KFLU.dk

Pudsemørtel pristjek

Er du på udkig efter pudsemørtel? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 250 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er 10-4.dk, som sælger 250 kg for kun 964 kr. Det er 43 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 250 kg pudsemørtel inkl. levering*
WebshopPrisInformationLink
964 kr.Poser med 25 kgKøb
998 kr.Poser med 25 kgKøb
999 kr.Poser med 25 kgKøb
1.060 kr.Poser med 18 kgKøb
1.098 kr.Poser med 25 kgKøb
1.142 kr.Poser med 25 kgKøb
1.225 kr.Poser med 25 kgKøb
1.378 kr.Poser med 25 kgKøb
1.680 kr.Poser med 25 kgKøb

*Seneste opdatering: 24. marts 2020 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 250 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til udendørs til kældervæg til indendørs til kælder

Varianter: hjemmelavet færdigblandet farvet vandtæt hydraulisk bland selv tør

Mængder: 15 kg 25 kg 500 liter 25 kg 1000 kg 15 kg 10 kg 20 kg 800 kg 1 ton 1 m3 500 kg 1 kubikmeter

Levering: løst leveret hent selv vognlæs i sække afhentning i poser i løs vægt i bigbag trailer

Brands: Lip Skalflex Weber Scan Igelsø Raw

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have produkterne nu og her eller bare gerne vil undvære leveringsomkostningen, så kunne du med fordel fragte varerne selv. Det er først og fremmest muligt i de store byggekæder.
Det er absolut utrolig relevant at vide, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende for dit køb online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Man bør derfor kende webshoppens regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. Af den grund er det en fordel at bestille ved en netbutik, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring pudsemørtel.
Flere byggecentre har et bredt sortiment, imens andre har fokus på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i blandt, udover bare pudsemørtel.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige pudsemørtel fra webshop til webshop. Enkelte giver de bedste tilbud, og nogle satser på faglig rådgivning. Du må beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder findes i store dele af landet, og derfor har man tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Herigennem er det muligt at undvære fragtgebyret, og endda skaffe varerne på kortere tid.
De store byggecentre er folkekære og bekendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man stopper online. Det kan du se som en fordel.
De store byggecentre køber produkter fra adskillige producenter, og pga. det kan du bestille fra et bredt udvalg af pudsemørtel online.

Nichewebshop

Hovedparten af små butikker producerer selv varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online vil du få bedre priser.
Diverse niche netbutikker er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du handler pudsemørtel online på deres side.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo vil du modtage super erfaren assistance fra nogle som er eksperter i lige præcis pudsemørtel.
De største byggemarkeder i Danmark
pudsemørtel harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er nu arbejdsplads for cirka 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger nu omtrent 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og styres dagligt af cirka 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 500 millioner kroner.

pudsemørtel silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

pudsemørtel jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

pudsemørtel bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag over 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag over 2.000 medarbejdere i de 104 butikker. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og beskæftiger i dag flere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på grej. Jævnligt kan det være fordelagtigt at du har grejet disponibelt akkurat som du går løs med arbejdet. Derudover er det vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeriet.
2Det kan give mening at overveje om du ønsker at klare det hele selv, eller du i stedet for bør tilkøbe assistance fra en fagperson til noget af det. Forudsat at du fremskaffer professionel hjælp kan det være en god idé at tage imod tilbud fra diverse firmaer.
3For projekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette bør du med jævne mellemrum undersøge vejrforudsigelserne når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke mod forventning begynder at stå ned i stænger i samme sekund som du er startet på dit store projekt.
4Inden du optager byggeprojektet kan det blive ganske essentielt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der vise sig begrænsende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
5I mange tilfælde vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på udgifterne. Det vil blive behjælpeligt at nedfærdige alle udgifter, og så undersøge omkostningen ved dem alle sammen.
6Det er anbefalelsesværdigt at søge en hjælpende hånd til dele af projektet, ikke mindst når det er store arbejdsopgaver. Krævende projekter behøver flere end en enkelt person. Desuden vil det blive hurtigere og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
7Muligvis vil det vise sig meningsfuldt at have alle materialer disponible før du starter arbejdet. Du har god gavn af at sammenfatte en simpel indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og dernæst gennemløbe punkterne, med øje for at du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
8Der kommer utvivlsomt overraskende problemstillinger i tilfælde med store opgaver, og pga. dette kan det være meningsfuldt at der afsættes betragtelig tid i tidsplanen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
9Man kan forsøge at få offentlig støtte til byggeprojekter. Det fås forudsat at renoveringen er CO2-besparende. Af få tilbud om et bidrag kræver med andre ord at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
10Godt forarbejde vil altid være kilden til succes med din byggeproces. Du anbefales at liste en klar arbejdsplan, der viser hvilke gøremål du planlægger at løse på hvilke tidspunkter, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være skarp når du udarbejder din strategi.
11Du bør ikke glemme dit velbefindende, så glem ikke beklædning herunder hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod potentielle risici. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
12Der kan findes rigelige mængder af artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Specielt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget udbytterig information, især ifald man søger på engelsk.
De mest folkekære byggecentre
Harald-Nyborg.dk vurderes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er hamrende imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er usædvanligt beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som klart er utrolig imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ekstremt betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde skal jeg vælge?

En masse netbutikker i Danmark frembyder til alt held et bredt udvalg af billige løsninger til levering til pudsemørtel. En af favoritterne er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når du har mulighed for det. Fragtformen er nemlig ualmindeligt smertefri, samt i mange tilfælde tillige den prisbilligste fragtmetode.

Du burde derudover foretrække at få ordren sendt til dit hus eller ud til dit arbejde. Fragtløsningen er i regelen en tand mere pebret, men lige så vel i høj grad let med pudsemørtel online. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, som dog beroer på at du fysisk befinder dig nær internet firmaets butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på pudsemørtel er jo ultra bestemmende når du skal bruge din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det sandelig på sin plads at man efterser den estimerede leveringsdato ved pudsemørtel. Temmelig mange firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – yder billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer online, som imidlertid forudsætter at du bestiller før et nøjagtigt tidspunkt, med hensynstagen til at de har en chance for at nå at få produktet på posthuset forinden personalet holder fyraften.

Indtil flere internet butikker garanterer fragtfri levering på pudsemørtel online, men typisk er det under forudsætning af at man aftager for et fastslået beløb. Derudover kunne du vælge den mest letkøbte leveringsmanér, som ofte vil blive at få bragt bestillingen til et afhentningssted.

De fleste webbutikker foreslår afhentning hvor man køber billig pudsemørtel på nettet men selv henter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen og Bygma. De foreslår fx click-and-collect på pudsemørtel i følgende områder:

Svendborg, Virum, Hvidovre, Hjørring, Tilst, Fredericia, Ballerup, Frederiksberg, Farum, Glostrup, Næstved, Brønderslev, Lystrup, Helsingør, Aabenraa, Ølstykke, Vallensbæk, Brabrand, Vordingborg, Hedehusene, Ikast, Hobro, Søborg, Birkerød, Vanløse, Odense, Holstebro, Hillerød, Lyngby, Horsens, Herning, Køge, Varde, Nørresundby, Kalundborg, Gladsaxe, Struer, Rønne, Valby, Skanderborg, Esbjerg, Hørsholm, Viborg, København, Hedensted, Åbyhøj, Lillerød, Vejle, Tårnby, Nakskov, Værløse, Korsør, Allerød, Slagelse, Nærum, Skive, Nykøbing Falster, Dragør, Kokkedal, Rudersdal, Jyllinge, Grenaa, Thisted, Ringsted, Haderslev, Greve, Gentofte, Brønshøj, Sønderborg, Højbjerg, Rødovre, Herlev, Frederikshavn, Solrød Strand, Ishøj, Taastrup, Middelfart, Brøndby, Frederikssund, Holbæk, Odder, Risskov, Frederiksværk, Stenløse, Silkeborg, Charlottenlund, Aalborg, Randers, Nyborg, Roskilde, Albertslund, Aarhus, Haslev, og Kolding, .

Klik-og-hent af pudsemørtel er tilgængeligt i de fleste områder af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger bl.a. pudsemørtel priser og køb pudsemørtel. Derudover oplever vi typisk internet shoppere lede efter blandt andet billig pudsemørtel, pudsemørtel tilbud samt pudsemørtel online, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Tilbud på pudsemørtel

Det er efterhånden ekstremt uproblematisk for forbrugerne at analysere tilbud på billige pudsemørtel online hos flere internet foretagender, og ergo har mange internet handler i Danmark fundet det uundgåeligt at sænke prisen på pudsemørtel markant, og derudover tilbyde fragtfri levering.

Men det kan ikke desto mindre blive tiden værd at se nærmere på en række internet firmaer efter tilbud på pudsemørtel online forud for at du køber, således at man er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris. Se ikke kun på de kendte byggecentre som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus.

Man bør bare ikke overse, at i tilfælde af at en internet shop afsætter billige pudsemørtel online til salg for en tilbudspris der virker utrolig overkommelig, så bør det mange gange være en indikator for en falsk e-shop. Kortbetalinger er ikke desto mindre omfattet af en ordning, som redder dig som køber overfor fup internet selskaber.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du udnytte et tilbud som fx ViaBill, hvis du gerne vil honorere regningen på pudsemørtel over en længere periode. Dette fås ofte hos nicheforhandlere, men ikke de kendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen og Harald Nyborg.

Når vi ser på tallene står det markant, at internet shoppere jævnligt søger efter fx køb pudsemørtel og pudsemørtel priser. Foruden dette oplever vi jævnligt online shoppere søge fx billig pudsemørtel, pudsemørtel tilbud og pudsemørtel online.

Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 250 kg kg pudsemørtel er 964 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 10 brugeranmeldelser.

Nem og meget fin service” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

Anvendelse: til indendørs til kælder til udendørs til kældervæg

Varianter: færdigblandet tør hydraulisk vandtæt hjemmelavet bland selv farvet

Mængder: 500 kg 25 kg 1000 kg 500 liter 15 kg 1 m3 1 ton 10 kg 800 kg 1 kubikmeter 15 kg 20 kg 25 kg

Levering: løst leveret i løs vægt hent selv i bigbag vognlæs trailer i sække afhentning i poser

Brands: Igelsø Raw Weber Scan Lip Skalflex

Udforsk andre menneskers anbefalinger

Trustpilot tilbyder nogenlunde sikre genveje til at læse mange nuværende kunders betragtninger og derved er det godt, at du bliver klogere på online webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige pudsemørtel online.

Facebook forærer dig ydermere en række ønskværdige metoder til at få indblik i internet shoppens pålidelighed. Her ser vi faktisk internet forretninger hvor det er muligt at levere en anmeldelse af virksomhedens service, som desuden bør udnyttes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Før nogen køber billige pudsemørtel online i en e-butik kan man utvivlsomt gennemlæse webshoppens forretningsaftale, dog er det typisk ikke særlig spændende, specielt ved de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

En nemmere løsning kunne måske være at finde ud af om netbutikken er e-mærket medlem, grundet at det er et tegn på at internet firmaet anerkender gældende dansk lovgivning, udover at shoppen nu og da besøges af fagfolk der har megen viden om reglerne.

Derudover tilbydes du genvej til assistance, ifald du forvoldes problemer som følge af dit køb af pudsemørtel. For øvrigt stiller vi forslag om at du er omhyggelig omkring de mest relevante vedtægter der indvirker på bestillingen af pudsemørtel online, til eksempel den bytteret e-forhandleren kører med.

I relation til det er det ydermere relevant, at man altid bibeholder ens kvittering, så man altid kan bevidne bestillingen af pudsemørtel, uagtet om man shopper fra Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

Bente Sørensen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Karen R gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Anna S gav 5 stjerner

Helt i orden.

Kirsten Rasmussen gav 4 stjerner

Har handlet der før

9 gode råd til køb på nettet
1Den mest letkøbte løsning til levering vil altid være at hente produkterne selv, som dog stiller krav om at du bor nærved e-firmaets hjemsted. Den leveringsløsning kan være meget betydningsfuld hvis vi har behov for pudsemørtel om få sekunder. Alternativt så garanterer indtil flere online firmaer gebyrfri levering, men i mange tilfælde er det betinget af at du køber for et præcist beløb.
2Leveringshastigheden er jo super betydningsfuld forudsat vi behøver varen øjeblikkeligt, og i det øjemed er det sandelig centralt at vi dobbelttjekker tidshorisonten for levering på pudsemørtel. En række forretninger på nettet tilsiger billig 1 dags fragt på flere varer, hvilket betinges af at bestillingen gennemføres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
3Forinden nogen handler billige pudsemørtel i en butik på nettet kunne de i princippet tage stilling til butikkens vilkår, dog er det undertiden ikke særlig interessant. Yderligere er det anbefalelsesværdigt at køberen er klar over de vigtigste reglementer der har indflydelse på shopping af billige pudsemørtel online, f.eks. hvilken returret e-firmaet kører med.
4En række online selskaber tilbyder heldigvis diverse forskellige billige leveringsløsninger til pudsemørtel. En yndling er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente din pakke når der er mulighed for det. Metoden er nemlig virkelig fremkommelig, og i mange tilfælde endda den mest prisbevidste løsning til levering.
5Trustpilot frembyder super fordelagtige genveje til at granske flere andre køberes domme og af den grund kan det anbefales, at du kigger nærmere på internet forhandlerens vurderinger inden du shopper billige pudsemørtel online. Facebook forærer dig tilsvarende ganske pålidelige chancer for at få indtryk af e-forhandlerens pålidelighed.
6Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en garanti for at e-butikken efterlever de opstillede regler, tillige med at netshoppen undertiden kigges til af specialister der har ekspertise inden for reglerne. Forinden folk handler billige pudsemørtel i en e-forretning kunne man ideelt set gennemse e-butikkens forretningsvilkår.
7Det er i høj grad smertefrit for købere at lave prissammenligning online på billige pudsemørtel i blandt diverse online selskaber, og så yder masser af e-firmaer gratis levering. Derfor kan det stadigvæk blive rentabelt at eftergå nogle webbutikker efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er garanteret at få fat i den billigste pris.
8Generelt tilråder vi shopping med kort eller MobilePay. Bestillinger med kort er omsluttet af en foranstaltning, som garanterer dig som køber imod uoprigtige online forhandlere. Alternativt burde du drage nytte af en afdragsløsning fra eksempelvis ViaBill, hvis du tilstræber at godtgøre betalingen over et længere tidsrum.
9Nogle få internet foretagender præsterer portofri fragt på pudsemørtel, men undertiden under forudsætning af at man aftager for en bestemt sum. I øvrigt bør du foretrække den mindst kostelige mulighed for fragt, hvilket mange gange vil blive at få kørt dine varer til et afhentningssted. Leveringsformen bliver uheldigvis endvidere ualmindeligt bekvem. Den prisbilligste form for levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
Har du brug for hjælp?

Lav-det-selv.dk er Danmarks største samlingssted for boligejere og gør-det-selv folk