KFLU.dk

Pottemuld pristjek

Er du på udkig efter pottemuld? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 900 liter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er HaveHandel.dk, som sælger 900 liter for kun 1.031 kr. Det er 60 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 900 liter pottemuld inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
1.031 kr.Sække med 1.000 literKøb
1.513 kr.Poser med 40 literKøb
1.649 kr.Sække med 900 literKøb
2.271 kr.Sække med 900 literKøb
2.299 kr.Poser med 18 literKøb
2.409 kr.Poser med 50 literKøb
2.426 kr.Poser med 35 literKøb
2.569 kr.Sække med 900 literKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 900 liter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til stueplanter til kaktus til køkkenhave til indendørs til krydderurter

Varianter: økologisk med spagnum uden spagnum

Mængder: 500 liter 1 m3 80 liter 300 liter 2000 liter 200 liter 400 liter 1000 liter 3000 liter 50 liter

Levering: i poser i sække løst leveret trailer vognlæs hent selv i bigbag i løs vægt afhentning

Brands: Plantorama Danmuld Fakta Pindstrup Rema 1000 GreenBio Netto Park Løvbjerg Kvickly Føtex Champost

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du bør gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, foruden blot pottemuld.
For mange er byggeri forbundet med mange spørgsmål. Derfor er det en fordel at købe fra en netbutik, hvor du kan få rådgivning til valg af pottemuld.
Når du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at hente byggematerialerne personligt. Det er navnligt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Der er variationer i prisniveauet på billige pottemuld fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver gode priser, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør du kende webshoppens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder sælger produkter fra mange forskellige producenter, så du kan bestille fra et stort udvalg af pottemuld online.
De store byggekæder er folkekære og almenkendte forretninger, som kan give øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggekæder har butikker i det meste af landet, og af den grund har de fleste adgang til at handle online og hente byggematerialerne personligt. Takket være dette er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og endda skaffe varerne hurtigere.

Nichewebshop

Forskellige nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, som typisk er danske, måske sågar fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille pottemuld online fra deres webshop.
Forskellige nichefokuserede netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de kun sælger disse varer. Altså bør du forvente endnu mere nyttig sparring fra ansatte som er specialister i netop pottemuld.
Forskellige niche webshops er producenter af produkterne der sælges i de store byggecentre. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Danmarks største byggemarkeder

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

pottemuld bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag mere end 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

pottemuld silvan

Silvan blev dannet i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

pottemuld jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 mennesker i de 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

pottemuld harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det kan være nyttigt at få assistance til byggeprocessen, i særdeleshed når det kommer til store byggeprocesser. Større ombygninger behøver flere end en enkelt person. Dertil bør det være mere produktivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
2Der viser sig stort set altid uventede problemstillinger i forbindelse med omfattende opgaver, og herved vil det være meningsfuldt at der er afsat en god portion plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man føler sig sikker på at nå det til den planlagte tid.
3Inden du påbegynder arbejdet er det vanvittigt meningsfuldt med et tilsagn om, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der vise sig gældende regler for, hvad du må, samt hvad du ikke kan få lov til.
4Du finder en hel række artikler og videoer via internettet hvorfra du kan få gode råd. Særligt YouTube er formidler af enormt meget gavnlig information, specielt når du benytter engelske ord i din søgning.
5Måske kan det blive væsentligt at du har samtlige materialer klar til brug forud for at du begynder dit byggeprojekt. Du kunne lave en simpel note hvor der bør fremgå alt du får brug for, og dernæst efterse materialerne, med øje for at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
6Godt forarbejde vil altid være kilden til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør sammensætte en gennemarbejdet arbejdsplan, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal laves på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du nedskriver planen.
7Måske burde du overveje hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere skal sikre dig professionel hjælp til dele af byggeriet. Ifald du skal have assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at notere priser fra flere firmaer.
8Husk at du kan indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det tilbydes såfremt projektet er positivt for miljøet. Af få støtte kræver altså at projektet har betydning for klimaet.
9Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr stor betydning. Af den grund skal du løbende tage et kig på vejrudsigten lige før byggeriets begyndelse, så det ikke mod forventning starter med at piske ned absolut lige når du vil i gang med det avancerede byggeprojekt.
10Du må for alt i verden ikke negligere dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. hjelm og sko som beskyttelse overfor mulige risici. Det er fundamentalt med fokus på din sikkerhed i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagmand.
11Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et regnskab for byggeriet, så du har styr på økonomien. Det bør blive forstandigt at nedfærdige samtlige omkostninger, hvorefter man kan søge sig frem til prisen på dem én efter én.
12Man må aldrig nogensinde fattes værktøj. Det er af stor betydning at have det til rådighed idet du igangsætter byggeprojektet. Det er derudover fordelagtigt at tillægge de her udgifter i budgettet.
De bedst vurderede byggemarkeder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som naturligvis er kolossalt beundringsværdigt. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvor imponerende 76 % giver toprating, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 8 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er rigtig flot. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En hel del e-butikker yder nu om stunder et stort udvalg af billige metoder til levering til pottemuld. En af de mest almindelige er på nuværende tidspunkt at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare din bestilling på et selvvalgt tidspunkt. Fragtløsningen er altså meget smertefri, og mange gange derudover den mest betalelige leveringsmåde.

Du bør også foretrække at få det leveret hjem til din privatadresse eller til dit arbejdes adresse. Muligheden er til tider en smule mere bekostelig, men endvidere i høj grad overkommelig for pottemuld online. Den prisbilligste løsning vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, men den mulighed beroer på at du er nær internet webshoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringstiden på pottemuld er selvfølgelig virkelig vital forudsat du behøver dine nye produkter lige om lidt, så i det øjemed er det ret så væsentligt at vi finder den forventede leveringsdato ved pottemuld. Mange shops på nettet – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – tilbyder billig 1 dags levering på mange produkter online, men som ikke desto mindre kræver at transaktionen realiseres inden et angivent klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få pakken ekspederet før de lageransatte har fri.

Nogle enkelte internet handler byder på fri fragt på pottemuld online, men for det meste er det så nødvendigt at du aftager for et fastslået beløb. Desuden kunne man tage den billigste fragttype, hvilket mange gange er at få dem til at køre din ordre til et afhentningssted.

En række netshops udlover klik-og-hent hvor du køber billig pottemuld online men selv henter i butikken. Eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen og Bygma. Byggecentrene udlover for eksempel click-and-collect på pottemuld i følgende områder:

Stenløse, Ballerup, Holbæk, Svendborg, Kokkedal, Højbjerg, Korsør, Holstebro, Odder, Helsingør, Rødovre, Aalborg, Hedehusene, Hedensted, Aarhus, Hillerød, Tilst, Hvidovre, Brøndby, Brabrand, Odense, Birkerød, Lillerød, Frederiksberg, Nørresundby, Esbjerg, Greve, Brønderslev, Søborg, Nykøbing Falster, Varde, Risskov, Randers, Jyllinge, Næstved, Brønshøj, Vejle, Thisted, Silkeborg, Aabenraa, Fredericia, Nærum, Dragør, Åbyhøj, Haslev, Taastrup, Ringsted, Virum, Ishøj, Nakskov, Roskilde, Herlev, Gentofte, Tårnby, Gladsaxe, Nyborg, København, Slagelse, Frederikssund, Solrød Strand, Middelfart, Albertslund, Farum, Herning, Ølstykke, Struer, Horsens, Allerød, Hobro, Glostrup, Rudersdal, Køge, Viborg, Sønderborg, Frederiksværk, Værløse, Ikast, Hørsholm, Vallensbæk, Vordingborg, Vanløse, Lyngby, Kalundborg, Skanderborg, Kolding, Grenaa, Haderslev, Rønne, Skive, Frederikshavn, Hjørring, Charlottenlund, Valby, og Lystrup, .

Afhentning ift. pottemuld er tilgængeligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Vestsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Bornholm, Østsjælland), Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere mange gange efterspørger blandt andet pottemuld tilbud og pottemuld priser. Foruden dette ser vi som regel netshoppere søge eksempelvis pottemuld online, billig pottemuld og køb pottemuld, foruden de udbredte byggekæder som Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg og 10-4.

Få den bedste pris på pottemuld

Det er jo temmelig enkelt for købere at tjekke tilbud på billige pottemuld online fra diverse internet webshops, og altså har mange e-shops set sig nødsaget til at mindske salgspriserne på pottemuld drastisk, og ovenikøbet frembyde fragt uden gebyr.

Derfor kan det trods alt blive fordelagtigt at granske en række netshops efter udsalg og tilbud på pottemuld online inden du køber, således at du er skudsikker på at få den mest attraktive pris. Kig ikke bare hos de kendte byggekæder som 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma og Bauhaus.

Du skal bare være årvågen med, at ifald en forretning på nettet afsætter billige pottemuld online på tilbud til en salgspris der kan virke uforståeligt gunstig, bør det undertiden være et kendetegn på en svindel online butik. Køb med kort er på den anden side dækket ind under en retningslinje, der sikrer os overfor svindlende forretninger på nettet.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at godtgøre prisen på pottemuld af flere omgange. Dette fås ofte ved specialiserede netbutikker, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Når der ses på tallene bliver det klart, at online shoppere typisk leder efter for eksempel køb pottemuld og billig pottemuld. Vi ser derudover jævnligt netshoppere kigge efter eksempelvis pottemuld tilbud, pottemuld online og pottemuld priser.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 900 liter kg pottemuld er 1031 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

Dejligt og nemt leveret til døren” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til stueplanter til køkkenhave til indendørs til krydderurter til kaktus

Varianter: uden spagnum økologisk med spagnum

Mængder: 1 m3 300 liter 1000 liter 50 liter 400 liter 200 liter 80 liter 3000 liter 2000 liter 500 liter

Levering: i bigbag trailer i poser i sække i løs vægt afhentning hent selv løst leveret vognlæs

Brands: Plantorama Netto Kvickly Danmuld Pindstrup Løvbjerg Champost Fakta Rema 1000 GreenBio Føtex Park

Se nærmere på folks meninger

Trustpilot fører til stort set uafhængige løsninger til at analysere forskellige eksisterende forbrugeres oplevelser og herved er det godt, at du kigger nærmere på online forhandlerens anmeldelser inden du placerer din ordre på billige pottemuld online.

Facebook resulterer i lige så vel regulære fornemme chancer for at få indblik i online shoppens kundetilfredshed. Foruden det er der en række outlets på nettet hvor det er muligt at tilkendegive en bedømmelse af deres køb, som tillige må drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen shopper billige pottemuld online hos en netshop behøver man faktisk få overblik over netbutikkens regler, det er dog undertiden ikke videre spændende, især ved de udbredte byggemarkeder som Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bygma.

En anden mulighed er at bemærke om e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det ofte er en sikkerhed for at webbutikken opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, samt at e-firmaet lejlighedsvis besigtiges af fagmænd som er inde i de gældende vilkår.

Det er en rigtig god lejlighed til support, ifald du møder problemstillinger med dit køb af pottemuld. Yderligere rekommanderer vi at man er hensynstagende til de mest relevante bestemmelser i forbindelse med købet af pottemuld online, fx den returneringsret online webshoppen tilbyder.

I relation til det er det desuden afgørende, at man altid bevarer sin kvittering på e-mail, så man en anden gang kan bevise sit køb af pottemuld, ligegyldig om man har købt fra Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg eller Stark.

Poul Johansen gav 5 stjerner

SUPER

Erik Olsen gav 4 stjerner

Det er et godt sted at handle varerne…

Karen I gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Inger gav 5 stjerner

Fremragende service.

9 gode råd til internetshopping
1Den billigste fragtmulighed er utvivlsomt at du selv henter ordren, men dette kræver at du fysisk befinder dig tæt på internet forhandlerens hjemsted. Den leveringsudgave er naturligvis særdeles afgørende såfremt du står og skal bruge pottemuld øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder enkelte forhandlere på nettet gratis levering, men i mange tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for en konkret pris.
2Nogle internet foretagender lover levering uden betaling på pottemuld, men i reglen påkræves det at du køber for en fastsat sum. Derudover kunne du tage den mest letkøbte type af levering, som i mange tilfælde er at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Leveringsformen viser sig desværre ligeledes i høj grad praktisk. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være selv at hente ordren.
3Trustpilot tilbyder dig en lang række sikre genveje til at efterse mange eksisterende køberes vurderinger og derfor stiller vi forslag om, at du iagttager e-forretningens vurderinger forud for at du shopper billige pottemuld online. Facebook fører til lige så vel altid tiltalende chancer for at få et kig ind i e-butikkens kundefokus.
4Det er jo efterhånden ret så simpelt for købere at lave prissammenligning online på billige pottemuld i blandt forskellige webshops, og på grund af dette garanterer adskillige online selskaber levering uden betaling. Men det kan trods alt være fordelagtigt at undersøge en række e-shops efter tilbud inden du køber, så du er sikret at modtage den laveste pris.
5Fragtperioden kan være super vital om vi absolut skal bruge dine nye produkter om kort tid, og herved er det ganske relevant at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato for pottemuld. En række e-shops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, hvilket dog er påkrævet at bestillingen indsendes forinden et besluttet tidspunkt.
6Vi tilråder betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en lovbestemmelse, som støtter en overfor falske internet forretninger. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en løsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du tilstræber at dække prisen senere.
7Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, hvilket er en sikring om at e-shoppen understøtter de officielle regler, og at e-forretningen regelmæssigt revideres af eksperter der er meget bekendte med de gældende bestemmelser. Forinden folk handler billige pottemuld i en online virksomhed burde de i reglen studere e-butikkens forretningsvilkår.
8Adskillige forretninger på nettet udlover nu om stunder en række forskellige billige leveringsmidler til pottemuld. En der er meget populær er nu om stunder levering til en pakkeshop, så du nemt selv kan hente de købte varer lige når det passer dig. Den er altså særdeles ligetil, samt oftest tillige den billigste leveringsudgave.
9Inden folk køber billige pottemuld på en internet webshop kan de i virkeligheden overveje webbutikkens handelsbetingelser, det er dog naturligvis ikke super spændende. Desuden stiller vi forslag om at køber er obs på de mest vitale retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige pottemuld online, f.eks. hvilken ombytningsrettighed webbutikken har.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk