og derudover garantere portofri fragt.

Det kan alligevel blive lønsomt at tjekke nogle enkelte e-forhandlere efter tilbud på plantejord online inden du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris. Se ikke bare på de store byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Man skal dog være obs på, at når en e-forretning markedsfører billige plantejord online til en udsalgspris der virker utopisk billig, kunne det undertiden være en indikation på en uoprigtig internet webshop. Handler med kort er på den anden side dækket ind under en bestemmelse, der sikrer folk overfor uoprigtige internet shops.

Vi anbefaler generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kunne du benytte en løsning på afbetaling fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre regningen på plantejord af flere omgange. Dette foreslåes som regel i niche netbutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Ses der på tallene er det klart, at folk mange gange søger fx plantejord tilbud og billig plantejord. Foruden dette ser vi ofte netshoppere efterspørge eksempelvis plantejord priser, plantejord online samt køb plantejord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.5 ud af 5 stjerner baseret på 8 brugeranmeldelser.

Alt fungerede perfekt.” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til kaktus til buksbom til citrontræ til højbed

Mængder: 300 liter 500 liter 3000 liter 50 liter 200 liter 1 m3 2000 liter 1000 liter 80 liter 400 liter

Levering: i sække trailer afhentning vognlæs løst leveret hent selv i løs vægt i bigbag i poser

Brands: GreenBio Park Champost Pindstrup Danmuld

Læs andre menneskers ratings

Trustpilot byder på de facto værdifulde løsninger til at tyde ret mange aktuelle kunders oplevelser og af den grund er det fornuftigt, at du verificerer webbutikkens ratings før du placerer din ordre på billige plantejord online.

Facebook fremskaffer ydermere relativt solide metoder til at få indsigt i netbutikkens popularitet. Foruden det møder vi mange internet varehuse hvor det er muligt at give en bedømmelse af deres køb, som også kan udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk handler billige plantejord online i en e-shop bør man i princippet studere butikkens handelsvilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende arbejde, især ved de store byggekæder som XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma.

En anden løsning er at bemærke om e-butikken er e-mærket, grundet at det længe har været et tegn på at internet virksomheden opfylder de opstillede regler, samt at online webshoppen lejlighedsvis revideres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende regler.

Dette er desuden en god anledning til støtte, såfremt du oplever udfordringer som følge af dit indkøb af plantejord. Ligeså støtter vi at du er omhyggelig omkring de mest essentielle betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af plantejord online, som for eksempel den byttepolitik e-forretningen garanterer.

I den forbindelse er det tilmed vigtigt, at man altid opbevarer ens kvittering, således man altid kan bevidne sin bestilling af plantejord, uafhængig af om man har købt fra Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Silvan, XL-Byg eller Harald Nyborg.

Peter G gav 5 stjerner

Alt ok

Anna Jensen gav 4 stjerner

Fremragende!

Pia H gav 5 stjerner

Intet at klage over

Kirsten Nielsen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 tips til online shopping
1Generelt slår vi et slag for at kigge hvorvidt e-firmaet er e-mærke godkendt, hvilket ofte er en erklæring om at e-shoppen forsvarer de gældende danske regler, og at online virksomheden rutinemæssigt revideres af fagmænd der mestrer bestemmelserne på området. Forud for at folk handler billige plantejord på en e-butik bør man de facto gennemgå forhandlerens handelsbetingelser.
2Det er jo ultra fremkommeligt for folk at søge sig frem til priser online på billige plantejord på diverse webshops, og ergo garanterer utallige online shops fri fragt. Det kan dog immervæk være gavnligt at inspicere diverse online shops efter tilbud før du gennemfører dit køb, så man er velinformeret til at skaffe sig den mest betalelige pris.
3Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er omsluttet af et regulativ, hvilket garanterer køberen imod bedrageriske online forretninger. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afbetalingstilbud som fx ViaBill, hvis du higer efter at afdrage betalingen over en længere periode.
4En stor portion netshops frembyder til alt held et stort udvalg af billige fragtmuligheder til plantejord. En sikker vinder er på nuværende tidspunkt pakkeshops, og så kan du blot hente pakken præcis når det passer dig. Fragtformen er jo særligt smertefri, samt i mange tilfælde endvidere den billigste form for fragt.
5Trustpilot frembringer fuldstændig nyttige løsninger til at udforske diverse andre kunders ratings og af den grund tilrådes det, at du kigger på e-shoppens ratings forud for at du køber billige plantejord online. Facebook frembringer på samme måde egentlig strålende metoder til at få indtryk af webshoppens kundetilfredshed.
6Fragtperioden kan i nogle tilfælde være temmelig vital såfremt vi skal bruge dine nye produkter inden for kort tid, og i det øjemed er det bestemt vigtigt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt ved plantejord. En række shops på nettet giver billig dag-til-dag fragt på mange af deres varer, men vær på vagt da det afhænger af at ordren laves før et konkret klokkeslæt.
7Forud for at nogen bestiller billige plantejord i en netbutik kunne de egentlig gennemse e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke specielt ophidsende. Udover dette er det fornuftigt at man er obs på de mest relevante regler der har indvirkning på købet af billige plantejord online, som eksempelvis hvilken ombytningsret internet forhandleren garanterer.
8Indtil flere internet forretninger tilbyder fri fragt på plantejord, men tit er det betinget af at du indkøber for et fastsat beløb. Alternativt kunne du snuppe den mest letkøbte leveringsmanér, der gerne vil blive at få dem til at levere ordren til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver som regel endda ret så enkel. Den mest billige leveringsløsning er utvivlsomt at du selv henter pakken.
9Den prisbilligste type af levering vil altid vise sig at være at hente varerne selv, hvilket kræver at du opholder dig nær internet shoppens adresse. Den leveringsmodel kan være rigtig aktuel forudsat man har behov for plantejord omgående. Alternativt så tilbyder enkelte online shops fragt uden betaling, men i de fleste tilfælde afkræver det at man handler for en konkret sum.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk