KFLU.dk

Planteskolejord pristjek

Er du på udkig efter planteskolejord? Vi har fundet 13 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 1.000 liter for kun 1.145 kr. Det er 38 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1.000 liter planteskolejord inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.145 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.179 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.299 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.333 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.339 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.433 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.442 kr.Sække med 1.000 kgKøb
1.554 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb
1.611 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Mængder: 50 liter 400 liter 1000 liter 200 liter 500 liter 3000 liter 300 liter 1 m3 2000 liter 80 liter

Levering: løst leveret i løs vægt i sække i poser hent selv trailer vognlæs afhentning i bigbag

Brands: Park Danmuld GreenBio Champost Pindstrup

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returnering. Derfor bør man undersøge butikkens handelsbetingelser.
Du vil finde forskellighed i salgspriserne på billige planteskolejord hos de forskellige online byggecentre. Nogle satser på de bedste tilbud, imens andre giver kompetent sparring. Du skal tænke over hvad du helst vil have.
For mange er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at vælge en online byggeshop, som kan give råd og vejledning til valg af planteskolejord.
Det er selvsagt utrolig afgørende at tjekke, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til finde et andet.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, hvorimod nogle specialiserer sig i en specifik gruppe af vare. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover blot planteskolejord.
Når du står og skal bruge varerne med det samme eller bare ønsker at slippe for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og velkendte butikker, som medvirker til øget troværdighed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De gængse byggecentre forhandler produkter fra alverdens leverandører, og dermed har du mulighed for at bestille fra et stort udvalg af planteskolejord online.
De store byggekæder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har flertallet chancen for at handle online og køre varerne selv. Herigennem har du valget om at spare fragten, samt ovenikøbet hente produkterne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små familiefirmaer, der typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille planteskolejord online fra deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker er specialister i deres online produktkategori, da de kun sælger disse produkter. Herved kan du modtage endnu mere informativ assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis planteskolejord.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Ved at købe direkte på niche netbutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Danmarks største byggecentre
planteskolejord bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 ansatte i kædens 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 personer i kædens 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 personer i kædens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i forretningens 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

planteskolejord silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 kollegaer i de 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

planteskolejord harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

planteskolejord jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger nu omkring 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix satser på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres nu af cirka 100 kollegaer i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Der ligger endeløse artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Særligt YouTube kan hjælpe med enormt meget udbytterig info, i særlig grad ifald du bruger engelske søgeord.
2Du bør for alt i verden ikke undlade at tage højde for dit eget helbred, så glem ikke arbejdstøj bl.a. arbejdssko der sikrer dig mod hændelige skader. Det er afgørende at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
3Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til byggearbejdet, hovedsageligt ved krævende byggeprojekter. Nogle byggeprojekter kræver flere personer. Ydermere vil det vise sig mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
4Før du påbegynder byggeprocessen må det være temmelig vigtigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er ulovligt. Alt efter din bopæl vil der være fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
5Du har mulighed for at indhente hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det fås såfremt byggeriet er klimavenligt. Støtten forudsætter dermed at renoveringen forbedrer klimaet.
6Planlægning vil altid være nøglen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør forfatte en effektiv tidsplan, som viser hvilke gøremål du vil udføre hvornår, som også inkluderer en rækkefølge. Vær skarp idet du udarbejder din strategi.
7Ofte vil det vise sig vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive forstandigt at gennemgå samtlige udgifter, og efterfølgende nedskrive ens udgift ved dem en ad gangen.
8Det kan blive betydningsfuldt at have de fornødne byggematerialer tilgængelige på forhånd inden du går i gang med arbejdet. Du kan med fordel udarbejde en punktforms huskeliste som samler de materialer som er nødvendige, og efterfølgende gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du er tryg ved at alt er klar.
9Ved byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Af den grund kan du regelmæssigt undersøge vejrmeldingerne i perioden for byggeprocessen, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger netop som du er godt i gang med dit store byggeprojekt.
10Der viser sig jævnligt ubelejlige vanskeligheder når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og følgelig vurderes det meningsfuldt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, med det formål at man kan være ubekymret om at komme i mål.
11Det kan give mening at overveje hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde have assistance fra en professionel til delelementer af det. Når du får professionel assistance er det fornuftigt at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
12Man må aldrig fattes værktøj. Typisk kan det vise sig klogt at have grejet klar til brug forinden du iværksætter byggeprojektet. Desuden er det afgørende at inkludere de tilhørende udgifter i byggeriets regnskab.
Danskernes foretrukne byggeshops
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er fantastisk godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor imponerende 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % har givet toprating, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er rigtig flot. Bedømmelsen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er enormt betryggende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som jo er utrolig flot. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed skal du vælge?

Mange online selskaber tildeler i øjeblikket en hel del forskellige billige fragtmetoder til planteskolejord. Et hit er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de købte produkter præcis når det passer dig. Fragtformen er nemlig temmelig simpel, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste metode til levering.

Du bør alternativt beslutte dig for at få pakken bragt til din bolig eller til når du er på job. Fragttypen bliver undertiden en tak mere pebret, men endda særdeles smertefri med planteskolejord online. Den prisbilligste leveringsmodel er unægtelig at hente varerne selv, som jo stiller krav om at du er nærved netshoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på planteskolejord er jo særligt væsentlig såfremt vi behøver produkterne straks, så herved er det aldeles centralt at man kigger nærmere på den forventede leveringstid på planteskolejord. Flere internet shops – herunder Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – garanterer billig 1 dags fragt på mange varenumre online, men glem ikke at det forudsætter at du når at bestille forud for et fast klokkeslæt, sådan at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer skippet afsted forud for at de lageransatte holder fyraften.

Flere internet virksomheder sikrer fragt uden gebyr på planteskolejord online, men ofte er det så nødvendigt at man køber for et præcist beløb. I øvrigt skulle man snuppe den mest billige fragtform, som typisk vil være at få dem til at køre pakken til et udleveringssted.

Størstedelen af netbutikker tilbyder klik-og-hent hvor du bestiller billig planteskolejord online og afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, XL-Byg og Jem og Fix. Byggekæderne frembyder fx afhentning af planteskolejord i følgende områder:

Frederiksværk, Jyllinge, Nørresundby, Allerød, Brønshøj, Solrød Strand, Vanløse, Korsør, Risskov, København, Thisted, Rødovre, Gladsaxe, Skanderborg, Rudersdal, Brabrand, Værløse, Ølstykke, Nykøbing Falster, Brøndby, Tårnby, Tilst, Odder, Fredericia, Lillerød, Frederiksberg, Valby, Viborg, Åbyhøj, Vejle, Silkeborg, Middelfart, Aalborg, Virum, Albertslund, Hørsholm, Hvidovre, Brønderslev, Lystrup, Horsens, Herlev, Grenaa, Nakskov, Ballerup, Herning, Holstebro, Frederikshavn, Odense, Lyngby, Glostrup, Hobro, Kalundborg, Holbæk, Ikast, Hedensted, Vallensbæk, Sønderborg, Esbjerg, Roskilde, Greve, Gentofte, Skive, Aabenraa, Svendborg, Hedehusene, Kolding, Rønne, Køge, Nyborg, Ishøj, Varde, Vordingborg, Hillerød, Charlottenlund, Aarhus, Helsingør, Næstved, Stenløse, Struer, Randers, Haslev, Hjørring, Farum, Højbjerg, Ringsted, Kokkedal, Haderslev, Nærum, Birkerød, Dragør, Søborg, Slagelse, Frederikssund, og Taastrup, .

Klik-og-hent af planteskolejord er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Falster, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Amager) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når der ses på søgedata bliver det tydeligt, at internetbrugere typisk kigger efter eksempelvis planteskolejord priser og billig planteskolejord. Vi ser desuden tit folk søge efter eksempelvis køb planteskolejord, planteskolejord tilbud og planteskolejord online, plus de store byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Find den bedste pris på planteskolejord

Det er jo vældig uproblematisk for almindelige dødelige at søge sig frem til priser på billige planteskolejord online i blandt flere internet butikker i Danmark, og til gengæld har masser af online firmaer set sig tvunget til at sænke prisniveauet på planteskolejord voldsomt, og ydermere love fragt uden beregning.

Men det kan ikke desto mindre være lukrativt at checke diverse shops på nettet efter udsalg og tilbud på planteskolejord online forud for at du køber, så du er velinformeret til at få fat i den laveste pris. Se ikke bare hos de store byggemarkeder som Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark og Bauhaus.

Du skal alligevel ikke glemme, at ifald en internet virksomhed udbyder billige planteskolejord online til en tilbudspris der anses for enormt overkommelig, kunne det i nogle tilfælde være et symbol på en uoprigtig e-handler. Bestillinger med kort er i hvert fald indbefattet af en vedtægt, som dækker kunden overfor uærlige online forretninger.

Vi tilråder bestillinger med kort eller MobilePay. Alternativt burde du overveje et afdragstilbud som fx ViaBill, når du higer efter at dække betalingen af planteskolejord i flere bidder. Det foreslåes som regel i nicheforhandlere, men ikke de gængse byggecentre som for eksempel 10-4, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Når man ser på data står det markant, at internet shoppere ofte efterspørger for eksempel billig planteskolejord og planteskolejord tilbud. Foruden dette ser vi typisk online shoppere søge efter blandt andet planteskolejord priser, planteskolejord online samt køb planteskolejord.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 liter kg planteskolejord er 995 kr. Pristjekket er vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Varen kommer præcis som ønsket” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Mængder: 200 liter 80 liter 3000 liter 400 liter 50 liter 500 liter 1 m3 2000 liter 1000 liter 300 liter

Levering: hent selv vognlæs i poser i sække i bigbag i løs vægt afhentning trailer løst leveret

Brands: Champost GreenBio Danmuld Park Pindstrup

Kig på folks vurderinger

Trustpilot forærer dig nogle hensigtsmæssige løsninger til at granske en række forhenværende kunders anmeldelser og derfor er det at foretrække, at du verificerer internet shoppens anmeldelser forud for at du handler billige planteskolejord online.

Facebook genererer desuden temmelig fine chancer for at få en idé om online forhandlerens troværdighed. I øvrigt er der faktisk forhandlere på nettet hvor kunder kan notere en bedømmelse af deres køb, som tillige kan bruges til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige planteskolejord online i en e-butik behøver man for at være på den sikre side gennemlæse netshoppens forretningsaftale, det er dog uden tvivl en omfattende opgave, særligt hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Silvan, Bygma, Stark og XL-Byg.

Et alternativ kunne derfor være at se nærmere på om internet butikken er tilsluttet e-mærket, hvilket skulle være en forsikring om at internet webshoppen respekterer de danske retningslinjer, og at online shoppen fra tid til anden overvåges af jurister der har nøje kendskab til retningslinjerne.

Dette er desuden din chance for at blive assisteret, hvis du skulle få udfordringer med din bestilling af planteskolejord. Foruden dette anbefaler vi at man er påpasselig med de væsentligste retningslinjer der kan have betydning for købet af planteskolejord online, f.eks. hvilken ombytningsret butikken tilbyder.

Derfor er det virkelig relevant, at man altid opbevarer sin faktura, således man altid kan bekræfte sit køb af planteskolejord, uanset om man shopper hos Bygma, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4 eller Bauhaus.

Susanne Møller gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Bente gav 4 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Helle gav 5 stjerner

Alt var i orden

Else L gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

9 gode råd til indkøb via nettet
1Generelt slår vi et slag for at efterse om e-forhandleren er medlem af e-mærket, siden det er en sikring om at online butikken efterfølger de opstillede regler, tillige med at internet selskabet nu og da gennemses af fagfolk der forstår de gældende love. Før nogen shopper billige planteskolejord hos en e-forretning behøver man til hver en tid løbe igennem e-shoppens forretningsvilkår.
2Visse netshops yder portofri levering på planteskolejord, men undertiden kun ifald man shopper for et bestemt beløb. Ellers kan du udvælge den mest betalelige leveringsmodel, hvilket typisk vil være at få leveret dine produkter til et afhentningssted. Muligheden viser sig tit desuden yderst let gængelig. Den billigste fragtløsning vil dog utvivlsomt være at hente varerne selv.
3Leveringshastigheden er naturligvis særdeles vigtig ifald man absolut skal bruge din ordre lige om lidt, så derfor er det fuldkommen klogt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt for planteskolejord. En stor portion butikker på nettet tilsiger billig 1 hverdags levering på flere produkter, men som ikke desto mindre er forudsat at transaktionen gennemføres før et fast klokkeslæt.
4Den mest prisbevidste leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente produkterne, som desværre stiller krav om at du befinder dig lige ved e-butikkens lager. Den form for fragt kan være ekstremt bestemmende ifald du står og skal bruge planteskolejord nu og her. Alternativt så frembyder en hel del online forhandlere billig fragt, men i mange tilfælde gælder det kun hvis du aftager for en præcis sum.
5Generelt anbefaler vi køb med kort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en forordning, som passer på køberen overfor falske internet butikker. Som alternativ kan du anvende en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at betale beløbet ude i fremtiden.
6Trustpilot yder en del gavnlige chancer for at kontrollere en længere række nuværende konsumenters meninger og på grund af dette er det at foretrække, at du udforsker internet virksomhedens vurderinger forinden du handler billige planteskolejord online. Facebook yder tilsvarende rigtig gunstige muligheder for at få et kig ind i online butikkens popularitet.
7Inden folk bestiller billige planteskolejord hos en e-shop kan man sådan set studere deres handelsvilkår, det er dog for det meste et omfattende projekt. Tilmed tilrådes det at du er sat ind i de mest vedkommende vilkår der kan have betydning for shopping af billige planteskolejord online, eksempelvis den byttepolitik e-shoppen tilbyder.
8Det er jo efterhånden rigtig let for købere at finde tilbud online på billige planteskolejord på tværs af online selskaber, og for det garanterer de fleste e-forretninger gratis levering. Dog kan det alligevel vise sig lukrativt at udforske et par forskellige internet forretninger efter tilbud og rabat før du køber, så du er skudsikker på at modtage den bedste pris.
9Flere webbutikker i Danmark yder til alt held en lang række forskellige billige leveringsformer til planteskolejord. En af de mest almindelige er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som gør det muligt at hente varerne på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er nemlig særdeles enkel, samt ofte tillige den billigste form for levering.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk