KFLU.dk

Plantesække pristjek

Er du på udkig efter plantesække? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter plantesække inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til kartofler til drivhus til havedam til tomater til krukker

Mængder: 50 liter 200 liter 1 m3 300 liter 3000 liter 1000 liter 2000 liter 80 liter 500 liter 400 liter

Levering: løst leveret vognlæs i sække hent selv trailer i løs vægt afhentning i poser i bigbag

Brands: Meny Rema 1000 Danmuld Netto Føtex GreenBio Pindstrup Champost Bilka Park

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør afveje hvorvidt det er afgørende for dig at have mange produkter at vælge i blandt, foruden blot plantesække.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige plantesække hos de forskellige online byggemarkeder. En del har fokus på gode tilbud, hvorimod nogle vil have faglig rådgivning. Du bør forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil undvære leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente materialerne selv. Det er især muligt ved de velkendte byggecentre.
Du bør kende de handelsbetingelser der gælder i forbindelse med dit køb online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Man bør derfor kende byggemarkedets regler.
For en del er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Derved bør du overveje at bestille ved et online byggemarked, hvor du kan få sparring og vejledning omkring plantesække.
Det er absolut super vigtigt at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre tilbyder produkter fra mange specialbutikker, så du kan handle fra et bredt udvalg af plantesække online.
De kendte byggemarkeder har butikker i det meste af landet, og af den grund har de fleste mulighed for at handle online og køre materialerne selv. Takket være dette kan du blive fri for leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne på kortere tid.
De store byggemarkeder er populære og højtprofilerede firmaer, som bidrager til en tryghedsfornemmelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se positivt på.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er iværksætterfirmaer, der tit drives i Danmark, måske sågar fra dit lokalområde. Dem har du mulighed for at hjælpe når du køber plantesække online fra deres webshop.
Størstedelen af nichebutikker har en stor passion for deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Pga. dette kan du forvente en høj grad af begavet rådgivning fra medarbejdere som er specialister i netop plantesække.
Flertallet af specialiserede netshops er producenter af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte på de nichefokuserede webshops online får du ekstra gode tilbud.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i kædens 9 varehuse. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

plantesække jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 mennesker i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og omfatter i dag omkring 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

plantesække harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu i omegn af 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu mere end 500 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

plantesække bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

plantesække silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kommer typisk uventede bump på vejen når det kommer til avancerede projekter, og altså vurderes det essentielt at man har afsat god nok tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man føler sig selvsikker på at nå i mål til tiden.
2Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning inklusiv sikkerhedshjelm der skåner dig overfor eventuelle risici. Det er afgørende at have styr på sikkerheden i byggeprocessen, især hvis du ikke investerer i assistance fra en fagperson.
3Du vil ikke på noget tidspunkt undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig klogt at du har udstyret ved hånden idet du starter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at påregne de her udgifter i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
4Forberedelse er vejen til at lykkes med arbejdet. Du anbefales at nedskrive en velovervejet plan, som viser hvilke opgaver der laves på hvilken dag, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Vær skarp i udarbejdelsen af din tidsplan.
5Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at lave et budget for dit byggeri, så man har styr på økonomien. Det vil blive behjælpeligt at gennemgå hver eneste udgiftspost, og herefter kortlægge prisen på dem slavisk.
6Det kan blive afgørende at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige forud for at du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at udarbejde en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og bagefter tjekke oversigten, således at du sikrer dig at du har styr på det.
7Glem ikke at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives hvis ombygningen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinges altså af at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
8Der er en verden af artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube tilbyder ret så meget brugbar information, navnligt hvis man leder på engelsk.
9Det kan give mening at overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du burde anskaffe assistance fra en professionel til delelementer af byggeriet. Ifald du indhenter hjælp fra en fagmand er der penge at spare ved at hente uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
10Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr meget at sige. Således bør du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at piske ned bedst som du er midt i det svære projekt.
11Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til arbejdet, navnlig når det kommer til omfattende byggeprocesser. Omfangsrige opgaver kræver flere end en enkelt person. Desuden bliver det hurtigere og sjovere at dele arbejdet med andre.
12Længe før du starter byggeriet kan det vise sig vildt vigtigt at være sikker på, at det du vil lave ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der være en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
De bedst vurderede byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som altså er fantastisk betryggende. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er hamrende flot. Scoren er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er ultra betryggende. Ratingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som selvfølgelig er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.

Almindelige spørgsmål inden for plantesække

 • Plantesække?
 • Hvad kan man dyrke i plantesække?
 • Hvordan virker plantesække?
 • Hvilke plantesække er bedst?
 • Plantesække hvordan?
 • Hvordan bruges plantesække?
 • Hvordan planter man i plantesække?
 • Hvordan bruger man plantesække?
 • Hvilken leveringsløsning er smartest?

  En masse byggeforretninger tilbyder nu til dags et hav af forskellige billige muligheder for levering til plantesække. En af de mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, fordi du så nemt kan hente dine varer når du har tid. Leveringsmetoden er altså meget bekvem, samt mange gange også den mest billige leveringsmanér.

  Du bør lige så vel overveje at få produkterne bragt til din bopæl eller til adressen hvor du arbejder. Fragtformen er til tider en tand dyrere, men omvendt meget ligetil med plantesække online. Den mest prisbevidste leveringsmetode er utvivlsomt at du selv henter varerne, som desværre kræver at du er tæt på e-forretningens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

  Leveringstiden på plantesække kan i nogle tilfælde være temmelig udslagsgivende i tilfælde af at vi står og skal bruge produkterne fluks, og derfor er det rimelig aktuelt at man undersøger den estimerede leveringstid for plantesække. En del online shops – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre online, men som ikke desto mindre nødvendiggør at bestillingen gennemføres forinden et bestemt tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få varerne afsendt forinden de lageransatte får fri.

  Nogle butikker på nettet tilbyder gratis fragt på plantesække online, men ofte gælder det kun hvis man køber for en bestemt pris. Alternativt kunne man beslutte sig for den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket ofte vil være at få fragtfirmaet til at køre din pakke til et udleveringssted.

  En masse webshops frembyder click-and-collect hvor du bestiller billig plantesække online og selv henter i butikken. Fx XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan og Bygma. De tildeler eksempelvis afhentning af plantesække i disse områder:

  Glostrup, Lystrup, Frederiksværk, Esbjerg, Rudersdal, Greve, Ikast, Gentofte, Varde, Fredericia, Søborg, Lillerød, Værløse, Nærum, Middelfart, Frederikshavn, Åbyhøj, Hjørring, Valby, Grenaa, Dragør, Aalborg, Vallensbæk, Brønderslev, Odense, Odder, Aarhus, Sønderborg, Rønne, Haderslev, Horsens, Kolding, Herlev, Slagelse, Frederiksberg, Hvidovre, Roskilde, Ringsted, Korsør, Helsingør, Næstved, Charlottenlund, Tårnby, Vanløse, Hillerød, Aabenraa, Vordingborg, København, Haslev, Herning, Randers, Gladsaxe, Nakskov, Kokkedal, Højbjerg, Risskov, Solrød Strand, Taastrup, Rødovre, Holbæk, Hedensted, Frederikssund, Vejle, Nykøbing Falster, Nørresundby, Brøndby, Stenløse, Ølstykke, Farum, Holstebro, Albertslund, Skanderborg, Brønshøj, Hørsholm, Svendborg, Lyngby, Hobro, Nyborg, Køge, Struer, Hedehusene, Ballerup, Viborg, Ishøj, Thisted, Jyllinge, Skive, Brabrand, Allerød, Kalundborg, Silkeborg, Tilst, Birkerød, og Virum, .

  Click-and-collect ift. plantesække er muligt i alle dele af Danmark: Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Midtsjælland, Nordsjælland, Lolland, Falster), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Østjylland, Midtjylland).

  Når vi kigger i tallene er det klart, at online shoppere tit leder efter for eksempel plantesække online og billig plantesække. Foruden dette oplever vi jævnligt mennesker kigge efter blandt andet plantesække priser, køb plantesække og plantesække tilbud, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Stark, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Davidsen.

  Den bedste pris på plantesække

  Det er jo efterhånden super fleksibelt for forbrugerne at finde de laveste priser på billige plantesække online på forskellige internet outlets, og for det har adskillige online forretninger været nødt til at nedskære salgspriserne på plantesække betragteligt, og endda garantere levering uden beregning.

  Til gengæld kan det til hver en tid være gavnligt at undersøge nogle internet webshops efter billige priser på plantesække online forinden du placerer ordren, sådan at man er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggekæder som Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

  Du skal bare være årvågen med, at når en netshop afhænder billige plantesække online på tilbud til en pris som er uendeligt billig, bør det tit være en indikator for en uærlig internet forhandler. Køb med kort er dog omfattet af en lovbestemmelse, hvilket bistår køber overfor falske internet forhandlere.

  Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil finansiere pengene til plantesække senere. Dette tilbydes ofte hos niche webshops, i modsætning til de velkendte byggemarkeder som fx Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

  Når vi kigger i tallene står det markant, at internet shoppere jævnligt søger eksempelvis plantesække priser og plantesække online. Vi ser derudover jævnligt internet shoppere efterspørge for eksempel billig plantesække, plantesække tilbud samt køb plantesække.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg plantesække er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.7 ud af 5 stjerner baseret på 5 brugeranmeldelser.

  Hurtigt og nemt via WEB” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til drivhus til krukker til havedam til tomater til højbede til kartofler

  Mængder: 50 liter 1 m3 400 liter 80 liter 200 liter 3000 liter 500 liter 1000 liter 300 liter 2000 liter

  Levering: vognlæs i sække trailer i poser løst leveret afhentning hent selv i bigbag i løs vægt

  Brands: Meny Netto Bilka Rema 1000 Føtex Pindstrup Park GreenBio Danmuld Champost

  Undersøg eksisterende kunders vurderinger

  Trustpilot resulterer i immervæk hensigtsmæssige genveje til at udforske en længere række andre kunders tanker og derved går vi ind for, at du eftergår internet firmaets omtaler før du shopper billige plantesække online.

  Facebook byder på for øvrigt flere gavnlige metoder til at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Herinde ses mange online forretninger som tilbyder folk at ytre en anmeldelse af deres køb, som tillige bør anvendes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

  Forud for at folk shopper billige plantesække online i en shop bør man ideelt set betragte webshoppens forretningsvilkår, men det er naturligvis ikke særlig sjovt, særligt på de kendte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan.

  Et andet forslag er at tjekke om netshoppen er godkendt af e-mærket, hvilket kan være en sikring om at e-firmaet tilslutter sig de gældende danske regler, foruden at internet forretningen tit monitoreres af eksperter som er meget fortrolige vilkårene på området.

  Dette er desuden en god mulighed for at få hjælp, hvis du oplever vanskeligheder ved din shopping med plantesække. Yderligere støtter vi at du er omhyggelig omkring de mest vedkommende vilkår der spiller ind i forbindelse med bestillingen af plantesække online, som for eksempel den ombytningsret online virksomheden har.

  I den relation er det samtidig vigtigt, at man altid bevarer ens kvitteringsmail, således man når som helst kan bekræfte sin bestilling af plantesække, ligegyldig om man har købt hos Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Stark eller XL-Byg.

  Susanne I gav 5 stjerner

  Altid PERFEKT.

  Morten K gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Charlotte gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Søren Knudsen gav 5 stjerner

  Har handlet der før

  9 tips til online shopping
  1Generelt foreslår vi at granske hvorvidt online forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det burde være et kendetegn for at online shoppen efterkommer de danske regler, samt at e-forhandleren lejlighedsvis overværes af fagmænd der har indsigt i de gældende vilkår. Før nogen bestiller billige plantesække på en internet forhandler kan de til hver en tid gennemgå forhandlerens forretningsbetingelser.
  2Den mest betalelige leveringsversion er utvivlsomt at hente varerne selv, men det betinges af at du er nær internet webshoppens bopæl. Den form for levering er jo ret central når man har behov for plantesække inden for kort tid. Alternativt så tilbyder en hel del e-forhandlere levering uden betaling, men oftest kræves det at der erhverves for et konkret beløb.
  3Antal dages levering er jo meget essentiel såfremt vi har behov for ordren omgående, så med det formål er det forholdsvis relevant at man gransker den anslåede leveringstid på plantesække. Mange e-butikker i Danmark giver billig dag-til-dag fragt på masser af varer, men vær vagtsom da det regnes ud fra at ordren laves inden et aftalt tidspunkt.
  4Vi går generelt ind for kortkøb eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under en foranstaltning, som beskytter dig som kunde imod bedrageriske e-butikker. Som alternativ burde du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, forudsat du tilstræber at finansiere regningen over et længere tidsrum.
  5Trustpilot fører til uden sammenligning fortræffelige løsninger til at sondere flere forhenværende køberes opfattelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer internet selskabets vurderinger forinden du køber billige plantesække online. Facebook forærer dig lige så vel uden sammenligning udmærkede metoder til at få indtryk af online forretningens troværdighed.
  6Temmelig mange internet virksomheder giver nu til dags flere billige leveringsmetoder til plantesække. En sikker vinder er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare din bestilling når du har lyst. Fragtløsningen er altså super praktisk, samt ofte endvidere den billigste fragtmetode.
  7Det er jo efterhånden ualmindeligt smart for forbrugerne at sammenligne priser online på billige plantesække i blandt forskellige online selskaber, og med det motiv tilbyder en hel del internet forhandlere portofri levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig profitabelt at kigge forbi flere internet handler efter tilbud og udsalg inden du shopper, så man er sikker på at antage den mest attraktive pris.
  8Før folk shopper billige plantesække på en forretning på nettet burde de altid tage stilling til shoppens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke super interessant. Tilmed er det prisværdigt at man er oppe på mærkerne omkring de væsentligste reglementer der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige plantesække online, til eksempel hvilken byttepolitik e-forhandleren tilsikrer.
  9Visse internet outlets frembyder fragtfri levering på plantesække, men i de fleste tilfælde afkræver det at der købes for en konkret sum. Derudover skulle du udvælge den billigste leveringsudgave, der mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre dine produkter til et udleveringssted. Løsningen bliver uheldigvis derudover meget bekvem. Den prisbilligste form for fragt kan ikke benægtes at være at hente ordren selv.
  Har du brug for hjælp?

  Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk