KFLU.dk

Plantemuld pristjek

Er du på udkig efter plantemuld? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 2000 liter 500 liter 3000 liter 50 liter 200 liter 80 liter 400 liter 1 m3 1000 liter 300 liter

Levering: løst leveret hent selv afhentning i poser vognlæs i sække i bigbag trailer i løs vægt

Brands: Park Champost Danmuld Pindstrup GreenBio

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre fremviser et stort udvalg af varer, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have mange varer at vælge fra, udover bare plantemuld.
Det er selvsagt super afgørende at se, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Når du står og skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kan du overveje at køre byggematerialerne på egen hånd. Dette er særligt en mulighed i de kendte byggekæder.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige plantemuld fra byggecenter til byggecenter. En del giver de bedste priser, hvorimod nogle giver et højt serviceniveau. Du må gennemtænke hvad du helst vil have.
Du bør vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man læse byggemarkedets regningslinjer.
For mange er byggeri ens betydende med mange spørgsmål. Derfor bør du overveje at shoppe hos en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af plantemuld.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder sælger produkter fra adskillige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at shoppe fra et bredt sortiment af plantemuld online.
De store byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og som følge af det har flertallet mulighed for at bestille online og transportere produkterne på eget initiativ. Takket være dette kan du overveje at blive fri for fragtgebyret, og tilmed få fat i varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og landskendte forretninger, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte fra nichebutikkerne online vil du få gode tilbud.
De fleste nichebutikker på nettet har ekstremt meget forstand på deres online produktudvalg, idet de fokuserer specifikt på disse varer. På grund af det får du formentlig ekstremt anvendelig sparring fra ansatte med specialistviden i lige præcis plantemuld.
Alverdens webshops som sælger få produkter er små familiefirmaer, som oftest drives i Danmark, gerne tilmed fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller plantemuld online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
plantemuld jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 mennesker i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og styres dagligt af omtrent 2.000 kollegaer i deres 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag ca. 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

plantemuld bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og omfatter i dag ca. 1.000 mennesker i kædens 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

plantemuld harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres nu af flere end 2.000 kollegaer i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i omegn af 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

plantemuld silvan

Silvan startede i 1968, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og omfatter i dag mere end 500 medarbejdere i byggemarkedets 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Det kan være en god idé at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig når det er store ombygninger. Større ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Derudover må det være hurtigere og sjovere når man er flere om det.
2Planlægning viser sig som nøglen til succes med byggeprocessen. Du anbefales at udarbejde en klar tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilken dag, samt en tilhørende rækkefølge. Husk at være skarp idet du laver agendaen.
3For udendørs opgaver har vejret en betydningsfuld rolle. Af den grund skal du regelmæssigt holde øje med vejrprognosen lige før byggeriets start, så du slipper for at det uanmeldt begynder at vælte ned bedst som du vil i gang med det omfattende byggeprojekt.
4Du skal ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. sikkerhedshjelm som sikring med henblik på mulige risici. Det er afgørende at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke investerer i professionel hjælp.
5Det kan blive væsentligt at have de relevante bygningsmaterialer klar før du påbegynder arbejdet. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms note som samler alt du skal bruge, og som det næste eftergå hvert eneste punkt, således at du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
6Der kommer jævnligt ubelejlige bump på vejen i forbindelse med større byggeprojekter, og på grund af det viser det sig værdifuldt at man har afsat god nok plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig ubekymret om at man får det færdiggjort.
7Der kan findes en hel del artikler og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Specielt YouTube giver dig adgang til meget konstruktiv viden, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
8Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det vil blive økonomisk at kortlægge samtlige omkostninger, og efterfølgende nedfælde mulige tilbud på dem alle sammen.
9Før du iværksætter dit byggeprojekt er det aldeles fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der være en række love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
10Det bør overvejes hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du burde have professionel assistance til opstarten af byggeriet. Forudsat at du skal have eksperthjælp er det fordelagtigt at indhente forslag fra flere entreprenører.
11Du kan spørge om økonomisk støtte til byggeprojekter. Det kan man få ifald byggeriet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte forudsætter dermed at renoveringen gør en positiv forskel for naturen.
12Man må ikke mangle udstyr. Ofte vil det vise sig fornuftigt at have det tilgængeligt inden du igangsætter byggeriet. Det er desuden fordelagtigt at medregne de her omkostninger i budgettet.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er virkelig betryggende. Karakteren grundlægges af 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er yderst flot. Ratingen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er absolut flot. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % giver den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst flot. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtform skal du vælge?

Størstedelen af e-shops yder heldigvis et hav af forskellige billige fragtformer til plantemuld. En der er meget populær er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv har mulighed for at hente varerne præcis når det passer dig. Leveringsformen er altså ret fremkommelig, og endda ligeledes den billigste leveringsmetode.

Du burde omvendt forsøge at vælge at få udbragt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Løsningen viser sig undertiden en sjat dyrere, men samtidig ualmindeligt fremkommelig med plantemuld online. Den mest prisbevidste fragttype er uden tvivl at du selv henter ordren, som dog står og falder med at du har bopæl tæt på internet forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på plantemuld er ualmindeligt betydningsfuld hvis vi har behov for din ordre straks, så med det formål er det faktisk klogt at du efterser tidshorisonten for levering for plantemuld. Masser af butikker på nettet – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varenumre online, men vær opmærksom på at det er betinget af at bestillingen placeres forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen skippet afsted inden de lageransatte drager hjemad.

Flere webbutikker tilbyder portofri fragt på plantemuld online, men i mange tilfælde er det så præmissen at man indkøber for en præcis sum. Alternativt kunne du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmodel, der ofte vil blive at få dem til at levere dine varer til et afhentningssted.

En stor portion webbutikker yder click-and-collect hvor du handler billig plantemuld online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og XL-Byg. De tilbyder eksempelvis afhentning af plantemuld i følgende byer:

Stenløse, Vanløse, Nørresundby, Roskilde, Hørsholm, Svendborg, Farum, Hedehusene, Haslev, Åbyhøj, Frederiksberg, Silkeborg, Risskov, Viborg, Brøndby, Birkerød, Herlev, Slagelse, Haderslev, Glostrup, Kalundborg, Næstved, Virum, Aabenraa, Rønne, Værløse, København, Lystrup, Lyngby, Brabrand, Thisted, Ikast, Hvidovre, Allerød, Frederikshavn, Esbjerg, Kolding, Albertslund, Ballerup, Brønshøj, Middelfart, Helsingør, Hobro, Randers, Odder, Ringsted, Fredericia, Nyborg, Herning, Vejle, Køge, Horsens, Tilst, Nærum, Højbjerg, Ishøj, Charlottenlund, Brønderslev, Gentofte, Rudersdal, Jyllinge, Korsør, Nakskov, Greve, Rødovre, Varde, Frederikssund, Vallensbæk, Skanderborg, Ølstykke, Kokkedal, Tårnby, Struer, Grenaa, Skive, Vordingborg, Gladsaxe, Nykøbing Falster, Søborg, Odense, Valby, Solrød Strand, Lillerød, Aarhus, Frederiksværk, Holstebro, Sønderborg, Hjørring, Dragør, Holbæk, Hedensted, Hillerød, Aalborg, og Taastrup, .

Click-and-collect ift. plantemuld er muligt i alle områder af Danmark: Sjælland (Falster, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Nordsjælland, Lolland), Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland).

Når man kigger i tendenserne står det tydeligt, at folk tit leder efter eksempelvis køb plantemuld og billig plantemuld. Foruden dette ser vi mange gange online shoppere kigge efter eksempelvis plantemuld priser, plantemuld tilbud samt plantemuld online, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og Bygma.

Find den bedste pris på plantemuld

Det er jo efterhånden ualmindeligt let for enhver at finde frem til tilbud på billige plantemuld online i blandt forskellige internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har massevis af online forretninger været nødt til at reducere prisen på plantemuld enormt, og ydermere frembyde gratis fragt.

Det kan dog ikke desto mindre være profitabelt at undersøge nogle internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på plantemuld online forud for at du shopper, sådan at man er på den sikre side med at modtage den billigste pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan og XL-Byg.

Du må lige meget hvad være så påvagt, at såfremt en online shop markedsfører billige plantemuld online på tilbud til en pris som er uforståeligt billig, burde det undertiden være et tegn på en uægte netbutik. Shopping med kort er trods alt indbefattet af en orden, som assisterer køberen imod uoprigtige butikker på nettet.

Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du overveje en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at honorere pengene til plantemuld ude i fremtiden. Dette foreslåes typisk i nicheforhandlere, men dog sjældent de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan.

Ved kig i tallene står det tydeligt, at internet shoppere ofte efterspørger eksempelvis plantemuld priser og plantemuld tilbud. Derudover ser vi som regel online shoppere lede efter fx billig plantemuld, plantemuld online samt køb plantemuld.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantemuld er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 11 brugeranmeldelser.

hurtig og præcis levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Mængder: 400 liter 500 liter 1000 liter 200 liter 80 liter 2000 liter 1 m3 50 liter 3000 liter 300 liter

Levering: afhentning i løs vægt i bigbag trailer i sække løst leveret i poser vognlæs hent selv

Brands: Danmuld Champost Park Pindstrup GreenBio

Gennemsøg eksisterende kunders erfaringer

Trustpilot fremskaffer temmelig fantastiske chancer for at eksaminere ganske mange tidligere køberes omtaler og herved er det en hjælp, at du betragter online shoppens kritik før du handler billige plantemuld online.

Facebook giver dig lignende super fordelagtige chancer for at få indsigt i online butikkens popularitet. Desuden ser vi en række online butikker hvor man kan ytre en anmeldelse af virksomhedens service, som også må bruges til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk bestiller billige plantemuld online i en internet butik burde de i princippet overveje deres handelsbetingelser, det er dog oftest ikke super interessant, specielt på de velkendte byggemarkeder som Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne måske være at granske om internet shoppen er godkendt af e-mærket, siden det ofte er en indikator for at webshoppen accepterer de danske love, tillige med at internet selskabet lejlighedsvis besøges af fagmænd som forstår lovene på området.

Desuden giver det dig lejlighed til hjælpende service, når du skulle få udfordringer ved din bestilling af plantemuld. Dertil slår vi et slag for at kunden er opmærksom på de væsentligste regler der indvirker på bestillingen af plantemuld online, for eksempel den returpolitik online forhandleren benytter.

I den sammenhæng er det ligeledes vigtigt, at man når som helst gemmer ens faktura, så man en anden gang kan vidne om bestillingen af plantemuld, ligegyldig om man handler ved 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma eller Harald Nyborg.

Pia gav 5 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

Erik C gav 4 stjerner

I gør det super godt

Mette L gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Else Kristensen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

9 tips til online indkøb
1Det er efterhånden ualmindeligt simpelt for forbrugerne at finde tilbud online på billige plantemuld i blandt forskellige e-forhandlere, og så lover en hel del online selskaber fragtfri levering. Men det kan alligevel blive smart at sammenholde en række online webshops efter rabat og tilbud før du handler, således at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
2Trustpilot frembringer tilpas hensigtsmæssige løsninger til at evaluere forskellige øvrige køberes anmeldelser og derfor er det godt, at du gransker internet virksomhedens kritik før du handler billige plantemuld online. Facebook yder derudover regulære værdifulde løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens kundefokus.
3Den billigste form for fragt er utvivlsomt selv at hente pakken, som jo beroer på at du bor nær online webshoppens bopæl. Den type af levering er særligt bestemmende i tilfælde af at man skal bruge plantemuld om et øjeblik. Alternativt så garanterer en hel del webshops billig levering, men tit er det så nødvendigt at man aftager for et konkret beløb.
4Generelt tilråder vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med betalingskort er en del af et regulativ, hvilket skærmer køberen overfor uægte internet forretninger. Alternativt kunne du bruge et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre betalingen senere.
5Generelt tilråder vi at finde ud af hvorvidt internet firmaet er godkendt af e-mærket, hvilket ofte er en tryghed om at internet webshoppen accepterer de danske regler, foruden at internet butikken ofte tilses af eksperter som behersker reglerne på området. Forud for at folk bestiller billige plantemuld på en webshop kunne de uden tvivl bese butikkens forretningsbetingelser.
6Temmelig mange e-butikker giver i vore dage en række forskellige billige leveringsmidler til plantemuld. En af favoritterne er for øjeblikket pakkeshops, og så kan du blot gå forbi efter de nyindkøbte varer når du har tid. Fragttypen er jo virkelig fremkommelig, samt ofte endvidere den prisbilligste fragtform.
7Leveringstidspunktet kan være særligt udslagsgivende såfremt man mangler din pakke inden for få dage, så derfor er det særdeles på sin plads at du ser nærmere på leveringstiden for plantemuld. En masse online forretninger præsterer billig 1 hverdags levering på masser af produkter, men det tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent tidspunkt.
8Forud for at nogen handler billige plantemuld på en online forretning kunne man for at være på den sikre side have øje for butikkens handelsaftale, det er dog i reglen ikke videre interessant. Tilmed støtter vi at du er hensynstagende til de mest relevante retningslinjer i forbindelse med handlen med billige plantemuld online, til eksempel hvilken returneringsret netshoppen kører med.
9Nogle få firmaer på nettet garanterer levering uden betaling på plantemuld, men i de fleste tilfælde er det betinget af at der erhverves for en bestemt sum. Derudover bør man snuppe den billigste leveringsmodel, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere ordren til en pakkeshop. Muligheden viser sig almindeligvis tillige ultra let. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter ordren.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk